Új privát üzeneted érkezett!

na, megyek dolgozni, legyetek jók

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Magdolnam
Köszi a privit, küldtem választ.
te napi hány szemet szedtél?

Erika
Hogy érzed magad? te vagy a nagy esélyesünk ebben a hónapban!!! Persze Lilla is.

Kép
Kép
nati80

3.naptól 5 napon át, napi 2
magdolnam

Erika, nagyon drukkolok Nektek (baba)!!!!!!!!!
magdolnam

Ezt kapjátok ki! Újabb fordulat. Após telefonált, hogy megveszik a kiságyat kiegészítőkkel együtt (50.000ft) Ezt már nem tudom hová tenni :roll: Mindenesetre örülök, de akkor is a tüske bennem van. Ja és nem anyós telefonált.
magdolnam

jó reggelt!

olyan ködös csúnya sötét idő van, remélem nem fog esni a hó. megvolt a reggeli szellőztetésem is, és milyen hideg van.
én egy kicsit köhögök, nem tom mért. pedig tegnap csak negyed órát voltam kint.

erika, Lilla nagyon szorítok nektek!
magdolna! mit ettél hogy hányingered lett? vagy állandó?
akkor nem irigyellek.
én ma megkezdtem a 13.hetet, remélem szerencsét hoz.

nati!már megy a nyuszid. hogy vagy ma? van még niagara?

Kép
andyfekete

magdi!
ezt nem értem, de örüljünk neki. úgyis majd megbeszéli a fiával. egy anya nem lehet haragban a fiával.

Kép
andyfekete

hát nem tudom mi lesz. Küldök privit
magdolnam

hát nem tudom mi lesz. Küldök privit
magdolnam

Liza, a kicsi lányunk Kép
magdolnam

Kép

itt a punciját lehet látni

Kép

itt kisbékát játszik
magdolnam

Kép
magdolnam

nem tudom, hogy tettem e már fel képet a Malimról, aki a világ legédesebb és legértelmesebb kopasz tengerimalaca
Kép
magdolnam

Magdolnam
Nagyon szép kislányod van! Lesz!
Hú furi a malacka, érdekes hogy nincs szőre. Ez egy ilyen fajta? nagyon cuki pofija van.

nekem is küldesz új privit?
És neked az első clostys hónapban összejött Liza? vagy a másodikban?

Kép
Kép
nati80

Egyszerűen csak kopasz malac (skinny pig) nagyon okos. Szereti a társaságot és nagyon vicces is tud lenni! Meg beszélget velem (vutyog: azt mondja mindig vuty vuty, persze ekkor nekem is kell válaszolni) Most párt szeretnék venni neki, mert kicsit magányos. Bevonul a házába és szó szerint lógatja az orrát. Meg szeret tv-ni!

Hát mivel nekem egyáltalán nem volt pé-m, így a 2.ban jött össze. Első hónapban 18,5re tornázták fel a progimat, ami már elég jó, de itt sztem le is késtük, meg nem is bánom hogy később jött össze, hiszen a 2. kúrában mégtöbb progim lett, így biztosabb lett a megtapadás. De mivel neked 16 volt, így gondolom 1et kell csak szedni belőle. Nekem nagyon bevált! Hála égnek semmi problémám nem volt tőle! És úgy voltam vele, mint Erika (2.hóban) úgyis összejön ebben a hónapban, és nem koncentrálok annyira rá, bár a hőmet mértem. És össze is jött.
Annyi segítség volt az összehozásban, hogy tudtam mikor szabadult ki a petécském! Hajnalban amikor wcre mentem halvány rózsaszínes váladék (mint a tojcsi) volt látható a papíron. Ez volt a bizonyíték!
Úgyhogy javaslom mindenkinek a papír figyelését. Tudom, kicsit morbidul hangzik, de megér.

Privit fogok küldeni, most mennem kell tornára, utána megvesszük a babaszobába a padlószőnyeget falfestéket és lehet a kiságyat is. és akkor anyagi csődbe kereülünk.
magdolnam

Magdolnam
Kettőt kell szednem, mert alacsony lett a progi átlaga vagy mi. csak 9. A 23. cnapi progi lett 16,5 amire azt mondta nem lenne rossz, ha az előző 2-nél több lett volna.
Most megyek a házidokihoz megbeszélni a pajzsmirigy vizsgálatot. Remélem elintézi.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Velem semmi nincs. Jövőhéten megyek dokihoz, hogy megmondja mi lett a cisztával.

Mágnes: szavazás ment ;) Figyi megint levettek tőled szavazatot? Tegnap mikor rányomtam a 67. szavazat volt és most csak a 64.

Magdolnam: mi a baj? Lehet csak rossz napja volt anyósodnak. De tök rendik, hogy megveszik a kiságyat. Nagyon szépek a képek. Bár még nagyon picike Liza. Gondolom majd még mentek 4D-re. A mali is nagyon cuki. Mutattam Kendének (még nem látott malit) kérdem tőle mi ez? Erre azt mondja vau :lol: Mondom ez malac – erre mondja malac vau :lol: tök édi volt.

Nati: hajrá clostys hónap. Nem kell menned UH-ra az első clostys hónap után? Nekem a doki addig fel se írta a második adagot, hogy ne nézte volna meg nincs-e baj. Már akkor mondta, hogy túl lehet stimulálni és akkor csak bajt okoz, ha rászedem a következő adagot. Most én ezért is vagyok parkolón.
A closty ára 865 ft körül van.

Holka: mi volt tegnap?

Lilla: mizu? Holnap tesztelsz???

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Nem kell elvileg mennem uh-ra, de arra gondoltam megkérem az itthoni nődokimat nézzen majd meg.
Most próbáltam kérni egy teljeskörű pajzsmirigy vizsgálatot, de mivel a normál tartományon belül van a tsh értékem így hiába veszik le a vért és kérik a vizsgálatot nem fogják megcsinálni a laborban. Ezért most kellene egy orvosi szakvélemény, hogy miért is kérjük a vizsgálatot. Ekkora egy baromságot!!! Most mehetek megint nődokihoz, hogy írjon valami szépet.
Egy kicsit elegem van ebből az új rendszerből. Persze széf kell az ágy mellé, de egy ku... kivizsgálást felülbírálnak.

Kép
Kép
nati80

ja a tsh szintem 4.16 a tartomány pedig 0.35-4.94 szóval tényleg a felső határon vagyok.

Kép
Kép
nati80

Volna még egy kérdésem! Viri, Magdolnam
Van értelme a closty mellett ovutesztet használni? Ezt el is felejtettem kérdezni a dokitól. Nem ad tévesen + eredményt?

Odri, Márti
Hol vagytok? remélem minden ok!

Kép
Kép
nati80

Nati: nézettesd meg magad csak uh-val. Az nem fog ártani. Nehogy úgy járj, mint én. Tényleg hülyeség most mehetsz vissza a nődokihoz papírért. Ilyen baromságot.
A closty mellett érdemes ovu tesztelni. Nekem azért nem volt értelme, mert én kaptam a szurit. És a szuriba van olyan hormon, ami befolyásolja a teszt eredményét.

Kép Kép
kisvirág_30

Köszönöm Viri a tanácsokat!
Vettem ovutesztet erre a hónapra. Ha a gyogyit a ciklus 7. napján fejezem be, akkor szerinted mikor kezdjek tesztelni? 10. nap? Mert gondolom akkor most előre fogja hozni az ovut is. Most számoltam, hogy ha ebben a hónapban sikerül, akkor november vége felé szülnék. jajj az nagyon jó lenne!!!! Sőt mi több TÖKÉLETES!!!!
Mennyire valószínű, hogy ikrek jönnek össze??? Beszélgettünk erről az esetről is és örülne neki. nem hinné hogy nem tudunk megbírkózni vele/velük. Csak azért lennék szomorú egy kicsit, mert akkor császároznak.

Kép
Kép
nati80

Magdolnam
Liza képek tüneményesek!! :lol:

Kisviri :)
köszi,hogy kérdezted,ari vagy. :D
Pöttöm RENDBEN FEJLŐDIK.
A vérömleny még mindig megvan csak változtatta az alakját. Eddig 35x28 mm volt most pedig 51x11 mm. Szóval keskenyebb lett de hosszúkásabb.De talán így könnyebben szívódik majd fel.
A dokim szerint abszolút ne izgassam magam miatta,szépen fel fog szívódni....oksa...csak az nem olyan könnyű.
Majd teszek fel képet csak a páromnál van a fényképezőnk.
A telefonomban van Bluetooth...csak nem tudom átküldeni a képet valamiért .
holka

Nati: nekem closty előtt 28-30 napos ciklusaim voltak. Mikor a clostyt szedtem lement 26 naposra. De lehet a szuri is befolyásolt, sőt tuti. Szerintem is elkezdheted a tesztet a 10-11 nap felé a tesztelést, max veszel még egy dobozzal. Inkább, mint lecsússz az ovuról :)

Kép Kép
kisvirág_30

Holka: tuti felszívódik az a vérömleny. Ha területbe nézed akkor már majdnem a felére összement. És ez jó :) Legközelebb nem is lesz ott. Mikor mész újra?
Várjuk a képeket!

Magdolnam: a fülbevaló képét is várjuk ;)

Kép Kép
kisvirág_30

nati
hányadik napokon nézték a progiszinted? 3x voltál, ugye?

lilla
drukkok mennek!!!

magdolnam
úgy nevettem ahogy olvastam és elképzeltem,hogy vutyogtok egymásnak.tök ari. :lol: :lol:
holka

erika
neked is mennek a drukkok ezerrel!!! :D
holka

viri
Én is számolgattam a területét,hogy kisebb lett.. :)
2 hét múlva töltöm be a 13 hetet és akkor a tarkóredőszűrésre megyek legközelebb.
holka

Holka
7. ciklusnapon 0,7
18. cn. 2
23. cn. 16.5
lett a progiszintem.

Kép
Kép
nati80

de fura,hogy nálad a ciklus első felében is nézték egyszer és azt is beleszámolták az átlagba:shock:
nálunk csak a 2.félidőben nézik 3x...
holka

Holka
Az első szintet nem vették bele az átlagba.
Szerinted a napi kettő gyogyival mennyi az esélyem az ikrekra ha ebben a hónapban amúgy is lenne peteérésem? nagyon szeretnék kettő babit.

Kép
Kép
nati80

Holka
A 7. cnapi hormonnál mindent néztek, nem csak progit. A többinél viszont csak progi volt a tsh kivételével.

Kép
Kép
nati80

Nati: a clostyval van esély az ikrekre. Az egyik ismerősömnek 3-as ikerei lettek tőle. Mondjuk az más kérdés, hogy ő sajna nem tudta kihordani. :( De neked ez menni fog!!! ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Háromtól egy kicsit beparáznék, de kettő jöhetne. Majd megoldjuk az anyagi nehézségeket is.
Barátnődnek mi volt a baja? Mert most azt olvastam, hogy akinek egyáltalán nincs péje annak nem lesz több tüszője. De nekem ebben a hónapban tuti lesz ovum.
Már annyira fel vagyok pörögve! már alig várom a holnapot, hogy kezdjem a gyogyit.
Hogy vegyem be? Reggel este 1-1?

Kép
Kép
nati80

Viri

Küldtem privit!

Kép
Kép
nati80

Láttam tegnap egy nagyon jó babakocsit. BERTINI X4. Valaki ismeri? nagyon jól néz ki.
www.bertini.com.au

Kép
Kép
nati80

Magdolnam küldtem privit. Nagyon jók az UH képek.

Nati, tényleg alacsony a Progi szinted, a Closti pont erre való, hogy felélessze a petefészkedet. Szerintem jövő hónapban nektek sikerülni fog, és lesz egy novemberi babátok.

Lilla merre vagy? Mi újság? Nem csináltál tesztet?

Csajok, azt hiszem bebeszélek magamnak dolgokat, mert ennyire korán nem érezhetek semmit.
1. kialszom magam, mégis olyan fáradt vagyok egész nap, hogy simán elaludnék bárhol.
2. ma is és tegnap is kiöntöttem a kappucinom felét, mondván, hogy nem esik jól.(kidobtam az ablakon 200Ft-t)
3. Ma egy kicsit szédelegtem
4. fájnak a petefészkeim, hol jobban, hol kevésbé.

A melleimmel semmi gond, Bromocryptint szedek. :?

Egyébként hallottam olyat, hogy nők simán produkálnak terhességi tüneteket, szóval nincs sok jelentősége a fent leírt dolgoknak.

Kép
Kép
cs_erika

Erika

Én tudok mindegyik tünetedre írni magyarázatot, persze azon kívül hogy esetleg kismami vagy.
1, minél többet alszol annál fáradtab vagy. Tapasztalatból mondom Továbbá a hülye idő is okozhatja :lol:
2, Én nem vagyok terhes MÉG! De főleg mostanában én is ki öntöttem már ki a kávém, mert valahogy mégse kivántam. :lol: :lol:
3, alacsony vérnyomás vagy keveset ettél.
4, nekem is fájtak és mégis megjött.

DE NÁLAD A POCAKLAKÓ MIATT VAN!!!

Lányok!
Most olvastam egy másik topikban, hogy a closty egyik mellékhatása a méhnyálkahártya elvékonyodása. Mit lehet ez ellen tenni?

Kép
Kép
nati80

Nati!

Köszi szépen! :lol: Tényleg minden tünetre lehet ésszerű magyarázatot adni. :D

Klostilbegit:
Ez tényleg így van amit írtál, és sajnos van még egy rossz hatása. Csökkenti a váladékot peteérés körül, ami ronthatja a kisfickók esélyét a célponthoz való eljutásban. Ezeket nem tudom hogy olvastam, de állítólag így van.
A nyh elvékonyodása ellen nem tudom mit lehetne tenni, talán a palástfű tea jót tehet.

Kép
Kép
cs_erika

Nati: privi ment. Én reggel és este vettem be 1-1 szemet. Igen ez a mellékhatása a clostynak. Emlékszel a múlt ciklusomba írtam, hogy a 10. napon volt 7 mm a méhnyálkám és mondta a doki, hogy vékony és nem sok esélyt lát, hogy a múlt hónapba babám legyen. A 21. napon 10 mm lett. És a 26. nap megjött és a 6 nap helyett 4 napig tartott. :( Engem egyrészt ezért állított le a doki a gyógyszerről, másrészt a ciszták miatt.

Lilla: mi van? Nagyon izgulok! Remélem nem jött meg az a dög.

Erika: elég gyanúsak a tüneteid. Szerintem akár a baba is lehet. Drukkkkk!!!

Kép Kép
kisvirág_30

Nekem is a palástfű teát javasolták a méhnyálka erősítésére. Meg igyak sok ásványvizet meg egyek joghurtot.

Alchemilla vulgaris = palástfü (Frauenmantel)

A palástfü segíti a méhnyálkahártya felépülését a medence vérellátásának serkentése által és ezzel pozitívan támogatja a beágyazódást. Ezen kívül hatásosan alkalmazható PMS ellen is, azon az úton is, hogy palástfü teába áztatott törölközöt teszünk a feszülöen fájó cicikre. Különösen alakalmas túlsúllyal küszködök (mint PCOS-ban szenvedök) ciklusának szabályozására.

Tea vagy globulusok formájában fogyasztható a ciklus második felében a tüszörepedéstöl a mensig.
Teából napi 2-3 csészényit kell inni az egész napra elosztva.
A tinktúrából 2 x 7 cseppet kell fogyasztani. 20 ml hónapokig elég.

Kép Kép
kisvirág_30

Erika!
Te vagy most minden reményünk! babásnak kell lenned. Te is megmondtad!!! Így lesz!

Viri
Köszi hogy leírtad a történetet, jó tudni. Akkor szerinted igyak palástfüvet ovu után? Mert akkor holnap veszek a drogériában. Most biztosra akarok menni. De lehet középidő környékén elmegyek a dokimhoz és megkérem nézzen meg uhn és mondja meg hány tüszőm van és milyen vastag a mnyh.

Kép
Kép
nati80

Milyen vastagnak kellene lennie a mnyhártyának? Én még azt sem tudom. De gondolom, ha csak 2-3 napos mensim van akkor nem lehet túl vastag.
Ja egy érdekesség. Tegnap reggel mint a niagara megjött, de ezt már írtam és ilyen még nem volt, de ma is tök erős. Már 3 töltényt elhasználtam. Bízom abban, hogy erősödik a mnyh-m. Lehetséges? Hiszen ez a 6. ciklusom mióta abbahagytam a fogigátlót.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!
Eddig nem tudtam jelentkezni, mert sok dolgom volt.
De jelentem, megjött. Úgyhogy most már tényleg Erikában van minden remény.
És képzeljétek, nem tört le. Egyszerűen nem foglalkozom vele. De lehet jobb is, mert így síelni sem tudnék. De majd utána...

Kép
p__lilla

Lilla! Sajnálom, de így tényleg mehetsz síelni.

Kép
Kép
cs_erika

Lilla
Sajnálom, de a mostani hónap biztos jó lesz. De tegyetek is meg mindent érte!!! :wink:
Tegnap viccesen azt mondtam páromnak, hogy a 10. naptól a 22. napig naponta akció!! Na ok csak kétnaponta!! Ennél alább nem adom! Biztosra akarok meni.

Kép
Kép
nati80

Hová mentek síelni? Nem a mostani ciklusod végére fog esni? Akkor még meglehet, hogy nem síelsz, ugye? vagy akkor még nem árthat a babának ?

Kép
Kép
nati80

Nati: már egyszer felkutattam a netet az után, hogy milyen vastagnak kell lennie. Semmit nem találtam róla. A doki nekem a 7 mm-re mondta, hogy alsó határ. Régebben a 21. napon 19 mm volt és azt mondta az jó. De ha rövid mensid van és csak alig valami vér, akkor nem túl vastag. Viszont valahol azt olvastam, hogy a vastag se jó. Akkor szoktak eü. küretet csinálni.

Lilla: a fenébe. Pedig annyira bíztam benned! Mikor mész el hormonvizsgálatra?

Erika: benned az utolsó reményünk.!!! Légyszi csinálj nekünk egy + tesztet ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Akkor lehet most nem fogom inni a teát, de ovu után megnézetem a vastagságát. Köszi a sgítséget!

Erika
HAJRÁ!!!!

Kép
Kép
nati80

Viri, én mindent megteszek, hogy jó hírekkel szolgáljak nektek. :wink:
Most skypeolok az emberemmel, nekünk ez jutott. :?

Kép
Kép
cs_erika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?