Cherry!
Nem tom mennyire jön be neked pölö a virsli, párizsi, csirkemell és más hasonló lájtos kaja, de én ezekkel fogytam havi 4 kilót! A lényeg, hogy ha nagyon muszáj kenyeret enned, akkor az teljeskiőrlésü rozs legyen, ez még belefér. Kivétel este. Asszem nem nehéz, ha az ember látja a célt! Előttem olyan lány volt példának aki 100 felett volt és így fogyott tavaly április óta 60 kilót!
Norbizott egy darabig és rájött arra, hogy mit mivel lehet, ő kutyult is én nem, nekem a napi főétkezésem megvolt, azt ettem amit a család, de kizárólag 13 óráig! Mondjuk én nem szerettem volna drasztikus fogyást! Ha délben megvan az ebéd, könnyű kibírni! Persze vannak olyan főtételek is amik nem hizlalnak, ilyen pölö a lecsó, lájtos pörö csirkemellből, a csirkemell egyébként mehet minden mennyiségbe, bármilyen formában salátával vagy minimális kenyérrel, de tényleg minimális. Egy falat husi, egy morzsa kenyér!
Még a tojás az amit minden mennyiségben lehet, azt is bármilyen formában! Arra vigyázz, hogy ne használj zsiradékot, olivaolajat ajánlanak, de és sajnáltam rá a pénzt, így kevés étolajjal sütöttem és így is olvadtak le zsírpárnák! Ha tavaszig nem leszek babás, újra elkezdem, bár így, hogy teljeskiőrlésű rozs kenyeret eszek, nem hízok! Viszont van rajtam pár kiló, amit bárkinek odaadok örökbe!
Csakmert ilyen jószívű vagyok!