Sziasztok Lányok
Molnárka...sajnálom ami a Kislányotokkal történt.
Karmen
Jó, hogy újra itt vagytok
Vigyázz Magatokra és kitartás
Sajnos nem tudok most néhány hétig rendszeresen jelentkezni mert voltunk genetikai UH-on, de az egyik babuskánál valami veseproblémát gyanitanak és újra vissza lettünk rendelve ezért a héten megint hazautazom és szept.15-ig biztosan otthon is maradok. A magzatviz vizsgálatot egy baba esetén javasolták volna, de tekintettel a két babára és az előrehaladott terhességi állapotra (akkor voltunk a 24. héten) a koraszülés veszélye miatt nem javasolták és én sem szerettem volna kockáztatni Őket. Szeptember 15.-én újra genetikai UH és szivultrahang a következő lépés, szept.01-én pedig normál nőgyógyászati UH ill.terheléses cukorszint vizsgálat lesz
Émi
Én is csak ismételni tudom magunkat. Ediékkel tartom a kapcsolatot, neki eredetileg 3 babája tapadt meg de javasolták nekik a redukciót amit el is fogadtak. A két pici baba végül terhességi mérgezés miatt koraszülöttként jött a világra és most két hónappal a születésük után jól vannak és haza is mentek néhány hete. Én szintén a redukció mellett döntöttem volna, ha úgy alakul és ennek tényleg a koraszüléstől való félelem ill.az egészséges magzatok nagyobb esélye lett volna az oka. Persze maximálisan megértem a dilemmátokat és bármely döntéseteket maximálisan el tudom fogadni
A rossz közérzet ne aggasszon
Tudom, hogy nem vigasztal a dolog, de én a 16. hétig voltam úgy ahogy Te azt ecsetelted csak boldogan viseltem a kinokat
Egyébként a legelejétől fogva alvászavarral küszködöm most pedig már a két baba mérete és folyamatos mocorgása sem enged aludni de nem bánom
Simizgetem Őket, kibélelem párnával a pocakom alját és jól elbeszélgetek velük alvás helyett
Bella
Gratulálok a kicsi Lányhoz
Sac
Nagyon drukkolok, hogy mielöbb beinduljanak a dolgok, sűrgetem az időt
Puszilok Mindenkit, és bocsánat, ha nem jelentkezem néhány hétig, de fogalmam sincs még mikor jövök vissza
Doris