Sziasztok!
Piros!
Szerintem egyáltalán ne vedd a szívedre, ez teljesen természetes dolog, nagyon sok gyereknél elfordul.
Tudod az vesse rád az első követ, aki olyan munka mellett, mint a tiéd, úgy ellát és szeret 3 gyereket, mint Te és persze Tamást se hagyjuk ki.
3 ilyen korú gyerekkel kell veszekedni, kell őket fegyelmezni és alakítani kell a kis egójukat is, és ez nem egyszerű feladat még egy gyereknél sem, nemhogy háromnál.
Szerintem egyáltalán ne essen rosszul. Katica és Lili is odavannak pl. Ancsáért, mert Ancsa halk szavú, amolyan művészlélek, szereti is a gyerekeket, és egy mellett még türelme is van hozzájuk. Mégsem veszem a szívemre a dolgot.
Pláne akkor ne törődj vele, ha a pónik miatt akar odaköltözni
Ezek próbálkozások, már ő is tudja, hogy mivel tud téged kicsit sakkban tartani, mert elmondtad neki, hogy ez neked rosszul esik, hát akkor néha kicsit gyötörnek vele.
Képzeld, amiről múltkor beszéltünk iwiw-en, úgy néz ki, hogy jól beválik, de nekem még mindig csak kettő van!
Azért lassan a gyerekeket is össze kéne ereszteni megint, mert elszoknak egymástól. Lili meg Katica múltkor, mikor elkísértünk benneteket haza, azt mondták kórusban, hogy mennyire jó volt Sárával meg Dáviddal játszani.
Ági!
Én ezt a jutalmazás dolgot már egyszer kipróbáltam, amikor a cumiról akartam őket leszoktatni, meg én is karácsony előtt, mi pirospontokat kaptunk, és a szobájuk ajtajára volt kiírva. Viszont én nemcsak piros, én fekete pontot is adtam, ha valami nem úgy ment, és arra törekedtek, hogy ne legyen fekete pontjuk, és csak az első két nap volt.
Mondhatom, hogy bevált nekünk is a dolog.
Aranyosak lehetnek a lányok
)
Nálunk egyenlőre minden oké, Katica még sántít, de Lili már ment oviba szerdán.
Brigi!
Mi is várjuk a 12. heti UH-dat
)))
Én anno minden héten mentem volna UH-ra
)))
Puszi: Bogi