Csilla
Akkor nagyon-nagyon szorítok! Volt valami előzmény, hogy ilyen korán elment a magzatvíz?
Inerke
Hidd el, mindannyian (s szerintem ezt nemcsak a magam nevében írhatom) szorítunk Nektek, és megpróbálunk így a távolból is pozitív energiát küldeni nektek!
Lehet, hogy hülye kérdés, de egy 4D-s ultrahang nem tudna többet mutatni? Vagy eleve azon voltatok?
Folyás
Mint Inerke is írta, teljesen normális a fehér folyás, nekem végig volt Bencével, és most Levivel is van! Állítólag ez is segíti a szervezetünket, hogy ne kapjunk el (vagy nehezebben) valami fertőzést!
Arra kell figyelni, hogy szaga ne legyen, s a színe ne legyen sárgább!
Szly
Jobban van már Roli?
Teljesen normális, hogy nem arra megy, amerre Te akarod, de most kell megpróbálni erősnek lenned.
Bencét én addig kocsiztattam, amíg ki nem derült a Pocaklakó. Innentől sétáltunk, mert a 2. emeletre (bérhéz) nem bírtam felhozni a kocsit. Nekem sem arra akart ám menni Bence, amerre én akartam, sőt meg sem lehetett fogni a kezét. Kb. 1 hónapig tartott, amíg kikupálódott, úgyhogy mi november óta mindenhová sétálunk!
A kézfogást meg úgy oldottam meg, hogy levittük az aktuális kedvenc plüsst, és én fogtam az egyik , ő a másik kezét, és sétáltattuk. Aztán egy idő után azt vettem észre, hogy belecsúsztatta a kezét a kezembe, a másikba meg fogta a plüsst!
Olyan Büszke voltam rá, pedig azt hittem, lehetetlen! Tehát hajrá!
Ma először vittük le a motort Pocaklakósan a játszótérre. Bevallom, egy kicsit féltem, mert a régebbi tapasztalatokból kiindulva azt hittem, megint csak rohanhatok utána, de nem! Az igaz, hogy előrement, de 5 m után megállt, és vagy megvárt, vagy visszajött. Az úttest szélénél meg leszállt, és megkért: Anyucika, fojjad, jó? (Fogjad!) Azt hiszem, ezt sikernek vehetem!
Képzeljétek, mi történt ma!
Feküdtem az ágyon, Bence mellettem, és azt vettem észre, hogy a jobb cicim alatt vizes a pólóm! Arra gondoltam, biztos Bence köpte le, vagy öntött oda valamit. Átvettem, és 10 perc múlva újabb folt! Hát, érdekes! Bencénél is volt ilyen, de azt hiszem,csak később! (na, azért nem úsztam benne!!!)
Puszi, jó éjt!