Kincs: Ment a válasz
Anyoo: Gratula az óriás maszatkához! Minden rendben lesz nálatok is
Lafi: Hunor mekkorát nőtt. Tényleg édes a pofija
Az egész gyerek olyan, hogy az ember szívesen megdögönyözné, meg hasra pocit nyomna neki
Csakegy: Na, a Macskafogó 2-vel mi is így voltunk, bár nekünk premier előtt volt szerencsénk megnézni egy nagyker jóvoltából ingyen, így egy fillérünk sem bánta a rossz választást. Tényleg nem egy nagy szám, de arra jó volt, hogy nem kellett addig sem dolgozni
Mniki: Csak ennyire ugrottál be?
Majd azért magadról is mesélj, jó?
Monee: 12. hét után hihetetlen nyugalom lepi el az ember lányát. Én akkor kezdtem megnyugodni és lehinni, hogy velünk marad a pici, mert persze a "jóbarátok" emlékeztettek rá, hogy addig semmi sem biztos... Szóval utána már én nyugodt voltam, de sajnos a másik topikban mindig van egy lány aki most vagy emiatt aggódik túlzottan vagy amiatt. Szinte mindig van valami aggódnivaló
Nekem valahogy természetes volt, hogy bejön velem az uram az UHra. Nem felejti el az első látogatást sem a dokinál (ott a rákszűrés mellett volt UH is) és hát iszonyatosan büszke volt a drágám
( a vizsgálatnál nem nézett oda, de az UH gép bekapcsolásakor már nem ült a fenekén...
) A génjei
Arra a dokilátogatásra kicsit noszogatni kellett, de a többire már természetes volt neki is, hogy jön. Asszem a 6-7. heti "szívhangos" UH még hüvelyi volt, de a 12. heti már hasi. Szerintem, ha az ultrahangos doki közölte volna, hogy nem jöhet be, akkor rátöri az ajtót
Nagyon jó érzés volt ezeket együtt átélni és látni az arcán azt a mérhetetlen büszkeséget
Jobban lekötötte a monitor, mint az, hogy én ott lent most egy kütyüvel fekszem a lábam között
Ezért reménykedem benne, hogy a szülésnél is ott lesz és leginkább velem fog foglalkozni, nem pedig azzal, hogy ott lent mi történik és mi hogy néz ki...
Lányok: A véleményeteket kérném az Avent Isis mellszívójáról. Használta már valaki? Megéri azt a pár ezer forintot használtan? Tényleg jó?
Köszi a válaszokat előre is