Sziasztok!
Megjártuk mi is a Kaálit, és nagyjából azt mondta a doki, amire számítottam. Nem kell megvárnunk a 3 hónapot a pajzsmirigy kontrollig, március közepén már mehetek vérvételre, és ha az rendben, akkor a következő ciklusban belevágunk még egy inszembe. Többet nem javasolt, de ha ragaszkodnánk hozzá, akkor lehetne. Felajánlotta, hogy felír a lombik várólistára, de ezt már előtte itthon elvetettük. Inkább visszamegyek kicsit dolgozni szeptembertől, a Dóri pedig bölcsibe, hogy összeszedjük magunkat kicsit anyagilag, és jövő tavasszal lombikozunk.
Az inszem nálunk is másképp fog menni, mint eddig, Merionalt kapok a Closti mellé, és ír Utrót is. Hát, ennyi. Legalább már körvonalazódott a jövő
Akárhogy is lesz, úgy lesz jó
Nellike!
Már biztos túl vagy a beültetésen, úgyhogy babaragacsok++++++++
Bettike!
Remélem hozol képet a legifjabb topicbabáról!
Vicuska!
Nem ér elkeseredni, nagyon korán volt még ez a teszt... Ebből még nagyon simán lehet pozitív!
Dita!
Az esti hő sajna semmit nem jelent, csak a reggeli számít
Szezso!
Nálam még csak elhatározás szintjén van a fogorvos, még a bejelentkezésig sem jutottam el
Te viszont nagyon bátor vagy, ha már időpontod is van!
Nemone!
Na, ezek jó hírek, lehet, hogy mégse marad ki egy ciklus! Szuper, drukkolok,hogy így legyen
Biztos nem lehet komoly a fertőzés, ha téged nem is kell kezelni!
Kata!
Nekem 4 sikertelen inszem a feltétele a lombiknak, ma jól kiokosított a doki. 35 év felett már csak 3 kötelező, de a Kaáliban senkinek nem ingyenes
A lombik 60-70 ezerből megvan, mert a gyógyszerek 70%-át állja TB. Ez az összeg csak a normál stimu adagra vonatkozik, ha valaki nem reagál jól valamire, és több kell belőle, akkor többet kell fizetni. Így nem olyan vészes, főleg, hogy az inszem gyógyszerekkel együtt több, mint 50 eFt...