Sziasztok!
Angi: Igen igazad van, csak, hogy ez drog és alkesz rehab lesz és nem fogyatékosokat és gyermekeket segítő központ.
Egy szomszédomtól halottam aki főnővér a gyermekklinikán a dialízis (veseproblémák asszem) osztályon. És én is végig bent voltam Bogival, ott is aludtam. Külön fürdőszobám volt vécével.És a legfontosabb, hogy emberszámba vettek, pedig 2 napig csak ott bőgtem a kiságya mellett. Nem volt komoly baja de iszonyú volt látni kikötözve...
Én nem tudom, de nekem akkor is a szivemhez nőtt a kórház és dologzói. Nem szeretném soha többet oda vinni Bogit, de ha muszáj, akkor csakis oda.
Egyébként Szegeden nincsen sérült gyermekek részére rehabilitációs központ? Ez szomorú. És igazad van abban, hogy nagyon kellene,de van egy csomó kihasználatlan épület, amit egy kis átalakítással gyönyörűen meg lehetne csinálni. Nem? Csak hát nincs rá pénz. Egyszerűbb a már meglévőt... Na mindegy, ez úgy sem tőlünk függ.
Bogi szól ha kakilnia kell
Igaz, hogy csak bejelenti, de nem hajlandó se bilire se a vécére ülni
Csak a pelusba akar kakilni. Azért, hogy szól, az már fél siker, nem,??
Képzeljétek, eddig laddának mondta a labdát, de nemrég átkeresztelte badának
Most bada,bada,bada egyébként labdamániás a lelkem. Már van vagy 12 labdája. Kicsi nagy, szines, egyszinű... Olyan, mint Gombóc Artút a csokival, csak Bogi a labdákat szereti...
De nagyon....
Egész jól el lehet vele beszélgetni. Én nagyjából megértek mindent amit mond, meg anyukám is. Apu már nehezebben, egy idegen viszont semmit!
Most mennem kell, felrakom a kaját! Pussssz
Enikő