Új privát üzeneted érkezett!

Magdi!
Nem ettél olyat, mitől előjöhet? Én pl. 1szer hánytam, igaz akkor egész nap a nyers hagyma miatt (gyrostál salijában volt).
20150601134430

nem mert akkor még semmit se reggeliztem. A sárgadinnye viszont elmulasztotta :lol:
magdolnam

Jó reggelt!

Wera! Én is pont ilyen kocsit akarok majd. Milyen márka? Én Pierre Cardint néztem még élőben és annyi godom volt vele, hogy nehéz megemelni az elejét. Ennek könnyű? Az is kb ennyibe kerül, de nekem nem kell hozzá hordozó, mert már van és hosszú sétára úgysem tenném bele a babát.

Magdi! Elég furcsán reagálta le anyósod a dolgokat. Ugye te írtad, hogy milyen szuper anyósod, hogy vesz neked felsőket, meg ilyesmi? A párod mindig is az ő kicsi fia marad, akárhány éves lesz. Nem kell vele törődni, majd megszokja a gondolatot. Téged meg csak kínjában támadott, mert nem állt a helyzet magaslatán.

Ma 10-re jön a fodrász, levágja a hajam. Megpróbáljuk Roli haját is levágatni, de szerintem nem fogja hagyni. Én szoktam neki vágni géppel, de azért jó lenne, ha egy szakember is megcsinálná egyszer.

Most nézem! Lányok, nálunk esik a hó :( Én már tavaszt akarok!!!!

Titi! Még egy kis kukis! Legalább Otinak lesz egy jó haverja! Ja, és minden vagány kis szerkóját rá tudod adni a tesóra. Majd a harmadik kislány lesz :lol:

Kép
szly27

Magdi!
Nem lehet, hogy sok lett a gyomorsavad? Az nekem is sok volt, és az evés mindig segített ha émelyegtem.

kolcsek

Szly, tudom legalábbis én erre tippelek. Egyébként ennek ellenére szeretm, meg jófej, csak néha fura. De akkor is annyira rosszul esett... Lehet, hogy majd ha a kedélyek lecsillapodnak, akkor beszélek vele, hogy ne játszuk el azt, ha az egyiken nem használ a baszogatás (már elnézést) akkor a másikat is kikezdjük. Apámmal is beszéltem, megkédeztem mi lenne a véleménye, ha cigiznék. Erre: hát az káros, de a te dolgod, de én nem szeretném. ENNYI. Ennyivel neki is le lehetett volna zárni. Egyébként -véleményem szerint- ez jobban hat az emberre -a higgadtság- mint a zsarolás

Kolcsek elképzelhető! Ezt "honnan tudom, tudhatom"? neked hogy jelentkezett?
magdolnam

Vienettás forrócsokit ittam, ha tudnátok milyen isteni! Vienetta fagyit raktam a kakaómba, amit előzetesen felmelegítettem és egy teáskanál mézzel ízesítettem. Tetejére picuri cukros fahéjat szórtam!
magdolnam

Ma a gyerekszobát kezdjük el csinálni. Megvesszük a falfestéket és a szőnyeget. A szőnyeg jóminőségű gyönyörű szép és csak 1500ft a bauhausban. Átmentünk egy másik barkácsáruházba ott3000felett volt. Úgyhogy most azzal fogunk foglalatoskodni
magdolnam

felakartam rakni a 4ds képet, de nem tudom lekicsinyíteni :(
magdolnam

Nekem elég egyszerű volt, mert reggelente savat hánytam. Ez elég sz..ul hangzik,de ez van (volt). Egyébként meg azt érzed, hogy ég e a gyomrod. De ha evéssel elmúlik, akkor ez lehet a gond. Ja, és ha savas ételekre erősödik. Pl. éhgyomorra nem tudtam narancsot enni.

kolcsek

A vienettás forrócsoki elég jól hangzik. Nyami! Ki kell próbálnom! :D

kolcsek

Sajnos mennem kell. Hamarosan találkozom az egyik potenciális beszálítónkkal, aztán megyek a nagybátyámért, viszem bankba, aztán anyósomékhoz megyek szövetet nézni, aztán újra bank, majd megyek a nővéremért. Hú de sűrű napom lesz.

Szép napot! Vigyázzatok magatokra!!!

kolcsek

Ezt kapjátok ki! Újabb fordulat. Após telefonált, hogy megveszik a kiságyat kiegészítőkkel együtt (50.000ft) Ezt már nem tudom hová tenni :roll: Mindenesetre örülök, de akkor is a tüske bennem van. Ja és nem anyós telefonált. :shock:
magdolnam

Magdi! Biztos rájött anyósod, hogy hülyén viselkedett. Gondolom amúgy is meg akarták venni a kiságyat, de most lehet úgy gondolták most kell bejelenteni hátha segít a helyzeten. Nekünk miért nem akar senki babakocsit venni?

Kolcsek! Jó lett Dani vonalzója. 2 hét és egy éves lesz! Megy már?

Kép
szly27

Magdi! Paintben le tudod kicsinyíteni! Nyújtás döntésnél kell levenni az adatokat sokkal kisebbre ha jól tudom. Bár én nem ott szoktam, de Paint mindenkinek van.

Kép
szly27

Sziasztok!

Magdolnam!

Hát nem egyszerű az Anyósod kirohanása,pedig ő nem is terhes! :lol:
Majd megbékéltek!
Az jó,hogy ennyit segítenek!
Nekünk is egyik nap mondta Anyós,hogy majd ő megveszi a babakocsit! :lol:
Hasonlót néztem mint Wera!
Majd rakok képet csak még át kell alakítani!
Nem is volt drága!

Titi! Gratula,örülök,hogy minden rendben!

Nekem ma nem dolgozik a sógorom (festő,a másik meg asztalos
:lol: ) lehet szólok neki,hogy nézze meg mit kell majd vennünk és mennyit,mert lassan mi is kezdeni szeretnénk!
Ha megjön a jóidő sógoromnak nem nagyon lesz mikor megcsinálni!
Majd meglátom!

Várjuk a fotókat Magdolnam!

Én nem vagyok túl jól!
Nemtudom mibajom van,de már pár napja volt 1X,1X hasmenésem,tegnap vagy 3X,olyan hányingerem volt mint az elején,fáradt,gyenge és álmos voltam!
És fáj a hasam,de olyan furán,a köldökömnél,meg mintha nőne,tehát nem görcsöl meg ilyenek,de elég szar!
Valakinek hasonló?
1 hete szedem a vasat,de lehet,hogy hétvégére most megpróbálom mellőzni,hátha az csinálja!

És állandó teltségérzésem van.
A levegő sem a régi már!
Nemtudom mi lesz később!

Kép

Kép
ibm

Magdi!
Lehet, hogy apósod elbeszélgetett anyóssal, és most így próbálnak pedálozni.

IBM!

A vas inkább hasfogó.
20150601134430

köszi lányok a vígasztalást! Nagyon jól esett mert tökre kivoltam.
Ő Liza a kicsi lányunk!
Kép
köszi a segítséget!
magdolnam

Kép Kép Kép
magdolnam

Magdi!
Nagyon szép Kicsi Lány! :D

Liza lesz a neve?
20150601134430

a babakocsink
Kép
magdolnam

Magdolnam! Jók a fotók,gratula!

Desviki! Már akinek! :wink:
Majd kiderül,de Apa már most dünnyög,hogy vegyem be mert Áronbabának kell!
Mondtam,hogy addig továbbszedem az Elevitet!

Kép

Kép
ibm

Gratula a babakocsihoz is!
Már mindenkinek ennyi minden megvan?
Ez nem ér!!!!!!!!!!!!

Én eddig 2 félét néztem ki,de még fogalmam sincs!
Megpróbálom feltenni,de nem valami jó képek!

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1203065767.8724
.jpg[/img] Kép Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Egy lemaradt:

Kép

Kép

Kép
ibm

IBM!
Mi még semmit sem vettünk a picinek, és májusig nem is akarunk.
20150601134430

ha még belefér és nem unjátok a képeket, akkor megmutatnám az imádott egyetlen kopaszmalacomat!
Kép

Köszönjük a gratukat :oops:

Babakocsis jótanács! A graco szerintem nagyon jó, nagyon könnyen lehet vele kanyarodni menni, ami ugye nem utolsó szempont...
magdolnam

Sziasztok!

Magdolnam nagyon szupi a babakocsi ha szabad megkérdezni mennyiért vetted, mert én is pont ezt néztem ki.

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
jeneik

Brendon outlet 85.000Ft. De mind a 3 dolog volt hozzá. 135ről volt leértékelve. Célszerű az outletbe megnézni, mert sok hasznos dolog van akár 50-70%-kal olcsóbban. Bp. Soroksári úton található. Itt a Brendonban kifutott termékeket lehet megtalálni
magdolnam

Sziasztok!
Szép reggelt mindenkinek!

Nekem ma kizárólag a könyvelőm miatt indult vacakul, mert felhívott az utalások miatt....
Hááát, egy kisebb agyvérzésen már túl vagyok, de ez van!

Sajna 6 számjegyű összeget kell elutalnom, ennyire sokra nem számítottam!!! :twisted: :twisted:

Sajnálom, hogy valahol esik a hó, itt szerencsére ragyog a nap!!!!
Persze hideg van, de jó kinézni az ablakon!

Wera!
Szuper a babakocsi!!!!!
(A miénk is hasonló....)
Nekem nagyon bejön, mert szerintem nagyon könnyű lesz vele közlekedni.
Hamarosan indulok egy fontos tárgyalásra, apa már sürget, indulnom kell!
Vigyázzatok magatokra!!
Estefele jelentkezem!!!
Vendég

Sziasztok!

Csuklik a gyerekem! :lol: Nektek is szokott?? Olyan furi érzés. De ilyenkor mégjobban imádom! :D

Magdi - jól néz ki a kocsitok, biztos szeretni fogjátok!
És ez a malacka! :lol: :lol: Éédiiiiiii!!!! :lol:

Szly - próbáltam mindenhogy tologatni, de nekem nem tűnt nehéznek. De ez nyilván majd élesben derül ki igazán... :) Nem olyan túl pici az első kerék sem, kicsit csal a fotó szerintem.
A márkája Baby Point, tökéletesen ugyanaz mint a Pierre C, csak valamivel olcsóbb. (A P.C hordozó nékül volt ennyi.) Egy egész órán át próbáltunk különbséget tenni közöttük, de nem találtunk semmi eltérést. Így esett erre a választás. Meg hát hogy P.C-ból csak sötétkék volt, azt meg már nagyon fiúsnak tartottuk. Ez tényleg unisex. :D
Vendég

Nekem még nem csuklott,vagy legalábbis nem tűnt fel!
Tegnap a jobb oldalon nemtudom mit csinált,mintha nemtudna fordulni vagy nemtudom így 3X belefúrta valamilyét az oldalamba,egy ponton egymás után!
Aztán megjelent a baloldalon! :lol:
Tök cuki!
Úgy megnézném ilyenkor,hogy mit csinál!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Jók a babajárgányok!
És cuki a malacka!
Titanilla dr. Tóthoz járok, te is a kútvölgyi jársz? Nekem ő most új doki mert az első nem jött be (az Istvánba szültem :( ) Olivérnek jobbulást! :)
Megyünk sétálni itt gyönyörű napsütés van! :D :D :D
bencuri

ibm: a kék supi, az milyen márka? és hol nézted ki?
köszi.......
mondjuk még nem akarunk semmit venni...majd, csak érdekel..

Kép
winona

Haberkom márka és arzuhanas.hu

Megyek rendetrakok aztán vágtatok vissza!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Ma még nem jutottama géphez, mert piacon voltam (ami nem esett valmi jól) és kitakarítottam.

Annyit írtatok, hogy nem bírtam megjegyezni kinek mit akarok írni.
Minden esetre Magdolnam a baba fotók nagyon jók!

IBM: a vas általában hasfogó de néha pont az ellenkezője, lehet tőle hasmenést is kapni!

Wera és Magdolnam: tök jók a kocsik és az áruk is nagyon rendben van! Ügyesek vagytok! (sajna az én férjem nem enged még vásárolni)

Wera: sokaktól hallottam már a csuklásról, biztos mi még "fiatal" terhesek vagyunk azért nem éreztük, az inkább 23-24 hét után szokott jelentkezni
Vendég

Sziasztok!

Hűha!!! Jó sokat írtatok!!! :shock:
Magdolnam, nagyon jók a képek Lizáról!!! :lol:
Wera, én eddig 1x éreztem, hogy csuklott. Nagyon mókás volt! :lol:
Tök jók a babakocsik. Én eredetileg olyat szerettem volna, amihez van mózes és hordozó is és jó nagy kerekei vannak. De az, hogy a hordozó rárakható, nagyon megdobja az árukat. Szóval lehet, hogy az külön lesz. Nem egyszerű dolog ez. :shock:
Tegnap este nagyon elemében volt Noki. Néhányszor úgy eldeformálta a hasamat, hogy a páromnak leesett az álla. :lol:
Itt szerencsére (Pakson) nagyon szép idő van!!! Kicsit hideg, de napos!

Szép napot!

Kép
sziszka82

Na, végeztünk a fodrászkodással! Rolinak elég nehéz volt levágni, sírt is meg csápolt, de végül sikerült. Letettem aludni, nagyon kíváncsi vagyok elalszik-e. A héten még csak babakocsiban volt hajlandó elaludni.

Csuklás: Nekem Roli nagyon sokat csuklott, de úgy emlékszem, hogy kicsit később. Szerintem voltam már legalább 28-30 hetes. Volt hogy egy nap többször is. Most még nem éreztem, hogy csuklott volna.

Ibm! A narancssárga kocsi kanyarodik? Már úgy értem, hogy olyan furi a váza, hogy nem bolygós a kereke, mégis kanyarodik? REmélem érthető vagyok. Mert azok nagyon jók, de marha drága.

Kép
szly27

Bencuri: én is a Tóth-hoz járok!!!!
Én is tegnap voltam nála a rendelőintézetben a 2 emeleten. Persze a kútvölgyibe és Olivért is ott szülte és nála! Nagyon szupi doki!!! Neked mi a véleményed róla?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Elállt a havazás, de leesett vagy 10 centi hó. Persze a járdán és az úton el is olvadt.

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

Tök jók a babakocsik! Én is gondolkodom rajta, hogy eladom a régit és veszünk egy újjat amihez hordozó is van mert múltkor a sogoroméktól kaptuk kölcsön, de most ott is picuri baba van ezért nem tudjuk megint kölcsönkérni. Szerencsére nem sokdolgot kell vennünk, szinte semmit, mert Olivérnek próbáltam unisex dolgokat venni, ha esetleg a picuri lány lesz. Egyenlőre úgy néz ki, hogy fiú.

Magdolnam: ha jól emlékszem te tettél fel Lizáról fotókat, Nagyon édes!!! :lol:

Ami: nekem a kék tetszik, már amennyit látta belőle, de a másik jobb, ha a következő lány lesz. Nem olvastam túl sokat vissza, mit akar a párod megetettni veled?

Szly: hát, ha most fiú lesz akkor van esély egy 3. gyerkőcre, de a mai helyzetben nem szívesen vállalnánk, mert nehéz lesz mind a 3-nak ugyanazt megadni és hát szeretnénk ha már az óvitól előnyös helyekre járathatnánk őket. Lehet, hogy ez most furán hangzik.

T. Maria: sajnálom, hogy rossz hírt közölt a könyvelőd!!! :roll: Remélem minden rendben lesz!

Kike: merre vagy? Minden rendben?

Olivér ma itthon maradt, mert iszonyúan köhög szinte megállás nélkül. Annyira sajnálom, hogy nem tudok rajta segíteni. Most még homeopátiás szereket kap, de délután megyünk a dokihoz és gondolom felír valami komolyabbat is. Nem örülök neki, de ha segít akkor ok. Nem tudom mit szedhetett össze. Ezenkívül folyik még az orra is egyfolytában így 20 percenként szívom neki, mert még nem tudja kifújni. Szerencsére csak átlátszó vizes az orrváladéka, de az is kinozza, mert hamar megtelik az orra és nem kap rendesen levegőt.

Itt is szépen süt a nap, de nagyon fúj a szél és nagyon hideg van.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Olyan furi, most, hoyg azt mondta a doki, hogy valószínű, hogy lány lesz, most érzem, hogy igazából lehet, hogy lányt szerettem volna. Mondjuk az a lényeg, hogy egészséges legyen. A többi nem számít. Bármi is lesz nagyon fogom szeretni, ugyanúgy mint Olivért. :D :D :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi! Én is pont így gondoltam, ha most kisfiú lenne, akkor bevállalnék még egy 3. babát. De úgy néz ki nem kell, mert kislány. Bizony gondolni kell arra is, hogy ha majd oviba, utána suliba járnak! Sokba fog kerülni. Előrelátónak kell lenni. Jó persze felnő kettőnél több gyerek is egy családban, de azért én hónap végén nem szeretném számolgatni az utolsó ezreseket.
Sajnálom Olivért! Tudom milyen rossz, ha betegek a gyerekek.

Kép
szly27

Nálunk is süt a nap,de nagyon hideg van,úgyhogy ki sem dugom az orrom!

Titi! A vastablettát szeretné ha bevenném,most egész jól vagyok,majd meglátom!

Nemtudom,hogy bolygós e a kereke,még élőben nem láttam.
A júniusi topikban most nagy babakocsiláz van,mindenki azt keres!
Nézzetek át ha gondoljátok!

Kép

Kép
ibm

Igen, úgy látom elindítottam a lavinát! :lol:
Vendég

Ma vagyunk pont félidősek 20. hét!!! :D :D :D
Vendég

Gratula! Már "csak" mégegyszer ennyi van hátra!!!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

Ibm! Megnéztem a másikon a babakocsit. A narancssárga nem bolygós és nem is kanyarodik úgy ahogy én gondoltam, csak csalós a kép. Nekem is ilyesmi van jelenleg. Gumikerekekkel, meg nagyon nagyon jó rugózással. A réten egy ujjal lehet tolni és a baba simán alszik benne. Persze nem jellemző, hogy állandóan a füvön tologatnám. Csak az a baj vele, hogy félre megy. Nem egyenesen megy, rá kell tartani. Ezért akarom eladni. És ti is figyeljetek erre, mert ami nem bolygós, hajlamos félremenni.

Azt nem tudom hogy fogom megszokni az újat, hogy nem lesz ilyen jó rugózása! Ami csak teleszkópos, elég kemény. De olyat ami nekem mindenben megfelelne, nagyon drágán lehet venni. kb. 150 ezer. Annyit meg nem szánok rá.

Vidokata! Gartulálok a félidőhöz!

Kép
szly27

Köszi Szly!
Majd jól meg kell néznem!
Csakhát gondolom minden akkor derül ki mikor naponta használod!
Én sem szánok rá max. 60000-et!
Nem lesz egyszerű!

Kép

Kép
ibm

Nekem valami ilyesmi tetszene. Főleg a nagy fújható kerekek miatt és a bolygó miatt. Ja és ne műanyag, hanem gumik legyenek a kerekek. A műanyag zörög.

http://bababolt.echt.hu/babakocsi/youpala?cid=49039

Kép
szly27

A mienknél tuti kiderült volna, csak hosszan kellett volna tolni, nem csak oda vissza.

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?