Új privát üzeneted érkezett!

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 6.1144.txt

Ezt Agmanónak találtam egy másik topikbangondolom át szabad ide másolni :oops: Ilyen szoptatós dolgok....a sógornőd figyelmébe
Vendég

Bárány!!

Fiatal felnőtt????!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Látod én nem kaptam el semmit, hiába, nem vagyok már fiatal!! :cry: :cry: :cry:
Egyébként nekem a fekve szoptatás volt szörnyű kényelmetlen (bár nem panaszkodhatok a méreteimre :oops: :wink: )
Én ülve szerettem igazán, de ehhez kényelmes fotel és megfelelő technika kell - ez tény!! Jaj hányszor aludtunk így a Mariettával!!! :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Oké nincs lázad, ez jó!! De azért pihizhetsz az ágyban!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Nem akarom elkiabálni de most minta elillant volna a nátha..remélem akkor ez nem is a salamon szigeti infi volt...vagy a vas szervezetem legyűrte :D :D
Vendég

Sziasztok!

Vigyázz Bárány, sok az influenza szerű is. Főleg, hogy enyhe az idő.
Köszi a tippeket a scaláddalkapcsolatban, de asszem, job, ha nem is tudom mi zajlik ott. Most anyám "segít" aki életében nem szoptatott.

Pussz!

Éva

KépKépKép
agmano

Gyöngyi! Mariettának boldog névnapot! Hogy bírod a strapát? Nem irígyellek.

Bárány, 1 szemölcs kezd leszáradnia a kenőcstől. Csak az a baj, hogy mindig ott van még 30 másik, aminek a fele csak apró pötty, amiből még szemölcs lehet. Most kenem fürdés után, aztán úgyis hajat kell szárítani minden nap, akkor kicsit rászárítom a kenőcsöt is mielőtt a pizsama letörölné.

Még jövök.

Éva

KépKépKép
agmano

Agmano akkor én is ki fogom próbálni a krémet...
Kb Szilveszternek 20-25 van össz...

Marietta boldog névnapot!!!!!!!!!!
Vendég

De nem apró pötty hanem elég határozott nagyobb szemölcs :twisted:
Vendég

Nálunk kb. 5-8 db nagy és rengeteg apró, az egyik ilyen nagyról eltűnt a fehér közepe és kezd összehúzódni. Nagyon remélem, hogy sikerül eltűntetni.

Éva

KépKépKép
agmano

Nekünk úgy szokott kinézni eleinte mintha lógna a közepéből mondjuk egy szőrtüsző vagy miteszer és utánna lesz belőle szemölcs,de van,hogy már szemölcs és mégegyszer kilóg a közepéből az a fehér izé...

Na ez vajon értehető volt? :oops:
Vendég

Kép Kép Kép
Kép
rákapott a banánra :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nem semmi ez a banános kép! Ezt nekem egyik sem csinálta.

Gyöngyi reagálva a patika kenőcsös véleményedre, én műszaki ember vagyok és szeretek mindenre magyarázatot találni, még arra is amire nincs pl. vírus. Ezt nem veszi be az agyam, hogy honnan jött.
Andi, gyerekek oviban, és minden szép és jó?
Kory? Olivér már mekkora? Kingát most fogod oviba iratni?

Bárány, Te még jössz néha -velem együtt- bár holnap nem leszek és hétvégén megint suli.

Tündi? Most végleg átköltöztetek? Fiúkkal minden ok?

Amikor sokat írtok mérges vagyok, mert sok idő visszaolvasni, és elfelejtek reagálni dolgokra, de ezt a nagy csendet még kevésbé szeretem.
Nekem is vannak napok, mikor 3-szor megjelenek és van, hogy csak 2 naponta.

Adós vagyok farsangi fotókkal:
Kép

Kép

Hát valami ilyesmi volt, természetesen külön felszereléssel...
Gyöngyi, Andi, farsangi képek?

Szerdán jövök, ha nem előbb.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!!

Köszöntést Marietta nevében is köszönöm!!!! :lol: :lol: :lol:

Jók a képek megint!!!

Csokinyuff!!

Milyen édesen pufók a lányod!!! Akkor ezek szerint szeret enni?? :lol: :lol:

Éva!!!

A fiúk nagyon helyesek, igazi kis lovagok!!! :lol: :lol: :lol:
Vírus mint nem létező valami?? Ez jó!!
De ha jól emlékszem szó volt az usziról vagy strandolásról??!!! Na ez az a két helyzet, amikor nagy az esélye a szemölcs fertőzésnek, mert felázik a bőr és könnyebben megtámadják a vírusok.
Remélem sikerül elmulasztani !!!!!

Tényleg csajok eltüntetek nagyon!!!!! :cry: :cry: :cry:

Kaptok tőlem is farsangi képet,de még nem az oviban volt, "csak" a játszóházban. És a Marietta nem is engedte magát fényképezni, csak a Sára, de ő nagyon édes volt (szerintem).

Kép Kép

ja, méhecske volt, itt hiányos öltözetben :oops: :oops: :oops:

ágyöngyi

SZIASZTOK

nem vesztem ám el én sem :)
De benne vagyok a könyvelésben és a bevallásban
:evil:
Kory,tán te is ezt csinálod?? :lol:

Gyöngyi.

SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK MARIETTÁNAK

Aranyos kis méhecskéd van :) De édi,ahogy fogja a babát

Évi.
Ja,ovizunk.
Tuti a fiúk jelmeze.nagyon vagányak voltak.
Megsúgom Zsolti is páncélos lovag lesz.Esküszöm,annyira örülök,hogy felraktad a képeket-mert én is probálom rábeszélni a srácot a palástra,de így legalább tudja is mit akarok rátukmálni :lol:
Tubussal mi újság?kontroll mikor is lesz?

Amúgy nálunk még csak e hét szombaton lesz a farsang az oviban...remélem addig már nem betegszünk le-a csopi fele már beteg :evil:

Nyuff.
Édi nagyon a kiscsajszi :) :) és a banános :lol:

Bárány.gyerekek hogy vannak?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

hát igen szereti a pociját :D
Vendég

Sziasztok!
Ha ez így van ahogy Gyöngyi írta akkor mi tuti a strandon szedtük össze a szemölcsöt,mert köztudottan rengeteget strandoltunk a nyáron...de akkor a lányom vagy én miért nem kaptuk el?
Miért csak Szilvi?Vagy vannak érzékenyebb egyedek?

Farsangi képek nagyon jók :wink:
Vendég

Sziasztok!

Vagyok csak szerteszét van minden még az eszem is. :oops:
Dehogy költöztünk még :evil: helyetes kell aki átvesz mindent,addig meg maradunk,bár feljött az a verzió is,ha lesz ha nem márc.közepe táján mindenképpen áthurcolkodunk véglegesen sióra.
De már most ez itt az ott,kész vagyok ettől az állapottól. :evil: :evil:

Szemölcsöt nagyon nehéz kiírtani. :x :x

Jók a képek.. :wink:
varga tünde

SZIASZTOK!

Nem akarok akadékoskodni, Gyöngyi, de én még személyesen nem láttam egy vírust sem a saját két szememmel, ezért megfoghatatlan számomra. Szuper a kis méhecskéd :lol:
Ráadásul totál karantén volt a Martin fülműtéte miatt, strand csak szeptemberben volt. Na mindegy, az okát már úgy sem fogom megtudni, se a lényeg, hogy újabb szemölcs kezdett el leszáradni, csak millió apró tűhegynyi pöttyszerű szemölcskezdemény van a hasán...
Szerintetek a gyógyszeres kúra rásegíthet, vagy hagyjuk és csak kenegessük? Tündi, van már tapasztalatod ilyen téren?
Legszívesebben az egész hasát telibe bekenném, de még nem jöttek elő ezek a nyavajások, addig nem lehet ellenük kenőccsel harcolni sem.

Én is segítek a férjemnek bevallásokat készíteni, ééééééssssss...... lehet, hogy mégis sikerül kiszerveztetni magam a munkahelyemen! De ezt csak úgy négyszemközt súgtam meg... Hónap végéig - de igazából jövő héten eldől.

Pusszancs!

Éva

KépKépKép
agmano

És Bencének előre is boldog szülinapot!

Éva és a fiúk

KépKépKép
agmano

Agmano megkérdezhetem akrém nevét hátha a körzeti is felírja...
Amúgy megpróbáltam lefotózni Szilvi szemölcseit de a vakú miatt csak egy nagy fény látszott
Vendég

Kép hé te ott mit csinálsz???? Kép ez itt maci. Érted? a neve maci Kép te ott komolyan gondoltad ezt a csákót??? Kép
Vendég

Sziasztok!

Bárány: Egiferon gél (2 g-1100 Ft körül), recept nélkül kapható a papírkája szerint, és megyek is venni, mert az 1. tubus kimerülőben. A betegtájékoztató szerint napi 5-ször kell kenni, de nekünk 1-et mondott a bőrgyógyász és így is hat. Én is lefotóztam, hogy lássam a változást, de valszeg természetes fényben kellett vonlna és valhogy közben lekötözni Norbit, hogy ne ficeregjen. Nem ilyen szépek a pöttyök, hanem ronda bőrszerűek. Bocsi, ha valaki épp reggelizik.
Kép

Nyuff! Hasonló rózsaszínű a mi nappalink is! Maja sem viszi túlzásba a hajnövesztést. Én azt hittem Norbinak 3 éves korára kinő, de még mindig nem nőtt ki oldalt. Mire iskolás lesz, csak lesz rendes haja. Addig meg nem kell havonta nyírni.

Éva

KépKépKép
agmano

hát haja az nincs.... Kép
Vendég

Agmano köszi veszek is...
Amúgy a mi bibircsókjaint teljesen mások miteszrnek indulnak,fehér faggyú szerű kemény izével a közepükön,és amikor már nem olyan a közepe akkor lesz szemölcs kinézete.. Kép

Nekünk haj gondunk nem volt (itt két éves) :D

Sajnos a lányomnak nincs ilyen jó göndör sérója :(
Vendég

Sziasztok!!!

Éva!

Nem gondolom, hogy akadékoskodsz
:lol: :lol: :lol: :lol: , én sem láttam még saját szemmel vírust :lol: :lol: :lol: És sokszor vagyok én is így dolgokkal, hogy nem értem, nem fogom fel és ezért el sem tudom fogadni. Ez van, nem egyformán jár az agyunk!! De ez nem csoda a Te műszaki beállítottságoddal!! :lol: :lol: :lol: Én meg analfabéta vagyok e téren!! :cry: :oops:

Kencézzétek a gyerekeket, sok sikert és türelmet hozzá - kell!!! :roll: :wink:

Csokinyuff!!

Nem baj ha nincs haja a lányodnak, (nekem sem volt) és a Mariettának sem 2 éves koráig!! :roll: :roll:
Most meg már sem Marietta sem én nem panaszkodhatunk!!!
Leszámítva a sok "okos" felnőttet, akik mindig fiúnak nézték, még rózsaszínben is :roll: :roll: :roll: Meg állandóan azt kérdezték, hogy miért nincs fülbevalója!! (2 évesen lett), én meg nem értettem, hogy mi változna, ha télen a rózsaszín sapka alatt lenne egy fülcsije, ami amúgy sem látszik!!! Akkor rájönének, hogy azért öltöztetem rózsasszínbe, mert lány??? :roll: :roll: :roll: És a mai világban olyan sok fiúnak is van fülcsije, nem ez a mérvadó!!! Igaz??

Kory!!!

Hogy vagy?? Dűlőre jutottál már??? Aktuális még a problémád???

Puszó!!

ágyöngyi

majának már a korházban volt fülcsije mégis fiunak nézik sokan:)
Pedig azt én sem értem miért kérdezik meg kisfiu vagy kislány???
ki öltötzteti rozsaszinbe a fiát????? :shock: :x

nekem volt hajam szőke göndör egy évesen is már nagy volt...
apja lánya....
Vendég

Szilveszternek is van fülbevalója :D 4 hónaposan lövettem ki a fülét :D Amúgy őt rendszerint lánynak nézték :o
A kicsinek is ki fogom.. :D
Nálam egy férfinál alap a fülbevaló...imádom :oops:
De ha nekik majd még sem tetszik akkor kiveszik,és egy mini anyajegynyi nyoma fog maradni...vagy annyi sem :(
Vendég

Bárány! Bocsi :oops: :oops: Én nem szeretem a fülbevalós férfiakat!! :oops: :oops: (De ez szinte törvényszerű, a mi esetünkben, igaz?? :lol: :lol: Nagyon mások vagyunk) De nem gondolok semmi "roszat" ha bárkinek van. Az egyik barátnőm fiának is van, és őt imádom, akár van fülbevalója, akár nincs+!! :lol: :lol: :lol: :lol:
De szerintem fülbevalótól fügetlenül el lehet dönteni, hogy a ruházata alapján a gyermek fiú vagy lány, nem??? Jó , néha én is láttam olyan gyereket, akinél nem tudtam eldönteni, de akkor megkérdeztem a nevét (jó esetben) és rögtön tudtam. Nem mondom, hogy mindig rózsaszín habos babas ruhába mentünk a játszótérre (főleg, hogy nem szeretem ezt a színt :oops: :oops: ), de attól, hogy farmer van a lányomon, még lány marad!! :lol: :lol: :lol:

A fülcsiről meg annyit, hogy valamiért én ódzkodtam atttól, hogy a csecsemőmnek fülbevalója legyen - nem tudom megindokolni, hogy miért. De jó is volt, mert nekem mindkét lányom rossz alvóként azzal altatta magát, hogy a fülét gyürközte :roll: :roll: :roll: , volt hogy így is véresre vakarta a fülét a Marietta, szerintem még a fülbevalót is kikaparta volna a füléből :lol: :lol: :lol:
De akkor a fülbevaló sem lett volna megoldás ezek szerint???? :lol: :lol: :lol: Sajna a hajukat meg nem tudjuk növeszteni :roll: :lol: :lol:
ÉS francba a sok hülye felnőttel, mert Maján is látszik - a hajától függetlenül - hogy gyönyörű kislány!!!! :lol: :lol: :lol: És szerintem az én lányomon is látszott :lol: :lol: :lol:

ágyöngyi

Gyöngyi:nekem minden férjem viselt fülcsit :oops: De mi tényleg nem vagyunk egyformák az tutkó :D
Modjuk az igazsághoz hozzátartozik az is ,hogy mi Szilvesztert Szilvinek hívjuk,és így tényleg senki nem gondolná,hogy fiú.
Mostmár igen mert géppel nyírom a haját 1 cm-esre
Lányos ruhákat meg már 2 éves korában nem volt hajlandó fölvenni..de még akkor sem ha igazán nem is lányos,neki elég ,hogy a Szindié volt és már nem kell...
Vendég

Gyöngyi azért tudnék neked olyan fülbevalós pasit mutatni akit szeretnél :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Gyöngyi, hogy bírod a gyűrődést? Végre itt vagy! Fülbevalóval én is így vagyok, inkább meghagyjuk a lányoknak....
Martint sapiban mindig kislánynak nézték 3 éves koráig, szép a lelkem most is, most már olyan fiúsan jóképű, Norbinak vannak finomabb vonásai, ő pedig azért szép. Lényeg, hogy nekem a világon a legszebbek. Még csapzottan izadtan loboncosan is.
Csak ez a rohadt köhögésem múlna már el.
mit művletek ezek, az egész előszobában száll a por a garázsból

megyek.

éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Köszi Éva a köszöntést.. :)

A szemölcsre én csak krémet kentem és elmúlt tőle. Remélem sikerül ezeket kiírtani.
varga tünde

Sziasztok!
Bocsi mindenkitől,hogy el voltam veszve.
Sajna még mindig elvagyok foglalva a magam problémájával.
A nőgyógyászati visszajáró vendég lettem.
Az idegesít,hogy a doki a tünetet akarja megszüntetni,nem a kiváltó
okot.
Most csináltattam rákszűrést,meg a mens.4napján lesz egy hormonvizsgálat.A 3.napján akarta a doki,de közöltem,h.2.és 3.nap
ez végett mozgásképtelen vagyok,így lett a 4.nap.
De semmi okot nem mond.Próbáltam itt a neten írkálni nőgyógyászoknak többnek is.Volt aki azt írta,hogy lehet búrjánzik
a nyálkahártya azért van ez az iszonyat vérzés.
Nem tudom ha ez lenne ez mennyire komoly baj.
A kicsi semmi hozzátáplálást nem fogad el!!!
Almával indítottam 3 nap,majd burgonya de semmi.
Mintha orvosságot adnék,rázkódik,dobálja ide-oda a fejét.
Lehet 18éves lesz mire eljutunk a főzelékig :cry:
Minden kis jelmezes,hajas és haj nélküli baba nagyon édi!!!!!!!!!!!!!!
Nekem Olivér most lett 4hós és már 2alkalommal volt vágva a haja.
Hosszú fekete hajjal született,de most már nagyon világos,és a fekete szemeit is szürkére cserélte.
Nekem sem tetszik férfinak a fülbevaló sem a hosszú haj.
Mi volt még?
Ja,nem az adóbevallást csinálom,bár csinálhatnám,mert ezt (is)tanultam.
Tegnap kaptuk a 4hós szurit,szerencsére szünet következik.Dr.nőnk nem ajánlja a barányhímlő elleni oltást,mert akiket 1éve oltott azok most barisak.
És nem igazán van különbség a betegség lefolyásában.
Főleg lány gyermeknél nem ajánlja.
Kullancs ellenit igen,anno Kinga is megkapta.
Mindenkinek cupp!
Kory

Kép

Kép
kory

Sziasztok!
Kory a hosszú haj nekem sem tetszik,sőt undorít(fiuknál). :o

Ez tényleg furcsa,hogy az orvos nem tudja mi a bajod...elhiszem,hogy nem megnyugtató...

Hozzátáplálás:biztos lesz egy olyan íz ami tetszik neki.És tuti,hogy 18 éves kora elött :D :D :D :D
Vendég

Jó hogy felhoztad a barihimlő témát...én most akartam oltatni a fiamat,de akkor nem fogom.Kicsit aggaszt,hogy 6,5 éves és nem kapta el!Minnél később annál rosszabb.A csoportjából már mindenkin átment és ő mindíg ott volt amikor tombolt a járvány,még csak nem is hiányzott...nem értem miért nem kapta el..
Gyöngyi szerinted?
Ja és amikor 6 hós volt akkor meg a lányom volt itt melette bárányhimlősen...töle sem kapta el :twisted:
Vendég

reggelizünk Kép Kép
Van valakinek zepter masterpiece készletből valami????
recepteket szeretnék ha tud valaki...
Vendég

Sziasztok!

Bárány, mi is várjuk a bárányhimlőt, helyette lett nátha Martinnak. Pedig már az ő csoportjukba is begyűrűzött, a nagycsoportot pedig ledöntötte. Sebaj, még van 1 évünk, jó lenne ovisan elkapni.

Kory! Most már én sem vígasztallak, hogy elmúlik, lehet, hogy jobb lett volna egy kaparás dec-ben? Persze én nem vagyok orvos, de nagyon eleged lehet már. És valszeg Olivér sem lesz valami jó evő. Egy barátnőm is 2 jó evő lánya után most megtapasztalta kisfiával, mi az a roszz evés. Ki van akadva. Közölte, ő nem fog külön főzni neki, de most már látja, hogy nincs más választása. De neked legalább már van rutinod. Amúgy ott a fél éves baba még nincs 6 kiló (3,5-lel született) és csak szopizni hajlandó, ahogy egy másik barátnőm 8 hónapos babája is. Ugyhogy még ráérsz a hozzátáplálással, ha erőltetni kell, inkább hagyd, nehogy iszonyodjon a kanáltól. Esetleg az ujjaddal a szájára kenheted, hátha akkor rájön, hogy jó. Nálunk ez vált be - egy darabig....

2 hét múlva házidoli, 3 hét múlva szakdoli leadás. Gőzöm sincs mit írjak, úgyhogy most majd ritkábban jövök, muszály tanulni is, mert 1 hó múlva vizsga.
Semmi kedvem az egészhez. És most megint 2 nap suli. :x

Éva

KépKépKép
agmano

Bárány, mi szemölcseink is ilyenek, de csak a nagyok. És mikor a kenegetés hatására kijött belőle a fehér, akkora közepe behúzódott, piros lett, mind egy kis sérülés. És most már el fog tűnni. De eddig csak 2 ment le és láthatóan még vagy 20 darab készül előbújni :(

Ja, és elfogyott 1 kenőcs 10 nap alatt.

Éva

KépKépKép
agmano

Agmano.tegnap megvettem a krémet de a mellékhatásokat elolvastam és nem mertem használni :oops:
Teljesen tisztában vagyok vele,hogy mindenre írnak ilyen brutkós mellékhatásokat,és az előfordulás gyakoriságával(mint a fehér holló),is tisztában vagyok de még is....
Vendég

Sziasztok!!!

Bárány!!

:lol: :lol: :lol: Tuti lenne olyan faszi, aki fülbevalóval is tetszik, de megkérném, hogy vegye ki! :lol:
Három dologot nem szeretek egy (persze nem az alap higiéniát akarom említeni) pasiban: fülbevaló, hosszú haj és tetoválás. Természetesen volt olyan pasim, aki mindhárommal rendelkezett és borzasztóan tetszet!! :lol: :lol: :lol: És a fülbevalóját kivete, haját levágata a kedvemért!! :wink: :wink: Sanyi meg a tetkókért van oda, még szerencse, hogy a tűzoltóknak nem lehet :lol: :lol:

Hallod-e neked nem szabad elolvasni a gyógyszerek papírját!!! :roll: :roll: Pedig nem múlik el magától a szemölcs, bele kell törödnöd, hogy valamit tenni kell és választanod kell :lol: :lol:
De, értelek!!!!

Bárányhimlő!!! Nagyon fertőző, csoda ha valaki nem kapja el gyerekkorban, de előfordul. Felnőtt férfiaknál meddőséget okozhat , nőknél pedig magzat károsító. Tehát ha nem esik át gyerekkorban valaki, akor érdemes kamaszkorban beadatni. De szerintem addig ráér. Vannak súlyos szövődményes bárnyhimlők, de ritka, ha ettől félsz (márpedig félsz, igaz :wink: :wink: ) akkor oltasd be. Én nem félek tőle, nem oltatom be a lányokat még. Az is biztos, hogy a természetes immunitás erősebb, mint az oltás kiváltotta. Ezért van, hogy valaki az oltás ellenére is átesik a betegségen (influ is ilyen)

Gyorsan elküldöm, mert palacsintát sütök közben , félek, hogy kidob :roll:

ágyöngyi

A kullancs elleni oltást sem adattam még be a csajoknak, bár igaz, hogy a mi környékünkön nincs kullancs (tudom valamennyi mindenhol van) és mi nem járunk még erdőbe :oops: :oops: . Hallottam olyan véleményt is, hogy annyira sok a mutáns kórokozó mostanság, hogy jobb az oltás, mert nem nagyon tudják kezelni ezeket az új kórokozókat. Azt gondoltam, hogy majd akkor adatom be a lányoknak, ha már önnállóan fürdenek, vagy egyedül mennek táborozni. Akkor már nem tudom őket ellenörizni minden este.

Tünde!!!

Bencének boldog születésnapot kívánok!!!!!!

Kép

ágyöngyi

Kory!!

Sajnálom a kálváriádat!!
Olivér nem eszik??? Akkor lehet elég neki mégis a tejed, annak ellenére, hogy Te nem hiszed??! Tápszert sem fogadja el???

Éva!!

Suli!! :? :? Jaj, de nem hiányzik most a tanulás nekem!! :roll: :roll: :roll: Nem írigyellek!!!!
egyébként egész jól bírom :roll: :roll: :roll:
A héten két nap is bementem este is a suliba, mert szülőik voltak, bemutatkoztam a szülőknek. Szerdán volt a Mariettáéknál farsang, ezért kedden még pogit is sütötem, mert a lányom ezt kérte. Próbálok azért jó anya is maradni. :lol: :lol: :lol:
Ma értekezlet volt, fejtágítással, kicsit kimerültem, mert annyira szédülök és hányingerem van, mint soha :lol: :lol: És nem terhes vagyok :lol: :lol: :lol:

Megyek mert vendégeink jönnek, élünk egy kis társasági életet is :lol: :lol: :lol:

ágyöngyi

Húú most látom, kicsit sok lettem :oops: :oops: :oops:

ágyöngyi

Gyöngyi az én férjem is szeretne tetkót de valahogy kisebb gondunk is nagyobb álltalában..
A tűzoltóknak miért nem lehet tetkójuk????Ezt fejtsd ki mert megöl a kiváncsiság!

Barihimlő,lehet,hogy még várok az oltással hátha lesz a környezetemben valami és akkor összezárom őket :D

Kullancs,lehet,hogy beadatom,bár sajnos lájm kór ellen nem véd,tavaly egész nyáron kenegettem őket,de már unom,úgyhogy szuri lesz belőle :roll:
Vendég

Senki nem tudja megindokolni, hogy miért nem lehet a tűzoltóknak tetoválásuk, de ez a szabályzat. Akinek már volt régebben, azt nem rugják ki, de hiába felel meg valaki minden téren, ha látható helyen van egy tetoválása, akkor nem veszik fel!! Tiszta hülyeség!!! Látatok már vonuló tűzoltót?? Munka közben mi látszik belőlük????? Semmi. Értelmetlen, dehát karhatalmi szerv, ez van.
D képzeld se szakálluk, se bajszuk nem lehet. Pedig a Sanyinak olyan jól áll ez a vágó féle szakáll :lol: :lol: :lol: :lol:

Kullancs oltás jó, mert az agyhártya gyulladás komoly dolog, de a Lyme -kór jól kezelhető antibiotikummal. Persze ehhez fel kell fedezni hogy a csípés környéke pirosodik, elváltozik. De a gyereken ez gondolom nem nehéz. Én is abból indulok ki, hogy az enyémek még olyan kicsik, hogy fürdetés, törlés, öltöztetés közben észre veszek egy kullancsot bennük. De a tieid már nagyok.

ágyöngyi

Gyöngy!
Eszik Oli,a tápszert is elfogadja,a hozzátáplálást nem fogadja el.
Teát sem,almalé ilyenek rázkódik tőle.
Tünde!
Nagy fiadnak Boldog Szülinapot!
Nekem a pogácsa még soha nem sikerült.
Mindig összeesett,és olyan töpörödött,liszt ízű volt.
Na,nem mostanában próbáltam,nagyon nem!
Te ügyi vagy Gyöngyi!
Mostani kikapcsolódásom,kimozdulásom,járok
szoliba heti 2szer 6percre!
Ennyi!

Kép

Kép
kory

Gyöngyi még a szaláll érthető,fogjuk rá azért mert könnyen lángrakap :? De mindegy, a tuzoltók tetkó nélkül is férfiasak ez a lényeg :wink:
Kory:kimozdulás lesz még több is egyenlőre nekem ennyi sincs :(
De ha meg lesz a baba akkor megyek :D
Vendég

akkor a mai adag :D Kép anya vett nekem fogkefét... Kép Kép igy ülök... Kép megy kéz nélkül is...
Vendég

Sziasztok!

Maja nagyon édi, ahogy csücsül.
Gyöngyi, nem voltál sok, örülünk, hogy vagy!
Bárány szerintem nem vészesek a mellékhatások főleg, hogy nekünk semmi nem lett belőle.
Fiúk csúnyán köhögnek, úgyhogy a héten itthon lesznek. Norbinak ez már a 3. hete itthon :x Martint idén először tartom itthon, mert most már a torkát is látom, hogy nem ok. És nekem is ki kell pihennem magam, nem oviról ovira futkosni. Még mindig fáj a rekeszizmom, nem múlik ez a szarság.
Ráadásul ketten jobban elvannak itthon, tudom csinálni a dolgomat.

Éva

KépKépKép
agmano

Közben azért elolvasgattam az uccsó oldalt-a többit majd később :oops: .

Nyuff.ügyi a csajszikád :)

Bencének igaz kicsit megkésve,de [NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?