Új privát üzeneted érkezett!

Erről van szó Évi! :lol: Engem is hívtak már be...kijavította és kész. :lol: Ezért (is) vannak, nem?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Évi!

A 0753-C ezen a lapon cseztem el azzal,hogy az 58.sorba nem írtam összeget így ugye a gép sem tudott mást hozni csak azt amit beírtam.Így a 72.sor üres maradt holott oda kellett volna írni a visszajáró összeget.....nagyon nagyon mérges vagyok magamra!!!!!
:evil: :evil: :evil:

KépKép
diÁcska

Elin!

Én is igy voltam Bettikével vagyis én nem voltam benne biztos mármint hogy akarom nem mert ugye fiatal vagyok alapon, de mikor én is meghallottam aszívhangját, képes lettem volna a szüleimmel is összeveszni miatta..érte!!!!!

de én a magam kis 16 évesen válalt anyáasággal meg sem szólalok :oops:

amugy erről szeretnék majd írni a szakdolgozatomban: a szülésznő lehetőségei a fiatalkori gyermekvállalás és az abortusz megelzősésébn!!!

szép estét
puszika

Kép
kbernadett

Diácska!

pedig ez a legfontosabb!!! :-D

Kép
kbernadett

Betti! Szép téma :lol: . Ezért emlegetem mai napig áldva-átkozva Balogh dokit. Mert ugyebár ő volt az, aki addig nyomogatta az UH fejjel a pocakomat, míg megtalálta és megmutatta nekem az embriót. :lol: Ezt meg is mondtam neki, hogy "neki köszönhetem", ő meg csak kajánul vigyorgott, meg mondta, hogy örül neki, hogy meg tudta változtatni a véleményemet, mert ezért is vannak ők. :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin!

Akkor a bölcsiben nem ismersz egy Balog Krisztina nevű kislányt?

Hát igen, de ilyenkor meg már én el se tudnám képzelni nélküle az életem...mármint Bettike nélkül :-) imádom!!!!!!!!!!!!!

Kép
kbernadett

Na mennyi írás született amióta nem írtam,jajj de jó :)

Szazsa,most neked is kint van a férjed ?Hol?

Hajni,megirom priviben aztán majd itt válaszolhatsz,hogy ismered-e vagy sem.Nem szokott ilyen oldalakat olvasni,de sosem tudni ki mikor téved erre :)

Betti,jó témát választottál :)

Évi,büszke is lehetsz Csongira,igaz csak képek alapján,meg amit leírsz róla az alapján ismerem,de klassz kiss srác:) Lassan kész lezsünk igen,de elég lassan haladunk :(

Erika,hát ez jó hír,hogy Adrienn is babázni fog :) Jön majd a hétvégén hozzám a suliból egy csajszi,majd kikérdezem,hogy mit tud: )Mindig kipletyizzük magunkat,hogy mi is van a suliban :) Réka jól kidőlt,Luca is igy volt a 2hós szuri után,aztán a 3és 4 hósnál már nem :)

Jó éjt,ma már nem jövök.

Kép
Kép
tundi24

:shock: :shock: Én mög nem is láttam a szivecskéjét...Hallani is csak a 30. héten, a kórházi flow vizsgálat során...

Nóri: Tyű, micsoda filmtéma lenne. 180 fokos fordulat a véleményben UH előtt és után. :D És tényleg, Balogh dokinak egy nagy sikerélmény....Lennék a film dramaturgja.... :D
Igaz, valamilyen szinten, icipicit én is az lehetek a saját dokimnak.

Betti: Előtted is le a kalappal. Bár nem ismerem a teljes történeted, csak így foszlányokat csípek el belőle és következtetek, számolok....de tényleg büszke lehetsz magadra, de nagyon.

Szazsa: Én még olyannal nem találkoztam, aki nem akart volna gyereket egyáltalán....Oké, hogy nem jön össze vagy valami miatt lemarad róla....de hogy tudatosan nem akar...Egy nő?

Nóri: Azé' fehér a fehér tea, mert íze, színe világosabb, enyhébb, mint a "sima" tea. Nem a rádió mondta, megnéztem a neten. Hehe..... :lol:
jaimee1

Szazsa,jajj félre olvastam,csak hol is van misszióban a férjed ? Az én férjem is a könnyű vegyesnél van,lehet ismerik egymást.Hogy hívják?

Kép
Kép
tundi24

Szazsa!

Igen én is a könnyű vegyesnél voltam,vagy vagyok? Ki tudja! :roll: Akkor biztos,hogy ismerem a párodat mert már 9 évet lehúztam ott mikor eljöttem szülésire! De olyan titokzatos vagy pedig már olyan kíváncsi vagyok,hogy ki a párod! Privibe is megírhatod ám! :wink: Vagy nem akarod felfedni? :( Egyébként közben azt hiszem rájöttem!

Én 19 évesen szültem a fiamat,nem terveztük így alakult,de elveteni nem akartam nagyon féltem!De nem bántam meg,fel tudtam nőni a feladathoz!
De ezt tényleg mindenki maga tudja,hogy mikor jön el az ideje!
Vendég

Jaj, Évi: Tényleg, elfelejtettem írni, büszke lehetsz Csongira.Azt meg nem hinném, hogy "csak" ebben lennél jó...Meg aztán mi fontosabb dolgunk van ennél? :D

Tündi: Gondolom, már nem dolgozik. Részleteket nem tudok...Olyan 15 hetes lehet....kb....De lehet, hogy még titok az egész....
jaimee1

Mano: Nagyon szupi a vonalzód!

No megyünk fürdetni,csúszunk ugyan fél órát, de ma ez egy spec. nap...
jaimee1

Nem ismerek Krisztit! :cry: De még Lilcsi összes csopitársának sem tudom a nevét, nemhogy a szemben lévő épületben...

No, én léptem tollasbálba...
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Figyelem, OFF: A fehér tea nagyon ritka, kizárólag Kína egy tartományában, Fujianban terem meg. Csak a tavasz néhány napján szüretelhető, maximum 48 órával nyílása után. Az értékes levelek megóvása érdekében a betakarítás gépesítés nélkül, teljes mértékben kézi erővel történik. A fehértea nagyon ritka és drága, ára háromszorosa a zöld teáénak. A hagyomány szerint a fehér tea halhatatlansággal ajándékozta meg fogyasztóját, ezért több mint ezer évig ez is, mint oly sok minden, csak a császárok kiváltsága volt. A virágzó teacserjéhez csak szűzleányok érhettek, akik egy aranyolló segítségével gyűjtötték be a tearügyeket. :-)
Magyarországon csak pár éve kapható. A fehér tea kivonata az egyik legkiválóbb öregedést gátló, antioxidáns anyag. A fehér tea a zöld és fekete teához hasonlóan a "Camellia Sinensis" növénycsaládhoz tartozik. A tearügyeket szedés után óvatosan bambuszszitákra terítik, majd mintegy 48 óra alatt nem túl erős napsugárázás mellett fonnyasztják, az így létrejövő oxidáció hatására a tealevelek karakteresen zöld színe jellegzetes, zöldes-fehér színűvé válik. A fonnyasztás akkor ér véget, amikor a bimbó elveszti nedvességtartalmának harmadát, ezután mintegy 90-100°C hőmérsékleten serpenyőkben szárítják tovább a rügyeket, amelyeket az egyenletes száradás érdekében többször is kézzel forgatnak át. A gondos és kímélő eljárásnak köszönhetően nem csupán a fehér bolyhok, hanem a levelek cellafalai is épségben maradnak. Hatóanyagát csakis a még ki nem nyílt levélrügyekből tudják kivonni, a rügyet ilyenkor még fehér színű, selyemszerű burok védi, nevét is ennek a fehér színnek köszönheti. A fehér tea forrázata enyhén sárga, majdnem színtelen. Finoman édeskés, lágy tea, azonban hosszan tartó utóízt hagy maga után a szájban, ezért általában csak „edzett” teázók kedvelik igazán. A hagyományos kínai gyakorlat szerint a tealeveleket forró, de nem lobogó 70º-os vízzel kell leönteni, majd 5-7 percig állni hagyni.
jaimee1

Tündi!

A neve a csajnak nem rémlik,de ha látnám tuti,hiába én az arcokat nagyon meg tudom jegyezni de a neveket! :oops:
Az eszem mégse beretva Jaimee! :wink: :D
Ja és vegyél fel nyugodtan msn-re Tündi! :wink:
Vendég

Jaimee!
Kösz a vonalzós dicséretet! :D Én ilyen vonalzógyáros vagyok! :oops:
Csináltam olyat is amin apa hazaérkezését számolom vissza,de nem raktam fel,gondoltam majd kivágtok vele együtt! :oops:
Vendég

Mi van... itt mindenki csemetéje szunyizik már, hogy ennyit írtok?? :shock: :lol:

Visszaolvasok....
szilbee

Ó Jaimee... pont ez lett volna a köv. kérdésem, hogy mi is az és hogy kell elkészíteni! :)

Nóri! Lehet kipróbálom! :)

Hát én is csak azt tudom mondani, hogy minden elismerésem annak, aki tinédzser fejjel van elég bátorsága, hogy megszülje és felnevelje azt a kis életet, akire nem is számított. Én így tervezett babával is totál be voltam tojva... :oops:
szilbee

Sziasztok!

Hűha megint mennyit írtatok! Csak átfutottam az előző oldalakat, érdemes témát vetettetek fel!
Mostanában engem is sokat foglalkoztatott ez a kérdés, hogy mikor a legjobb gyereket vállalni, meg hogy jól döntök-e az ő szempontjából, hogy most dolgozni fogok! Egy nőnek ez nagyon nehéz dolog szerintem! Rengeteget agyalok ezen, meg a jövőn is! Mert mindenképp szeretnénk még legalább egy tesót Marcinak. De hogy mikor, az a jövő titka. És tényleg nemcsak az ember elhatározoásától függ, hogy mikor jöjjön a baba...
Én azt szeretném, hogy Marci ne szenvedjen hiányt semmiben, attól, hogy én elmegyek dolgozni. Kicsit azért megnyugtat, hogy látom nap mint nap, hogy jó kezekben van. (Tényleg nagyon aranyos gondozó néniket fogtunk ki.)
Szóval próbálok lavírozni majd az anyaság és a karrier között, majd meglátom milyen sikerrel...

Hajni! Akkor lehet, hogy idejársz majd dolgozni a laktanyába?
Nekem is felajánlotta a párom, hogy ha máshol nem találok munkát, akkor szereznek helyet ott náluk, valami irodait. Nekem nagyon nem akarózott volna, csakis civilben, de olyan helyek már nem nagyon vannak.

Nóri! Klassz az új frizurád! Szép a színe is. Lilcsi nagyon édes a fotókon, egyszál pelusban :)

Leventének pedig boldog névnapot kívánok!

Holnap elutazunk, úgyhogy mindenkinek szép hétvégét!
judit_79

Judit! Te kérdezted ugye a sablont...? Hát van nékem egy kis füzetecském, abban vannak sablonok is. Asszem alexandrás. Holnap majd teszek róla képet. Van benne egy pár sorminta is... Ha megtetszik, akkor kölcsön tudom adni.
szilbee

Köszönjük a köszöntő szavaka! :D
szilbee

Ismeri valaki ezt a könyvet?

Deákné B. Katalin: Anya, taníts engem!
(www.deakestarsakiado.hu - fejlesztő könyvek)

Nem tudom, milyen lehet...A neten nem lehet belelapozni... :?

Szilbee: Réka nem alszik, játszik az ágyában. Totál felborította az alig létező rendszerünket a szuri. Ilyenkor aludni szokott szopi után....

Mostanában átalussza az éjszakát kb. 5-6-ig. De addigra majdnem szétdurran a cickóm. Le szoktam fejni. De így ugye csak több lesz. De nem lefejni nem merem, örülök a tejtengernek. De jó ez így? Több de-m nincs... :oops:

Mano: :D :D Dehogy küldenénk el .....Én is akartam szülinap visszaszámlálót feltenni de aztán rájöttem, hogy nem vagyok már olyan fiatalka, hogy a korom fitoktassam. :D
jaimee1

De felpezsdült az élet! Izgalmas a gyermekvállalás kérdése, úgy látom.

Apukám szokta mondani: Az élethez bátorság kell. Szerintem ez annyira igaz.
Szerintem az ember akkor nő fel igazán, amikor megszületik a gyereke. Legalábbis én így voltam vele. Hogy most már FELELŐS vagyok egy másik pici emberért. Egyben ijesztő és csodálatos dolog is. Erre nem lehet felkészülni, csak beletanulni.

Betti! Hát te egy szuper csajszi vagy! Neked aztán hamar fel kellett nőni. De elég jól veszed az akadályokat, ahogy látom.

Elin! Csakis pozítiv értelemben gondoltam rád. Tudtam, hogy nem akartad, és éppen ezért...... azt hiszem nem bántad meg.

Bocs, be kell fejeznem, begörcsölt a kezem..... :x :x

Jó éccakát!!!

Szazsa

[Kép
szazsanna

Jaimee!

Az jó könyv nekem is fenn van a listán amit akarok venni assziszem. Meg még van egy pár hasonló még a pszichológia vizsgára készülve találkoztam vele. De most nem tudodk neveket majd megnézem

szép jó reggel amugy:-)

köszi a dícséreteket, hát nem a legjobb anya vagyok az tuti, de próbálom magamból alegjobbat kihozni.

Kép
kbernadett

Kép

Jóóó Reggelt!

Jaimee! A könyv naggyon jó! Mi is használtuk, most kölcsönben van, de mivel Dávid most már elég interaktív, így én is visszakérem majd. No mi meg hajnal háromkor rendszeresen kelünk pár napja. :twisted: Csak nem ti csábítottátok el az álommanóinkat?? :wink: :lol:
szilbee

Jó reggelt!! Honnan szerzitek ezeket a jó kis ikonokat! Mindig olyan jókat tudtok beszúrni.

Azt hiszem engem is meglátogat majd a PIROS Ferrari.........., ahogy Petrit idézzem. (Igaz te voltál?).
Ezért vagyok én ilyen álmos......

Mongi merre vagy? Rég írtál!

Majd még jövök, ha a kölkök hagynak.

Szilvi! Egyébként ti itt laktok valahol a Mester úton? Már kérdezni akartam.

Üdv,

Zsanna

[Kép
szazsanna

Zsanna! Igen! A fiatalok házában, ami a régi laktanya lényegében! Miért? Ti merre laktok??
szilbee

Ja igen.... én innen szoktam szedni a képeket és animációkat mostanában...
http://www.glitter-graphics.com/
szilbee

Csak azért mert múltkor mondtad, hogy nincs felétek bolt. Mi a Városmajoron lakunk.

[Kép
szazsanna

Kép

Szilbee,én is onnan szedtem mostanában :) Hajni mutatta nekem azt az oldalt,sztem nagyon jó :) Levente hogy érzi magát a bölcsiben?Dávid jobban van?

Judit,kellemes hétvégét nektek!:) Várunk vissza!

Erika,én azt hallottam erről a könyvről,hogy elég jó :) Keresztanyámnak megvan,én is belelapozok már majd :) Hu de jó nektek,hogy RÉka végig alussza az éjszakát :) Luca még most sem,szerintem fejd ki a tejcsit,nehogy begyulladjon a cicid,vagy legalábbis fejjél ki belőle,mert ha begyullad az nagyon rossz,én majdnem sírtam is annyira fájt!

Nóri,én nem is tudtam,hogy egyedül neveled Lilcsit!Minden elismerésem a tiéd!!

Most megyek,majd még jövök :)

Kép
Kép
tundi24

Szép napot!

Jaimee, ha már nagyon feszít a cicid, fejjél ki belőle, de nem kell az összeset, csak addig míg a feszülés elmúlik. Ha folyamatosan alszik Réka eddig, akkor hozzá fog szokni a Te tejtermelésed is és pár nap, és beáll az egyensúly!

Nekem ezek a gyermekvállalás dolgok mindig is egy kicsit misztikusak voltak. Valahogy úgy vagyok vele, hogy pl. Bettinél és Elinnél is, ezek a babók nagyon meg akartak születni! És nem hiába születtek, és nem hiába választották éppen azt az anyát! :lol: Tudom, kicsit elvont vagyok :lol:

Manó, hát igen, nem csak anyának vagyok jó! Szép vagyok, okos vagyok, szórakoztató vagyok....csak tudnám mások ezt miért nem veszik észre :wink: :lol:
Viccen kívül, nekem ez a legnagyobb elismerés...hogy jó anya vagyok. Mert hát mi van ennél fontosabb???

Betti, ne mond már, hogy nem vagy jó anya! Bettikének biztos Te vagy a LEGJOBB!!!!

Judit, jó utat, érezzétek jól magatokat!

Évi és
Kép
csongianya

Jó reggelt.....

No nem mindig aludjuk át az éjszakát.....Most 2x is fenn voltunk....Zombi vagyok, mert én meg kettőig nem tudtam el sem aludni...Jaaaaj. Réka bezzeg mindjárt elrepül, olyan aktív. Asszem kiheverte az óótást.

Köszi lányok, akkor megrendelem a könyvet! :D
jaimee1

Erika! De ha nem hozzátok mentek az álommanóink, akkor kihez? :shock:
Már olyan régóta akartam írni, hogy Levente se gagyogott 2 hónaposan... Örültem ha 3 hósan már annyit mondott, hogy "gőőő".. de ezt is csak nagyon ritkán. Ő inkább csak úgy okosan nézett, de nem akart "szóba elegyedni" velünk, pedig sokat beszélgettünk vele. Dávid meg pont az ellenkezője... Ki érti ezt?! :roll:

Tündi! Én is Hajnitól csentem az oldal címét! :lol:
szilbee

Kép :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
szilbee

És mekkora pelyhekben! :shock: :shock:

Szilbee: Mi kaptunk egy kérdőjelet a kiskönyvbe a "gügyög" mellé. Mi is azt gondoljuk, hogy Réka marha okosan néz, örülök, hogy te is ezt írod Leventéről. Mert gyanítom, hogy kicsit elfogult vagyok....De akkor lehet, hogy mégse? :D Olyat "mond", hogy áááááááááj meg moááááááá. Szóval tud angolul is és franciául is. :D :D :D :D :D
jaimee1

Szazsa: Akkor hozzád megy a Ferrárim. :D
jaimee1

:lol: :lol: :lol: Milyen kis "énközpontú"... mert a moá ugye ezt jelenti, hogy én... ugye?
Nekem is néha az az érzésem, hogy Levente jobban tud angolul, mint magyarul... pláne mikor kekszet kér és mondja nekem, hogy "bisike"... Hogy ezt honnan szedte???!! :shock: :shock: Mindig azt mondtuk neki, hogy keksz! :shock: :lol:
szilbee

Szilbee: "engem", asszem ezt jelenti, sajna nem tudok franciául.

Találtam egy tök jó oldalt: www.tudatosszulo.hu Ismeritek?

Könyvek, játékok, hasznos dolgok...
jaimee1

Erika! Ne rendeld meg a könyvet, nekem megvan! Kölcsönadom, ha kell. Vagy meg is tarthatod, nekem úgysem kell már.
Én sajna lusta voltam ahhoz, hogy alkalmazzam. :oops:

Szazsa! Milyen igaza van apudnak! Anyum is azt mondja, hogy az öngyilkossághoz nem kell bátorság, ahhoz kell, hogy itt maradjon és megoldja a problámákat az ember.

Judit! Jó utat akkor nektek!

Tea...nem tudom, milyen minőségű ez a hazai PW fehér tea, de hogy sötétebb a zöld teánál, az biztos...viszont finomabb. Nekem a zöld nagyon nem jött be, annak se íze, se bűze nekem.

Lilcsit elvittem reggel bölcsibe, hazajöttem, gondoltam, majd reggelizek. De nincsen étvágyam, kedvem....egyedül nem megy :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Én úgy vagyok ezekkel a könyvekkel, hogy jó elolvasni, de nem kell minden szavát törvénynek venni.
Én általában mindent ösztönösen csináltam, kiindulva a saját és a gyerek személyiségéből és igényéből. Ha valamit CSAK a nagykönyv szerint csináltam volna, na, nekem az csak kényszer lett volna... azt meg nagyon nem bííííírom!

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Ebben a könyvben gyakorlatok fejlesztő vannak, amit a gyerekek is nagyon élveznek. Nem az a tipikus neveléses könyv! Nővérem is ezt használja még mindig (már lassan 7 éve), mert vannak benne iskolára felkészítő gyakorlatok is... Volt hogy mikor nem tudták kitalálni Norbival hogy mit játszanak, csak kinyitották a könyvet és közösen választottak egy játékot. :)
szilbee

szóval... fejlesztó gyakorlatok.... kicsit töröm a magyart... :oops:
szilbee

Erika,megnéztem az oldalt :):) Ezeknek a játékoknak egy nagy részét lehet kapni az okos játékok boltjában is,főleg a fejlesztőket :) Én imádom ezeket a játékokat,amikor hallgató voltam annyit,de annyit játszottam velük,hogy csak na :)

Nóri,nekem van tapasztalatom az öngyivel kapcsolatban,nem én próbálkoztam ilyennel,hanem egy akkor nagyon fontos személy az életemben,és hát sikerült is neki,márciusban lesz 3 éve :cry:

Szazsa,köszi a privit :) válaszoltam is :)

Kép
Kép
tundi24

Nóri:már késő, megrendeltem, de köszi azért. :D

Csongi: igen, csak addig fejem, amíg dől belőle.

Mongi? Cleo? Petri? Mano? Katlina? és mindenki?

Tündi: Nekem főleg a könyvek tetszettek, a játékokkal már találkoztam az Okos-ban, igen. :D Öngyi ügyben nincs élettapasztalatom, hála az égnek...
jaimee1

Kép

Teccik a frizurám? :D
jaimee1

Háhhh de édes!! :lol: :lol: :lol:
szilbee

Teccik :lol: !

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Annyira cuki! :lol: :lol: :lol:

Nekem Szabinak 9 hónapos koráig égnek állt a haja. Aztán 9 hónapos korában elkapta a fűnyíró, azóta rendesen nő. De szögegyenes.

[Kép
szazsanna

jaimee!

De édes:-D

Kép
kbernadett

Erika,nagyon tündéri Réka:) Lucának is égnek áll a haja,de neki csak pár szál van már :(

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?