Új privát üzeneted érkezett!

krévi nagyon sajnálom:(

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi, sajnálom, hogy nálad sem látott semmit, de hétfőig még alakulhat.

Krévi, legalább most elkezdődhetnek a kivizsgálások. Ugye neked már van gyerkőcöd?

Kinga, hajrá clostis hónap!
tessza76

Sziasztok!

Krévi: Sajnálom, hogy nem jött be ez a hónap se. Örülök viszont, hogy kellemesen csalódtál a BMC-ben :) Hajrá új vizsgálatok és hajrá baba!

Monyó: te most szeded a fogigátlót végül?

Németh: sajnálom a piri! :(

Tessza: teljesen megértelek, hogy el vagy keseredve. Én is kivoltam, mire a fiam megérkezett. És most a tesóért küzdünk ugyanúgy ahogy a fiamért.

Gabi: nekem a 10. napon volt olyan 15 mm-s tüszőm, de akkor clostyt szedtem.

Timejka: mi is a tesóért küzdünk 11 hónapja. Velünk is elvileg minden ok a párommal, és baba még sincs. Én 2 hónapig szedtem a clostyt és olyan vékony lett a mhnykám, hogy a doki mondta, hogy ne is reménykedjek, mert nem lesz baba. A 21. napon volt 10 mm. A menzeszem a szokásos 6 nap helyett 4-re csökkent. Ebből is észrevettem, hogy nagyon vékony. Te mit szedsz arra, hogy újra helyreálljon? Nekem nem írt fel rá semmit, csak leállított a clostyról.

Vanda: grat a 3 gyermekhez. Milyen korúak?

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok lanyok!
Ma vagyok a 26.napon, de mar erzem, h megjon.. Hat ez van.
Voltam a mult heten termeszetgyogyasznal, azt mondta, hogy csinaljak meg egy meregtelenito kurat es 90% az esely arra, hogy utana osszejon a baba. Szerintetek?
Megfogom csinalni, vegulis ki tudja, hallottam mar ilyet. Amugyis most 3 honap szunet.
basa31

Basa: sajnálom. Figyi én annó júniusba csináltam méregtelenítő kúrát és októberben összejött a fiam. Szerintem nincs veszteni valód. Egyébként én is gondolkodtam ezen.

Kép Kép
kisvirág_30

Viri, remelem en is. Nem fogok most annyira elkeseredni, majd csak osszejon. Most orulok annak, hogy van egy szep kisfiunk aztan majd jon teso is amikor akar. Vegulis ezt nem lehet eroltetni.

Jo hetveget mindenkinek! Es kitartast!
basa31

basa, nem lehet erőltetni, de annyira jó lenne már tesó. Az én kisfiam 2 éves. Akikkel együtt szültem, már régen megszülték a 2. babót.

viri, milyen méregtelenítőt csináltál?

tessza, mennek a drukkok neked is.

monyó, tényleg fogigátó?

gabi, hogy állsz?

kinga, sajnálom a pirit.
krévi

Krévi: én ittam lapacha teát. Ami elvileg méregtelenít, meg közbe a kozmetikusommal csináltunk azt a test tekercseléses kezelést. Szép lett a bőröm, mert elmúlt a narancsbőrőm :)

Kép Kép
kisvirág_30

Krévi: itt van leírás a teáról. :)

http://www.celsus.hu/ideal/2001_majus/f ... apacho-tea

Kép Kép
kisvirág_30

Ja még annyit, hogy én nem a filteres változatot ittam, hanem fakérges kiszerelést. Nekem a kozmetikusom hozta, de úgy látom itt meg lehet venni: http://www.sanovera.com/lapacho.php

Kép Kép
kisvirág_30

kisvirág. A mnyh. vastagodására utrogestant szedek. A Te mnyh-d az enyémhez képest vastag, nekem ugyanis 3,9 mm volt a 9. cnapon. Itt most befejeztem a closty szedését. Igazából nem értem, hogy nekem miért kellett a clostyt szednem, mikor októberben gyógyszer nélkül is nagyon szép tüszőim voltak. Várom a csodát, hátha vastagszik a mnyh. Ez a tea nem befolyásolja a teherbe esést?

Méregtelenítésről én is hallottam, hogy jót tesz.

Ez a sok ronda piri!

Hajrá mindenkinek!!!!!!!!!!
timejka

Viri, nekem Okonetes termekeket javasolt, csinalnom kell egy vastagbel-,maj-, vese-, tisztitast. MagneB6-ot es gyombert is kell szedni + naponta 2-3 l vizet inni.Persze csak akkor, ha most nem jott ossze a baba. Meg 4-5 nap es kiderul... :roll:

Lanyok, szeditek a folsavat? es milyen kiszerelesben, azaz hany mg-at? Csak mert nalunk 5mg-os volt, de mar nem gyartjak es helyette az Elevitet, stb. ajanljak, amiben csak 0,8 mg van.
basa31

Krevi, az en kisfiam majusban tolti be a 2.evet es vissza kell mennem dolgozni. Itt csak 2 ev a megengedett.
basa31

Basa, én jövő héttől nevezek be egy kis böjtre, márha a lelkesedésem is kitart addig. Olvasok most a böjtről egy könyvet és csomó példát hoz, hogy az állatvilágban pont a párzási időszak esik koplalósabb hetekre. Hát legfeljebb szép bőröm lesz, és kevesebb méreg a szervezetemben.

Eddig nem is hallottam arról, hogy méhnyálkahártya vékonyító mellékhatása van a clostinak. Mindenkinek ez a tapasztalata?

Folsavból én 3 mg-os kiszerelésűt szedek. Ha jól tudom nem lehet túladagolni.

Monyó, többen kérdezték a fogigátlót, erre én is kíváncsi vagyok. A topic elején írtál arról, hogy párod nem akar elmenni kivizsgáltatni magát. Azóta változott a helyzet? Ismerem a helyzetet, mert nekem is nehéz volt meggyőzni páromat erről, de sikerült, és vele minden oké. Tehát nehéz döntés, hogy nem szabad feladni, érdemes küzdeni.
tessza76

Nem én találtam ki, hanem már több embertől hallottam.
timejka

"closti valóban vékonyítja, ez egy nemkívánatos mellékhatása. "
Ezt a mondatod ebben a topicba írták. Nem én találtam ki.
timejka

Timejka: köszi a választ. Kedden megyek dokihoz rákérdezek nem írná-e fel. Fú neked akkor tényleg nagyon vékony :( Mikor ezt a teát ittam mi abba a hónapban nem próbálkoztunk. Féltem valami baja lesz a babának.

Basa: én még azt hiszem ősz tájékán vettem Folsavat. Csak 3 mg-os. ICN a gyártó. De ez mellé szedtem az elevitet. De most épp nem szedek semmit.
Merre laksz, hogy csak 2 év a megengedett? Én azt hiszem itthon maradok a 3. évben is, mert ha nem lesz tesó akkor soha többet nem tudok ennyit lenni a fiammal. Mondjuk az más kérdés, hogy anyagilag bele fogunk dögleni.

Tessza: én saját tapasztalatból mondom, hogy vékonyítja a closty a mnyh-t. Nekem mindig gyönyörű vastag volt. (középidőben kb. 19 mm) És most ahogy a doki megnézte a 10. napon már mondta is, hogy a clostynak sajna van ez a mellékhatása, hogy vékonyít. :( Engem egyrészt ez miatt állított le a doki a gyógyszerről.

Kép Kép
kisvirág_30

Egyébként érdekes ez a closti. Valaki egyből terhes lesz tőle, van aki nem.

Kisvirág elmondod majd, hogy a doki mit mondott hétfőn? Most már minden részletre kíváncsi vagyok. Én majd csak 2 hétmúlva megyek dokihoz, addig szedem ezt a gyógyszert és vagy megjön, vagy nem, de szerintem megjön. Köszi előre is.
timejka

Sziasztok!

Íme néhány ma készült kép, ismételt bíztatásként :) Becsült hossz: 22 cm. Becsült súly: 320 gr

Íme egy zacsi. Ugye látjátok?

Kép

Kép

Egy szívtipró pasi :)

Kép

Kép

Hiszek benne csajok, hogy hamarosan mindannyiotoknak lesz legalább egy ilyen folyton rúgkapáló csomagja :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Viri, en Szekelyudvarhelyen lakom es itt a torveny csak 2 evet enged meg. Egyelore ugy tervezzuk, hogy visszamegyek dolgozni es ha osszejon a teso akkor majd megint jon a 2 ev. Nem is lenne rossz, mert a fiam nagyon anyas es jo lenne, ha egy kicsit leszokna rolam.
basa31

pinkiné de jó neked!!

kisvirág egyébként nekem általában 4-5 napig van meg, most az utolsó 2 hónapban az első 2 napban nagyon megvolt, de általában normálisan van meg, se sok, se kevés.
timejka

Sziasztok

Pinkiné de jók a képek:)

Én is szedek folsavat 3mg-ost napont egyet. De mikor terhes voltam akkor kettőt szedtem.
És szedek immunerősítőt is meg cetebet.

Ma nyilalgat a pocim, leht még ismegindult valami, de jó lenne ha hétfőn lenne ott egy tüsző.

Ráadásul fáj a torkom és köhögök:(

Kép

gabi1

sziasztok.

latom tobben kerdeztetek a fogigatlot.meg nem szedem es azt se tudom akarom-e egyaltalan szedni.bizonytalan vagyok.Dokihoz is el kellene mennem de semmi kedvem majd lesz valahogy.

krevi sajnalom a menzit.

gabi korai volt az az uh :?

basa drukk hogy sikeruljon.nalunk a szulesi csak 1 ev.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy jövő hónapban megcsinálják nálam a petevezeték átjárhatósági vizsgálatot.Altatásban szeretném és szeretnélek megkérni bennetek, ha volt már ilyenben részetek, írjatok már róla valamit. Előny, hátrány mindegy,csak kíváncsi lennék azoknak a véleményére is ,akik már megtapasztalták. Előre is köszönöm Nektek.
prücsök2

pikiné gratulálok!

Timejka köszi az infót. Szubjektívan általában mintha érezném a pé-t. Sőt tavaly hat hónap is volt, amikor meg tudtam mondani, mikor fog megjönni. Ezt persze úgy, hogy éreztem a pé-t és rászámoltam 14 napot. Még egy napot sem tévedtem, pedig nálam elég ingadozó a ciklus hossza 30-35 között. Ezen ismeretekkel elégé megdöbbentett, hogy az orvos azt mondta, nincs pé-m. Egy picit vaciláltam is, hogy szedni kéne-e a clostit, de mivel úgy gondoltam, nincs számottevő mellékhatása, akkor nosza neki. De van egy olyan érzésem, hogy ha a closti vékonyítja mnyh-t, akkor ha meg is érik a pete, és meg is termékenyül, csökkenek az esélyei a beágyzódásra, mivel vékony a mnyh. Akkor már inkább ne is legyen pém, mint egy újabb vetélés. Nem mondom, hogy nem élném túl, mert az ember nagyon sok mindent túl él. Néha az a nehezebb.
A másik kétely bennem az, hogy ikrek voltak, akik elmentek. Ha kizárjuk az egypetéjüséget, márpedig két petezsákban voltak, akkor az eset azt mutatja, hogy nagyon is volt peteérésem! Persze két év alatt sok minden változik, ja és fiatalabb sem lettem.
tessza76

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok. Egy másik topikba is írogatok rendszeresen, onnan ismerem Kisvirágot. Szia Viri!
Tavaly novemberben határoztuk el, hogy babát szeretnénk. Elmentünk egy családtervező központba tanácsadásra ahol sok dolog kiderült. Az egyik petefészkem elsorvadt egy 2001-es műtét miatt. Továbbá két génem is akadályozhatja a beágyazódást ill. növeli a vetélés lehetőségét. 6 hónapja vezetem a hőmet és most estem át egy hormonvizsgálaton is, ahol a progiszintem gyötrelmesen csúf volt. Clostyt kaptam napi 2 kell bevenni. A doki két spontán hónappal engedett el. Ha nem jön össze a baba, akkor vissza closty melletti hormonvizsgálatra. Én bízom ebben a két hónapban.
Milyen tapasztalatokat tundátok mondani? Régi vágyam hogy ikreim legyenek. van erre esélyem napi két tablettával, ha ebben a hónapban egyébként is lenne peteérésem?
Köszönöm a segítségeteket előre is.

Natasa

Kép
Kép
nati80

Prucsok, 2 eve csinaltak nekem meg a pv atjarhatosagi vizsgalatot... nem egy kellemes elmeny, de megeri. Egy fogoval megfogtak a mehszajat es egy olyan folyadekot fecskendeztek be, ami lathato rontgenen. Gorcsolt a hasam, 2-3 orat bent tartottak es hazaengedtek utana. Kaptam fajdalomcsillapot es gorcsoldot. Ezt jo ha megcsinaljak, mert sosem lehet tudni es volt olyan aki utana egybol terhes lett. Nekunk is osszejott par honap mulva.
Szoval, fel a fejjel, tuleled! :)

Monyo, anno azert irt fel nekem a dokim fogigatlot, mert rendszertelen es fajdalmas volt a menszeszem (most is az, de akkor meg hanytam is). Azt mondta, hogy fejletlen a petefeszek, stb. Kb. 5 evig szedtem A Marvelont, de aztan abbahagytam. Az a 3 honap nem a vilag, tegyetek egy probat. :wink:
basa31

Monyo, a malnalevel tea meherosito is... kozben azt is ihatod.
basa31

Syl, bar mar biztosan elkezdted a clostyt, most talaltam egy cikket arra vonatkozoan, hogy mikortol szamolod a menszi elso napjat.
"A ciklus első napjának a menstruáció első napját tekintjük. Vannak, akiknél a menstruációt néhány napos pecsételő vérzés vagy “barnázás” előzi meg, ez nem számít, azt a napot vegyük a menstruáció első napjának, amikor először jelentkezik rendes vérzés. Több napig tartó pecsételés, “barnázás” esetén azonban érdemes orvoshoz fordulni, mert hormonális problémákra utalhat." (www.babafalva.hu) Nekem a dokim azt mondta, hogy a barnazastol lehet szamolni, igy en attol is szamoltam. Ez azt jelenti, hogy a 3. naptol kezdtem el szedni es nem az 5.tol... Nem tudom mit es mennyire befolyasolta, de nem jott ossze a baba. Vege van a 3. honapnak is, most vagyok a 28. vagy a 26. napon... :x :(
basa31

Sziasztok!
Itt vagyok én is, elkezdtem a clostyt tegnap. Nem tudom van-e összefüggés, de eléggé fájt a hasam, pedig nem szokott. Na de mindegy, csak használjon. Egyébként most lelkileg nem viselt annyira meg, hogy megjött, nagyon reménykedek a clostyban.
Kinga

Kép
németh

Nemeth,
Mint minden gyógyszernek, így a Clostilbegyt tablettának is lehet mellékhatása.
Gyakori mellékhatások (>1%)
Testszerte: kipirulás, izzadás, hőhullámok
Emésztőszervi: hányinger, hányás
Idegrendszeri: fejfájás, szédülés, fáradtság
Érzékszervek: látászavarok (fénylátás, kettőslátás, elmosódott körvonalak, fénykerülés, stb.)
Nőgyógyászati: mellfeszülés, hasi/medencei panaszok, fájdalmas menstruáció, abnormális méhvérzések, petefészek megnagyobbodás

hajra! Mindent bele! :wink:
basa31

Nati,
a Clostinal irja, hogy "Ikerterhesség a kezelés során nagyobb számban fordulhat elő, mint az átlagpopulációban"
En is 2x1-et szedtem, de nem lett ikerterhesseg... Szerintem ez egyentol fugg, stb.
Hajra, hajra!
basa31

Lanyok, ma ez az utolso, de ezt meg le kell irjam. Tudom, hogy tudjatok es nagyon nehez, na deee... :oops:

"A terhességet nem lehet siettetni, a babák pontosan tudják, mikor jöjjenek. A görcsös akarás és az ebből eredő stressz egyáltalán nem tesz jót, a legjobb, ha éljük nyugodtan az életünket, a megfelelő időben próbálkozunk, és a babára bízzuk a többit."
basa31

Szia Basa!Még nem kezdtem el a clostit szedni,mert még vagy 1 hét múlva jön meg.Írtam egy csomó dokinak már így a neten egy pár válaszolt is és ők is azt mondják,hogy a vértől számoljak.A dokim meg azt mondta,hogy a barnától számoljam,de ebbe meg nem akarok belenyugodni,mert az első babánknál meg azt mondta,hogy a rendes vértől számoljak,ezért kavart most be.Nekem a 3.naptól kell napi 3szemet szednem 5 napig.Szerintem a vértől fogom számolni,csak nem lesz baj?!Nektek az első babátok?Nekem már van egy 2 éves lányom,ő is a clostival jött össze 6 hónap után.

Kép

Kép
syl100

sziasztok.

basa tudom hogy 3 honap nem a vilag.Nem is az idovel van a legnagyobb bajom,hanem hogy kicsit utannaneztem es eleg keves esetben segitett(nekem gye a pcom miatt kene meg a magas tesztom miatt).
regota meg akartam mar kerdezni.Nalatok van mar apasszules?

nati van eselye az ikreknek ,tobb mint normal ciklusban.

Kép
monyo83

Köszönöm Lányok a segítségeket. Tapasztalatokról tudtok mesélni?
Én nagyon bízom ebben a gyogyiban, de nem akarok túl nagyot csalódni. Inkább tudjak meg minden negatívumot és pozitívumot vele kapcsolatban.

Kép
Kép
nati80

nati.

szemelyes tapasztalataim:
negativum-nekem nagyon eros mellekhatasaim voltak a gyogyszertol.Psichesen pedig nagyon zavart a kotelezo egyuttlet.ja es nem jott ossze.2ciklusban probaltuk.

pozitivum-szep peteeresm volt abban a ciklusban amikor szedtem.

Kép
monyo83

Basa! Köszönöm! Én mondjuk altatásban akarom, mert cisztám is van és azt mondta a doki, hogy egy füst alatt azt is letudjuk. Majd meglátjuk, mennyi kellesz a babónkank,de remélem is, hogy nem sok. :D
prücsök2

Monyo
Köszönöm hogy megosztottad velem a tapasztalatodat.
Ti mióta próbálkoztok? Most hogy állsz e téren?

Kép
Kép
nati80

Prücsök! Szerintem nem kell altatást kérni a hsg vizsgálathoz. Nekem novemberbe csinálták, nem fájt, egy kicsit utána fájt a hasam. Aznap én is hazamehettem. Nem kell félni tőle.

Tessza neken is volt vetélésem 99-ben. Azóta vam egy mindjárt 6 éves gyermekem, és már szeretnék tesót 1 éve. Én most úgy döntöttem, hogy beszedem a gyógyszert hátha használ a mnyh-nak. Ha megjön nem szedek semmi gyógyszert, clostyt végképp nem. Elkezdek tornázni, méregteleníteni, és lesz, ami lesz. Csak az a baj, hogy valóban nem fiatalodunk, és a korkülönbség is nagy lesz a gyerkőcök között. Marha érdekes, hogy miért van ez, hogy nagyon sok nő szenved attól, hogy nem tud teherbe esni? Régebben szerintem nem volt ilyen.

Basa teljesen igaz, amit írtál, hogy a baba tudja mikor kell jönni. Én most ezt fogom tenni. Kikapcsolok. (remélem sikerült, mert ugye nem könnyű)
timejka

nati Majusban lesz 3eve hogy probalkozunk.4sikertelen terhesegem volt eddig,mind nagyon hamar spontan elment.
Most januarban volt az utolso verzesem(ismeteltem pozitiv tesztsorozat utan)most varunk.PCOS vagyok es a tesztoszteronom is magas.Hat roviden ennyi.
Egyebkent mindegyik babam spontan jott ossze mikor epp leszarom honap volt,teljesen varatlanul jottek ossze kivetel nelkul.

prucsok akkor neked laparod lesz nem?azzal tudjak csak a cisztat kiszedni.vagy csak leszivja a dokid?

Kép
monyo83

Monyo
nagyon sajnálom amin keresztül kell menj. Milyen vizsgálatokon estél már át? gondolom hormon már volt.
tanulság: lesz...m hónapot kell tartani!
Köszi mindent és sok sikert a következő babád kihordásához!!!

Natasa

Kép
Kép
nati80

nati volt 3 napi hormonnzes,inzulin vizsgalat,clamidia szures es meg valami kenet.
ennyi.
Nalunk nagy reszt spontan honap volt eddig,2 clostys honap kivetelevel.
Sokszor azt sem tudom hanyadik nap vagyok,eleg ritkan vagyunk egyutt hetente egy ket alkalommal es megis osszejon.nagyon nem birom a az idopontra egyuttlevest,nekunk az nem megy.

Kép
monyo83

Monyo

Akkor volt egy pár vizsgálatod. Szerintem is bőven elég heti 1-2x együtt lenni. Néha én is megfeledkezek arról hányadik napon vagyok, de a reggeli hőm szinte mindig emlékeztetett eddig, hogy volt 1-2 nappal korábban ovum.

Kép
Kép
nati80

nati.
regen en is homeroztem,de az is nagyon frusztralt,ha nem olyan hot mertem ciklus vege fele amilyet szerettem volna akkor szomoru voltam,inkabb nem merek.na meg akkor az mar nem teljesen spontan :wink:
gondolom ovu utan kapni fosz progipotlast?Fogsz menni Kozepidos UH ra?

Kép
monyo83

Monyo! Azt mondta, átjárhatóságot néz, hogy nincs-e valami letapadás,és ha kell,akkor a cisztát is eltávolítja,hogy hogyan még nem tudom.23-án kell majd bemennem,akkor ügyeletes lesz a dokim és majd megbeszéljük.Még annyit mondott, hogy,ha altatásban csinálja,az alaposabb és nem lesz csak egy kis metszés a köldökömnél.Persze előnye-hátránya mindennek van. :!:
prücsök2

prucsok akkor az laparoszkopia.azt csinaljak igy.a sima atjarhatosagi az a HSG vagyis mikor kateteren keresztul felnyomnak valami folyadekot es UH val vagy rontgennel nezik a folyadek utjat.ott nincs semmifele vagas es nem altatasban csinaljak.
A lapar megbizhatobb(igaz az mar a muteti besorolasba van)mert ott tenyleg jobban latnak mindent es ha esetleg pici letapadas van akkor meg tudjak helyben muteni,es a cizstakat is el tudjak tavolitani.

Kép
monyo83

Sziasztok!
Nem baj, ha én is elmondom a történetemet?Hátha segítek vele.Van közületek, ami már "ismer". :lol:

Szóval, én 40 éves leszek novemberben, és még szeretnénk párommal egy közös kisbabát.
Tavaly elmentem a dokihoz, elmondtam, mi a tervünk.Azt mondta, ír fel clostit, hogy hamarabb összejöjjön, de én nem akartam.Így elküldött uh-ra, van-e pém.Volt, és rögtön össze is jött a baba, de sajnos 8 hetesen elhalt.
Akkor azt mondta a doki, most mindenképpen kellene a closti, hogy erősebbek legyenek a petesejtek.

Vártam 5 hónapot, de nem jött össze, úgyhogy elkezdtem szedni, napi 1-et, 5 napig.(Kettőt írt, de csak egyet mertem bevenni.)
Ultrahangon voltak is szép tüszők.Mindegyik petefészekben volt 1-1 szép nagy, meg egyikben egy kicsit kisebb is.
Kaptam tüszőrepesztő injekciót is, és a 16. ciklusnaptól progit szedtem, hogy be tudjon ágyazódni.
Én is olvastam, hogy a closti vékonyítja a nyh-át, és a gyógyszerkönyvben írják is, hogy alkalmazásakor érdemes kiegészítő progeszteronkezelést is alkalmazni.

A 27. napon pozitív lett a tesztem.
6 hetes uh-án pedig kiderült, hogy ikreket várok.
Még nem vagyok túl a nehezén, de az tény, hogy ezzel a módszerrel összejött.

Remélem, tudtam segíteni Nektek...

Nekem a clostinak semmiféle mellékhatása nem volt.Csak az ikrek. :lol:

Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok!
Vendég

Sziasztok lányok!

Nekem volt laparom, nyugodtan kérdezhettek:)szerintem no para, én észre sem vettem.

Ma vagyok a 7. napon, este veszem be az utolsó két clostilt.
Tegnap este elkezdtük a "gyermek gyártását" , most két naponta leszünk együtt.
Csütürtökön a 10.napon megyek UH-vizsgálatra, remélem hatott a clostil. Iszom a cicka füvet is..
k.vanda

Vanda nagon drukkolok neked hogy legyen szép tüsződ, én ma megyek megint uh-ra este, hogy múlt csütörtök óta van e változás. De úgy érzem nincs, azért mi is 2 naponta együtt vagyunk, hogy az esélyt megadjuk. Aztán eglátjuk.

Kép

gabi1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?