Szia Zorkanya,
Még én papolok neked türelemről... Ma is párszor jót kiabáltal szegény Ábelel. Utána meg olyan,d e olyan lelkifurdalásom van. Kénwe előtte tízig számolni.
Szopi: kb. hány óránként szopik a lurkó? Vhol azt olvastam, (lehet hogyx itt a rendelőben), hogy még gyakrabban kell mellre tenni, akér két óránként is. Téynleg ez a lergjobb tejszaporító. Én magam háluistennek szerencsés fajta vagyok, nincs szükségem semmiféle tejelválasztást serkentő teára (több helyen olvastam, hogy csak pszichikai hatása van, persze ez sem elhanyagolandó). A lényeg a sok folyadék, legyen az báérmi (persze nem pálinka). Az jó, ha mindkét cicből szopik, ennél többet nemigen tehetsz. Zorknál ez hiogy volt?
Megijesztettél, hogy hétfőtől nincs már férjed. Gondoltam erre, hogy valószínűleg "csak" dolgozik, de felmerült bennem más lehetőség... Azért ez a jobbik variáció.
Egyébként vele mizújs? Jól vagytok?
Zorkanya, (szerintem) a belső szervek nem a terhességed miatti összepréselődéstől nőttek össze. Ui. azok már az előző szülés után összenőttek, ahogy a sebed is befrrt, a belső sebek is beforrtak, sajna ilyen szerencsétlenül, összenőtt eggyel-mással. Ez nem alkati kérdés (mármint hogy kevés volt a hely és azért). Pontosabban alkati, sajna ezek szerint hajlamos vagy rá. Én még csak nem is tudom, hogy nekem voltak-e összenövéseim. Szerinted honnan lehetne ezt megtudni? Meg lehet nézni a műtéti naplót, vagy ilyesmi? Az internettón megkérdeztem Mr Spockot, ő azt mondta, hogy harmadik, többedik császárnak "feltétele", hogy ne legyen, ill. ne legyen sok összenövés. Azt ugye meg csak császárkor látták, azt így doki meg nem monmdja, hogy csak úgy ránéz a hasamra és kész.
Amikor adták az érzéstelenítőt, én is mocorogtam, (detto halálfélelem), nekem még a jobb lábam is mozgott magától (gondolom vmilyen idegbe ment a tű). Én arra gondolok, hogy azért féjt a fejem, mert utána elvileg csak jobbra-balra szabad a fejet mozgatni, én meg fel is emeltem. Állítólag ilyenkor vmi az agyvízzel, és azért fáj a fej. (?)
Van segítséged? Jár még az az egyetemista lány?
Sírós a kis Döme? Vagy jó gyerkőc? minden jót, vigyázz magadra, és TÜRELEM! (Bagoly mondja...)
üdv és puszi
Zsóka