Sziasztok!
Drága Kata!
NAgyon jó,hogy jelentkeztél,sokat gondolunk rátok még mindig.
Sok sok erőt kívánok Nektek a továbbiakban is. És küldjük továbbra is a pozítiv energiákat.+++++++++ Mostmár csak jó következhet!!!!!!
írj,ha segíthetünk valamit,vagy akár csak lelkitámaszra van szükséged.
Ibolya!
Örülök,hogy Gergő jobban van.
Sajnálom a kezedet,nem lehet,hogy megerőltetted?
Fásli és Voltaren,nekem ez vált be.
Hapci! Aranyos lehet!
A beszédet ne bánd,majd fog annyit beszélni,hogy azért fogsz rimánkodni,hogy ne beszéljen már annyit.
Én is jókat nevettem a beszólásaidon,gonosz anya éhezteti a gyereket!
Szuperek a képek,magukért beszélnek. Mi is a szobába tartottuk egy darabig a csúzdát
mostmár nem a függönyön lesz Geri legalább,mi is ezért vettük Dávidnak annak idején.
Olyan nagyfiús már Geri,én még emlékszem,mikor Nóra felrakta róla a képeket mikor született. Nagyon rohan az idő.
Katus!
Piszok kandúr!!!Pfúj!
Azért már nyugodtabb a hangod!
Szandra!
Most kaptam meg az sms-t
inkább nem válaszolnék,ha nem bánod
a végén ha elolvasod a hsz-em,meg fogod érteni,hogy miért csak most.
nagyon profi vagy! Ezek a képek szuper jók!!!
Micsoda jó dolgom van,ennyi szuper jó fényképész barátnőm van,
én meg fotóbuzi vagyok :lol:
Azt megköszönöm,ha átküldöd,persze majd csak ha lesz időd. Ezeket majd úgyis nyáron hívatom elő,legalábbis eddig kb. félévvel vagyok elcsúszva.
Ja és képzeljétek
most pletyizni fogok Szandrának tök szupi körmöcskéi vannak.
én meg tök sárga vagyok,mert az enyémek mindig beszakadnak mostanában.
Évi!
Ilyenekt itten nem szabad ám írni kérem szépen.....ennyit aludni egyhuzamban.......vagyis már nincsenek is éjszakázós anyukáink???
Gyöngyi már kiesett úgye (legalábbis ahogy én tudom),
akkor ki maradt?
én azért tudok néha aludni éjjel,de ez már nekem is sok volt
Azt azért megnézném,hogy mit csináltok ti otthon a Zuraddal? Na nem arra gondolok
miért kell itt mingyá rosszra gondolni
csak elképzeltelek ahogy klimpiroztok egymás mellett,még,jó hogy nem ott üzentek egymásnak lakáson belül.
Helyettes
Hiszti nekem is bejátszott-el fog múlni. Vigasztal igaz?
egy kicsit?????
Köszi a receptet. Megtaláltam ám a kedvenceim között a receptes oldalad,és örömmel vettem tudomásul,hogy farsangi fánk recept nem szerepel benne.
Szomszéd asszonyod merre császkál????Kicsit sok volt már a pihi
Sötétség van nagyon,ha kinézel az ablakon?
Anikó!!
Gyere már mesélj a kis méhecskénkről!!!!
Anett!
Mi újság van veled. Remélem szerdán összefutunk. Hogy vagytok?
Andi?Gyöngyi?
A blogunkba már leírtam,hogy mi volt a hétvégén,lehet,hogy átmásolom egy részét,nem tudom ismét bepötyögni,aztán úgy járok,mint Ibolya (csuklója) és nélkülöznötök kell,gondolom ezt nem akarjátok?
" ***
Csütörtökön délelőtt ajtórácsért mászkáltunk Plus-ban volt leárazás /4990.- volt darabja,de olyan gagyi,hogy legszívesebben vissza vittem volna/
töltött paprikát főztem. Este átjöttek az Andiék is.
Pénteken itt aludt a Balázs,mert Emőkéék bulizni mentek. Hát jelentem nem akarok még egy gyereket,főleg nem 3 darab 3 éven alulit nem. Ezentúl még jobban felnézek azokra az anyukákra,/tényleg minden elismerésem/,aki 3 vagy több 3 éven aluli gyereket nevel. /Jó kicsit több,mint 3 évesek,de kész voltam estére,sőt éjjel is,sőt reggel még rosszabb volt/
Elfoglalták egymást szó se róla,csak mikor Dávid elfáradt,már semmi sem volt jó neki. Hiába olvastam nekik mesét,már az se volt jó. Szerencsére Réku elaludt időben,de fél 10 fele attól féltem,hogy felébresztik. Úgy be gerjedtek,hogy rájuk kellett szóljak,hogy most már alvás,na akkor eltört a mécses Balázsnál,elkezdett sírni,hogy az apukája kell neki,a Dávid meg persze aludt volna,de nem tudott. Ahogy vígasztaltam a Balut,egyre jobban sírt,de olyan hangon,hogy már attól féltem,hogy felébreszti a kiscsajt. Na akkor levittem a földszintre,erre pár perc múlva megjelenik a Dávid is. Na mondom f...a. Balázs még mindig az ölemben szipog. Dávid végül odabújt a hátamhoz és elaludt. Erre halljuk,hogy felébredt a Réka,na apa fel hozzá,mert nem mertem Balut lerakni,na akkor rimánkodni,hogy apától is elfogadja a cumit,és ne ébredjen fel teljesen. (Szerencsére most is bizonyította,hogy mekkora tündérkénk ő nekünk!)
10 kor mentem el fürdeni,de lehet,hogy már fél 11 is volt.
Éjjel 3 kor megint sírás:apát akarom!! Na kelés, ki a jó meleg ágyból,(brrr,de hideg volt) ölbe vesz, altat. Alvás. Fél 7 kor már Balu ébredt,tök jó kedv semmi nyoma a tegnapi kis műsornak,mintha nem is lett volna. Ki se keltem szinte az ágyból,kel a Réka. Balunak wc-ni kell,közben kell a Dávid,anya gyere ide! Réka éhes,követeli a tápiját. futás egyik gyerektől a másikig. Balu még mindig wc-n,elkezdtem tisztába tenni a Rékát és átöltöztetni,Balu kiabál,kész vagyok,Dávid kiabál,anya pisilnem kell,én pelenkázom a Rékát,nem lehet otthagyni a pelenkázon,várjatok fiúk,rögtön megyek. /Apa már lent csinálta a tápit és a reggelit/ Hát megőszültem rendesen. És van aki ezt naponta végig csinálja,jézusom. a múlt heti állatkerthez képest,már nem érzem úgy hogy képes lennék erre nap mint nap. Hánykor kéne felkelnem,hogy időben beérjünk az oviba,suliba?
A szombat délelőtt se volt kellemesebb élmény,csak annyiból volt könnyebb,hogy 1 gyerekes voltam. Fél 10 kor vitték el a Balázst,Dávidot meg apáék vitték el /Dúnaújváros után valahol/ Minimorris börzére.
Háromnegyed 10 kor a Réka kidőlt,elaludt,na mondom hurrá. 11-re megyünk angolt pótolni. (Nem voltunk egy órát betegség miatt,de még decemberben valamikor,és most beszéltük meg a pótló órát a többiekkel)
Réku időben felkelt,/csak egy kicsit zörögtem a cuccait pakolva/
így időben el tudtunk indulni,szerencsére nincs messze,főleg kocsival. Odaértünk már 50 kor,várunk várunk,gyanúsan üres volt a parkoló és a kapu is zárva volt. Várunk várunk,gondoltam Adri busza késik,a többiek is nehezen indulnak el szombat délelőtt,de már 55 kor nagyon nagyon gyanus volt a csend. Telefon Adrinak,hát leültem,mert jövő hétre tettük át,mert az egyik kislány a héten se volt,így gondolta szombaton se tudna eljönni. Na ez nagyon jó,Réka is aludhatott volna,arról nem is beszélve,hogy ilyenkor már nem kezdek bele semmibe,ha van valami program,mert felesleges.
Irány haza,megnéztem a naptárat,tényleg jövő hétre is be van írva az angol,úgyhogy csak magamat hibáztathatom. Cseppet se voltam ideges.
Kora délután még Andival,Adrival és Rékával elmentünk a Praktikerbe és jól megleptem magam egy kis Primulával meg szép színes kaspókkal,kellett a lelkemnek.
Fél 5 fele mentünk át a zsúrra,Norbi (Balázs tesó) 7 éves szülinapját ünnepeltük. Hát a hugomat se irigyeltem,ami maradt a gyerekek után. Igazi gyerekzsúr volt,lufiborotváló versennyel,meg hasonló ínyencségek....
9 fele értünk haza.K.O.
Réka éjjel kelt,be kellett vackolnom magunkat a kis fotelkába és úgy aludtunk egy darabig. Kis fogacskáival szenved a drága.
Vasárnap pihi /persze két gyerek mellett ez lehetséges/ takarítás is volt egy kicsit,meg Andiék is jöttek.
Ildikó