Berni!
Gratula az egy hetes Babónak!
Lehet, hogy front volt, azt érezte és nem aludt olyan jól, vagy még nem is állt be a kis szervezete. Lehet, hogy te ettél valamit, ami neki nem tetszik. Az sem biztos, hogy mellen nem feltétlenül az éhség miatt szeretne lenni, lehet, hogy csak közel szeretne lenni hozzád, vagy nyugtatja a cici. (bár lehet, hogy ilyen csöpp babánál még máshogy van
). A fejés miatt ne legyél elkeseredve. Nekem még 1 hónap után is, 1-1 és fél óra fejéssel max. 50 -et sikerült fejnem (a fejés nem az én sportom volt
). Tedd minél többször mellre a kicsit, amikor csak szeretné, és akkor majd a tejmennyiséged alkalmazkodik a kereslethez. Az elején nem baj, ha akár 1, másfél óránként szopizik. Legyél kitartó, és ne add be a derekad könnyen a tápszereknek (én sajna tapasztalatból beszélek. ha újrakezdhetném biztosan kitartóbb lennék szopiztatás terén. de ha az ember nem hall mást, mint hogy úgysem elég a teje, akkor sajna előbb-utóbb ezt le is hiszi).
Ne aggódj azon sem, mi lesz majd, ha nem lesz ott az anyukád. Majd megy minden szépen lassan, és akkor se aggódj, ha akkor szalad a lakás! Nem az a lényeg
!
Yvette!
Hát mit ne mondjak, a mi éjszakánk nem volt a legnyugisabb. Egyébként mire azt mondanám, hogy Máté pár napja már jól alszik (ez 2 ébredést jelent), megint valami bekavar és sokszor ébred. Most éppen náthás lett, és szegény nehezen vette az éjszaka a levegőt, és sokszor ébredt. Én meg annál is többször, mert mindig lestem, hogy be van-e takarózva. Forgolódás közben teljesen ki bír takarózni, és lehet, hogy ez is segítet neki a megfázásban egy kicsit. Remélem, hogy csak ennyi lesz, és nem fajulnak tovább a dolgok.