Sziasztok
ma éjjel jobb volt a helyzet,mert szerintem olyan fáradtak voltak,hogy este 8-kor laludta,éjjel nem is edtek,csak Barnusom érbredt meg 5-kor evett,és aludt is vissza.8-kor kelt.Nórikám nem is ébredt meg,talán 1x,csak apa felkelt hozzá,megitatta,és alzsi volt tovább
Pompoka,fogilag a köv. a helyzet
Barnus növesztett már 3 db-ot,de szerintem meint valami mozgolódás lehet odabenn,mert nagyon rágcsikál.Este sikerült bekenni az inyét fogzáskönnyítővel,lehet,hogy ez is használt.
Nórika,öreg mámika még
mert még egy db.foga sincs!Alul érzem,hogy duzzadt az iny.Remélem hamar előbújnak azok a kis fogak
Wish,ettől tartok én is,hogy ez az átmeneti dolog,nem lesz olyan gyorsan átmneti
nem baj,ha vannak ilyen jobb éjszakák,akkor máe jobb egy kicsit,mert egyhúzomba alszok 8 órát,akkor már minden rendicsek
Kocsicsipővel kapcsolatban
van egy barátnőm,aki lengyel,és neki is ikrei vannak.Náluk otthon nagyon szép kis cipőket lehet kapni.Anyagból van,nincs tartása,de arra nagyon szuper,hogy ha márc.április örnyékén már nem kell takaró,bundzsák,akkor ráhúzzam majd a lábukra és abban pompázzanak a gyerkők
Tavaly hozott nekem a keresztlányomnak,akkor fizettem érte talán 1000Ft-ot
Márciusban megy,akkor kérek majd tőle cipőcskét,és majd megmutatom Neketek
De láttam a Kenguru ajánlatában olyan zoknit,aminek vastagabb volt a talpa és az anyaga is.Szerintem ezt is nyugodtan rálehet adni babkocsizáshoz
Zsuzska,gratulálok a kúszáshoz
Nálunk Barnus csnálja,aztán ha van kedve mászik
de inkább kúszik.Nóri még indíg hátrafelé csúszik,nem hajlandó kúszni,sem kiskutyázni
Lányos anyák,nektek mit csinál a lánykátok
Zsebi,az a fajáték,amivel Nóri szöszmötölt,azt pontosan ol vettétek?
Hétvéén kerestem az Auchanban,de nem találtam