Új privát üzeneted érkezett!

Reggelt!

Barbi! Van már ortopédia? Nekem nem is szóltak... :roll:
Igen, nemsoká tali, csak mondjon mindenki időpontokat, hogy úgy hozzuk össze, hogy minél többen legyünk! :):)

Szisz! Ügyik vagytok! Kár, hogy ma nem tudtok jönni...
A kozmetikus megkínzott, de hát ez van.. ;)

Zsuzsa! Bocsi... :wink: :lol:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Jó babamasszázst!!! :D
Én meg irigykedem most, de hát ez van! :roll:

Mi nagyon rosszul aludtunk! Lehet az idő miatt, hogy lehűlt a levegő! :?

Kép
niki+baba

Niki!

Legközelebb jössz!! ;) És pótolsz ;)

Mi egész jól aludtunk... :roll: Igaz, most nem 7ig, hanem csak negyed 6ig, de utána még 10ig szunytunk egyet ;)
Most viszont kicsit hisztis Karcsika, ha nem vagyok a látóterében :D

Nem lehet, hogy jön Nonónak egy újabb foga? :roll:

Kép
Kép
encu

Teszek föl friss ma reggeli fotókat az én aranybogaramról.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
KépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

ÁHHHH,nem igaz,néhol nyult feje van,máshol meg kerek.nem tok rendesen kicsinyiteni. :evil:

Teszek föl friss ma reggeli fotókat az én aranybogaramról. :oops: [/color][/b]

KépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Encu, nekem sem szóltak... csak tegnap kérdezte a Benedek, hogy voltunk e már ortopédusnál... Recepción kell kérni időpontot, keddenként van azt hiszem.

Kép

Kép
sbarbi

Timci!

Nagyon tündér Atticy!!! ;)
Majd megmutatom, hogy kell rendesen kicsinyíteni, ok ;)
;) :D:D:D:D:D

Barbi! De jó fejek... Aztán néznek nagy hűdötten, hogy ugyan bizony, kedves anyuka miért nem vitte a gyerekét ortopédiára, hiszen van! :shock: :roll: Köszi az infót, asszem kérni fogok időpontot.

Nemsoká találkozunk ;)

Kép
Kép
encu

Encu!
Nem hiszem, hogy a foga miatt nem aludt, de amúgy egész nap tök hisztis. :?
Éjszaka hasra fordult és felült, és elkezdett játszani a párnával :shock: , odamentem kivettem, és a kezemben fél percen belül elaludt. :lol:
Nem tudom miért kel fel ilyen sokszor, de remélem ez hamarosan változik! :roll:

Barbi!
Örülök, hogy minden rendben van Vincével! :wink:
Ne aggódj nemsokára forogni fog, nálunk is ugyanez volt. :D

Kép
niki+baba

Timci!
Nagyon édes Attyci! :D

Kép
niki+baba

niki,encu-köszönöm szépen. :wink:
Niki-mikor készitesz ujra táblázatot? :roll:

KépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok

Hát Timi

ha dudnám a receptet már másodikra fiu lett volna :lol:

Encu egyébként a név még változhat edig ez tedszet a legjobban de ma kaptam 3 utonévkonyvet :roll:
anha

Timci!
Nem tudom mikor, de majd csinálok! :wink:

Lányok merre vagytok?????????????
Meséljetek milyen volt a babamasszázs??????????

Kép
niki+baba

Kép

Kérem a hiányzó adatokat!!!!!!!! :D :D

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Jó volt a babamasszázs :D Élvezték a gyerkők, meg persze mi is :D :wink:

Niki, a táblához: Vince 10.25-én született, 3300g 50cm-vel, legutoljára 6520g és 63 cm volt, jövőhéten megyünk megint oltásra...Miket tud? nevet, gügyög, kezét nézi, ujját szopja, tárgyakért nyúl...és nagyon édes :wink:

Ma reggel 3/4 6kor kelt Vince, szopi, aztán leraktam a kiságyba, és gügyögött, kicsit mérges is volt, mondom neki megyek már...mire odaértem bealudt.

Gabó, köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat :D Flóra nagyon ügyes kiscsaj, szuper anyuka vagy :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Barbi!
Örülök, hogy itt voltatok!
Köszönöm a bókot nagyon jólesett!
Vince nagyon édi volt, ahogy Flórának udvarolt.

Mindkét kispasi csupa mosolyalbum!

Niki!
Flóra 10,6kg és 82cm.(saját mérés szerint, mert jövőhéten megyünk a 15hós mérésre, oltásra!)
Minden mondókát, dalt elmutogat és 2-3napja ismétli utánunk a szavakat.

Jövőhéten szerdán is várok mindenkit aki eltud jönni!

Tegnap megkaptam apától a szülinapi ajcsimat egy leg magic-et.
Erre vágytam, nagyon örülök neki!

Encu!
Hogy aludtatok, milyen volt a campiban?

Kép
gabriel79

Sziasztok

Niki

2008.07.08 Kornél István 18 hét
anha

Jó reggeltet! :lol:

Én megint 5 óra óta ébren vagyok, Marci fél 7-kor kelt.

Tegnap délután Apája kint volt a Futabattán, ő inditotta délután a versenyt :lol:
Este meg próbára ment, úgyhogy egyedül voltunk. Képzeljétek én fürdettem Marcit, most életemben először, ő nagyon élvezte, én is, csak nagyon féltem, hogy kicsúszik a kezemből :shock:
Aztán megetettem, és betettem a Micimackó-Kisbarátok-at, nagyokat nevetgélt közben, aztán egyszer csak beájult 9 után kicsivel :)
Ja, és hason már kinyomja magát, és csapkod a kezével. Meg este 2szer is átfordult hasról hátra! :D

Csilla
Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk Bálintnak!

Kép

Barbi
Örülök, hogy nem kell Vincének a terpeszpelus, tuti, hogy hamarosan forgolódni fog!!!

Timci
Nagyon édes Atticy! :) Nagyon szép kispasi! :wink:

Niki
Táblához: Marci 3000 grammal, és 53 cm-mel született, utoljára 4470 gramm volt!
Mit csinál? nevet, gügyög, kezd forgolódni...

Mi a véleményetek a pihenőszékekről?
Gondolkodunk, hogy vegyünk Marcinak egyet :roll:
Én egy fisher price-osat néztem ki.

szisszka

Gabó
Mikor van a szülinapod?

szisszka

szisz-köszönöm szépen.Te sem panaszkodhatsz. :wink:

Niki-a táblázatba-anyatej+gyümölcs+főzelék+tápszer+piskota+keksz+joghurt+tehéntúró
mit csinál-ül,kúszik

Csilla-mi is kivánunk Bálintkának sok boldog első névnapot!!!! :wink:

KépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Jó reggelt!

Gabó! Köszönjük a mesternek a tanítást :) Jól aludtunk, Karcsika még most is szunyál, csak én slisszoltam ki melllőle, mert valami "tornádó" végigsöpört nálunk a nappaliban, és rendet kellett raknom :lol: :D
Tééényleg! Mikor van a szülinapod? ;)
És Flóra tüneményesen aranyos! Nagyon jól csinálod a dolgod ;)

Anyummal mentünk egy jó nagy kört a Campiban, vettünk mindenféle szépet-jót :) ÁÁÁá, annyira azért nem, szülinapok lesznek, meg névnapok, meg persze Valentin-nap :)

Szisz! Nagyon ügyi Marci, hogy már forgolódik :shock: :lol: :) Nem semmi!!!
JA, nekünk van pihenőszékünk és Karcsika egész jól elvan benne. Dönthető háttámlás, meg hintaszékszerű a talpa...kicsit hintáztatja a babót.

Barbi! NAgyon édes Vince! Végre láthattam kibontakozni ;)
És remélem Gabó tesz fel képeket a babókról! ;)

Niki! Karcsika az oltásos mérés szerint 6280gramm és 65cm. (De vagy az Sztk-s mérleg rossz, vagy a mienk...) Tömi az öklét a szájába, tárgyakért nyúlkál, nagyokat mosolyog és magától ül az ölemben ;) Ja, és csak tejcit kap. 3360 grammal és 53cm-el született.

Tesóka! Merre-merre?

Csilla! Boldog névnapot Bálintnak!! Hogy telnek a napok? Mesélj kicsit, ha a gyönyörű fiacskád engedi ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Kép

Kép
niki+baba

Niki, szuper a tábla :D

Ma megpróbált megfordulni hasról hátra Vince, de nem járt sikerrel, de hajszálon múlt, csak aztán mérges lett. Úgyhogy szerintem tényleg nemsokára menni fog neki. Egyébként ma kb 50 percet volt el egyedül a szőnyegén...eddig max 15 percet bírt ki.

Szisz, gratula a forgáshoz!!!!!! Mármint Marcinak, nagyon ügyes :D

Tényleg Móni merre vagy?

Encu! Karcsika is aranyos nagyon, gyönyörű kék szeme lesz :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Niki! Szupi lett a táblázat! Kár, ugye, hogy nem olyan, mint a vonalzók, hogy mindig frissíti magát ;)

Barbi! Köszi ;)
Vince egyre ügyesebb...az én kicsi gyöngy fiam meg picit lusti ;) De lehet, hogy ő majd egyik napról a másikra mindent pótol...ki tudja? :lol: :lol: :D

Kép
Kép
encu

Merre vagytok??? :roll:

Kép
Kép
encu

Ejj, no! Ez már nem szép... :shock: 8)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Tényleg csajok nem nagyon voltatok tegnap...mindenki Valentin napozott???? (Mi nem tartjuk...)

Tegnap az oviban volt nagyik napja, bemehet ilyenkor a nagyi és együtt játszhat a gyerekekkel. Anyukám bement, és még a városi tv is kivonult, és volt a Szilárd is a tv-ben :D

Csilla, hogy vagytok???? Tudom, hogy nincs sok időd, de nagyon izgulok értetek!!!

Móni, te is eltűntél...

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Barbi! Ugye, hogy mindenki fekepontot érdemel? ;) Csak mi vagyunk szorgalmasak ;)
És Szilárd látta magát a tv-ben? Tetszett neki a dolog? :D

Mi "tartjuk" a Valentin napot, de ez annyit tesz, hogy adunk egymásnak valami kis figyelmességet, és nagy bociszemekkel nézzük egymást ;) De ez olyan jóóóó! Na nem mintha nem lehetne minden nap Valentin-nap nálunk, csak ez alá is van húzva ilyenkor ;)

Lányok ! Merre vagytok?

Csilla! Én is nagyon kivi vagyok, hogy vagytok!!! Jelentkezz!!!!

Kép
Kép
encu

Encu! Hát tényleg csak mi tarjuk a frontot :shock: Igen együtt néztük este, és látta magát, némelyik ovis társa még "nyilatkozott" is :lol: Tündériek voltak :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!
Itt vagyok!

Éppen nemrég értünk haza, mert elnéztünk a sparba és a dm-be!
Csajok! A dm-ben holnap délutánig 20%-os kedvezmény van minden termékre!

Flóra élvezte, hogy a sparban a bohócok körbeugrálják.
Kapott 3lufit és mind elfújta a szél, de én a hős anya :lol: 8) visszamentem kunyizni!
Most pedig kétpofira eszi a savanyú káposztát!

Barbi!Encu!
nemtom melyikőtök hozta a ropit, de tegnap miközben teregettem manócska felmászott az asztal tetejére és lecsente, én már csak arra lettem figyelmes, mi ez a csend és ezerrel dézsmálta a ropit és körülötte minden ropi! :oops:

Szóval ezer bocs, pótolni fogom! :wink:

Ja és olyan szél van kint, hogy elfújta a Flórát a drága meg csak hangosan hahotázott!!!

Kép
gabriel79

Barbi! Édesek lehettek..csak nálunk nincs helyi tv asszem...

Gabó! Köszi az infót, asszem akkor a DM általam is le lesz fosztva egy kicsit ;)
Flóra édes lehetett...hogyhogy elfújta a szél??? :lol: :lol: :D

Teszel majd fel képeket?

Lányok!!! Niki, Tesóka, Csilla, Zsuzsa, Szisz!!! Merre vagytok?????

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Naaaaaaa végre, eddig nem jutttam ide de most írok :D :D :D

Bálintnak utólag is nagyon boldog és sok-sok névnapot kívánunk!

Gabó!

Szerintem még mi is elmegyünk ma a dmbe :wink: :D :D
Nálunk is nyerő a ropi :D már rájöttem, hogy nem érdemes összeszedni mert megeszi az elszórtakat is a Ricsi, persze ha nem tapossa bele a szőnyegbe 8)
A savanyúkápi egészséges! :wink: A Ricsi is kétpofára zabálta a múltkor :o Aztán jót lakmározott a székelykápiból is 8)

Valentinnap: mi tartjuk :D Ragaszkodom hozzá, ha már romantika nincs :twisted: :roll: :lol:

Barbi!

Majd lesem a batta tv-t, hátha ismétlik! Nem tudsz erről valamit? :D

Niki!

Ügyi vagy, nagyon jó a tábli :D

Adok én is bele adatot 8) :
súly: 11,6 kg, 79 cm
mit tud: lépcsőzni felfele, menni, szaladni, a legtöbb szó első szótagját mondja, vagy a kezdőbetűket
első szó: mama (ez már az igazi első szó, amit célzottan használ :D ), de az első értelmes szó a baba volt de az hablatynak minősül :lol:

A francba, entert nyomtam és előnézetre ugrott :shock: nem tudok visszaolvasni :? akkor elküldöm és folyt. :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Barbi!

Gratulálok! :D Hiper-szuper ügyes Vince :D :D :D
Szupi hogy már nem kell a terpeszpelus :D

Szisz!

Nektek is nagy gratula! :D :D

Pihenőszék: nekünk nem volt, de szerintem jó lehet. Nekünk a nap nagy részét ha nem cipeltem akkor a bébihordozóban töltötte a Ricsi. Azt át lehet nekünk állítani pihenőszék funkcióba és úgy toltam elé a játékálványt, mert játszószőnyegünk sem volt :roll: De én amit tuti be fogok szerezni a kövi bébinél az az elektromos hinta, az szépen elringatja a popóját a bébinek, mert a kövi ha olyan lesz mint a Ricsi, tuti megkattanok az egésznapos cipeléstől 8)

Gabó!

Boldog szülinapot! :D
Bár nem tudom mikor van :roll: :oops:

Azt a legmagic-et már néztem én is, milyen??????Tényleg megdolgoztatja keményen a combot meg a feneket?

Szisz!

Én is félve kezdtem a fürdetést, mert nálunk is mindig apával volt. Ő fogta, én mostam. De egy idő után muszály volt nekünk is áttérni, mert kell az állandóság ahogy nőnek. Kicsit nagyobb rákészülés kellett...
Ügyi vagy!!! Legközelebb már nem lesz ez sem kihívás :wink: :D

Timcike!

Aranyos, szép nagy baba Atticy! :D :D

Miért nem %-osan kicsinyítesz :roll: Én az eredeti kép méretét kicsinyítem 20%-osra, az eredeti arányokat meghagyva :wink: Bár könnyen okoskodom :oops: legalább két hónapba telt mire egyáltalán sikerült erre rájönnöm :oops: :lol:

Tesóka!

Bizti jó lehetett csavizni, vásárolgatni :wink:

Na felkelt a Ricsi még jövök

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Észrevettétek, hogy eltünt egy fél oldal??? :shock:

Móni!
Köszönöm a köszöntést, ma van a szülcsim! :lol:
Igen nagyon jó már roppant izomlázam van még a 15 percet sem tudom végigcsinálni, de ezntúl úgy fogom használni, hogy előtte tornázom, mert így bemelegítetlenül elég gáz!
Egyből ráállsz és már nyomod is... Szóval hirtelen szerintem nem jó használni.

Niki!
Hol vagy???

Encu!
Remélem azért holnapra is hagytál árut a battai népnek! :lol:

Kép
gabriel79

Gabó!!!

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Voltunk mi is a Sparban, de nyugi, nem vettük meg ;) :D:D:D:D

Nekem nem tűnt fel az eltűnt fél oldal... :shock:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Gabó!
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekünk is van leg magic-ünk. :wink:
Bár én nem nagyon használom, de már ideje lenne, mert csak hízom és hízom. :oops:

Móni!
Nálunk ma délután kezdte el először a hablaty dumát Nonó azt mondja, hogy ba-ba-ba-ba meg ma-ma-ma-ma :shock: , meg összevegyíti a kettőt, annyit nevettünk rajta apával, annyira cuki!!!!! :D Először tök szégyellős volt mikor mondta és mindig bújt, utána meg már folyamatosan mondta. :lol:

Kép
niki+baba

Szép jó reggelt!
Ki hogyan aludt?

Encu!
Nem emlékszel?
Én kezdtem az oldalt és nektek írtam, hogy még mindig kettőre gyertek, várlak titeket!
Így sem rémlik!
És azt sem találom!

Kép
gabriel79

Niki! Szuper!!! Édes lehet Nonó!!! Mikor mehetek végre??? Meggyógyultál, ugye?
Karcsika az elmúlt 2 napban nagyon eleven volt, alig hagyott nekem egy kis időt... ne hari...

Gabó! Tééényleg! Hova tűnhetett??? :shock:
Jól aludtunk, köszönjük ;)

Most Apa csinál reggelit, hogy magunhoz térjünk... jókor, mi? :D

Én is kinéztem ezt a Leg Magic-et...majd mondjátok, hogy van-e eredmény... ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

A keresett hsz. az előző oldal legalján megtalálható :wink:
Hogy mit keres ott??? :shock: na az jó kérdés, tényleg itt volt ezen az oldalon :shock:
:o :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa!

Képet nem tudsz feltenni az uh-ról? :roll:

Tesóka!

Hogy hogy nem tudtad hogy van ortopédia??? :shock: :roll:
MÉg írtam is hogy a Zsuzsa kérdezte meg hogy mikor lehet bejelentkezni meg mikor van rendelés! :wink:

Niki!

Édes lehet Nonó :D :D Akkor most aztán tényleg beindult nálatok is az élet...jövő-menő locsi-fecsi kisemberke lett Nonóból!
Ez annyira csodálatos időszak, nagyon murisak a babák ilyenkor :lol: :lol:

Az elmúlt napokban a Ricsi rájött hogy hogy lehet totál kiakasztani a felnőtteket :shock: :lol: :lol:
Volt egy pár húzása...
Már kezd általános lenni, ha bejut a fürdőbe, irány a wc és könyékig matat benne :twisted:
Megint megjött! :D Ricsi meg kiszúrta hogy ügyködök a wc-n :roll: odajött és kitépte a bugyimból a betétet :roll: még jó hogy pont akkor tettem be és tiszta volt :roll:
A másik amivel a sírba kerget minket, a tv ütögetése meg a tv állvány rángatása :( És ha rászólok, kiröhög, mégjobbban csinálja. Már volt hogy büntetésképpen beraktuk a járókába, dehát nem igazán értette miért került oda, hiába mondtam... :roll:
A virágokat megtépi, lecibálja a polcról, a kábeleket rángatja, a kukába belebújik, vagy belerak nem odavaló dolgokat, a mérleget felemeli és leejti, hűtőt nyitogatja, ajtókat csapkodja, papucsot-cipőt megrágja vagy lenyalja a piszkot róla...na befejezem, mert kiakasztó :roll: persze jókat nevetek rajta, de nem tudom megfékezni :oops: ÉS HISZTIS!!!! Toporzékol :shock:

Ma voltunk a dm-ben :D spóroltunk egy ezrest :D Gabó! Köszi az infót! :wink:
A popsitörlőket meg elhordták, pedig azért mentünk :evil:

Megyek, mert apa indul dolgozni... :cry:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, én is most jövök a DM-ből ;)

Tééényleg írtad az ortopédiát??? Ne haragudj, nem láttam.. :oops: :roll: 8)

Apával megyünk egyet kocsikázni, mert bármennyire nagy bennem a vágy, hogy sétáljunk, borzalmas nagy szél van... :(

Ki mit csinál 7végén?

Kép
Kép
encu

Jó hogy van itt is dm :D , csak innen kicsit messze van :roll:

Most esett le hogy hétvége van :oops: azt hittem hogy hétfő :roll:

Nagyon fúj a szél :evil: de még mindig jobb, mintha havazna :roll: vagy nem? :roll: :lol:

Tesóka, jó kocsikázást! :wink: :D

Ja, mi játszunk, játszunk és játszunk. Na meg várjuk haza apát...késő jön, 10 után :? És Ti?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok lányok!

Bocsika, hogy ismét eltűntem, de nagyon zajlik az élet felénk...
Nagyon jól telt a hetünk, a mi kisfiunk egy álombaba! 3 óránként felkelt enni, kicsit simiztük és visszaaludt. Kedden voltunk szemészeten és vérvételen. A szemész azt mondta, hogy ha a jövő héten is jó lesz az eredménye, akkor legközelebb csak 2 hét múlva kell majd visszavinni. Sajnos a véreredménye nem lett jó, tegnap vissza kellett vinni kontrollra. Megvártuk az eredményt, amiből kiderült, hogy sajnos a nátrium kevés a vérében, a kálium pedig magas. A nátrium pótlására több verziót elmondott az orvos. Elöszőr azt javasolta, hogy sózzam meg a kajáját naponta 2-3 alkalommal. Fél perc múlva inkább azt javasolta, hogy adjak neki nátriumampullából 3x1 ml-t. Mire felöltöztettem a gyereket kinyögte, hogy mégis jobb lenne a gyereknek, ha bent maradna a kórházba. Teljesen kiakadtam, de ott hagytam, így ismét gyerekek nélkül alszunk el esténként... :cry: :cry: :cry:
Ma voltam bent látogatni őket. Dávid szopizott 50-et, miközben Bálint a nővérke kezében cumisüvegből szintén 50-et evett meg! :roll: :roll: kicsit éhes volt a gyerek!! :lol: :lol:
rnecsi

Sziasztok!

Tesóka! Igen, ronda egy szél volt...szerintem bár inkább havazott volna szél nélkül ;)

Csilla! Ne aggódj! Egyszer vége lesz ennek a kálváriának, és pufók, egészséges csemetéid lesznek, akiket alig várom, hogy lássak!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Természetesen még mennek az angyalkák!!!

Íme egy kép: Kép Fürcsi után

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Tesóka!

Gyönyörű pasi :D :D :D Fantasztikus ez a kép! Nagyon bejön :D :D :D

Csilla!

Kitartás! Még mindig szurkolunk, hogy a lehető legjobban alakuljanak a dolgok!

ELEGEM VAN :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Úgy, de úgy felidegesített a Ricsi, hogy már ordibáltam vele :oops:
Teljesen bevadult :shock: Egyik pillanatban szépen játszik a tv előtt, kövi pillanatban feláll és letolja a dvd-t meg mindent a polcról, be az állvány mögé :shock: visszapakolom, elmagyarázom nem szabad, elviszem onnan. Egyből fut! oda és ismét tolja befele vagy húzza magára és hangosan kacag :shock: :twisted: A tvt meg úgy ütögette a kezével hogy azt hittem betöri.
Elbarikádoztam a tv állványt, odatettem a pelenkázólapot, kitámasztttam nagy csomag pelussal meg pórszívóval, erre a büdösbestia odamegy, laza mozdulattal elsöpri az egészet és huzza is kifelé a dvd felvevőt. És innentől ami a keze ügyébe került mindent söpört lefele és hangosan röhögött :twisted:
Aztán ment a függönyt megtépni, kiment a szobából felborítani a szemetest. Visszapakolom a cuccot a kukába, megyek be a szobába, ő meg rohan szembe velem kezében a tv kapcsolóval és belebassza a kukába :shock: Már a mamáéknál sem lehet vele bírni. Ott a virágállványt rángatja, kábelezik, polcokról pakol, virágokat tépkedi-földre borogatja, amit állva elér az asztalról, mindent leszed, terítőstűl húz lefelé mindent... Meg ilyenek :twisted:
Az a legrosszabb, hogy fogalmam sincs, hogy vethetnék ennek véget. Rászólok hogy nem szabad, nem érdekli, kiröhög és mégjobban csinálja. Mama mondta csapja rá a kezére...Rácsapok a kezére, ezt is játéknak veszi, még nem érti miért kapja. Hangosabban szólok akkor van hogy picit lenyugszik de utána folyt köv. Most már ordibáltam vele hogy fejezze be de kiröhögött, leszarta, mégjobban csinálta :roll: Végső megoldásként betettem a járókába és csak mondtam hogy nem szabad ezt, nem szabad azt és nem vettem ki onnan. Üvöltött mint akit nyúznak, jól el is fáradt és kidölt nem sokkal ezelőtt...
Most olyan édesen, békésen alszik :D De ha felkel, olyan lesz reggel megint mint egy megvadult tornádó :( Tényleg nem tudom hogy vessek ennek véget????? Pakoljak minden mozdítható dolgot a szekrény tetejére :roll: ááááá, nem tudom :?

Remélem ilyen senkinél nem lesz, mert ez katasztrófa :twisted: :lol: :lol:
Na jól kidühöngtem magam :roll: Ha van valakinek ötlete, hogy törjem be a Ricsit, szóljon!!!!!!!!!!!!!!

Megyek, mindjárt itt van apa :D :D :D
Jó éjt :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Csilla!
Kitartás!Mennek a drukkok és igaza van Encunak, mert majd nagyon távoli lesz egyszer ez a sokminden amin keresztülmentetk és két "rosszcsont" :wink: fog rohangálni körülöttetek!

Móni!
Valószínű nagyobb mozgástér kell Ricsinek és ennek tudható be ez a sok "rosszaság".
Nálunk is szokott ilyen lenni.Ilyenkor hagyok csapot-papot és ha esik ha fúj felöltöztetem és lemegyünk, de nem babakocsival, hanem ide az utcába sétálni.
De jó ha elkezdedek közösségbe járni hetente 1x-2x 1-1 órára, mert valószínűleg társaságra vágyik!(nem felnőtteket értek ezalatt, hanem közel hasonló korú gyerekeket.
Bocsi, hogy belepofáztam, csak segíteni akarok.
Nálunk ez bevállt és itthon nem csinál huncutságokat(annyira) :lol: :wink:

Encu!
Kiskarcsi gyönyörű!!!

Niki!
Szerintem nem mondtam, de atáblázat szupi!!!!
Olyan izomlázam van a legmagictől, hogy remegnek a csülkeim! :?

Kép
gabriel79

Encu-hehe...nagyon cukor ez a gyerek!!!És mekkora kék szemek.Irigylem!Remélem a kiscsajomnak kék lesz a szeme. :roll: Atticy tiszta nayja fia,a kiscaj meg szerintem apja lánya lesz... :roll: :wink:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Gabó!

KÖSZI!! :wink:
Igazándiból reménykedtem benne, hogy Te majd tudsz valami ötletet adni...nagyon értesz a gyerekekhez! :D
Séta ok, ezt már én is kitapasztaltam hogy lenyugtatja :D Ha nappal van megyünk is, de tegnap este volt, akkor azért nem :roll: 8)
A közösségen mit értesz? Vagyis t tudom :wink: Csak nem tudod hogy itt battán van e ilyen ahova el lehet járni? :roll: Azt tudom hogy a faluban van ilyen babás összejövetel de oda nem tudunk felmenni gyalog :shock: :roll: Csak van itt is a lakón...
JÁtszóházhoz még kicsi, nem? :roll: Vagy vannak ekkora babáknak valók is? Vagy hova vigyem? :oops: :oops: Pesten tudnék egy csomót, de az 100% hogy fel nem buszozok oda! :oops: Hú elég kesze-kusza a tudásom erről... :oops:

Amúgy teljesen igazad lehet, mert ha kiszaladgálja magát, eszébe sem jut rombolni, de ha bezárom kis helységbe, na akkor beindul...

Óh, most mennem kell, nagyon üvölt a mamával, szerintem álmos már a Ricsi...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Látom sehol senki :?

Közben lefektettem aludni a Ricsit és rákattantam erre a menjünk közösségbe dologra :D Rengeteg jó helyet találtam, ééééés az árak :shock: :? Van érden is pár, tetszenek is :D Majd meglátjuk, egyenlőre sem az utazást nem tudnám kivitelezni sem pedig beilleszteni a napirendbe, mert szinte mind délelőtt vagy dél körül van :x ... egyenlőre megpróbálkozom a napi 2-3 rövid sétával, főleg gyalog :roll: Aztán ha jobb idő lesz, felmegyünnk a lakóra a játszókra.

Na megyek, elkezdtem hajat mosni közben, de már csorog a pakolás a nyakamba :o :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Nahát :shock: :roll:

Apa kitalálta, hogy tegyük elérhetetlenné a tv állványt!!! :D
Összeraktuk újból a kiságyat, de az alját nem raktuk rá és az egészet ráhúztuk az állványra. :lol: :lol: :lol: Baromi jól néz ki :shock: :lol: :lol: De a közelébe se megy a Ricsi :lol:

Asszem én is eltűnök, jönnek felköszönteni a Ricsit :D Az elmaradt vendégek... :P :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

:shock: :shock: :shock:
:roll:

Hát hunnn vagytok?????? :o

Elmentek a vendékeg...a Ricsi sírva fakadt mikor indultak :shock: :lol: Volt itt egy kisfiú is, nagyon élvezték egymás társaságát :D
Csináltam egy csomó képet de nem tudom feltölteni :twisted:

Ajjja, mennem kell...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!
Azt tudom felajánlani, hogy ha a barátnőméket apósa viszi akkor átjöttök velünk tücsökzenére!
Az első alkalom inggyé van aztán 700,- tíz alk. 7000,-, de sokáig kitart(10hét :oops: ) és szerintem imádják a gyerekek, meg ha lebontod a 7000,-et az két és fél hónap, szerintem az jó!!!

Sajna itt battán semmi sincs! :evil:
Ami van azon kissé kiakadtam.Egyszer elmentük aztán soha többet! :?

Konzultálok Anikóval és akkor ti meg átgondoljátok!

Kép
gabriel79

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?