Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Ma már megittam 1L folyadékot. Haladok! :)

Enikő, javítottam a táblit, várok még kicsit hátha másnak is lesz valami javítanivaló.

Kata, én és Vikike tuti nem megyünk :(

Szilvi, igérem lesz kép, már édesanyám is nyavjog egy pocakos képért.

Judy, köszi a jótanácsokat. Ma a védőnőm is ugyanezeket mondta. Rennie-t addig nem szedek amíg nem lesz naygon durva a helyzet. Nagyon jól néztek ki a skacok. :)

Ildi, ne félj, nem fog fájni. Szomrú meg ne légy, hisz már jön haza apácska. :) Amúgy kellet fizetned?

Márti, engem is megnyugtata ha érzem a drágát.

Vicuska?
Bessy?

madiani

Ani! Nem kellett fizetnem, mert nem csinált semmit, csak megnézte, meg elmondta mit kell csinálni, meg hogy amit kell azt hogy fogja.
Én akkor is félek! Még a fogkőleszedéstől annyira nem, de a fúrás.....ááááá!
Inni-inni -inni! Naponta ha min. 2litert megiszol, az már jó. Én legalábbis csak ennyit iszok, de szerintem elég, bár ha lehet több, az csak jó.

Lányok! Ha megjön apácska csináltatok vele pocakos képet, és teszek fel. Már nem olyan beesett a pocim, mint szokott. :)

Szilvi! Nekem mindegy, h kicsi lyuk, vagy nagy. Nekem mindegyik fáj!:( De erős leszek, és Kismanóra gondolok.
n.k.ildi

Ani! Nekem a fogdokit átírhatod. 21.-én megyek. :(
n.k.ildi

Ani
Gratula, csak így tovább. :)
A Rennie tényleg nagyon jó! Nekem aszonta a doki, hogy nyugodtan egyek belőle, ha szükségét érzem. Főleg éjszaka érdekes, hogy ne folyjon vissza a nyelőcsőbe, ne marja ki. Utána sokkal rosszabb lesz...
De próbálkozhatsz keksz, kétszersült, tejcsi dolgokkal.
Vendég

Ildi
Lehet, hogy én tudom rosszul, de inkább 2 lityinél többet kell inni, mert ugye kell a kis izgő-mozgónak is.
A fogkőleszedés nem durva dolog, a fúrás.... attól függ... Lehet, hogy kisebb a lyuk, mint gondolnád.
Vendég

Ildi, igen nekem még plusz veseköveim is vannak, így azt mondták hogy a napi 2 liter a minimum de inkább 3 legyen. Át fogom írni a táblit.

Szilvi, köszi a rennie-s infót.

madiani

Ildi, Te óvónéni vagy, ugye? :) Lenne egy kérdésem: mikortól lehet bölcsibe adni a babát? Nem állandóra, csak mondjuk pár órára...mert lehet, hogy mi majd erre szorulunk, ha Veszprémbe kell mennem... :(
Vendég

sziasztok,
most csak gyors bekukkra jövök :P
Este én is megyek a talira, 4-kor lelépek innen és igyekszem minnél előbb odaérni!!! Már nagyon várom!!!
Lányok Ti fogtok enni??? Apának viszek hazza pizzát, de én nem bírom ki addig... :oops: hatkor nálam Mütyürke már rekalmál a vacsiért...
Vicuska??? mai hő??? Jössz este??
Alexa, örülök, hogy Te is jössz!!!
Vendég

Nati,

Én tuti eszek valamit. Sosem bírom ki, ha oda megyek, hogy ne egyek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Márti,

Én nem vagyok óvónéni, de Danika volt bölcsis és volt egy kis csoporttársa aki 7 hónapos volt. Ott tanult meg felállni, mászni, menni etc..
Szóval szerintem fél éves kor után már mehet.

Ani,

Nekem is 2 l-t mondott a védőnő, de ugye neked ott vannak a köveid is, szóval hajrá-hajrá. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi,

Gondolom már tükön ülsz apa miatt. Még nekem is kellene vennem valamit apának Mi csak csokit szoktunk egymásnak adni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Én is eszem!!!!!!!!!!! :lol:
Hozok vmit apának is!! :lol:

Kata,hol vagy?? :shock:
Vendég

Elvileg Krixtáék ma hazamehetnek,jól gondolom??Lejárt a 3 nap!
Vendég

Nati
Én is fogok abrakolni. Az lesz a vacsi. :)
Vendég

Hello csajok.

Most jöttem meg a bevásárlásból, most pihizek, mert húz a pocim lefelé, és nem jó érzés.

Alexa, mindjárt elküldöm priviben a számomat,és akkor megbeszéljük a részleteket. Vagy, ha megbeszéljük még most, mikor, hol veszlek fel, az is jó!!!

Ja, a talin én is tutkóra eszen valami(ke)t, mint mindig!! mA SOKÁIG RÁÉREK ELVILEG, mert apa Sárváron tart céges tekézést, és csak későn jön haza :lol:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Bessy, nagyon eltűntél......... :shock: Mi újság??

Vicuska?? :roll: :roll: Hő?? Keresselek másik topicon? Ott megtalállak?? Ide is gyere!!!!!

Húúú, nem gondoltam, hogy ennyire kipurcanok....

bocs, nincs több erőm írniiiiiiiiiiiiiii

Kép

Kép

hoppá

Kata!Fél 5-kor hívlak,mostmár nem zavarok!
Vendég

oké, várom!!

Kép

Kép

hoppá

Lányok!
Jó talit Nektek :lol: ,ja és jó étvágyat :wink: :lol: !
Mi nemsokára megyünk az orvoshoz!
Inkább hallgassa meg Bencust,mert eléggé köhög! :(

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz!
Nagyon sajnálom,jobbulást Nektek!!Majd írj,hogy mit mondott az orvos!
Vendég

Andesz, remélem nincs semmi baja Bencének!!

Ja, Ani, jó az nst időpontja: jövő szerda! köszi

Kép

Kép

hoppá

Kata
Jó pihizést!

Andesz
Kár, hogy nem tudtok jönni. Sebaj, majd legközelebb. :)
Jobbulást Bencusnak!
Jobban van már a torkod
Vendég

Hoppárézi! Lemaradt a :?: ....
Vendég

Andesz,

Jobbulást Bence babának, biztos semmi komoly. :lol: :lol:

Kata,

Jó pihizést, nekem már a könyökömön jön ki sajna. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ani,

Nkem is jó a febr 20 NST-nek, bár remélem azon már én nem leszek ott, már át is írtam a profilomban.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andesz,
sajnálom, hogy Bencus is rosszabbul van, azért remélem hamarosan mind rendbe jöttök!!!! Már elég régóta benne vagytok!!!

És lányok, akik ma nem jöttök a talira :cry: :cry: de nyáron majd tényleg szervezünk egy olyat, ami talán mindenkinek jó :P

Ani, :cry: pont azért javasoltam a csütörtököt, hogy akkor nem vagy suliban és el tudsz jönni, erre... :cry: de biztos jól fogjátok érezni magatokat Vikikével!!!! Csak nem meglepit szerveztek a fiúknak????

Gabi,
jó volt, hogy jöttél!!! Üdv Noel babának!!!
Vendég

Ani,
holnap megyek fogdokihoz is, gyökértömés.... :cry: :cry: már vagy hatodjára kezeli, és már nagyon kezd elfogyni a türelmem...
11-re megyünk 4d-re, majd 15.30-ra fogdokihoz... Nem fogunk unatkozni, az biztos..
Vendég

Márti!

Igazából pontosan nem tudom, mert mi a fősulin a 3- 6-7éves korosztályra "szakosodtunk", de azt tudom bizosan, h ogy egy éves kortól már lehet vinni őket, de valahol már ennél kisebb gyermekeket is fogadnak, ha nincs teltház.
Amúgy igen, óvónéni vagyok.

Judy! Igen. Mostmár nem a napokat számolom vissza, hanem az órákat. Bár már számolhatok percben is, ha átváltom, szerncsére nem sok.

Andesz! Bencének jobbulást!

Ani! Védőnőnél mindden rendben?
Lányok a kórházban van még látogatási tilalom?
n.k.ildi

Elkezdtem olvasni a fórum elgelejét, mikor Judy szeretett volna egy harmadik kisbabát-egy kislányt. Aztán csatlakozott Kata meg Vicuska!

Olyan jó volt átélni, mikor kiderült, hogy Judy aztán Kata is anyai örömök elé néz. Teljesen átéltem amit írtatok. És veletek örültem, mikor kiderült a zebrás teszt.

Vicuska! Neked nincs mese, baba kell. Alig várom a holnapi teszted.

Most elkezdek főzni, és ott folytatom, mikor megjött Ani.

Annyira jó olvasni. És erre még csak most jöttem rá. :) Ejnye-bejnye Ildi
n.k.ildi

Nati
Nem jó móka a gyökértömés... :? Elhiszem, hogy tele a cipőd vele.

Ildi
Mennyire sürgős a látogatási tilalom?
Tudtommal még nem oldották fel, de be kell mennem egy receptért, oszt úgyis látom, mi a helyzet.
Vendég

Ildi
Megértelek, én is elolvastam az elejét. Azért több, mint 100 oldalt végigbogarászni.... Kitartást! :)
Vendég

Szilvi!

Olvastam neten, h mától már feloldották, 15órától lehet menni ma 18 óráig. De köszönöm!
n.k.ildi

Csak gyors bekukk, hogy mindenki egybe van e még.

Nati, sajnálom én is hogy nem lehetünk ott. Nem közös a programunk Vikivel. Én a szomszéd csajszival (Márti) megyek vásárolni, és neki elöbb megigértem. Nem akarok szart csinálni a számból. Nem aggódok lesz még olyan tali ahol mindenki ott lesz.

Védőnéninél minden oksika volt.
Pussz rohanok is.

madiani

Ildi
Előfordulhat. Házak között kutakodok. :D

Sikerült felhívnom a háztulajt, szombat délután megyünk megnézni. :D
Vendég

Megprószálok hamarabb lelépni, remélem, RLre se kell 1 órát várni. Ügyeletes lesz. :(
Akkor a zizolabellában. :D
Vendég

Na megjöttünk!
Dokibácsi meghallgatta az én Drágámat,azt mondta,elég hurutos!
Ugyhogy kaptunk köptetőt,azt mondta,ezt nagyon szeretik a bébik!
Na lányok jó talit Nektek :lol: ,képeket kérünk ám! :lol:
Ja,és jol öltözzetek fel,mert hideg van! :?

KépKép
KépKép
andesz78

Bocsi lányok,hogy ma se tudtam jönni,de délután hajat festettünk,meg takarítottam ezerrel.A vasalni való lassan hegyekben áll, holnap muszáj lesz neki állnom,de azért majd megpróbálok jönni.

Remélem jól sikerült a tali és ha jobb idő lesz én is megismerhetlek benneteket.Eddig csak Krisztával meg Chrissyyvel találkoztam.

Estére kívánok mindenkinek boldog Valentin-napi összebújást a párocskájával :wink: !!!

Puszi:Gabi
Vendég

Jó volt a tali. :lol: :lol:

Vicuska, miért nem jössz ide?????? :shock: Olvastalak a másikon.

Noelnek (is) jobbulást kívánok!!

Jó éjt!! Megyek csicsikálni, hulla vagyok még mindig. :?

Kép

Kép

hoppá

Jóóóóóóóóóóó reggelt!!!

Jó volt a tali, ismételten. Sajnálom, hogy kevesen voltunk, de majd legközelebb. :)

Andesz
Akkor elindultatok a gyógyulás útján. :)
Vendég

Jó reggelt,

Jól éreztem magam a talin tegnap, igaz a gyomorsavam az egekben volt, de ennyit megért. :lol: :lol: :lol: :lol:

Andesz,

Az enyémek is nagyon szerették ezeket a köptetőket, mert olyan finom édes ízük van. meglásd hamar rendbejön Bencus. :lol: :lol:

Tud valaki valamit Krixta-ról??? Elvileg tegnap hazajöttek. :lol: :lol: :lol:

Na , megyek nekiállok a takarításnak még utoljára szülés előtt. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

szijasztok!

Nem ismétlem a lányokat :) Bessy,most komolyan nem tehetem fel a képeket? :lol:
Vendég

Márti,

Én megnézném magamat priviben, hogy nézek ki. Ha elfogadható, akkor felteheted.

Elküldöd???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nati,

Drukk a 4D-hez.
Gyere ám a hírekkel, nehogy eltűnj egy pár napra. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Márti
Az én fejem mindig torz a fényképeken, nyugodan felteheted. :lol:
Vendég

Sziasztok!
Jó reggelt!

Örülök hogy jó volt a tali, sajnálom hogy nem lehettem ott.

Andesz, mielöbbi gyógyulást kívánok. Írok privit.

Vicuska, tessék ide is jönni! 8)

Bessy???

Nati várunk a 4D-s képekkel.

A taliról is várom a képeket!

madiani

na akkor itt vannak, amin Bessy nincs, amin meg van (1 kép) azt elküldöm neki priviben. :) Ja meg felteszek egyet, amin van, de csak hátulról látszik, szóval... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Anita új frizkóval, mondanom se kell, ma már tök nem úgy áll. :evil:
Kép

Csajszikák, ma megyünk Karosra a Mártiékkal (szomszéd), csak vasárnap jövök, remélem csupa jó hirre.

madiani

Alexa, a Tieid is kérjük! :)
Nati, gyere hírekkel!
Vendég

Ani, jó a hajad!
Vendég

Bessy is volt a talin? Kérek róla infókat! Olyan régen írt ide :cry:

Chrissy, mit tudsz Krisztáékról? Veletek mizú?

Le merem fogadni hogy hétvégén fog mindenki írni :evil: (amikor nem tudom elolvasni)

madiani

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?