Hali.
Andy, csak most olvastam, hogy telcsit kaptál 14-én. Szuper!
Oscillot először 3*1, majd 2*1 és végül 1*1 tartállyal kell adni, nem sok! Az allergiát nem biztos, hogy a tejcsi okozta, igazából akkor derülhetne erre fény, hogyha teljesen meggyógyulna, és ismét adnék neki, és jönne a pöttyösödés. Majd lesz próba, de később, most még a bőre olyan kis érdes, mint a csiszolópapír.
Huh, mit nem adnék a Ságás dolgokért...nyamm!
Kmammy, mi egyévesen voltunk Petivel, nekünk majd évente kell vinni, mivel én gyerekkori szemüveges vagyok. Nálunk nem volt még pupillatágítás, lehet, hogy idén már lesz, de konkrétumot nem tudok róla. Akihez mi járunk, hozzá jártam én is, én nagyon meg vagyok vele elégedve, de hallottam már kevésbé jót is az SZTK-s rendelésekről.
Gab, így már értem! Azt hiszem, írtam is, hogy a "sima" (értsd: bolti UHT) tejtől nem volt baja egyszer sem. Beszéltük is bent a kolléganőkkel, hogy megkérdezzük, hogy vajon mit vonnak ki belőle, hogy jó legyen???
Hiperszuper ez a torta!!!
Preni, a bizmutos az jó, csak annyi vele a bibi, hogy fél órával evés előtt kell beadni, ha jól emlékszem.
Kimike, mi kaptunk ilyen feladatot, hogy mutassa meg hogy mit lát a kártyán, de a lusta anyja eddig nem rajzolt, vagy nyomtatott, de lehet, hogy holnap nekiveselkedek!
Alziza, na igen, itt is úgy működik, hogy körzetes, tesója odajár, utána a "maradék".
Katus, drukk-drukk-drukk!
Pil, dobj majd egy SMS-t, vagy küldd Petit, ha kibújt a druszája, a kisfiatok!