Új privát üzeneted érkezett!

Ani,

Tök jó lett a hajad, na meg persze a pocid is szépen növöget. :lol: :lol: :lol:

Jó pihit kívánok nektek hétvégére. :lol: :lol: :lol:

Márti,

Nem is lettem annyira szörnyű a képeken, csak van rajtam kb 20 kg felesleg. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bessy,

Mi bajod van magaddal, nekem nagyon szimpatikus voltál, aztán majdcsak rájövök honnan olyan ismerős az arcod. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ani,

Van ennek a Karosnak valami linkje ahol meg tudnám nézni, hogy mennyibe kerül????

Jó lenne majd egyszer elmenni apával kettesben egy hétvégére, persze majd ha már tul leszek a szoptatási időszakon.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, nagyon szívesen elküldöm, de nagyon meg fogsz ilyedni. :)

Mi ugyanis üdülési joggal megyünk oda. Édesapám munkahelyének van ott apartmanja (amit megvettek amikor épült a szálloda). Mi tulajdonképp az ellástást fizetjük csak ki (6000 Ft/fő/éj félpanzióval+ üdülési adó).

http://www.karos-spa.hu/

Nagyon druva árak vannak!

madiani

Judy, nem azért nem akarja Bessy, hogy feltegyem mert "baja van" magával :D Csak asszem a kollégái vagy mi miatt nem szeretné, ha látszana. Ha jól emlékszem... :roll:
És az a 20 (?? max 10-13) kiló meg nem felesleg, hanem Barbi baba! :D Meg a csatolt elemek. :lol: :lol: :wink:
Vendég

na ezen a Karoson csupány 80 rongyba kerülne apával egy romantikus hétvége. Mi az nekünk???!! :) :shock: nem semmi árak vannak...
Vendég

ma nagyon sokat feszül a hasam.... :roll: pedig nem csinálok semmit. meg néha olyan hülyén fáj (nem görcsöl, inkább szúr) Szerintetek mi ez?
Vendég

megpróbáltam beírni a gugliba, hogy shellcat, csak poénból, hogy kiadja-e a babanetet és kiadja. A profilomat. Tökre örülök neki :?
Vendég

Márti
Köszi a képeket. :D

Ani
Jó lett a frizurád!

Mi ezzel szemezgetünk :D :
http://www.szindbad.hu/
Vendég

persze, napi 6-ot... :? De tegnap Valentin nap volt, amit összebújósan ünnepeltünk....khm... :oops: :oops: :lol: biztos ezért van.
Vendég

50 nap!!! 50 nap!!! a 36. hétig meg csak 3 hét!!!! atyaúristen!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én is kipróbáltam, most jó le is buktam, mikor anyázódtam a TV Rt-vel.... :oops: :lol:
Vendég

arra gyúrok ám, hogy 500 fölé menjenek a hozzászólásaim és haladó legyek :)
Vendég

Szilvi, ezt megnézem...
Vendég

Márti
Csak saját felelősségre! :D
Vendég

hehe... :lol: látom Te is a volánosok kedvence vagy... Édesanyám is kivívta magának a kellő közútálatot buszsofőr berkekben mikor elkezdtünk Tácról Fehérvárra busszal járni. a sofőr vagy nem állt meg a megállónknál, mondván hogy tele van a busz (a hátulján látszott, hogy közel se így van) vagy megállt, de nme fértünk fel elöl, erre becsukta (ránk, a lábunkra, az esernyőnkre...) az ajtót és tepert tova. Kijöttek ellenőrizni őket :D Legközelebb az egyik sofőr, aki még ráadásul bunkó paraszt is volt minden utassal, megállította anyukámat, hogy mit képzel ő, hogy bemocskolja a volános sofőröket (nap mint nam betelefonált és hivatalosan panaszt tett... :) ) A pasas jól felidegesítette önmagát, anya meg totál higgadtan és halkan válaszolgatott a tipli parasztnak, akia higgadtságtól még dühösebb lett, már verte a kormányt... hehehehe :lol: :lol: :lol: :lol: jót mulatunk ezen azóta is. Mellesleg, lett saját busza Tácnak :lol: :lol: 8)
Vendég

na még kettő
Vendég

még egy
Vendég

hé!! ez nem jött be... :( :( :( :cry: :x :evil: :twisted: lekoptam, majd délután jövök... :oops: :oops:
Vendég

Márti
Párszor elrúgtuk egymásnál a pöttyöst. Amúgy viszont nagyon szeretjük egymást a volánnal. :D
Jó pár ismerősöm és rokonom dolgozik ott, azt mondták, hogy megérdemelték. :D Meg ha azt nézzük, apa is volános volt, ott ismertem meg. :D
Vendég

Ani
Szép hétvégét Zalakaroson!!!
Érezzétek jól magatokat!
Vendég

Sziasztok!!

Azt hiszem én nem teszek fel képet,mert csak 1 van,amin nem látszik Bessy.

Apának ízlett a szív alakú Puszta pizza! :-)

Ani,jó pihenést! :wink: Jó lett a hajad!
Vendég

Krixtáékról semmi hír?? :shock:
Remélem minden rendben van velük!!Nagy a csönd! :?
Vendég

Alexa, légyszi küldd el nekem priviben amin rajta vagyok! :) Köszike
Én is teszek ide valamit: ők az én büszkeségeim :D Kép
Vendég

Küldtem privit! :wink:

Szépek a büszkeségeid! :D
Vendég

Alexa
A pizza jól is nézett ki. :D

Mári
Szépek a virágaid!
Vendég

Nagyon nagy a pangás.....
Sikerült elrúgniuk a pöttyöst. Otthon előveszem a gombolyagaim..... :D
Apa holnap Mosonmagyaróvárig tud csak eljutni, így nem valószínű, hogy haza tud jönni. :( :( :( El vagyok maszatolva......
Vendég

Alexa, köszi :)
Szilvi, rúgd vissza a pöttyöst! :)
Csajok, nem hiszem el: kaptam mellszívót végre! a huszadik gyógyszertárban találtam...poénból ki is próbáltam...volt is eredménye. Most röhögök. Meg vettem egy zacsesz 30 db-os popsitörlőt és wc ülőketakarót. Ma pedig megvesszük az utcai gyógyszertárban az összes kütymőt ami még kell. Tök jók vagyunk :D

Kata, eltűntél...hol vagy? :) Melyik teát is mondtad a duzzadásra??? Bodzavirágot?

Csajok, kötelező elmenni fogorvoshoz? (nem érdekel, hogy ajánlott, de MUSZÁJ?) elesek vmi lóvétól, ha nem megyek el? (bocs ha hülye kérdés, tegnap is akartam kérdezni talin de tök elfelejtettem :roll: )
Vendég

Márti!
Én sem voltam :oops:
Nem esel el semmilyen lóvétól! :D
Jók a képek a taliról!
Chrissyy!
Tudsz valamit Krixtáékról?! :roll:

KépKép
KépKép
andesz78

Márti
Majd keresek nekik egy extrapöttyöst. :lol:
Úgy tudom, hogy 1x kötelező elmenni, meg be is pingál a kiskönyvbe. De szerintem hátrány nem ér, ha nem mész el.
Ügyi vagy a vásárlással.

Meló után egy kicsit nyakamba szedem a várost. Valszeg megfázhattam, de ha a kollégától kaptam el, akkor lesz irgum-burgum!! Előkapom a bioparoxomat. :D
Vendég

Végeztem a takarítással, szülésnek semmi jele. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Márti,

Én sem voltam fogdokinál.Igazából csak azért kell menni, mert esetleg egy gyulladt fog okozhat koraszülést. De ha tudod, hogy minden ok, teljesen felesleges menni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi,

Sajnálom apát. :cry: :cry: :cry:

Ani,

Húúú...ez tényleg sokba kerül. Erre tuti nem lesz pénzünk. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

köszi ismét csak!
Vendég

Judy
Ügyi vagy a takarítással. Nekem is kellene hétvégén. :?
Apa próbál valakit találni, aki elhozza nekem haza. :) Remélem, sikerül összehozni, hogy jó is legyen és talpra is essen. :roll:
Vendég

Vicuska,

Másik topicban olvastalak, ide miért nem jössz?? Megsértettünk????

Fene vigye el fránya pirit.

Szilvi,

Remélem sikerül valakit találnia, aki hazahozza neked. :lol: :lol: :lol:

Az tuti, hogy szülésig már nem takarítok. Így is elég nyögve-nyelősen ment ma is. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Én is remélem, hogy talál walakit.
Semmi kedvem nincs takarítani, de kellene... Szerdán jön a védőnő is... Vasalni is kellene... :? De a konyha már nem szalad. :D
Vendég

Sziasztok!
ma reggel megjött :evil:
tegnap már éreztem,hogy ennek nem lesz jó vége,nagyon feszült voltam :shock: (legszívesebben behúztam volna vkinek :roll: ),tök jó volt így bájologni mindenkivel a melóhelyen :?

Ma meg aztán pláne! :(

Tök jó lehetett a tali. 8)
Jók a képek :wink:
Vendég

Vicuska
Sajnálom. :( :( :( Akkor ezért nem jöttél tegnap, hiányoltunk.
Azt lehet tudni, hogy hogyan tovább?
Vendég

Szilvi!
nem tom :( sajnos most tényleg a padlón vagyok :?
annyira bíztunk ebben az inszemben új dokival új helyen....és mégse :evil:
elfogyott az erőm...
Vendég

Vicuska
RL már tud róla?
Vendég

Hű, basszus, rongyolnok kell. :?
Jó hétvégét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vicuska!
Tudom,hiába mondok most bármit is!
De nagyon-nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
andesz78

Hello.

Igen, Márti, bodzavirágot ajánlják a vizesedésre!!

www.freeweb.hu/nlctb/docs/baba/gatvedelem.doc itt van egy oldal, ami gátvédelemmel, meg szüléssel kapcsolatosan tartalmaz infót.

http://www.babanet.hu/faq/terpan05.php ez meg a dokik véleménye a vizesedésről.

Most jöttünk meg apával Pestről, megint tök álmos vagyok. Megyek letentikézek. A fotók rólam mindig ilyen sz@rok :?

Vicuska, ezt már nem hiszem el.......... Kaptya be a rohadt piri..... monnnyon le :cry:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Szép estét!

Lányok!
Ma nem írok senkinek külön. bocsi érte, de nemrég jöttem haza.
Csak annyit, hogy örülök, hogy személyesen is megismertelek benneteket, jól éreztem magam. Remélem, sikerül egyszer egy olyan talit is szervezni, hogy mindenki ott legyen. :D

Ja, és megjött rendesen, remélem elmúlik keddig....
bessy76

Jó reggelt, szép hétvégét,

Krixta-ról még mindig semmi hír?????????????

Bessy,

Sajnálom pirit. :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hello.

Bessy :cry:

Vicuska :cry:

Judy, még egyben, te is. Én is.

Ma főzőcskézek. Mndenkinek kellemes hétvégét!!

Nati!! Gyere, mesélj a 4d-ről :lol: :lol: :lol:

Krixta, remélem lesz időd (egy kicsi), és jössz képekkel, szüléstörténettel!! :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata,

Sajna egyben, de ami jó hír, hogy tegnap délután óta már többször éreztem igazi méhösszehúzódásokat. Nem erősek és kb 15 mp-ig tartottak, ma reggel is volt már egy. Szóval nincs messze a szülés. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Basszus........... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép