Új privát üzeneted érkezett!

a többiek milyen nevekben gondolkodnak?
magdolnam

Magdolnam
gratula a kicsi lányhoz!!! :lol: A Liza az nagyon kedves név!!

Nekem egyszerűen fogalmam sincs most a nevekről. Majd 18 hét körül tervezem a 4D-t és utána kitaláljuk a nevet.. :D

Mágnes
De jó,hogy már csak 2 torna!!!!! Nagyon ügyes Anna! :)
holka

Csajok!
Lenne egy óriási kérésem!
Megtennétek nekem, hogy nyomtok egy szavazatot ránk a következő oldalon? http://baba.rooom.hu/Bibe80
Van az oladlon 5 csillag, az ötödik csillagra kellene nyomni. Nagyon kellenének a szavazatok....

Kép
Kép
Kép
mágnes

nyomtam.
Fáj a hasam, eléggé szúr és a vastagbelem görcsösen fáj!!!!!!! Mi a bánat van már megint?
magdolnam

Mágnes
nyomtam egy csillagot nektek :D

Nati
igen a hormonok a felelősek a hangulatodért! :(
Nem véletlen,hogy a méh görögül: HYSTERA. Ezért van,hogy akinek méhe van az néha hisztis.. :D
holka

Nehezet ettél Magdolnam? Nem esne jól egy kis pihenés?
holka

nem nem ehettem nehezet! Tisztára kivagyok. Zöldséggel eszek mindent. Ma gyümit ettem és párizsit, meg kefírt + zöldség. Bár létezik, hogy a retek művelhet ilyet?????????????????????
Tegnap sz.gombócot, zöldbablevest, icipici sültkrumplit ettem. Meg retket
magdolnam

Fexem, pihizek, mert nem tudok nagyon mocorogni. És levegőt is olyan furán kapo, kb mintha szúrna, de a vastagbelemnél.

És az imádott ebem is beteg. Úgy sírtam az előbb, mint egy gyerek. Nagyon sajnálom őt. Az a baj hogy nemtom mi volt az előző élete,mert kidobták ill a bordái elvoltak törve. Lehet verték vagy elütötték. Nem tudom hogy mi hozhatja ki belőle bizonyos időközönként azt hogy nem tud lábraállni.
magdolnam

nem tud valaki egy igazán jó állatorvost pest, pestmegyében? az 51es főút mentén? Mert általában a legtöbbje hünnög. Múltkor azért fizettem 4000ftot, hogy lázatmért, meg a fenekében túrkált, de nem talált semmit, csak azt mondta, hogy vagy verik ezt a kutyát vagy elütötték
magdolnam

a téli retek általában nehezen emészthető...
sajnos nem tudok állatorvost. :( szörnyű lehet látni szenvedni szegényt :(
holka

szóval akkor a retektől van, mert hát kb tegnap 3csomival toltam...

IGen, nagyon rossz, pont így halt meg az előző vizslám, pont ma :cry:
magdolnam

Mágnes
Ment az 5-ös szavazat. :lol:

Kép
p__lilla

Sziasztok!

Na jó valljuk be, hogy az a 9 hós fekvés úgy volt, hogy az első hónapban ugye nem feküdtem, mert nem tudtam, hogy babás vagyok. Szóval akkor már csak 8 hónap. És az utolsó 2 hónapban se feküdtem egész nap, mert akkor már nem bírtam, így a 9-ből csak 6-ot feküdtem rendesen. :) Amúgy én nagyon el tudok lenni magamba, heverészve. Sokat olvastam, tanultam, neteztem :) Na most már nincs ennyi időm ezekre. És azt mondom megérte, hogy feküdtem és nem lett korababám, és minden rendbe lett a végén.

Nati: hajrá + tesztelés ebbe a hónapban ;) Drukk holnapra! És nem ciki menzeszkor vizsgálatra menni. A dokiknak ez meg se kottyan. Téged zavar leginkább. Nekem a múltkor a 3. napon csinált UH-t. Mondom, de hát megvan, a doki erre és akkor mi van, akkor is meg kell néznem, mielőtt gyógyszert írok :)

Lilla: mizu? És igen amikor még nincs baba azért izgulsz, hogy legyen, a terhességet is azért végig izgulod és utána amíg csak élsz izgulsz a gyereked miatt. De hát ez az élet rendje :)

Magdolnam: grat a kislányhoz. Örülök, hogy beteljesül az álmod. A fülbevalóról is tegyél fel képet.

Ditta: hajrá-hajrá!!!

Babett: gyere többször, ha tudsz. Drukk neked is!

Mágnes: szavazat ment. Csak egyszer lehet rányomni? Vagy egy nap többször is?

Kép Kép
kisvirág_30

de akkor is, én tuti magamba fordultam volna :shock:
magdolnam

Á én nem vagyok az a típus :) Én nagyon élveztem. :) Apa is sokat volt itthon, mert műszakba járt melózni. Meg jöttek barátnők, szóval én tök jól levoltam :)

Kép Kép
kisvirág_30

Mondjuk azt még hozzá teszem, hogy én nem vagyok az a nagyon jövős-menős bulizós ember. :) Aki ilyen az nem bírná ki. Bár a cél érdekében sok mindenről képes lemondani az ember! Főleg, hogy Kendére is sokat vártam nem akartam elveszíteni. :)

Kép Kép
kisvirág_30

Mágnes ment a csillag:)

Nati jó kis görbét sikerült gyártanod.
Képzeljétek el, tegnap voltam kontroll hormonlaboron a Prolaktinom miatt. Kértem, hogy nyomjuk bele a Progeszteront is, mert abból lehet következtzetni, hogy volt-e pé-m.(mert most nem éreztem, és nem voltam biztos benne)
És a progi szintem szerint volt, szóval kicsit megnyugodtam.Prolaktin még nem készült el.

Mi pont tegnap beszéltünk nevekről. Nálunk versenyben van lányneveknél a zsófi, Kata, Lilla, Réka, Orsolya. Ebből nálam első helyen van a Zsófi

Kép
Kép
cs_erika

Hát jól van, leírom én is, milyen nevek tetszenek. Bár még nem beszélgetünk róla, csak ha lesz is értelme.
Fiú: egyértelműen Marci, az mindegy, hogy Márton vagy Marcell, csak Marcinak lehessen becézni.
Lány: Rebeka, de nekem a Réka, Zsófi is tetszik.

Kép
p__lilla

Mágnes
ment a szavazat!

Kép
Kép
nati80

Jajj köszi lányok!
Igazából nem tudom, hogy egy nap töbször is lehet -e szavazni, azt hiszem nem. De ha lennétek olyan drágák, hogy holnap is nyomnátok, nagyon hálás lennék!

A mi neveink: Pontosabban az enyémek, mert Apának semmi sem elég jó, de úgyis az lesz, amit én akarok :)
Lány: Dorottya,vagy Dóra, Léna
Fiú: Máté, Zsombor (inkább a Máté)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nati
Elindult a vonalzód :!: :lol:

Kép
p__lilla

Lilla! Légyszí egy ovutesztet! Szerintem pozitív lesz :lol: A hőd hogy áll?

Kép
Kép
cs_erika

Ercsi
Hőm 37 volt reggel. Még van két napom. Akkor tesztelek csak, ha addig nem jön meg. Az ovutesztnek mennyire kell amúgy erősnek lenni? Én nem bízom benne, mert Natinak is mutatott 2. csíkot és nem volt terhes.

Kép
p__lilla

na hello csajok. pár napja nem nagyon volt kedvem írni, de most van egy kis időm... minden este elolvastalak titeket, de az írás...
szóval nevek... mint látjátok a vonalzót a kicsi fiunk Eliot lesz. Más fiúnévben nem is gondolkodtunk mert ez mindkettőnkek tetszett. Lánynéven meg azért nem nagyon gondolkodtunk, mert fiút szerettünk volna. :) De szóba jött Mia, Zoé, Lara, Myrtill. Az nem lett volna ennyire egyértelmű mint a fiú.
Mégnes, én is szavaztam rátok. :)
lilla, én is nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz a teszt eredménye.
képzeljétek, ma voltam az Árkádban a Kenguru goldban. És annyira vicces dolog történt. Tettem fel nektek képeket a cuccokról amiket vettem. Volt egy naci amire mondtam hogy tök állat. polárral bélelt és majd jövő ősszel, télen lesz rá jó. 500 Ft volt. Erre ma a Kenguruban megláttam pont ugyanazt a babát. Nem hiszitek el hogy mennyi volt. Én sem akartam. Pont 5000!!!
Nagyon kemény, nem? Pont a 10-szerese!!!!!!!!! Úgyhogy amikor ráadom a kicsi fiamra a nadrágot majd mondom hogy 5000-res gatyája van. :)
Férjemnek meg holnap van a szülinapja de ma lesz meglepi bulija és nem tud róla. Alig bírtam rávenni hogy 'elvigyen' vacsizni... Közben ő meg beígérte valakinek hogy hazavisszük. Úgyhogy most próbálom visszaszervezni az életet... Drukkoljatok hogy minden összejöjjön! :) Majd mesélek hogy hogy sikerült.
Na szép estét nektek!

KépKép
muffin

Sziasztok!

Mágnes! Én is szavaztam :-)
Lilla, Kisvirág!
Kb. minden nap itt vagyok! Elolvasom kivel mi a változás!

Írni azért nem nagyon írok mert még nincs mit! Remélem izgulhatok én is majd a hónap végén, hogy lesz piri vagy nem lesz :D
Természetesen mi azon vagyunk, hogy kerüljön el jó sokáig :lol: :oops:

Kép

Kép
dbabett

Muffin
Jó szórakozást kívánok és boldog szülinapot a férjednek!

Lilla
Tényleg nekem volt halvány második csík az ovuteszten ovu után 8-9 nappal és még utána is. Szerintem ha még kivársz 2 napot akkor már csinálhatsz terhestesztet. Akkor az mikorra is esik? szombat? vegyél tesztet! legyen otthon.

na még ilyet!!! Valakinek már volt ilyen? Tegnap délután jött meg elég gyengén és ma már szinte semmi se volt. Bár a progiszintet nézve nem lehetett valami vastag a méhnyálkahártya. :shock: :shock: :shock:
A hőm is leesett mára 36.4-re.

Kép
Kép
nati80

Nati
Teszttel most el vagyok látva, rendeltem Leotól. A szombat reggeli hőmtől függ, hogy tesztelek-e akkor. Persze csak ha addig nem jön meg.
Akkor most szerencséd volt a mensivel. Úgyis holnap doki. Nem lesz olyan kellemetlen.

Mágnes
Boldog szülinapot a férjednek. Drukk, hogy minden összejöjjön!

Kép
p__lilla

Sziasztok!

GYors leszek, mert apa már az ágyban vár.
Ma már jobban voltam, csak dél körül fájdult meg a derekam, le is ültem, és 2-ig nem mozdultam. :D Még jó, hogy megtehetem, nem szól rám senki.
Lilla, nekem a 28. napon az ovutesztem 2 erős csíkos volt. Nagyon szorítok neked!!!!
Muffin, te nagyon kifogod a jó kis babarucikat! Gratula!
Nati, köszi a könyvtippet, akkor egyre gondoltunk.A görbédről nekem az jutott eszembe, hogy a luteális fázisban látszik sztem, hogy nem volt pé, mert hamar elkezdett ereszkedni, nem maradt tartósan fent.
Magdolnam, a könyv címe, Hurrá, terhes vagyok, de frászt kapok mindenkitől! Rózsaszín, és pufi tapintása van. Nekem nagyon tetszik.
Na akkor a nevek, hogy én sem maradjak ki. A lánynevek már régóta megvannak, ha 2 lányunk lesz, az első mindenképpen Natasa, a második Léna. (Mágnessel egyezik az ízlésünk :D )
Fiúk: Apa Balázst akar, nekem tetszik az Ármin, Ede, de eddigi közös megegyezésünk a Márkó.

Erika, drukkok mennek!!!!
Mágnes, nyomtam én is csillagot, holnap is megteszem!

Jó éjt, pussz mindenkinek!

Kép
jenny29
Mór

Jenny: A Natasa nekem is nagyon tetszik. A fiú névnél nekem a Balázs tetszik de a páromnak nem. Pedig olyan jól lehet becézni.

Kép
csucsu05

Mágnes
Sajnos ma nem engedett rányomni a csillagocskára. Szerintem 1 gépről csak 1x enged. :cry:

Kép
p__lilla

Mágnes: Szavaztam én is :)

Kép
csucsu05

jó reggelt!

mágnes, tegnap én is szavaztam, majd megpróbálom ma is.

csucsu! mizujs veled?

Lilla! szeretném ha te lennél a köv. kismami. nagyon drukk!!!!

Én szinte alig aludtam, de este jön a férjem és valentin nap van.
kár hogy én este mindig szarul vagyok, pedig már úgy odabújnék hozzá.
mindegy el.jön a mi időnk is, igaz?

Kép
andyfekete

Na jövök ma még, most csak kérnék szépen a mai napra is egy szavazatot! :oops: 20 szavazattól megfosztottak, azt hiszik trükközöm...
Rohanok, gyerek eszik

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Visszavonom a tegnapit, ma megérkezett a niagara! Fáj kegyetlenül. És pont megyek délután dokihoz, na mind1. Majd csak lesz valami.

Mágnes
Miért vettek el 20 pontot?

Csucsu, Jenny
Akkor engem biztosan szerettek!!! :D :D :D Tényleg szép név a Natasa és a becézése is jó.

Nevek. Én csak fiúnevekben gondolkoztam eddigi életem során. Tetszik a Zsolt, Gergő, Roland, Krisztián, Zoltán. Lány nevet egyet sem tudnék hirtelen mondani.

Jenny
A peteérős görbéim is hasonlóak, nem bírja elég ideig a sárgatest. Bár igaz volt már ennél szebb görbém is, de 5-ből csak 1. nem jó arány.

Kép
Kép
nati80

nati! Kaptál már gépet is a munkahelyen?

Lilla én is nagyon drukkolok ám neked! :lol: Ebben a hónapban az én ciklusom is 29 napos lesz, mert egy nappal későbbre érleltem meg a petéimet. :D Vagyis bocsánat, nem 29 napos, hanem 280 napos lesz. Csak a 29 napig nem fogok tesztelni. És potn aznap megyek az uramhoz, amikor nem fog megjönni. Szóval jó hétvégénk lesz majd jövőhéten. :wink:

Mágnes én is próbáltam újra szavazni, de már nem engedte. :(

Kép
Kép
cs_erika

Megváltoztattam a vonalzómat, meg 29 naposra csináltattam. Meg gólyát is tettem bele. Szerintem aranyos. :D

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Mágnes: nekem ma is engedett a gép szavazni. Meg is tettem :) Holnap is fogok klikkelni.

Lilla: drukkok mennek. A hőd ugye fent van?

Nati: drukk délutánra!

Jenny: mikortól tervezed otthagyni a munkát?

Erika: drukk jövő hétre!

Nevek: hát ha fiú lenne akkor megint bajba lennénk leginkább szóba jönne a Keve, Levente és a Bendegúz (az utóbbi csak apának tetszik), ha lány akkor Emese lenne. De jó lenne már itt tartani, hogy vitázunk a neveken.
Emlékszem még a szülőágyon is azon vitáztunk két fájás között, hogy Keve vagy Kende :) A szülésznő jókat mosolygott rajtunk. A végén mondtuk, hogy Kende. Erre ő: Oké ezt írja a karszalagra, de holnap jön az anyakönyvezető addigra legkésőbb döntsük el. :) A határozott szülők :lol: :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Még nem kaptam gépet, majd csak a jövő héten.

Mágnes
Én megint tudtam szavazni.

Erika
Úgy legyen! Együtt örülhettek a hétvégén a + tesztnek!

Kép
Kép
nati80

a natasa név tényleg nagyon cuki főleg hogy van egy tanítványom, akit így hívnak, csak én úgy becézem hogy Tasha (csak nekem engedi:) és hihetetlen a kiscsaj. nem ezen a földön él, hanem valami álomvilágban de meg lehet zabálni. félelmetesen okos és bármit is csinál, nem lehet rá haragudni. szóval a Natasán én is elgondolkodnék bár a férjemnek nem tetszik.

KépKép
muffin

Mágnes
Sikerült a szavazás! Szerintem 24 órán belül nem enged ugyanarról a gépről, de utána igen.

Kép
p__lilla

sziasztok!

Tökre kivagyok :cry: az imádott anyós átment zsarnokba. :cry: Nemtom mit csinálhatnék. A férjemnek vele nem lehet ellenkezni. Megtalálta a cigijét. Náluk szigorúan tilos dohányozni ez tudni kell.... És nem azt mondta, hogy kérlek szokj le róla, vagy nem gondolod hogy káros, bár a te dolgod,hanem ebből a házból azonnal tűnjön el! A férjem agya eldurrant és megmondta neki, hogy tisztázzunk valamit: EZ S MI HÁZUNK itt ne parancsolgasson, de normál hangnemben. Erre már engem is elkezdett "szapulni" és azt mondta nem fog segíteni semmiben. De hát mi nem is akartuk :evil: És sírva elrohant! Miért kell ezért sírni???????, Mondjátok már meg! EGy 27éves önálló, saját házzal, munkával rendelkező embert miért kell kisgyereknek nézni?

Az én apám is féltő ember, de az ő reakciója mindig az -met én is cigiztem korábban- hogy nem kéne lerakni? Szerintem ártalmas, aztán jól kiosztottam, hogy ez az én életem, majd ha tőle kérek pénzt cigire, akkor mondhatja. Erre semmi sértődés nem volt (azért viccesen osztottam ki, mert imádom apám), sőt magában gondolhatott amit akart.

Én sem örülök, hogy dohányzik, de én úgy gondolom zsarolással nem lehet mindent elintézni. Létezik kompromisszum is. Jól néznék ki, ha mi is átmennénk és megtilatnánk nekik a kávézást, mert -valljuk be- az is káros az egészségre. És megzsarolnánk, pl hogy nem láthatja az unokáját. Aszem páros lábbal rúgna ki a házából. Tökre kiborultam.

Gondolom otthon sír és utál engem is, mert nem pártoltam őt, csak annyir mondtam, hogy ne veszekedjenek!
magdolnam

Magdolnam!

Azt hiszem nagyjából sejtem, hogy mi lehet az anyósod kiborulásának a hátterében.
Szóval az általános gyakorlat az, hogy ha egy családba megérkezik a várva várt unoka, akkor általában(az esetek többségében) az anya részéről a nagymama lesz az, aki inkább előtérben van. Szóval valamilyen szinten megértem az anyósodat, szerintem ez a részéről egy védelmi folyamat akar lenni. Ha eddig jó volt a kapcsolatotok, akkor szerintem üljetek le, és beszéljétek meg, hogy ő is ugyan olyan nagymama lesz, mint a Te édesanyád.

Ne haragudj, enem akartam nagyon beleszólni, de szerintem ez lehet az oka a kirohanásának.

Kép
Kép
cs_erika

Na végre itthon!!!
A 23. napi progiszintem 16 lett. Így az átlag 9 a 21 helyett, ahogy mondta a doki. Szóval kaptam clostyt és 3 cnaptól a 7. napig napi kettőt kell szednem. Ha két hónap alatt nem jön össze a baba, akkor a 3. hónapban mehetek megint vérvételre, de akkor is kell szednem. Így látni fogja a hormonváltozást. Szóval van két hónapunk, szerintem pont elég is lesz.

megyek visszaolvasni.

Kép
Kép
nati80

Magdolnam
nagyon sajnálom, hogy ennyire kiborított anyósod, illetve hogy ennyire kiakadt hogy nem tudja irányítani a fiát és téged. Tudod a szülők mindig is aggódnak a gyerekükért és próbálják irányítani, de ez nem mindig megy. Tényleg meg kellene beszélnetek vele, hogy ez a ti dolgotok és nem lesz káros hatással a babára. Hol dohányzik a párod? Benn a lakásban vagy az udvaron? Mert ha az udvaron akkor főleg nincs miért aggódnia. Csak a párod egészsége miatt.
Biztos minden rendeződni fog.

te napi hány clostyt szedtél? Érdekes hogy nem kell mennem uh-ra közben.

ja igen a tsh szintem a felső határt súrolja, így ajánlotta hogy menjek el egy belgyógyászhoz és kérjek egy teljes pajzsmirigy vizsgálatot. Holnap be is ugrok a házidokimhoz és megbeszélem vele.

Kép
Kép
nati80

Nincs itt senki?

Akkor én is megyek aludni. Nagyon fáradt vagyok, fáj a fejem, szemem és a hasam is. Most igazi hisztis p..csa vagyok. :cry: :cry: :cry: :x :x :x
Mennyibe kerül a closty? Kb?

Kép
Kép
nati80

NEm sajnos itt nem az unokáról van szó, hanem egy olyan dologról ami nekem nagyon fáj a férjem miatt. Priviben elküldöm akit érdekel.

Ha a tsh magas akkor valószínű 2szer fogják megnézni, ha 2.re is magas akkor kapsz majd lthyroxint
magdolnam

a párom napi 4et szív, és nem benn a lakásban, hanm a garázsban vagy a munkahelyén.
magdolnam

visszatért a háningerem :shock: :shock: :shock: :shock: kb 1 hete. MIÉRT????????????
magdolnam

Jó reggelt!

Nati, ha jól emlékszem a Closty nem drága egyáltalán.

Magdolnam, küldd el légyszi priviben.

Kép
Kép
cs_erika

Magdolnam,Hamarabb kértem a privit, mint észrevettem volna, hogy elküldted. ment a válasz

Kép
Kép
cs_erika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?