Sziasztok Lányok!
Köszi a testvérféltékenységes vígaszokat, már meg is nyugodtam kicsit
Én igyekszem nyugodtan viselni Timi hisztijeit, de egy-egy rosszabb napomon nálam is kiborul a bili. Tegnap azt hiszem, erről volt szó. Egyébként mi is a "cserébe adj egy játékot" elvvel próbálkoztunk, ami eddig működött is, most viszont már Timi csak meglobogtatja a csereholmit, aztán már tépi is ki Zsebi kezéből a másikat
És az egészben az a bosszantó (ld.Zulu), hogy a kicsi csöndben elmolyolna egy darabig, ha nem vennék ki a kezéből a tanulmányozandó darabot. Tegnap már az volt az érzésem, hogy én baltáztam el valamit...de nagyon.
Timi kisautóját én is elfogadnám, de sajna az öcsém csak a kicsi lánnyal ilyen gavallér, nekem nem vett egy felfújtabb példányt. A méretéhez képest pedig tényleg drága a járgány, mert 30.000 forintért mérik a Peugeot szalonokban
Szerencsére Timi annyira belopta magát a nagybátyó szivébe, hogy akármit megvenne neki, a játékok fele tőle van
A legjobbat még nem is meséltem: tegnap a férjem Zsebivel a karján sétált a kertben és felügyelte a munkálatokat. Aztán egy teherautónak ki kellet volna nyitnia a kertkaput, ezért sietve lehajolt és laza mozdulattal talpraállította Zsebit, majd otthagyta.
Szegény gyerek csak pislogott és pár másodperc múlva már a fűből kukucskált hanyatfekve. Közben ugyan a páromban szöget ütött a felismerés, hogy ez a gyerek még nem tud állni, de már késő volt, így maradt a bocsánatkérés szegény dedtől, akinek persze a meglepetésen kívül semmi baja nem lett a puha fűben.
Franyó, a férjed hozzánk is jöhetne, mert Timinek már 1,5 éve hiába magyarázom a puszi lényegét. Csak odadugja a száját az ember arcához és szuszogva végigfolyatja rajta a nyálát
Lehet, ezzel csak azt akarja elérni, hogy ne sűrűn kérjenek tőle puszit holmi jöttment nagyik
BKV fúj-fúj. Olvastad a babanet kezdőoldalán a "Közlekedés kisbabával" című szösszenetet? Hát azon is nagggyon fel voltam háborodva
A hozzátápival mi sem állunk jobban, legfeljebb én nem bohóckodom annyit, mert Timit közben szemmel kell tartani. Viszont nálunk nem vész kárba a babaétel, mert Timi arra is annyira irígy, hogy pl. az anyatejes tejberízspépet két kanállal tuszkolja magába
Remélem, Zsebiben is feltámad a versenyszellem, és már meg is oldottuk a kaja kérdést
Zulu, ha minden játékot elvennék, amin összevesznek, akkor fél óra elteltével már nem lenne mivel játszani
De azért köszi a tippet, talán egyszer még bejön. Timi egyébként nem szokott panaszkodni, lévén, hogy nem is beszél igazán
, viszont megtanulta megvédeni magát a törékeny kis alkatával
Valszeg anyjára ütött, aki az olyannyira útált nagypapa combjába hátulról, orvul beleharapott, hogy minden sérelméért elégtételt vegyen
Én nem csak dugdosom a férjem elől az új szerzeményeket, de ha szóba kerül az áruk, még abból is lekerekítek kicsit, csakhogy vigyázzak a pasi egészségére
Mariann, de jó neked, hogy ilyen kis mindenevő a kisfiad
Nálunk minden kanál külön kűzdelem.
Nekünk továbbra is csak a csütörtök nem jó, mert kontrollra megyünk a Bethesdába. Ugye, majd a pontos címet is időben elárulod, mert oda is kell valahogy találni
Maci 2, a Tömő utcaként emlegetett hely az I. számú szemklinika, nekem a lézeres szemműtétemet ott csinálták. Annyit tudok még, hogy itt a babaneten régebben szem témában válaszolgató doktornő is ott dolgozik és van is valamilyen külön rendelése, amire a kérdezősködőket gyakran meginvitálta
Ha gondolod, járj utána, nekem szimpi volt, amiket írt. Vagy lehet, hogy nem is te kérdezted??? Na mindegy, azért leírtam
Na megyek kicsit pihizni, mert ma se vagyok még százas
pusssz
Momo