Jó reggelt!
Mági!
Csatlakozom az Anna fanokhoz! Tényleg gyönyörű csaj, nem győzöm mondani!
De az meg hab a tortán, hogy milyen ügyes, nagyon sokat jelentett ez a torna, pár hét és el is indul!
Tök jó akkor, hogy költözhettek, nincs akkor kavar a számlákkal.
Livi!
Dokiváltás
Mondjuk én jelenleg fogalmam sincs kinél szülöm a másodikat. Mind ellen vannak ellenérvek. A volt dokim se hiszem, hogy mégegyszer kitenne ilyen veszélynek, múltkor előre köszönt az utcán, hát valahogy nem volt bennem harag.
Noémi!
Na ez az, Veronikának nem emelkedik ki, pedig szopizik még mint a kisangyal! Remélem lelappad. Már rémeket látok, pl hogy ezért zabál annyit, mert hormonzavara van.
Falexa!
Ja! Vasárnap jó volt, nehezen indult. Apa elment kocsit mosni,felvitte dédit nagyihoz,közölte,hogy defektünk van, nincs pumpánk. Hívtuk Győzőt,neki volt kompresszora,felfújta,na fél 11 körül voltunk úton. Megnéztük a Charlie wilson háborúját, jó volt, aztán shoppingoltunk. Majdnem minden üzletben féláron voltak rucik. Vettem Converse melegítőt 4200-ért, felsőket 1500-3200-ért, vászongatyót 1500-ért, Petrának 2 tavaszi gatyót amit capriként is tud hordani, búgócsigát (pont olyat mint a Bazsié, imádja), fakirakót, Adidas pulcsit!! Ja, meg nem bírtuk otthagyni a kis vejünknek egy .. nem is mondom el, majd odaadom!
De nem megcsalni ám Petrát, nézzenek már oda!!!
Bazsi miket kapott szülinapra a családtól?
Jó Jakuzzizást B-éknál! (gondolom ott
)
Nika!
Á, hagyjátok, rájöttem én is, olyan hülyeség mint a többi, nem is értem hogy vettem be. Csak akkor kapsz pontot, ha veszel is valamit, vagy a regisztrált tag vesz valamit. Na megint megfogadom, hogy nem regelek ilyen baromságokra.
Sziszi!
Milyen padlótok lett?
Csilla!
Ja, a szőnyeg az, ahol nem kell cipő, de kemény talajon igen. Még mindig nem tiszta az ügy nálam sem. Nincs még benti szandink.