Új privát üzeneted érkezett!

Csucs,Arikon
Hat hajnal 4 elott kicsivel ert haza...es kiderult valami nagy uzlet a tet...es egy masik cag is hajt ra es tisztara izgalomban volt amikor hazaert meg akkor is...telefonalt meg emailezett ez ugyben. :roll: Viszont mikor belepett tuti majd infartust kapott a sok piros ballontol :lol: na es persze aztan meglatott milyen kis csini vgyok...huhuu lelettunk fotozva de tudjatok egyenlore en nem ertek a kepek felrakasahoz meg meg minden a gepen van :oops: Na szal gyorsan atadtam neki mindent aztan lattam rajta,hogy meg mindig az ugy korul forog a feje...meg almos is igy felajanlottam menjunk aludni. :roll: Hogy mennyire lepodott meg vgy orult talan megtom holnap mikor elmeletben vacsizni visz... :roll: De se viragot semmit nem kaptam... :roll: Persze nem az ajandek szamit..mer karira is meregrdaga fulbevalot kaptam...csak maga az a tudat,hogy nem is keszult egyaltalan :? :roll: A boltban hazafele vett egy 10cm-es kis fekete,csunya pluss kutyat...hogy ne ures kezzel jojjon haza...ennyi...de inkabb ne tette volna...mer mondta volna azt ugye szombaton potoljuk azert nem hozott mint sem egy kozertben hajnalban vett plussel ter haza :roll: na mind1 tuti rosszul erezte magat emiatt....es legkozelebb nem csinal ilyet :roll: Amugy amikor agyba mentunk...szorosan olelt es olyan koszonetteljesen simizte meg a buramat...es magara huzott...azaz neha ugy alszunk el mostanaban nem igen,hogy en rajta fexem ...na most ma magara huzott...bar en inkabb 5perc utan lemasztam rola mert tom szeret kenyelmesen aludni na meg reggel fel 8kor mar kelnie is kellett :roll: Szal ereztem a tole arado koszonetet :oops: es szerintem tuti kiengesztel...majd megirom de egyenlore meg csak pentek van... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Nóri!
Mondtam már, h monnyon le!!!!!

Mirci!
Nem együtt dolgoznék Bálinttal, csak ugyanannál a cégnél. Volt egy interjú, ahol sztem taroltam. És várom a fejleményeket..... bár, már vannak, csak azt lejjebb írom majd meg.

Örülök, h a Bálint nevet választjátok. Én már nem fogom, mert akkor már a 3. Bálint lenne és az nekem nem jön be. :? Ja, és azt tudtad, h a Bálint név erős, egészségest jelent? Ja és Szent Bálint a jegyesek védőszentje!!!!!!!!!!! :wink:

Arikon!
Már én is írtam, h jó ötlet a tali és azt is, h hozzánk is jöhettek bármikor (csak még főzni nem angyon tudok) :oops:

Cherry!
:lol:
Már évek óta cetlizünk. Leginkább akkor, mikor nem egy műszakban dolgozunk. Volt olyan, h a Bálint bejött a cégemhez meglátogatni, hozott ebédet. Mikor kimentem a parkolóba a kocsimhoz, h hazainduljak műszak végén, a kocsin kavicsokból egy szív volt kirakva. (le is fotóztam, majd megmutizom)
Amúgy ez a kép kint van az irodában az asztalomon, mert másképp nem bírnám sztem.

Zsuzska!
Örülök, h kaptál jó híreekt is!
de az engem is érdekelne, h HSG nélkül honnan tudja, h el vagy záródva???? :shock:

babszika

Zsuzska:az elzáródást átfúvás nélkül nem lehet tudni, tapasztalatból beszélek, nekem novemberben megcsinálták a HSG-t...
Vendég

Bridget!
én tökre megértelek!
már hónapok óta csak azért élek, h várjak a Bálintomra. A Nóri és talán a többi csajok is tudják, h néha már nagyon kiakadok. De aztán rájövök, h valójában nem magáért, hanem kettőnkért és a leendő babánkért dolgozik. :roll:
Az pedig, h ő nem készült, sztem nem olyan nagy gond. tudom, h neked rosszul esik (nálunk volt olyan, h a szülinapomra nem kaptam semmit, mert az ajándékom nem készült el addigra - de persze ezt én nem tudtam), de az általad megemlített méregdrága fülbevaló is azt tanúsítja, h igenis fontos vagy neki. csak, neki nem megy olyan könnyen a kimutatás - főleg, h egy óriás bizniszen agyal/dolgozik.

babszika

Nóri: őszintén sajnálom :( de tudod: új hónap, új remény!!!

Bridget: kedves tőled, hogy ennyit készültél a párodnak, és ezt biztosan ő is érzi és értékeli. Remélem hamar bepótoljátok!

Bioboltos-lányok: nem tudtok vmi jó teát vagy mást felfázásra? :roll: Alig bírtam aludni annyit kellett pisilnem meg iszonyatosan fáj a hasam :( Tőzegáfonya-kapszulám van, de ezt most szedem először.
Pont félidő... annyira jó időzítés :(

Judit
Kép
sonny

Bridget: szerintem az minnél többet ér, hogy este érezted szeret. Kit érdekel mit vesz. Ennél fontosabb nincs. És látod mennyire meglepődőtt, hogy készültél.Hidd el a párod azért ilyen sikeres mert ilyen nő áll mögötte. van is egy ilyen mondás: Minden sikeres férfi mögött egy nő áll. Tehát legyél büszke magadra hisz az ő sikere a tiéd is. Egyszer vége lesz ennek a munkának és egy kicsit lazitani is tudtok.

Nóri: :( De nézzünk előre.

Kép
csucsu05

Arikon:

Kép
Vendég

Ja és akkor a friss hírek a munkáról:

Bálint hazaért tegnap este és csörgött a telefonja.
A főnöke volt. Csak ott ültem, majd mikor letette, a Bálint széles vigyorral elmesélte.
Kérdezte a József, h mindenáron oda akarok-e menni dolgozni, amiket megjelöltem?!
Mert, ha nem, akkor ő vár engem egy meghallgatásra 2 hét múlva (mert most szabin lesz).

babszika

Bridget,
drukkolok, h. holnap tényleg bepótoljátok az elmulasztott estét! Amúgy biztos vagyok benne, h. lelkiismeret furdancsa volt, csak hát a bizniszmenek pláne ha nagy üzlet van a láthatáron nem tudnak kikapcsolni...

Sonny,
sajnos nem tudok segíteni, pedig nagy biobolt őrült vagyok, de szerencsére elkerült eddig a felfázás. De utána nézek a neten, hátha írnak valamit... :wink:
Vendég

Most viszont le kel lépnem!!!

Sok-sok puszi nektek!!!!!!! :wink:

babszika

Nórikám,
Kép

"szerencsét hozó elefáni"
Vendég

Sonny ezt találtam: :)

HOGY KERÜLJÜK EL A FELFÁZÁST?
Igyunk sok folyadékot! A megfelelő menynyiségben bevitt folyadék átmossa a húgyhólyagot, és megnehezíti a kórokozó baktériumok betelepedését.
Öltözködjünk az időjárásnak megfelelően, rétegesen! A rétegek közti levegő jobban szigetel, mint egy vastag pulóver. Kerüljük a léghuzatot, és húzzunk papucsot! A hideg kövön "mezítlábazva" könnyen felfázhatunk, az állandó "cúgban" tartózkodva nemkülönben.
Uszodában, ha kijöttünk a medencéből, azonnal törülközzünk meg és öltözzünk át! Gyakran a nedves fürdőruha hosszan tartó medencegyulladást okoz.
Mindig természetes anyagból készült alsóneműt viseljünk! A műszálasba könnyen beleizzadhatunk.
Ha szükségét érezzük, azonnal menjünk WC-re! A vizelet hosszas visszatartása súlyosbítja a problémát.
Ha gyakran hidegek a végtagjaink, próbáljuk ki a Kneipp-féle hideg-meleg váltófürdőt és a rendszeres szaunázást, ezek serkentik a vérkeringést.
MIT TEGYÜNK, HA MÁR MEGTÖRTÉNT A BAJ?
A bioboltokban és a patikákban kaphatók kifejezetten hólyagbántalmak, illetve vesepanaszok megszüntetésére szolgáló teakeverékek és egyéb készítmények (tabletta, granulátum, kapszula stb.). Ezek általában gyulladásgátló, vizelethajtó és görcsoldó tulajdonsággal bíró gyógynövények kivonatát tartalmazzák. Használjuk őket bátran! Ha tudjuk, hogy hajlamosak vagyunk a felfázásra, megelőzés céljából is érdemes fogyasztani ezeket.

A terápia ideje alatt különösen ügyeljünk arra, hogy eleget igyunk (főként ásványvizet, gyógyteát), ezzel pótolva az eltávozott folyadékmennyiséget! A sok víz átmossa a vesét és a húgyutakat, megtisztítja őket a lerakódásoktól és felhígítja a vizeletet, ezáltal rontja a kórokozó baktériumok szaporodásának esélyeit. A hólyagteák spazmolitikus (görcsoldó) komponense megkönnyíti a vizelést, ezáltal megakadályozza a vizelet egy részének visszamaradását, ezzel pedig elejét veszi a baktériumok további szaporodásának.

Ha súlyosabb az eset, a gyógynövényteák mellett próbáljuk ki a zsurlós ülőfürdőt! Jó szolgálatot tehet a szénavirággal (alpesi rétek szénája) vagy kamillával készített borogatás is. Fordítsunk a szokottnál nagyobb figyelmet arra, mit teszünk a tányérunkra! Kerüljük el azokat a fűszereket, amelyek izgatják a nyálkahártyát (jó csípős fűszerek) és a vizelettel ürülnek! Étrendünk legyen bázisokban gazdag, fogyaszszunk sok zöldségfélét, burgonyát, gyümölcsöt!

MIT TEHETÜNK MÉG
A húgyutak lúgosítására és a visszatérő fertőzések elkerülésére fogyasszunk 46 hétig lúgos gyógyvizeket (23 x 12 dlt hígítva mindennap). Az immunrendszer támogatására szedjünk több vitamint, kasvirágkészítményeket, és a gyulladás idején együnk több tormát, fokhagymát. A bennük található hatóanyagok kitűnő természetes antibiotikumok. A visszatérő hólyaghurut kezelésénél feltétlen gondolnunk kell a bélbaktériumflóra rendezésére is. Nagyon sokat segíthet még az akupunktúra, az akupresszúra és a célzott homeopátiás kezelés, ezekhez azonban feltétlen szakember segítségére van szükség.

HÓLYAG, VESETEÁK
A leggyakrabban használt gyógynövények felfázás esetére (fürdőnek vagy teának) :

medveszőlő
aranyvessző
csalán
zsurló
közönséges boróka
nyírfa (kérge, levele)
Vendég

Hát a doki csak azt mondta, hogy valószínű. De piri után el kell mennem a régi dokihoz és megkérdezni tőle, hogy megcsinálja-e ő az átfújást. Szóval elvileg köv. ciklusban átfújnak.
Azt mondta, hogy a jobbom nagyon nyugodt és azon tutita nincs ovu.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon: nagyon ari vagy :)

Megyek is, felvértezem magam a bioboltban 8)

Judit
Kép
sonny

Nóri,
a francba! :twisted: Mostmár tényleg jöhetnének sorban a pozitiv tesztek!!!!!!!
Egyébként én azért vagyok elveszve délelőttönként, mert legtöbbet egy másik irodában vagyok, kisegitek, és ott nincs net! :? Igy csak itthonról tudok netezni, meg reggel fél 8-ig!

Babszi,
ezek szuper hirek! Meglesz az a munka, mostmár van külön házatok, rendeződnek a munkahelyi kapcsolatok, és mostmár ide tényleg jönnie kell a babónak! :D

Bridget,
sajnálom a V-napodat!

Zsuzska,
a nyálkahártyád tényleg szép, és legalább már elindultál valamerre. Ez jó! :D
sirkici

Vgyok am csak kozben csereltem vonalzot meg igazitottam a napokon is...most meg avatart nezek :lol:

Babszi
Igen tom es azt is tom,hogy bepotoljuk...a bizniszrol meg mar eslo naptol fogva tom,hogy orultje...de mint irtam mar sokat valtozott .Regen tenyleg hajnal 3-4ig bentvolt manapsag azert mar 11 van hogy 10kor is hazajon penteken 8-9 de legkesobb hajnal 1 szal ez tuti nagy capa 8)

Sonny
Ugy legyen...jaj a felfazas nem jo azzal vigyazni kell...en is azert tartok ott ahol mert mindig felfaztam :cry:

Csucsu
Igen tom csak tod jol esett volna :roll: :oops: Koszi ari toled... :wink:

Arikon
Ugy legyen :!: :!: Amugy meg mindig csinalunk valamit...arcshowr amegyunk masszazzsal 4oras kurzus...sieles szal azert nem ulunk mi a poponkon hetvegente....Nem is haragszom mar ra egyaltalan :wink:

Sirkici
Ah ez olyan murphy torveny...szal mar tultettem magam rajta :wink:

Most viszont megyek mert kikell csereltetnem a lancat kissebbre...aztan jovok haza filmet nezni...lehet hamarabb vegez ma mivel pentek van aztan lehet kiruccanunk kicsit vgy az is lehet ma is bent marad a nagy paca miatt aztan en akkor megnezek par jo kis filmet 8) :lol: Pusszantyu mindenkinek es zebrasodjatok!!! 8) :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ömlik a hó itt...és olyan szél van, hogy, néha vízszintesen esik... :shock: :?
Vendég

Sirki: Hát igen..... így legalább tényleg azt érzem, hogy hamarosan én is kismami lehetek. És ez olyan jó érzés :lol: :lol: :lol:

Csajok, itt ezer ágra süta anap, fú a szél és 4 fok van :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridget: hogy érted, hogy te is a felfázás miatt jutottál oda, ahol vagy? Lettek vmi szövődményei?
Amikor Pécsre jártam suliba, volt egy időszak, hogy kéthetente felfáztam, minden durva velejárója jelentkezett (véres vizelet, hasfájás stb). Kiderült, hogy félrekezeltek :( Nem reagált a szervezetem az antibiotikumokra, amiket nyomattak belém. Nagyon durva időszak volt. De kb. 3 év óta most először jelentkezett ilyen fájdalmasan :(

Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baj emiatt :(

Judit
Kép
sonny

Sonny: Ééééééééééédi az avatarod :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Itt Pesten is süt a napocska, de a zászlók lengedezéséből úgy látom, h. eléggé fúúúúúj a szél. :D

Bizony a felfázásokat nagyon komolyan kell venni! Az én dokim is szokott riogatni, h. jól öltözzek fel, sose hagyjam szabadon a derekam, és ne üljek hideg helyre, mert nagyon sok paciense komoly szövédményektől szenved!

Sonny,
Lehet, h. el kéne menned dokihoz, mert a gyógynövények is jók, de lehet, h. valami spec. gyógyszer kellene... :roll:
Vendég

ugyeugye? :) Mostanában BBC sorozatokat nézegettem, és rámtört az állatszeretet

Lányok, hogy felkészüljünk nevelésből: így kell fülöncsípni a rosszcsontokat :wink: Kép

Judit
Kép
sonny

Arikon: az lesz, ha hétvégén nem tudom magam kikúrálni, bejelentkezek a dokihoz :roll: Amúgy anyukám engem is mindig ezzel riogatott.

Judit
Kép
sonny

Sziasztok!

*/*˘°˛`**** IRGUM-BURGUM, itt is esik a hó. Hát hogy épülget így a házunk? Még jó, hogy abelső munkálatok jönnek!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil:

Hát, ma sem tudtam felkelni. Ez a reggeli rosszulét nem javul. Napközben semmi bajom, csak a hasam szurkálgat. Este is rosszul lettem.Már 8-kor le kellett feküdnöm aludni. Biztos ami biztos bevettem egy aszpirin c-t. Elvileg ez nem árt a terhesség első harmadában. (Bár ez legyen a legnagyobb gondom, csak derülne már ki..)

Fura egy betegség ez. Csak reggel meg este vagyok rosszul. Napközben csak émelygek.
Terhesség, hááát elég alacsonyan repülnek a celziuszok. De csoda még lehet. :D

Én se kaptam virágot :( De a fényképes párna nagyon jó lett. Örült neki.
Bridget, mindenki idomul idővel a másikhoz. És tökmindegy más mit gondol. Ha te tudod, hogy szeret az a lényeg.

Kép
Kép
gabi82

Gabi,
Te szegény! Mitől lehetsz ilyen betegecske, már napok óta? Különös...

Elkezdtem tanulni, mert most döbbentem rá, h. csak 1 hónap és vizsgázom. :x De az is igaz, h. kb. 1 hete kaptam meg az értesítőt.
Nagyon unalmas a tételsor, remélem fogom "fenékkel" bírni. :D

Sonny,
nagyon cukik a kutyuskák! Imádom őket!
Vendég

Itt is nagy pelyhekben hull a hó :shock: :? :( :shock: :? :(
Vendég

Jaj sonny, az a kéééééép...de édes :lol: :lol:
Vendég

amúgy ő Mona, a család kutyája :)

Judit
Kép
sonny

KOmolyan??? :shock: fúú, de irigy vagyok... :D :D :D Sárgulok:) Gyönyörű a Mona tutaaaaaa :lol:
Vendég

Nóri, sajnálom pirit.

Haza kellett jönnöm, mert forgott velem a világ. Most pihizek. Fekve egész jó.

Sonny, olyan édi kutyusok. :)

Innen elmentek a felhők és kezd normális idő lenni.
Ha jobban leszek akkor holnap megyünk laminált padlót nézni pestre. :)

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok Lányok!

Nóri! Basszus ez a piri! :evil: :twisted: :twisted: Monnyon le!

Sonny! én is olyan felfázós vagyok! Én a MoNURAL 3g nevű port szoktam inni. DE mostanában nekm is kijön 2 havonta, pedig én aztán felöltözök, atléta behúzva a gatyóba, meleg pulcsi, meleg zokni, nem ülök le sehová és mégis! :twisted: És nekem is van itthon tőzegáfonya kapszulám.
Egyébként ilyenkor apát is ki szokták vizsgálni, hogy esetleg nem tőle van-e dolog.

Gabi! Nagyon kíváncsi vagyok mi van veled. Van görbuszod??? Feldobhatnád!

Bridget! SAjnálom hogy nem úgy sikerült az este ahogyan eltervezted. DE látod értékelte, látta hogy készültél! Reméljük a vacsi nem marad el!

Képzeljétek én meg kaptam egy cserepes orhideát, gyönyörű és azt mondta apa már reggel megvette a Baumaxban (mert ott olcsón lehet kapni), hogy tudjon válogatni, mer lehet este már nem lesz annyi.
Mi pezsgőztünk meg békáztunk!

Babszi! Nagyon drukkolok az álláshoz!!!! Szuper a hőd!!!! CSuri ezerrel!!!!

Puszi Nektek!!!!
Vendég

Babszika :D
Örülök a jó hírnek! :D

Arikon :D
Nagyon szuper a felfázásra való összefoglaló, el is mentettem. Sajna én elég sűrűn szenvedek felfázástól. :(

Bridget :D
Látod azért jó lett a vége az estének. De azért kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz a szombat esti vacsi.

Zsuzska :D
Ez most neked hsg lesz, vagy lapar?
Amennyire én tudom laparral szokták az elzáródást megszüntetni. De lehet, hogy én tudom rosszul? :oops:

Nóri :D
Sajnálom pirit, ez mindig rosszkor jön. :evil:
Vendég

Cherry: Igazából nem tudom. Nekem annyit mondott, hogy ha vissza megyek majd a régi dokihoz, akkor kérdezzem meg,hogy meg csinálja-e nekem a HSG-t? Szóval majd köv.ciklusban kiderül, amikor megyek vérvételre.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszi,
most nézem a hőd, ahogy Krisz irta, tényleg szuper, nagyon bemelegedtél. Akármi is lesz, ez nálad szuper szerintem, úgyhogy egyre jobban alakul az életed! :lol:
sirkici

Babszi: Mindent bele :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sirki:Ti hogy vagytok :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajok, Biennel most váltottunk levelet. Puszil mindenkit. És még egy kis időt kér, de vissza fog térni hozzánk. Csak kell még kis idő neki, hogy le tudjon kattanni a babatémáról......Sajna még mindig nincs baba, viszont szed egy bogyót,amit a homeos doki írt fel neki. Reménykedjünk, hogy segít neki és hamarosan újra köztünk lesz.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
De jó, h. írtál Bienről, üzenem neki, h. nagyon várom (várjuk) vissza! :)

Cherry,
örülök, h. tetszett az összefoglalaló, szerintem is sok okosság van benne.
Vendég

Hát, mivel nem éles hónap túl nagy jelentősége nincs... de kipróbáltam az LH tesztet, és mára bezebrásodott...
Jó látni ilyet..
Majd ha az igezi lesz... :)))
Vendég

Zsuzska,
mi jól vagyunk, kösz!
De jó, hogy van hir Bienről, remélem mihamarabb segit rajta az a homeos bogyó, és visszatér!
sirkici

Sziasztok!

Krisztinka!
Gondoltam, h te leszel az, aki kiszúrja a hőmet :) Köszi, de nem hiszem, h ez most a bébike.
Igaza van Sirkinek! Már az is nagyon jó, h így kezd alakulnia hőm! :wink:

Csajok!
Töltök fel új képeket.
Nem túl sok, de ... :roll:

Kép
Kép
Kép

A nappaliban annyi változott, h megvan a függöny és a dísz rá:
Kép

babszika

És most szeretnék nektek átnyújtani valamit.
Igaz, hogy virtuálisan, de nem tudom mindegyikőtökhöz eljuttatni.

De sok-sok szeretettel nektek!!!!!!!
(a barátnőm után ti vagytok a következők, akik láthatjátok és átvehetitek - még a szüleink sem látták, mert tegnap készítettem el)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Tudom, h nem laktok túl közel hozzám, de nagyon szívesen várlak benneteket! Ha máshogy nem is, de gondoltaban remélem, h velem lesztek és segítetek, h komolyabb izgalmak nélkül átvészeljem a ceremóniát :wink: :roll:
(Nóri! remélem, h te eljösz!!!!!!!!!!!!!)

babszika

Sziasztok!
Csajok, csináltam jóstesztet. LHval.
Pozitív lett. Egyértelműen és határozottan.

Kép
Kép
gabi82

Azta Gabi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

babszika

Babszi:naná hogy elmegyek és én fogom képviselni a fórumot!!!
A fürdőszobádba szerelmes lettem!!!!!!! :D :D :D
Vendég

Köszi Nóri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha egyszer eljössz hozzánk, akár magadra is zárhatod az ajtót és aludhatsz bent, jó? :wink:

babszika

Most mutattam meg a drágának...aszonta mi is ilyen szípet fogunk csinálni!Most keresem a konyhádat és akarom neki mutogatni...
Ott fogok integetni az ucsó sorból és a különös ismertetőjegyem, hogy lesz egy kitűzöm, amin a CD X felírat lesz.... :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lüke!!!!!!!!!

mondtam már, h ne az utsó sorba állj, vagy ha oda, akkor jönnötök kell a lányos házhoz is!!!!!! :roll:

arról nem is beszélve, h addigra remélem, h X + y lesz ráírva.... mintegy, hány hetes és hány napos kismamesz vagy!

babszika

Hát az is elég vicces lenne...de így is vicces lesz, hogy a ciklusodat, hődet és peteérésedet ismerem és ott fogunk először találkozni! :wink:
Ezek szerint egyedül vagy anyóséknál?Vagy már van otthon net?Bálint melózik?
Mi nemrég jöttünk haza, futottunk, most meg pihi, dvd, szex...(lesz, ha itthagyom a gépet) :oops:
Vendég

egyenlőre Bálint még nem jött haza.....

anyóséknál vagyunk, de V.andinak hála úton van a net hozzánk.
ma beszélt a Bálint az illetékes hölggyel és talán 1-2 hét múlva leeht netünk otthon is!!!!!!! vééééégre!

szex?? és te még itt??!! :lol:

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?