Sziasztok!
Ilyen jó hírekre szeretek jönni!
Nellike,
nagyon örülök, hogy megvolt a beültetés, most pihenj sokat és kimondhatatlan sok babatapit küldök neked.
Szezso, Vicuska,
nagyon szép görbék, Vicuska ne aggódj, szerintem fel fog menni az a hő! Csak bízz benne, csak + gondolatok, aztán + tesztet kívánok mindkettőtöknek.
Bettike,
akkor mostmár lehet gratulálni, úgyhogy GRATULÁLOK, várom a beszámolót.
Évi,
olvastam az apróbetűst, szerintem én is oka vagyok annak, hogy az inszem nem sikerült mert abban az időszakban túlhajtottam magam, jobban kellett volna vigyáznom. Most nagyon odafigyelek mindenre és remélem, hogy most sikerült.
Szóval most milyenek a megérzéseid velem kapcsolatban?
A fogdokitól ne félj, nekem a szuri szokott egy pár pillanatig fájni, utána már nem szoktam semmit érezni. Én minden esetben ragaszkodni szoktam az oltáshoz, mert az csak pár másodpercig fáj, és a kb fél órás kezelést már nem is érzem.
Desviki,
mikor tudjátok meg a kicsi nemét? Neveken gondolkodtatok már?
Czinke,
hát igen, a kibékülős "dolgok" mindig jók szoktak lenni.
Dita,
mi is elég sokat veszekedtünk amikor pém volt és nem veszekedni kellett volna. A férfiak honnan érzik a pét? És miért lesznek akkor hisztisek? Bár az én uram a mensit is jobban tudja nálam, már előtte két nappal duzzog.
Azt kívánom, hogy minden napunk legyen ilyen jó hírekkel teli, mint ez a mai volt!