Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol: :lol: Az az igazság, hogy egyszerű a történet: Macifülke néven neteztem Somával, addig ugye, még nem kerültem kórházba. Aztán most mikor jönni akartam újra, egész egyszerűen nem engedett be a régi jelszó/felhasználónév párossal. :evil: (és el sem küldte a megadott mailre) Így kerestem egy másik nevet- ez lett ugye a mákszem- és azzal "éltem" tovább. Viszont az nlc- korababás fórumán, ahova néha írok, maradt ugye a régi nevem. Előtte ott voltam, és automatikusan így léptem be ide a babanetre is; észre sem vettem... most nem is értem az egészet (igaz, az feltűnt, hogy eltűnt a kép, de azt hittem visszaraktam csak ugyanoda ):shock: :shock: :shock:
De mindegy macifülke=mákszem=Judit Eszter :D

Kép

Kép
mákszem

Sziasztok!

Giga nagy nagy gratula Bulcsú Babához! Jó egészséget sok-sok örömet kívánok!!!

Pilla,Verna
Tök jól fogytok! Mennyi idő alatt?
Milyen rendszeresen kell menni szúrni és benne hagyják a tűt? Lehet szoptatás alatt is?
Szülés óta nekem is lement 7 kg de most nagyon stagnálok.
Nekem muszáj valami előírás hogy miből mennyit egyek, azt szépen betartom de ha csak a magam feje után akkor sajna elcsábulok mert imádok enni!

Reni
Surányinál szültem 4 hónapja és nagyon megvoltam vele elégedve. Ahogy a lányok is írták kicsit féltem hogyan fogom szülés közben hallani mit mond, mert tényleg nagyon halk.De nem volt gond amikor kellett akkor hangosan és határozottan de rendkívül türelmesen segített. Szerintem nagyon megnyugtató egyéniség és ez hát elég mérvadó egy szülésnél! Én a magánrendelésére jártam de ha sürgősnek ítél egy vizsgálatot behívott a kórházba! Novemberben egy vizsgálat 8 e volt nála!

tiop
Zsani jól látom hogy főnöki bőrfotelben fogyasztja a vacsit :lol: :lol: Nagyon édes!

Lányok járt már valaki úgy hogy valamilyen vásárolt cuccon rajtamaradt a lopásgátló mágnes? Mert én így jártam a Corában vettem Flávinak tanuló kutyust és itthon vettem észre hogy ennek "fülbevalója" van! :o Mivel lehet ezt leszedni???

lice
Kép
Kép
lice72

Lice, igen mi már jártunk így. :? Siófokon nyaraltunk, és ott a Tescoban vettünk Szonjának egy Cherokee melegítőt, amin rajta maradt a lopigátló. :shock: Mi speciel visszavittük, és ott leszedték.
NEm tudom, hogy ha bemész egy másik üzletbe, ahol van ilyen leszedik e neked... :roll: NEhogy azt higgyék, hogy csórtad... :roll:
Ott meg bemutatod a blokkot, ahol vetted... :roll:

thenus

Lice, erős mágnes kell hozzá!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Lice: én még a helyedben várnék a fogyózással, kell a szopihoz az energia! Lolo kb. 7-8 hónapos volt, amikor elkezdtem tornázni, és valamivel utána kezdtem az akupunktúrát. Két naponta jártam, kaptam ideiglenes tűket (fél órán át van bent, 5-5 db.), aztán a két napra tartós tűt (2-2 darabot).
Én akkor kezdtem fogyózni, amikor már nem igazán volt fontos a szopi, mert szinte mindent evett a lányom.
Vendég

Sziasztok!

Még mindig próbálom kipihenni az egyhetes telelést :shock: bár nem nagyon megy, mert itt a nyakamon egy sürgős munka, legkésőbb vasárnap estig le kellene adni - röpke 43 oldalnyi ferdítés. Tegnap már annyira le voltam merülve, hogy csak bambultam a klaviatúrát, és annyit nem bírtam lefordítani, hogy "fehérjeszintézis". Aztán a drágám hozott egy RedBull-t, az meg duracellnyuszit csinált belőlem egy órára, füstölt a kezem a gépeléstől, utána persze elaludtam, reggel alig bírtam kikelni az ágyból. Nem jó ez az energiaitalos koksz.
Délelőtt olyan hulla voltam, hogy amíg Bogi mesét nézett, lefeküdtem mellé a kanapéra, aztán automatikusan csukódtak le a szemeim. Az én drágaságom meg odatette mellém a plüssmókusát, betakart az alvósplédjével, megsimogatta az arcomat és adott egy puszit. És leült a kanapé elé a szőnyegre, úgy vigyázott rám, hogy aludjak, onnan nézte a mesét. 10 percenként megsimogatott és megigazgatta a plédet rajtam. Akkor "ébresztett" fel, amikor vége lett a meséjének... Annyira édes volt! Szerencsére Roni is pont ebben az időszakban szundizott.

Tök jó olvasni hogy mennyit fogytatok! Nekem ez az egy hét terülj-terülj asztalkám csöppet visszavetette a dolgokat, bár előtte se nagyon mentek a kilók lefelé. Konkrétan súlyra semmit sem változtam karácsony óta :shock: de alkatra biztosan történt valami átrendeződés, mert már 2 olyan nadrágomat is fel tudom venni, amit még Bogival 2-3 hónaposan hordtam munkába, igaz, picit feszülnek, de legalább van remény! Viszont a zakóimnak lőttek, egy se lesz jó mellben... És persze a cipőim a nagy szívfájdalom, egy méretet nőtt a lábam, és mindet le kell cserélni, lábméretből nem lehet fogyni. :cry:

Tényleg, pocakosodók!
Vannak szép kismamicuccaim, nyári felsők, nacik, ha kell valakinek, szóljatok! Biztos meg tudunk egyezni az árban... :wink:

Tüccs, Murphyke,
mi is átéltük ezt az időszakot Bogival, szerintem ilyenkor nem azzal van a gond, hogy nem éhes a gyerek, hanem inkább nem ér rá enni. Annyi minden fontos dóga van egy ekkora emberkének... :roll: :lol: Nekem konkrétan a hajam is kihullott az idegtől, de ha összesítettem, hogy mennyi volt az annyi egész nap, akkor rájöttem, hogy elég volt a gyereknek. Inkább olyan kaját próbáltam napközben (ebédre) adni neki, ami falatkás, és ide-oda rohangálva is tudta enni, mert minden fordulóban elkaptam, és a szájába tömtem. Az uzsiidőre meg szerencsére általában hazaért Apa, és vele hajlandó volt leülni a csaj enni. Apa csak egy van... :wink:

Lassan készülök a konyhába, csinálok fincsi vacsit a drágámnak - hortobágyi pecsenye lesz, zöldséges rizzsel. nyammmm!!!

Pápá!
andibab

Sziasztok!

Andi, elhiszem, hogy a pihenésbe is el lehet fáradni. Főleg két törpével "nyaralva". Én konkrétan a be-és kipakolást utálom. Mostanában kezdtem el gondolkozni, hogy mi lesz, ha két gyerkőccel kelünk útra, utánfutót is fogunk vinni? :shock: Egy gyereknek is rengeteg cucc kell, hát még kettőnek.
Igen, engem érdekelnének a kismamaruhák. Pont most keresgéltem kismamaruha varrókat a neten, sokkal olcsóbb, ha varratok, mint ha boltban venném. Megvannak még Sárikáról is a ruháim, de egy-két dolog még kellene.
Bogi nagyon édes lehetett, hogy így gondoskodott rólad.

Kati, megvan még neked a linkje annak az oldalnak, ahol varrattál kismamaruhákat? Akkor nem mentettem el, most meg nem találom. Nagyon ügyes Levi, hogy már ennyit beszél. Sára is rengeteg szót mond, teljesen megérteti magát. És mindent próbál utánozni, több- kevesebb sikerrel :lol:

Lice, mi a helyzet a szopival? Abba kellett hagyni végül igaz? Hogy ment a leszoktatás? Gondolom mindkettőtöknek nagyon nehéz időszak ez. A cicid meggyógyult?

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Olyan sokat írtatok, hogy ki kellet másoljak pár dolgot, hogy ki mit is kérdezett, illetve írt... Köszönöm, nagyon jól esik! :lol:
Olyan jó, hogy eddig csak jókat írtatok SUrányi dr-ról :oops: .
Azért ez megnyugtat!
Hú, azt most nincs időm kikeresni, de valaki írta, hogy szívesen eladná rucijait, amit én nagyon szívesen vennék! Igazság szerint nem marad a munkám mellett (egyelőre) vásárolgani, nézelődni idő :P . (ezen persze dolgozom, hogy ne így legyen!)
Megtaláltam: Andibab ez Nekd szólt :roll:

Nircee
Most is hozzá jársz? Mármint Surányihoz?

Ja, és képzeld, illik vagy sem, tőlem simán, minden szívfájdalom nélkül megkérdezik, hogy mennyit híztam, és még sosem láttak ilyennek :wink: ...

Macifülke (és Ichtusnak is)
A Csatárin lakunk, amit egyszerűen imádok. Azt hiszem írtam Neked privát üzenetet Macifülke (ezek szerint nem sikerült), melyben felajánlottam, hogy bármi hivatalos ügyben tudok segíteni, legalább is megpróbálok, mit hol, hogyan érdemes itt, illetve kihez, vagy hová kell fordulni. De bármi eszedbe jut, vagy kérdés; jöhet bátran!
Az ide tartozó védőnő egy tünemény! Hajninak hívják, fiatal, és nagyon látom rajta az igyekezetet a segítség iránt! Pl. hogy megismerjék egymást az itteni kismamák, minden hónap 3. szerdáján tart egy kis összeröffenést, és ott is tudunk beszélgetni. Jelenleg itt kb. 30 kismama van :D .

Lice
Köszönöm, hogy leírtad! Én is a magánrendelőjébe járok, a tarifa még mindig ennyi :)
És tényleg halk, viszont egyben nyugtató is valóban. Az első benyomás fontos, de a folytatás épp úgy, azt hiszem!

Mindenki!
Olvasom itt a fogyikat, véleményem szerint tényleg vigyázzatok vele addig, míg szopiznak a kicsik! Sőt arra figyeljetek, ha valaki most tavasszal "méregtelenít", akkor a "méreganyag" a tejcsin keresztül a babának megy...
Viszont, ismerek egy készítményt, amely nem fogyaszt, hanem szülés után (akár 1 nappal is szedhető már) a következő képpen fejti ki a hatását:
- a benne lévő, természetes növényi hormonokat felismeri az emberi szervezet, és átalakítja számára hasznos hormonokká
(ezáltal a pajzsmirigy és a hormonrenszer visszaáll az eredeti kerékvágásba, és automatikusan visszanyeri az illető az eredeti formáját)
- mivel mindezt harmonizálja, a tjcsi egészséges, és sok lesz + a baba nem lesz hasfájós
- és még sok-sok pozitív hatása van...
csak sajna mennem kell!

Üdv mindenkinek, és bocsánat, ha még volt valamilyen kérdés, vagy hozzászólás, még bele kell szoknom, illetve stratégiát kialakítanom, hogy is tudok mindenre odafigyelni!

Reni
péceli reni

Katica, Reni!

Holnap majd csinálok képeket a rucikról, és elküldöm priviben. Nem tudom garantálni, hogy ezzel kezdek reggel, de igyekszem Bogi asszisztenciáját minimálisra csökkentve megoldani a dolgot... :wink: :lol:

Vacsit most fejeztük be, Apának nagyon ízlett, most Ronit kéne felébreszteni, mert bealudt fürcsi előtt...

Jó éjt!
andibab

Sziasztok!

Mi ma voltunk a férjemmel "4 évesek", így jó nagy ünneplést csaptunk: kaptam Tőle egy hatalmas papagájvirágot (ekkorát még életemben nem láttam), meg elvitt a kedvenc éttermembe. 4 év alatt egyszer sem mentünk étterembe kettesben, ez most nagyon jól esett! Persze Marcit is vittük, de akkor sem jött az egész család, mint ahogy szokott. Marci meg kapott a pincértől egy szép lufit, héliumosat, ami nagyon tetszett Marcinak, imádta húzogatni, meg elengedni (odakötöttem az etetőszékéhez). Persze úgy bezabáltam, hogy még mindig amiatt vagyok rosszul, de nem tudtam megállni, hogy ne egyek össze mindenfélét. :oops: :oops: :oops:

Andi,
köszi, de nyári ruháim nekem is vannak, nekem inkább melegebb koratavaszi cuccok kellenének. Viszont a Formes ruhádat megnézném, az érdekelne, ha eladó! Hányas méret? Van róla fotód?
Bogi annyira, de annyira édes lehetett!!!!! Tisztára elérzékenyültem, pedig hát nem az én lányom! :oops: :lol: (hooooormonok.... :? :roll: )

Evés,
én is úgy 2 éves koráig tervezem a tápit, mert ez így nekem ezerszer kényelmesebb. Mivel nálunk Apa nem megy korán reggel dolgozni, így nem kell felkelnünk.
Ha Marci elkezd jelezni 1/2 7-kor, hogy éhes, csak lemegyek, kiveszem a hűtőből a tápiját - 150ml -, be a mikróba, és míg eszi, visszaalszik 1/2 8-ig. Ezt rendes kajával nem tudnám megtenni.
Este meg fürdés után tápi -260ml -, és azon elalszik, így altatnom sem kell. :lol: :lol: :lol:
Napközben eddig ő sem evett sokat, de most néhány napja szerencsére visszatért a régi jó étvágya:
délelőtt Győri Reggeli Keksz, aztán úgy 1 óra körül, alvás után ebéd (amit mi eszünk, vagy bébikaja), délután gyümölcs, vacsi 1-2 kis szelet kenyér sonkával, sajttal vagy lekvárral, majd lefekvés előtt a táp.

Lice,
nekem nem Surányi a dokim, csak egyszer mentem hozzá, mikor az enyém szabin volt!!! :wink:

Képzeljétek, ma Marci este megtanult puszit dobni!!!! Eddig sosem volt hajlandó, még puszit sem szívesen ad, de ma este megtört a jég! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
nircee

Katica,
A link nincs meg,de fel van írva valahová a neve,akkor majd meglesz az oldal címe is,holnap előkeresem:)
Amúgy akitől vettem ő varrta,de a kész termékből választottam,ő csak méretre igazította (így neten keresztül) és tök jó volt,mert 6 hónapos terhesen vettem (kb.) és még szeptemberben fel tudtam venni szülés előtt a nacit.(nem mintha nem híztam volna,hanem gumival állítható volt a nadrág)Ja és nem is drága.
Holnap írok.
Jó éjszakát!

Kép
mano83

Óh,már meg is van,rákerestem :))
http://gportal.hu/gindex.php?prt=202327

Kép
mano83

Sziasztok!
Jó reggelt miondenkinek!

Lice!
Aszem te kérdezted múltkor,hogy nem-e korai még a bili Zsaninak!?Nem komoly, még csak barátkozik vele! :wink: Mondjuk tegnap este fürdésnél már belepisilt! :D :D :wink: Így tanúlja meg ezt is!
Igen jól látod főnöki fotelban űl a lekem!Ő a főnök nálunk! :wink: :lol:
Mi is jártunk már úgy,hogy a cuccon maradt a lopi gátló!apa ithon nagynehezen leműtötte róla! :? Addig feszengedte,míg egyszercsak lepattant! :wink:
Andibab!
a szaladgálós evés nálunk is nagy sláger volt mind a három gyerkőcnél,és tényleg ijenkor az a helyzet,hogy nem érnek rá enni! :lol: :wink: Drága lehetett Bogi ahogy pupulygatott téged! :lol: :wink:
Nircee!
Gratulálok nektek!
Kép
Marcika pedig egyre ügyesebb már!Látod minden nap tanúlnak valami újat! :wink:
Mano!
A túró rudit Zsani is nagyon szereti!Mindég kel neki vennem 1-et amikor boltban vagyunk,és azt meg is eszi hazáig. :lol: :wink: Legközelebb,ha benézel akkor képet is kérünk!Hiányzól ám a topicból!Zsani is nagyon sokat beszél,szinte mindent kimond amit mondunk neki(persze még az ő saját nyelvén,de megértjük)mindég kijavítjuk,és napról-napra szebben mondja már a szavakat!Mindent kér már,ha éhes,ha szomjas,ha cicizni akar vagy,ha egyszerűen csak azt szeretné,hogy vele legyek.Most a kukoricát úgy mondja,hogy:kukoilka :lol: Tudnám itt sorolni,de betelne velünk 1 óldal és azt nem szeretném,hiszen nem csak rólunk szól a topic.Kép

Szép napot sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Ja ezt elfelejtettem! :oops:
Én apátol olyan szépet kaptam!Mondtam neki,hogy csokit nevegyen mert fogyizok és akkor nembírnám megállni,hogy ne egyek belőle.Kaptam egy sms-t tőle még 5 órakkor ezt
Nem mondhatom el senkinek,
elmondom hát neked,hogy minden helyzet mulandó,
csak a szerelmünk maradandó!
BOLDOG VALENTIN NAPOT!
SZERETLEK!

A másik pedig egy szép száll vörös rózsa volt!Megmondom őszintén,hogy az sms-nek sokkal jobban örültem(persze a virágnak is)!Még könnyek is szöktek a szememben!Tudjátok mivolt a legérdekesebb?Amikor az Sms-t kaptam én pont akkor kerestem neki egy szép verset,hogy elküldjem e-mailben!Érdekes dolgok ezek! :roll: :wink:
ti mit kaptatok???? :?:
A fogyihoz akartam még írni,hogy senki se akarjon ripsz-ropsz sokat fogyni,mert az sohasem jó!a kilók úgy fognak lemenni ahogy feljöttek!9hónap akkor 9 hónap,ha több akkor több!a szopizós anyukák meg egyáltalán ne akarjanak fogyni! :!: Ráérnek avval még!Én januárban pl fél kg-ot fogytam,ami szerintem jó,mert így indúl be normálisan a folyamat!Egyszer már sikerűlt leadnom 22kg 2 év alatt,most nyárra szeretnék még 5-6 kg-ot leadni!A lényeg,hogy beindúlt!!! :wink: :D

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop, én semmit nem kaptam, mert mi az ilyen importált "ünnepekről" nem veszünk tudomást. Minden nap szeretem és szerelmes vagyok a férjembe, ha csak egy napon ünnepelnénk ezt, rég rossz lenne. Számunkra ünnep a Karácsony, a szülinap és az anyáknapja. No, hát nálunk ez van.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Pimpoka, nálunk ugyanez. Utálom még a nőnapot, és társait... :oops:
tiszteletben tartom, ha mások megtartják az ilyen napokat, de én nem kultiválom. Ennyi. :wink:

thenus

Sziasztok!

Giga hatalmas gratula Búlcsuhoz, nem voltam pár napig és úgy megörültem a nagybetűs piros sms-nek, várunk vissza titeket :D :D

Köszi a tanácsokat a 15 hós oltással kapcs. túl vagyunk rajta, két nap láz, aztán két nap pöttyök mindenhol, neke is azt mondta a dokinéni oltáskor, hogy 10-14 napra rá jönnek ki a tünetek, ha egyáltalán jelentkeznek, hát rajtunk kijöttek rendesen, anno a Bencével semmi nem volt azért kérdeztelek titeket

Andi látom jól sikerült a telelés, örülök, hogy nem letettek betegek, lányocskád nagyon gondoskodó :wink:

Köszönjük a dícsérő szavakat jelmez ügyben :D

Fogyiról ne is beszéljünk, én soha nem voltam egy vékony tipus, eléggé széles a csípőm, de ez adva van és nem nagyon tudok vele mit kezdeni, de azért jó volna nekem is ledobnom magamról 10-15 kg-ot :oops: kértem a szülinapomra egy vibra belt övet ami lerázza a felesleget elvileg, annyi mindent kipróbáltam már, hogy azthiszem ez még belefér, sajna it helyben nincsen lehetőség eljárni tornázni, de nem is nagyon tudnék mellőlük elszabadulni, mert nincsen kire hagynom őket, de az esti nagy zabálásokat már elhagytam és van látszatja is :wink:

mennem kell, mert Prücsök itt nyüzsög és nem hagy írni sem, ja ma reggel életében először kimondta, hogy bátyó, annyira aranyos volt

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Giga!
Gratulálok a kis Bulcsú baba megérkezéséhez!

Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!
Lili mit szólt az Öcsihez? Ha lesz egy kis szusszanásnyi időd a két törpe mellett, akkor szívesen olvasnánk a szüléstörténetet, és várjuk a képeket is Bulcsúról!
Kép

Pumperka, neked akartam még írni, hogy úgy emlékszem nekem már semmilyen plusz vizsgálatot nem csinált Szentágotai az utolsó hetekben, csak a méhszájat ellenőrizte, UH, és áramlásvizsgálat volt (meg persze NST a kórházaban). Én is kérdeztem tőle, csinál-e, mert a babás könyvek írnak még erre az időre is valamit, de megmagyarázta, hogy miért nem szükséges. Szerintem kérdezd meg tőle, és max. megmagyarázza neked is, hogy megnyugodj.

Tiop, mi sem ünnepeljük a valentin napot, de ettől függetlenül nekem nagyon tetszett, amit a férjed írt! :lol: :lol:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok csajok!

Hát ennyit a diétáról,tegnap rittyentettem egykis Válentinos vacsit hát persze hogy nem hagytam ki 1 kg plussz :( :(

Henus
Hát igen....csak az a baj hogy nem terveztem most ilyen helyre egy darabig vásárlást és úgy szerettem volna most névnapjára odaadni ,de ha ezzel a mágnessel fejbecsapja magát :roll: :roll:

Verna
Tudom én és eddig nem is fogyóztam csak mozgással mentek le a kilók,de tudod nekem most apasztanom kell a jobb cicim miatt!
A aku mellett kell tartani a 600 kcal -os étrendet?

Katica
Még szopizunk reggel este de a beteg cicimből csak este és nagyon kevés van benne.Sokat javult már most reménykedem az egy cicis szoptatásban,ami a doki szerint lehetetlen a védőnőnek meg van egy ilyen kismamája aki csak egyikből tud szoptatni hátha én leszek a másik ilyen csodabogár :lol: :lol:

tiop
Irjál Zsani dumát! Én imádom az ilyet Karolinét is felírtam egy füzetbe,ő is korán kezdte 10 hónaposan és 14 hósan már kértem valamit tőle simán elküldött hogy "Anya nem éjek já!" Ja és a kedvencem a "csiparózsika" mesekocka!!
De aranyos az Urad! Mi si kaptunk Karollal Jácintot hát itt olyan illat van tiszta tavasz!! :lol: :lol:

Timi
Nekem van olyan rázós öves gépem és jó, csak sok idő kell hozzá hogy hatásos legyen.

Na megyek el kell kezdem Harry Pottert míg Flávi szunnyad!
Szép napot!

lice
Kép
Kép
lice72

Harry Pottert én már kiolvastam angolul, most várom, hogy a férjem olvassa el a magyart, és akkor újraolvasom! ;)

Lice: 600 kcal?! Az még a létfenntartáshoz sem elég!!!
Van egy programom (orvos által készített), ami a korom, magasságom és súlyom alapján a következőt javasolja:
Alapanyagcseréhez szükséges kalória: 1595
Jelenlegi súly megtartásához szükséges kalória: 2136
Javasolt fogyókúrához szükséges kalória: 1395-1936

Értelemszerűen ha ezen az értéken belül az alacsonyabbat választom, akkor gyorsabban fogyok, ha a magasabbat, akkor lassabban. Ehhez jön még hozzá a mozgás, ami plusz kalóriákat éget el (de a megevett kalóriákba nem szabad belekalkulálni).

Az akupunktúra lényege, hogy önmagában étvágycsökkentő, zsírégető és méregtelenítő hatású, ha semmit nem csinálsz, akkor is csökken az étvágyad. Ez mondjuk mindenkinél más: van, aki kevesebbszer eszik, én éhes voltam, de kisebb adagokat tudtam csak megenni, hamarabb jóllaktam. Szóval tényleg hatásos. (Mellette mozgok is + mostanában infraszaunázok.)
Vendég

Susyról nem tudtok valamit?
Ő is akkorra volt kiírva, mint Giga. Lehet, hogy ott is van már baba? :wink:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Tiop,
köszi!!!! Nagyon szép verset kaptál!!!!!!

Lice,
a 600kcal-t nem akartam elhinni!!!! Az már ÉHEZÉS!!!! A drasztikus fogyókúra is 1000-1200kcal-ás!!!! 600-at csak kórházban, 24 órás egészségügyi ellenőrzés mellett alkalmaznak, mikor valakit nagyon gyorsan le kell fogyasztani (pl. életmentő műtét előtt), tudom,mert egy rokonomat így fogyasztották, de mondom, 24 órában figyelték!!!! Ha megvonod magadtól a kaját, az csak ideig-óráig hat, aztán a szervezeted rááll az éhezésre, és mikor visszatérsz egy normális étrendre, akkor minden molekulát hasznosítani fog, és akkor csak egyre hízni fogsz! Nem beszélve arról, milyen károkat okozol a szervezetednek! Nem koplalni kell, hanem fogyni!

lpoásgátló,
nekünk olyan még nem maradt fent, de az a másgnescsík igen, múltkor Marci cipője riasztott be a Media Marktban (mire megtaláltuk, ne tudjátok meg, már az egész üzlet minket figyelt!!!) :evil: :evil: :evil: A szemét Humanic-osok betették az egyébként beragasztott betét alá. Egyébként találtam már korábban egy másik cipőjében is, csak azt csak itthon használta, és nem derült ki. :roll:

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!!

GIGA GRATULÁLUNK!!!!!!!!

Verna: letudnád írni hogy mennyibe kerül a torna a Timúr utcában? Aerobic érdekelne. (meg esetleg azt is írd le légyszi hogy még milyen tornák vannak) és hogy mikor van melyik napokon és hánykor.
Vagy ha tudod küld el SMS-be.

Köszönöm

Kistarcsaiak: Azon a környéken nem tud valaki aerobikot?

Remélem mindenki jól van, nem nagyon van időm visszaolvasni, Kristóf egész napra lefoglal.
Még mindig nem megy egyedül, de egész nap sétálni akar.
Hát nem tudom mikor fog elindulni, mert ahogy nézem a vele egyidős babaák már rág totyognak! :cry:

Kép
tami2900

szóval: babaák=babák
rág=rég

elfelejtettem már írni is.

Kép
tami2900

Sziasztok!

Valentin nap: Hasonló a véleményem, mint Pimpokáé és Henusé; annyi különbséggel, hogy csak ennek nem kerítünk nagy feneket, mert ezt az ünnepet én is csináltnak érzem...( ettől függetlenül, persze "vicces" piszkálódás képpen kaptam 1 szál virágot...)

Péceli Reni- Mi is ott fogunk lakni!!! A Csatári u.-ban; 1 dolgot utálok már most: az útviszonyokat..... A védőnő dolog bővebben is érdekelne; küldök privit, majd olvasd el!!

Ichtus- Remélem Neked is hasonló jó tapasztalataid vannak vele.. a gyerekorvosról viszont azt hallotam, hogy kiváló szakember és érzéketlen, rossz ember...? Erről Neked is ez a véleményed? Mert akkor megtartom a sajátunkat Vecsésről- azt mondta sürgős esetben Pécelre is bármikor kijönne..

Fogyókúra- Vigyázni kell vele, főleg a drasztikussal- az egyik 40 év körüli kolléganője apumnak így került kórházba- keringési zavarral; én a szopi, azaz fejés befejezése után megcsináltam a 90 napos diétát 80 napban; ugyanis első 2 hónapban (tényleg betartottam végig) fogytam 7 kilót, de utána egy grammot sem.. így most a terhességet +7 kg-val kezdtem- nem tudom mi lesz később..

Kép

Kép
mákszem

Sziasztok,

már jó rég írtam...

GIGA!
Nagyon gratulálok kisfiad születése alkalmából! :lol:

A segítségetekre lenne szükségem. Bár tudom nem a fórum témájába vág a dolog, de hátha van valakinek véleménye a kistarcsai kórház reumatológiájáról. Anyukámnak kell egy megbízható doki.

Egyébként velünk minden rendben, bár kicsit kezdek aggódni, hogy Sebi még mindig nem kúszik, csak fordulgat. Ha hasra fektetem mérgelődik, látszik hogy szeretne kúszni, de nem jött még rá hogyan kell, hiába toljuk mindig a lábát. :?

Móni

Kép
móni30

Sziasztok!
Csak bejelentkezem néha, sajnos nincs semmi időm a gép előtt ülni. Most bekukkantottam és megláttam a jóhírt! :)

Giga! Szívből gratulálok Bulcsúhoz!!!

Katica! Neked is gratula a pocaklakóhoz!!! Tök jó hogy máris jön a kistesó. :) Hihetetlen hogy megnőtt már Sára is. :)

Anita
Kép
Kép
wikyanya

Látom egyre több a péceli! :D

Móni

Kép
móni30

Verna,Nircee

Hát bizony szörnyedjetek :o Én sok éve egyszer bejelentkeztem egy akupunktúrával egybekötött 8 alkalmas fogyikúrára egy "egészségcentrumba" és azt mondták csak akkor hatásos ha 600 kcal-nál nem eszek többet! És ebben nem lehetett egyáltalán szénhidrát! Csak így garantálják a hatást! Ennyivel tű nélkül is elfogy az ember és akkor nem fizetek ki 25 e forintot mert hogy ennyibe kóstált volna! Volt még hozzá tekercselés,algás pakolás,fogyimasszázs stb. De akkor is :roll: Ja és ott nem volt állandó tű,csak a kezelés alatt max 15 percig volt a fülben. Szóval ez már sokkal profibb!
Verna itt milyenek az árak? A tűcsere mennyi időt vesz igénybe?

Ultrahangos zsírbontásról tud valaki valamit?
Bocsi de én most rá vagyok kattanva erre a témára annyira rosszul érzem magam a bőrömben! :(

lice
Kép
Kép
lice72

Sziasztok!

Katica, Reni,
Mindjárt próbálom küldeni az ígért képeket, de még le kell őket kicsinyítenem. A ruhák 90%-ban MamMystic-es, és ManuArt-os termékek, aki ismeri a márkákat, tudja mit beszélek.

A gportal-on fent lévő kismamarucis csajsziról annyit, hogy tényleg nagyon szépen varr, tök jó árban dolgozik, de szinte csak a nacikat/szoknyákat csinálja ő. A felsőket ő is veszi valahol - nekem pl. van egy gyönyörű blúzom is tőle, ami XXXXL-es méretű címkés, de azért akkora tehén nem voltam... a farmernaci amit vettem tőle, az is L-es... Ha tőle akartok venni valamit, akkor inkább menjetek el hozzá. Amikor nekem volt pocim még lakáson is lehetett tőle vásárolni, talán most is így van még. És a nyári rövidujjú/ujjatlan sztrecces felsői tényleg gyönyörűek, de inkább csak a "modellalkat" kismamikra valók, hiába próbáltam meg vagy 8-10-et, eccerűjen még az L-es is kicsi volt, nagyobb méret meg ritkán van a szűkebb, szexi felsőkből. Nem lehúzni akarom őt, mert tényleg megéri vásárolni nála, csak ne éljétek bele magatokat... úgy mint én anno... :cry:

Nircee,
a FORMES-os cuccaim közül sajna már csak egy nadrág és egy szoknya van meg, amiket inkább irodába/alkalomra ajánlanék felvenni, a többit már siekresen eladtam. Azért elküldöm a képeiket Neked is... És van egy csíkos hosszúujjú pulcsim, amit én koratavaszi/tavaszi átmenetes időben viseltem, vékony kabátkával bőven elég meleg.

Lice,
nálunk meg "Hapitő" van és "Hósike", meg persze "Sekt" "Fjónya" és "Szőke Herceg". Érdekes módon ezt az utóbbit első pillanattól kezdve tök tisztán ejti ki Bogi... :shock: :lol:
Ja, és van még "Bejj" meg "Sööörny" meg "Gaszton"(ezt is normálisan mondja :roll: :wink: ), és "Aldin" meg "Százmin"... Ma reggel is arra ébredtem, hogy a csaj lehúzza rólam a takarót, és közli, hogy "Anya gyeje, Bo nézem Szőke Herceget". Már lassan kiütést kapok a meséktől...

Pápá!
andibab

Katica, Reni,

légyszi küldjétek át az e-mail címeteket priviben, ebbe a nyomorult rendszerbe egy hétig is eltart feltöltögetni a képeket! :x
andibab

Sziasztok!

Itt vagyok ám én is, bár tudom, nem sokat írtam eddig! :oops:
De olvasgatlak Titeket! :D
Én is a 11. hétben vagyok a 2. babámmal...
És nekem is akkora már a hasam...kicsit cikinek is érzem. FŐleg estére "dagadok" meg nagyon, nem értem.
Voltam tegnap Surányinál: minden rendben, nagyon szimpi doki, bár tényleg elég nehéz érteni mit mond, amikor az ember a vizsgáló székben fekszik... :wink:
Árai:
- komplex vizsg.: 10 ezer
- sima vizsg. : 8 ezer
- szívhang vizsg.: 4 ezer

Valaki tud szülésznőt ajánlani?
Nekik mennyit illik adni? 20 ezer???

A jobb oldalon a nevem mellé hogy tudok állandó képet rakni?
:oops:

Eszter
Kép
Kép
eszti80

Eszti: akkor ezek szerint maradtak az árak! :) Szülésznő: Ignáthné Éva és Sárközi Anikó - velük szívesen dolgozik Surányi is. Hát, a dokik áremeléséből kiindulva már a szülésznők is valószínűleg picivel többet kérnek... ;)

Lice: ez a 600 kcal tényleg nagyon brutál, nem is szabad ilyenbe belemenni! Szerintem az akupunktúra önmagában nem csodaszer, tényleg nagyon hatékony segítség, ha elszánod magad, hogy egy picivel kevesebbet eszel és esetleg még mozogsz is mellette... Ráadásul a méregtelenítő hatása miatt abban is segít, hogy ne "lötyögjön" mindened a fogyókúra után.
A szomszédom amúgy 20 alkalmas kúrákat csinál, egy kezelés fél óra: eddig vannak bent a tűk és a végén még kapsz ideigleneseket is. Árról sajna nem tudok nyilatkozni, mert engem eddig nagyon barátilag (gyakorlatilag ingyen) kezelt... ;) Ha gondolod, adok telefonszámot!
Nekem tényleg használt, és másoknak is, akiket én ajánlottam be...

Tami: http://www.fitforma-tizenhatker.hu/
Itt fent van minden, árak, órarend, stb. (Sajna pont most volt áremelés. :( ) Nekem most 6 hetes aerobik bérletem van, vagyis heti kétszer kell mennem, hogy kihasználjam, annyi meg belefér. ;)
Vendég

Sziasztok!

Mire elolvasom, már mennem kell!

Giga: Gratula! :):)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Lányok!

Most kaptam az iwiw-en:

B Rh pozitív vércsoportú jótevők segítségére vár egy 29. hétre született, kritikus állapotú kisfiú !!!!

Tel .: 06/30-376-0152!!!
andibab

Lice, jajaja, én is jártam a Jászai Mari térre akupunktúrára, és ott be kellett tartani a napi 600cal-.t. Egyébként én észre sem vettem. :roll: Hatékony volt, az tény. Hetente 2x vagy 3x jártunk, úgy ahogy mondtad 15 percig voltak a tűk. :roll: Nem éreztem, hogy éhezek... :roll:
Na mindegy, azóta már ez a "tudomány" is fejlődött. :wink:

Mi voltunk ma is az oviban Szonja sosem akar onnan hazajönni...
:roll: :x Ott is ebédelt. :D
Csináltam egy fotót ahogyan beült a gyerekek közé verset mondani, édi volt... :lol: :oops:

Kép

thenus

Andibab!

Elküldtem a címem, és előre is köszönöm! Máris nagyon várom!
A kikiáltási árukat légy kedves írd oda, látom ketten vagyunk érdeklődők! :D

Reni
péceli reni

Rájöttem a képes dologra, csak ide minden képet le kell kicsinyíteni. :(
Majd egyszer nekiállok...

Most megpróbálkozom a vonalzós dologgal, mindjárt kiderül, sikerült-e?! :?

Eszter
Kép
Kép
eszti80

SIKERÜLT!
A képeket meg majd valamikor pótolom rólunk! :oops:

Eszter
Kép
Kép
eszti80

Sziasztok!

Eszti!
Képeket a voni elé nem tudsz betenni!A Nőiről! :? :(
Henus!
Szonja aranyos a sok gyerek között!Nemcsodálom,hogy nemakar haza menni! :lol: :wink:

Valentin nap!
Nagyon sajnálom,hogy ezen a véleményen vagytok(inportált ünnep)!Mi sem fújjuk fel,csak éppen megemlékezünk ugyan úgy mint a Karácsonyról,Húsvétról stb....)Nem csak ezen a napon szeretjük egymást és nem csak ezen a napon ünnepelünk!!!!Kicsit ez most rosszúl eset Pimpo!Nem vitázni akarok,de úgy érzem,hogy muszály volt leírnom!Bocsi!!!

Köszi csajok,nekem is nagyon tetszett amit apa írt!!!!!!!! :wink:

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop, te kérdezted, hogy mit kaptunk. Tetszik, nem tetszik én ezt importált ünnepnek tartom, ugyan úgy, mint a haloweent. Miért ünnepljem azt, hogy egy papot kivégeztek, mert össze mert adni szerelmes párokat, miért öltöznék vámpírnak és tökfejnek, amikor Mindenszentek van, ahol a halottainkra emlékezünk, valamint a Húsvétot is eltolták más irányba, hogy a nyuszi hozza a tojást, miért kerestetném a nyuszitojásokat a gyerekemmel, mikor a Húsvét nem erről szól. A nőnaptól a hideg ráz, főleg ha piros szegfűt látok, a névnaptól, szilvesztertől szintúgy.

Ahány ház, annyi szokás ünnep terén is. Ilyenen megsértődni, felháborodni, vitázni tök fölösleges. Ti ünneplitek, mi meg nem.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!
Tegnap kaptam tűt, és már vacsoránál alig volt étvágyam. :) De azért Pilatesre is elmentem, hát, még nem tudom eldönteni, hogy nekem való-e... ;) Kicsit nehéz volt, és nem tudom, mennyire hatékony... állítólag nagyon, de én most nem éreztem, hogy nagyon hatásos lenne... persze lehet, hogy tévedek! :)

Egyébként iszonyú éjszakánk volt, Lolo nagyon sokszor felébredt, aztán hajnalban nem maradt meg a kiságyában, mellettem akart aludni mindenáron. Hiába tettem vissza a kiságyba, amikor elaludt, rögtön felébredt... :( Aztán kora reggel elkezdett rugdosni, és vagy fél órán át csinálta...
Azt hiszem, itt az ideje, hogy külön szobában aludjon, hátha javul egy kicsit a helyzet...

Egyébként este azt játszotta, hogy amikor lefeküdtem mellé a szőnyegre, elkezdte rám pakolni sorban a képeskönyveit. Nagyon akkurátusan dolgozott, mindegyiket meg is igazgatta. :)
Vendég

Hm...
Vendég

Sziasztok!

Nem tudom már, ki érdeklődött a kórház reumatológiája iránt, ha még mindig aktuális, küldenék privit, mert egy ismerősöm nemrég feküdt bent, tudnék infókat adni.

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Délutáni pihi van nálunk, Dóri is alszik, persze ebédelni megint nem ebédelt. Valami napirend módosítást kell csinálnom, mert ma is hulla fáradt volt fél12-kor, mikor enni kellett volna. :roll:

De hadd dicsekedjek! Dóri négykézlábra állt és már pár lépést mászott is!! Eddig ugye csak kúszott ezerrel, mostmár hasalásból négykézlábra húzza magát , onnan felül és ha nem felejt el hasra esni még rugózik is! Reggelre pedig valahogy leszedte az ágya mellett lévő falról a világítós csillagokat. Ezt csak úgy éri el, ha feltérdel. :) Nálunk ez nagy szó, szóval örülünk nagyon!
Persze a séta-fika az maradt, ha fogja valaki a kezét.. :)

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Tiop,
nálunk sem volt nagy ünneplés, nem szoktuk csak a szülinapokat-névnapokat, de én kaptam egy gyönyörű csokrot, Bogi egy szál rózsát, Roni meg egy rágójátékot Apától. Ő meg megkapta a régóta áhított vadászkést, amit már kábé ezeréve nézeget. Főztem egy fincsi vacsit, és koccintottunk.
Amikor még dolgoztam, volt egy nagyon kedves idősebb főnököm, tőle pl. minden hölgykollégája kapott egy szál virágot Valentin-napra, ő azt mondogatta, hogy nem csak azt a nőt örvendezteti meg ilyenkor, akibe szerelmes, hanem minden nőt, akit szeret és tisztel. Persze a sztorihoz hozzátartozik, hogy márc. 8-án nem nőnapot, hanem "Nemzetközi Zoltán-napot" tartottunk - egyrészt, mivel nemzetközi kapcsolatokkal foglalkoztunk, másrészt mert a fent említett főnököt Zoltánnak hívták... :wink:

Lányok,
Ez a kalória-szigorításos diéta elgondolkodtatott, és mivel egyébként is kapcsolódó témakörben fordítgatok/lektorálok jelenleg, utánanéztem a legújabb kutatásoknak. Azt olvastam, hogy amit megeszünk, az befolyásolja a hormonrendszerünket, és a hormonális változások pedig az anyagcserét.
Hiába rendezkedik be valaki, hogy mától csak ennyi-annyi kalóriát viszek be (kivéve az éheztetéses kórházi gyorsfogyasztás vészhelyzetben, ld. napi 600 kalória), és ezt-azt a típusú kaját nem fogom enni, néhány nap, de max 2-3 hét alatt adaptálódik a szervezet ahhoz, hogy mennyi kaját kap, és abból fog dolgozni, vagyis lelassul, és megáll a fogyás, mert a hormonrendszert nem lehet "hülyíteni", tudja miből mit lehet kihozni. És az étkezés megvonás sem megoldás, mint pl. a folyadékkúra-leveskúra, mert azzal tönkremegy a belső egyensúly, és úgyis visszalopakodnak a kilók egy idő után.
Az egészséges megoldás a napi többszöri (legalább 5x) étkezés, és a minőségi ételek fogyasztása, valamint a heti 3-4 alkalomml történő edzés. Ha valaki képes átállni erre az életmódra - merthogy egészséges tartós fogyást, alakváltozást csak így lehet elérni és megtartani - annak sikerülni fog a dolog. Minden más csak "tűzoltómunka". Az, hogy ki milyen edzést végezzen, az alkattól-habitustól-lehetőségektől is függ. Ha pl. a heti 3 alkalomból egyszer elmégy úszni, egyszer tornázol otthon valami kazettára/dvd-re, és egyszer elmégy félórára kocogni/futni, amit összekötsz felülésekkel-fekvőtámaszokkal már rengeteget tettél az életmódváltásodért és az egészségedért. De a minőségi ételek nagyon fontosak!
Sok helyen olvasni, hogy ezt-azt nem szabad fogyasztani, erről-arról mondjál le a fogyás érdekében. Ezek általánosságok. Ráadásul sok ilyen tanács a férfiakra van "szabva", a nőknek nem biztos, hogy megfelelő. Pl. egy aktívan sportoló nőnek teljesen máshogy kell táplálkoznia, mint egy ugyanazt a sportot űző férfinak! Egyszerűen azért, mert a nők testfelépítése, hormonrendszere más. Pl. bármennyire is "zsírtalanítják" az étkezéseket, a női szervezetnek szüksége van zsírokra, különben felborul a hormonháztartásuk, jönnek a ciklus-gondok, stb. Persze a zsírok közül is a "jó" zsírokat kell fogyasztani, mint pl. a sovány fehérjeételekben, diófélékben, csírákban és zsíros halakban található zsírok, valamint a lenmagban, repcében és extraszűz olivaolajban található zsírok. A női szervezet napi kalóriaszükségletének 30%-át kell zsírból fedezni! Ha egy nő, aki sportol valamit, nem fogyaszt elegendő zsírt, annak csökken a szervezete zsírégető képessége (érdekes, ugye?), a nemi hormonjai nem fognak megfelelően működni, és heveny energiahiányban fog szenvedni (ők szedik-isszák az energiakapszulákat-italokat literszámra).
Az is fontos, hogy pl. edzés után fehérjét kell fogyasztaniuk a nőknek, mert az izomfehérje szintézisük kevésbé hatékony, mint a férfiaké. Edzés előtt és után kis mennyiségű, gyorsan emészthető fehérjét kell fogyasztani némi szénhidrát kíséretében, hogy optimális szinten tartsák az anabolikus anyagcseréjüket.
És még egy érdekesség: ha valaki semmilyen testmozgást sem végez (értsd rendszeres sport, illetve kemény fizikai munka, pl. vagonrakodás, mezőgazdasági kétkezi munka stb), annak elég, ha a napi minimálisan szükséges kalóriamennyiségen túl csak 15 kalóriát fogyaszt pluszban - ez kb 4-5 szem mandula - és évente tuti, hogy legalább 1 kilót felszed, pedig nem zabál, szinte csak vegetál a minimum kalóriamennyiséggel. És ugyan ki az, aki teljesen tiszta szívvel ki meri jelenteni, hogy a minimum szükségesnél nem fogyaszt többet? Egy-két keksz, vagy 1-2 pohár gyümölcslé, tea, kávé, stb mindenkinek lecsúszik... :oops: :wink:

Lehet, kicsit sok és tömény voltam egyszerre, de ha valakit érdekel a téma, szívesen megosztom a továbbiakban is a "tudományt". :wink: :D
andibab

Andi, köszönjük a tartalmas értekezést, nekem személy szerint nagyon érdekes volt. :wink: :D Bár sok mindennel tisztában van az ember, mégis valahogy sokkal csábítóbb a gyorsabb, látványosabb eredmény, mégha nem is olyan hatékony a módszer. :oops: :roll: Lásd megvonásos fogyik. :(
Amúgy néztétek a Nagy Fogyást? Nekem nagyon borzalmasnak tűnik pl. fél év alatt 90 vagy akár 60 kiló. :roll: Akkor is ha "volt miből" leadni. :roll:

Tüccs, gratula Dórinak! Szonja is 11 hónaposan kezdett mászni, előtte hónapokkal meg már járt. :)

thenus

Andibab: a fentiekkel mélységesen egyetértek, én is azt vallom, hogy igazából csak mozgással lehet fogyni, de sajnos a tornák közül nagyon kevés fajta zsírégető - a zsírégetés csak magas pulzusszámon, min. 30 perc intenzív mozgás után indul be. Ezek az edzéstípusok viszont komoly állóképességet igényelnek. Sajnos a cardio-edzéseken azt láttam, hogy az én állóképességemmel csak max. 3-400 kalóriát tudok elégetni egy órás edzéssel, ami valljuk be, nem túl sok. :( Az aerobik, step-aerobik is jó - lenne, de nem éppen ízületkímélő.
Azok a tornák, amiket most én csinálok, inkább szálkásításra jók, mint zsírégetésre, ezért kénytelen vagyok kiegészíteni némi "fogyókúrával" - vagyis a kalóriabevitel fokozott csökkentésével (ebben nagyon segít az akupunktúra).
Viszont attól nem kell félnem, hogy lötyögni fog rajtam minden, mert tényleg szépen szálkásít a callanetics, pilates... Meg aztán bevetettem még egy állítólagos "csodafegyvert", az infraszaunát. :) Eddig kétszer voltam, és tényleg hatásosnak tűnik, állítólag fogyaszt is (zsírégető hatású) - kíváncsi vagyok, mert ha igaz, amit állítanak róla, hogy egy alkalommal (45 perc) 600-900 kalória ég el, akkor sokkal hatékonyabb, mint bármilyen intenzív edzés, ráadásul lényegesen kevésbé megerőltető. ;)
Az viszont tény, hogy méregtelenít és serkenti a vérkeringést, és nagyon kellemes - főleg kijönni. :)

Az tény, hogy a fentiekkel eddig 11 kilót fogytam, és nem csak a mérleg mutatja ki, mert akikkel együtt járok edzeni, rendszeresen megjegyzik, hogy látványosan fogytam.
Az egyik lány, aki csak aerobikra jár, hetente 2-3-szor, és mellette minimálisan fogyókúrázik, augusztus óta már 20 kilót fogyott. Szóval tényleg hatásos a mozgás, na! :)
Vendég

Ja, és azt még hozzáteszem, hogy sose kezdenék olyan fogyókúrába, ami bármelyik tápanyagtípus kiiktatásával jár: vagyis mindent eszem, csak lehetőleg kevesebbet! :)
Én eddig kétszer fogytam látványosan, és mindkétszer elég volt pár száz kalóriával kevesebbet enni naponta, kombinálva sok mozgással. :)
Vendég

Henus!
Köszi, Ti adtatok ám reményt , mikor említetted Szonja esetét a mászással kapcsolatban. :wink:

Fogyi
Hajrá, mindent bele lányok! Én spec hízni szeretnék, ahhoz nincs valami receptetek?? Most komolyan, ki ne útáljatok innen, de nekem komoly probléma 2kg hizás is. :(

KépKép
tüccs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?