Halihó!
Köszi az üdvözleteket!
Na újra idejutottam. Igazából azért is csak most regisztráltam, mert még mindig dolgozok. (Szerencsére megtehetem, mert magántervező vagyok, és amúgy is itthon dolgozok - na meg ki tudja, az apától mire számíthatok...) Valahogy jól esik a munka, talán, mert így kicsit másra is figyelek. Azt hiszem, ha csak várnám, hogy mikor indul ki Dani, teljesen becsavarodnék. Már igazából semmi más nem érdekel. Sőt a barátok, rokonok kezdenek kicsit bosszantani, a folyamatos érdeklődéssel. Persze aranyosak, meg figyelmesek, de én meg azt hiszem, egyre türelmetlenebb és hisztiseb vagyok... Már előre félek majd a látogatóktól. Remélem, azért ez a szipirtyóság majd elmúlik... Minden rokon tervezgeti, hogy jön majd látogatni, pedig azt hiszem, nagyon jól meglennék itthon majd meghitten a kicsivel meg anyukámmal.
Körülöttem mindenki fogadásokat tesz, hogy melyik napon érkezik Dani. Nekem teljesen mindegy
húgom nagyon szeretné, ha 19. lenne, mert őt Zsuzsinak hívják. Nagyon megtisztelve érezné magát, ha épp aznapra esne
Tegnap voltam dokinál, megvizsgált. Egy ujjnyira vagyok kitágulva, de szerinte még nincs nagyon lent, és biztos nem jön 1-2 napig. Ez annyiból megnyugtató, hogy a vizsgálat után apróbetűkkel megemlítette, hogy most lelép síelni 4 napra, és kedd este lenne neki az ideális a szülésre. Hmmm... megnyugtatott, hogy nyugi, ha ő nincs, akkor max beugrik az édesapja helyette, aki szintén szülész.
Akik már szültetek!!! Mennyit mocorgott a baba a szülés napján? Mert bennem ma akkora ficánkolás megy, amilyen még nem volt. Nem tudom, ez lehet-e start előtti bemelegítés???
Na megpróbálok feltenni magamról képet.
Ja még annyi rólam, hogy 29éves vagyok, első baba, Budapesten élek, XI. kerben, Szt. Imrében tervezek szülni. És van egy tündéri nődokim, akit aznap ajánlottak, amikor megtudtam, baba lesz, és szülésznőt is választottam, aki szintén nagyon bíztató
Jajj és kicsit fájok lent... de ez még csak nem az...
puszi Nektek! Jóéjt!