Sziasztok!
Nagyon boldog névnapot kívánok Bálintnak, és Daninak!!
Brigi: ügyes voltál, hogy nem hagytad rá, és még ráadásul jobb is lett, amit helyette vettetek! Nálatok nagy buli lesz a névnapozás? Tök jó...
Majd tegyél fel képeket!
Hát, szép barna szemekben felétek sincsen hiány...
Hamarosan válaszolok ám a pü-re!!!
Mandula: kiváncsi vagyok mi lesz az eredmény, én azt hittem, hogy azért fehér bőrű Ádi, mert Te is az vagy. Ezzel az erővel nekem is vashiányom van. Na de ártani biztos nem ártott.
Manó: szuper az új avatar! És tündériek a Bendéről készült képek! Akkor nálatok azért elviselhető a foci rajongás. Nálunk állandóan az megy a tv-ben, minden bajnokságot végignézünk, és már kívülről tudom az egyiptomi nemzeti csapat tagjainak nevét.
És ami a szomorú, hogy én egy nagyon kicsit sem szeretem a futballt.
Timcike: azért ha nem marad abba a fájás, csak nézesd meg dokival szerintem. De remélhetőleg csak meghúzódott vagy ilyesmi. Köszi szépen, szerintem Atticy is nagyon nagy nőcsábász lesz a szép zöld szemeivel, és a mosolyával. Majd mehetnek a fórumos fiúk együtt diszkóba. Jaj nektek Sárika és Ágika!
Noémi: elhiszem, hogy el vagy havazva, de biztos szuper jó lesz, nagyon jó Nektek!!!
Képeket várjuk majd!!!
Mogyó nem is mondtam, hogy nagyon tetszik az avatarotok! Neked sikerült összehozni vagy Menyusnak?
Nekem az a bajom, hogy az Istenért nem akar 12 kbyte alá menni. Hogy csináljam??
Képzeljétek az előbb elvitte apa Azizt egy órára, azt mondta jól elvoltak, egy picit sem hiányolt engem!
Ez a gyerek bárkivel elmenne, csak kint lehessen a lakásból.