Sziasztok!
Hűha megint mennyit írtatok! Csak átfutottam az előző oldalakat, érdemes témát vetettetek fel!
Mostanában engem is sokat foglalkoztatott ez a kérdés, hogy mikor a legjobb gyereket vállalni, meg hogy jól döntök-e az ő szempontjából, hogy most dolgozni fogok! Egy nőnek ez nagyon nehéz dolog szerintem! Rengeteget agyalok ezen, meg a jövőn is! Mert mindenképp szeretnénk még legalább egy tesót Marcinak. De hogy mikor, az a jövő titka. És tényleg nemcsak az ember elhatározoásától függ, hogy mikor jöjjön a baba...
Én azt szeretném, hogy Marci ne szenvedjen hiányt semmiben, attól, hogy én elmegyek dolgozni. Kicsit azért megnyugtat, hogy látom nap mint nap, hogy jó kezekben van. (Tényleg nagyon aranyos gondozó néniket fogtunk ki.)
Szóval próbálok lavírozni majd az anyaság és a karrier között, majd meglátom milyen sikerrel...
Hajni! Akkor lehet, hogy idejársz majd dolgozni a laktanyába?
Nekem is felajánlotta a párom, hogy ha máshol nem találok munkát, akkor szereznek helyet ott náluk, valami irodait. Nekem nagyon nem akarózott volna, csakis civilben, de olyan helyek már nem nagyon vannak.
Nóri! Klassz az új frizurád! Szép a színe is. Lilcsi nagyon édes a fotókon, egyszál pelusban
Leventének pedig boldog névnapot kívánok!
Holnap elutazunk, úgyhogy mindenkinek szép hétvégét!