Sziasztok!
Lidike, Livi!
Nagyon boldog névnapot kívánunk nektek!
Szintiának, Timinek és Hannának boldog szülinapot így megkésve!
Névnapi köszöntéseket köszönöm!
(Vali, neked külön is!
)
Egész nap nem volt időm jönni, de látom, jó sokat írtatok! Még vissza se olvastam.
Na, akkor lássuk az elejétől ameddig eljutok!
Bartika!
Sokan mondják, hogy gyorsabb a második/többedik szülés, mint az első, de nem feltétlen igaz. Szerintem olyan ez, mint aaaaaaaamikor azt mondják, hogy a második baba mindig nagyobb, mint az első. Egyébként nekem első szülésem lesz.
Ágy-ügyben: Szerintem biztos zavarja az új helyzet, de majd megszokja!
Nagyon édes Pötyi!
Angi!
Lidike gyönyörű nagylány!
Az utolsó kép nagyon vagány!
Melitta!
Akkor mindenképp írok!
Gépedet sajnálom! Zazi volt a tettes? Én a múlt héten, míg zuhiztam, elindítottam egy Thomast a kanapén Kevének. Mikor beértem, közölte, hogy leesett a számítógép. Mivel továbbra is a kanapén volt, csak becsukva, nem hittem el, kérdeztem, hogy nem csak becsuktad? Ő kötötte az ebet a karóhoz, hogy leesett, még azt is mondta, hogy a szönyegre, meg is mutatta. Mivel azért van súlya, hitetlenkedve kérdeztem, hogy És te tetted vissza? Erre büszkén bólogatott, és közölte, hogy "Erős Keje!" Annyira vicces volt, hogy még dühös se lettem. (Persze biztos más lett volna a helyzet, ha baja lett volna a gépnek.) Mikor aznap Attila hazajött, első dolga volt, hogy neki is elmesélte!
Mamacka!
Megnéztem pár videót a linken, hát... Keve nekem sem mozgott ennyire, de ez a baba nagyon durván nyomja! Kifejezetten fájni szokott amiket csinál, a látvány is ijesztő! Pl.: Kidug egy lábat úgy 4 centire a hasfal többi részétől. Aztán úgy hagyja, az se zavarja, ha megfogjuk. A feneke meg a másik ldalon lóg ki.
Mondjuk számítottam rá, hogy durva lesz, mert néha Keve is okozott kellemetlenséget, és ennél a babánál már a 26. héten olyan fájdalmas volt néhány megmozdulása, mint a Kevével a végén.
Vali!
Kötőhártya-gyulladás:
Jobbulást Alíznak! Azért jobb már?
Illeték durva! Ha mégis ez a helyzet, lehet kamatmentes részletfizetést kérni, én is így fizettem.
Arra az egy-két hónapra minek mész tornázni? Még egy bérletet se tudsz majd lejárni! Vagy a maradék fölhasználható lesz terhestornára?
Anita!
De édes Boti! És babának is milyen szép volt! Már tavaly is megállapítottam, hogy csak az én babám volt csúnya mikor született, és baromi irígy voltam mindenkire a topikból!
Cory!
Lizi csúcs!
Én mondjuk múlt kedden teljesen beleszerettem, azóta mégjobban kislányt szeretnék!
(Azért a kisfiút is hazahozzuk. )
Ildi!
Nekük is padlószőnyeg van beszegetve. Arra, hogy a gyerekek leegyék, leigyák jó az is. Emiatt nálunk az is szempont volt, hogy alapból foltos legyen, így a károk kevésbé feltűnőek.
Edit!
Nálam az új élet kb. aznap szokott tartani, de általában, ha koránkeléssel párosul, akkor már aznap se.
Tornázni eljársz, vagy otthon nyomod?
Bocs, most ennyire futotta...
Most megyek, iszom egy bába-koktélt, aztán alszom. Ha van valami, jövök, ha nincs, akkor is!