Megérte! Nyami lett! Hurrá!
Kedvenc gyerekem még mindig hasonfekve alszik az ágyamban, kb fél 3 óta, szintén hurrá és üdvrivalgáshegyek.
Emellett ma kipuccantottam a fürdőszobát meg a többi csempés helyet
Én marha! Belefőztem a szószba a babérleveleket! Holott koszorút kellene fonnom belőlük a homlokomra!
Próbálok kimászni a vérciki depiből ...
Zulu
egyetértek Momoval. Egy farracsapás még nem GYIVI-esélyes megmozdulás. A kifeszített gumi is megcsípi a gyerek ujját, az agyonmancsolt cica is odakarmol. Kell, hogy érezze maga körül a korlátokat, lelkileg és fizikailag egyaránt. Ez nem azt jelenti, hogy agyba-főbe kell csépelni, de bizony előfordul, hogy anya fáradt, nyűgös, ingerült, és ha egyébkor nem püfölöd, abból az egy (pelenkás fenékre mért, tehát fizikailag nem jelentős) ütésből megérzi, hogy elérte a korlátot. Sajnos, van ilyen. Ne izgasd magad rajta. Ha viszont már a stresszbogyónál tartunk, Magne B6 segíthet. Meg a kullancsok se másznak meg, mert utálják a pórusaidból kiáramló B-vitamin-szagot
Momo
még az jutott eszembe, bár lehet, hogy marhaság, hogy valamiféle alkotó tevékenységbe nem tudod Timit belevinni? Sógyurmát például felfalná, ahelyett, hogy Apának csinálna valami szépet, mondjuk csigát vagy gilisztát vagy bármit? Tudom, hogy kicsi még, de a feszültség szublimálható lehet ... Biztos nagy állatságot írtam, meg aztán koszol is, de a kőműveseknék biztosan van vékony takarófólia ... Bocs tényleg, ha hülyeséget írtam.
Zsurlo
mikor olvaslak, mindjárt eszembe jut vízben üdvözülten vigyorizó Andulka
Jujdenagyon cuki volt!!!
Sofka, Norka
nem nagyon parázom a kaja miatt, csak mindig idegelnek a szakik, hogy gebe a lány. Pedig fejlődik rendesen, a havi 2 centijét szépen megnövi, csak hát cinga! És hiába magyarázom nekik, hogy gyárilag ropesz! Mitől lenne drabál csecsmőm, ha eccer nem a Hulk Hogan az apja? Meg én se a Brigitte Nielsen vagyok?
Ma egy jót mondott a kolléganőm, akinek ezt belesírtam a halló?-készülékbe. Aszonta :"Drágám, miért adott neked a Jóisten két fület? Egyiken be, másikon ki!"
Sofka
tőled külön kérdés: a sütőtök magában, az gyüminek számít, mondá a védőnéni. Azért kapja krumplival. De megpróbálom holnap krumpli nélkül. A maradék pürét meg majd megeszem én
Urszila
szegény Zsuzsi, egyedül
Esetleg egy középiskolás bébiszittyó délutánra?
A hófordulós babáknak minden jót és vidámságot!
Nadine
nekem CSÖPI van, még cask egyszer használtam, de nem tűnt rossznak, úgy értem, hatékony volt de nem túl erős. Azon a kurflin át akkora a levegő nyomásesesése, hogy nem bánthatja Zsanka nóziját. Próbáld ki a kézfejeden.
Zsuzsi
hess, hess, hess depi! Férjjel nembeszélés
Annyira sokat gondolok rátok, nem igaz, hogy annyi mindenen keresztülmentetek már, és ne találnátok megoldást! Gyuri Halloween-parája érthető, szegény
Nemodavivés szerintem jó ötlet. Puszi Mikirályfinak, és te se parázz a főzelék miatt, én is bízom benne, hogy az érettségi bankettre nem kell elmenjek táplálni a kiccsajt
Évi24
ne aggódj. Asszem Miszike Bekijénél is ekcémát diagnosztizált a doki, és ma már semmi baja! Úgy pancsizott, hogy csak na!
Maci_2
hehe, borjúhusival jól beugrattunk titeket, hehe!
Az a szerencse, hogy ezek a pácok mindig kiválóak, akármilyen husira teszed őket, így sejtettük ám, hogy nagyon mellé nem nyúlhatunk
Nyügi Roni
Szerintem a vendégek vasalhatnának egy kicsit
Jujjuj, nekem is kellene vasalnom, de a lyány odabent hentereg a vasalódeszkát rejtő szobában
Sebaj, majd ha felébredt, remélem, nem lesz ordítozós nagyon
Asszem ma kap délután is barackot, hátha nem lesz éjjel műsor a száraz pukik miatt
Anita
szegény hasfájós Robóka
Gripe Waters cseppekről nem tudok nyilatkozni, nekünk nem vált be
De sokaknál csodát tesz.
Pussz és bocsi, ha valaki kimaradt!
Kangi és mégmindigalszik Julcsi