Sziasztok!
Csoki:
Édi Maja nadon, és látod, már mennyi mindent tud, ül is, nagyon ügyi!
Erről a kuponról én nem tudok semmit!
Kedves Lilla! Nagyon Boldog névnapot!!!
Emma tápszert eszik (abból is hipoallergént), szerintetek ez a babatej vagy tejpép jobb?
Már vettem neki többlyukú cumit, hátha ebből jobban lenyeli a tápszert, és igen, bevált!
Ja képzeljétek, Emma valahogy eljutott a játszószőnyegéről a konvektorig, pont akkor értem oda, csak ámultam és bámultam! Valami mászáshoz hasonlatos mozdulatokat csinál, szóval ha valamit kinéz, már ő is ,,oda tud menni"! De ez azért még nem szép szabályos mászás vagy kúszás. Mindenesetre az igyekezet megvan!
Az albumot lassan újra fel kell töltenem képeket, mert annyt tettünk fel azóta!
l! Nagyon jó ez a kép, már az előzőnél is akartam mondani, hogy olyan Karádi Katalinos a frizurád, nagyon tetszik!!!!
Azért apát is döfködni kell, hogy vegye már fel a fényképezőgépet és kattintson párat! Azt bírom amikor bele se néz, csak úgy kábé...és akkor persze vagy rajtavagyunk vagy nem... de ilyenkor inkább nem!
Én majd otthon töltöm le a vidit, itt nagyon lassú a net.
Szilvi! Várjuk a műtermi képeket! Kíváncsi vagyok!
Ha már az úszás nem jött össze, mostmár vinni akarom Emmát valamilyen fogllakozásra, vagy baba-mama tornára, vagy valami zenésre, pl. erre a ringatóra.
http://www.ringato.hu/ Nem társul valaki???
Ja és képzeljétek, anno amikor kiderült, hogy van Emmának vesemedence tágulata, mindenfelé írkáltam, hogy mire számíthatunk, pl. a házipatikába is. Most meg kaptam egy mailt, hogy van a kislány. Most mondjátok meg...vannak még ilyen lelkiismeretes orvosok a világon!!!!
Ráadásul rákerestem a neten, hogy ki is ez pontosan, és a Heim Pál Urológiai Osztályának a főorvosa!
Kistelekről írok, mert le kellett jönnünk, kész lett az autó (lefestették meg karosszéria)!