Jó reggelt Mindenkinek!
Kincsecske drága!
Még meg sem dícsértem a pocakod!
Nagyon kis csini vagy!
Gina!
Nálunk apás szülés lesz!
Ha éppen nem délelőtt jön rám, miközben ő 100 kmrel odébb van a műtőben és nem reagál a telefonra. És mikor délután 3-4-5kor kijön onnan, egy sms várja, hogy kisfia megszületett.
No, ez csak vicc, mert én délután, vagy este szülök. De éccakának is örülnék. Bááár. a dokira való tekintettel jobb lenne a délután!
Csak azért hogy mindenkire figyeljünk!
Lafi!
A kisfiad egy hős! Én eddig csak ordítós oltásokat láttam.
Úgyhogy gratulálok Nektek!
Remélem rendben vagytok, nincs gond az oltás után!
Lecso!
Na ennyit az UHs méretbecslésről.
Rambókával mélységesen egytértek. Az UHzon aki ért is hozzá és olyan gépen, ami jó is!
Nem lesz ennek a kislegénynek semmi baja a méretével. Gyönyörű lesz és makk egészséges!
Egy percig se izgulj miatta!!!
A lényeg a stresszmentes terhesség!
De azért próbálkozz, még nem késő. Van még pár napod (esetleg heted!
)
Monee!
Anno a terhességem kezdetén én is teljesen kivoltam, hgy mások kéthetente jártak UHra én pedig voltam 7-ik héten, majd a 12-iken, aztán 18, 24, 30. Ez is elég gyakori UHra járás. (6 hetente) Megyek jövő héten is.
Apucit szépen lassan gyúrd meg, hogy megéri bent lenni! De az a legjobb ha van olyan a baráti körben, aki bent volt szülésen (felesége szülésén). Az apák nagyon jól betudnak erről számolni. Ha esetleg nem tudjátok "meggyőzni", akkor inkább hagyni kell, hogy kint a folyóson idegeskedjen és legyen veled egy jó barátnő, vagy közeli családtag, aki nem zavar!
Ezoterike!
Én jó pár héttel ezelőtt azt álmodtam, hogy mentem szülni. És a doki hazazavart, mert azt mondta, hogy 36-ik héten még nem szülünk!
Én tudom, hogy nem szülök még.
De jövő héten majd összecsomagolok mindent!
Lara!
Az aranyos kiscsajodhoz gratula!
Fotókat nem tennél fel róla?
Rambóka!
Én nem vagyok olyan bátor, hogy drasztikus hajváltoztatásba kezdjek.
Én olyan kis nyuszi vagyok. Ugyanerre a fazonra vágatom, egy picit rövidül, de már így is verdesi a derekam a hajam.
Festés! Az mi?
Még sosem festettem. Szerencsére nem őszülök, úgyhogy a festés nem aktuális!
Bozótírtás!
Eddig mindig a nőgyógyászati vizsgálat előtt 1-2 nappal ejtettem meg, szigorúan gyantával. Ma is így teszek!
(holnap nődoki)
Úgysem tudom pontosan mikor szülök. Legfeljebb mostmár hetente igazítok rajta!
Lányok, ami nem öl meg, az megerősít. Ugye? Nyugtassatok meg, mert csak ebben tudok reménykedni!
Ez a takonykor szó szerint kicsinál.
Este fél kilenckor lefeküdtünk aludni.
Éjfélkor felébredtem, hogy dugult az orrom.
Ha látnátok azt a kínlódást amibe kerül, hogy kidugítsam. A végén már fiziológisá sóoldatot csepegtettem be (mert recseg a nyálkahártyám, úgy érzem) az egész jól esett. Kidugította!
Azt láttam anno a gyerekklonikán, hogy fiz.sóval mossák át az orrocskákat, de nem hittem benne
Hát valóban bejön!
Aztán visszafeküdtem. Ment az alvás, mert KO voltam. De négykor megint ébredtem. És megint előlről.
Aztán 7kor megint kelés mert az orrom tele.
ELEGEM VAN!!!
A közérzetem sem túl jó!
Én nem tudom, eddig a takonykór sosem viselt meg ennyire, de most valahogy méginkább több levegő kell és érzem, hogy fulladozok (pszihés), ráadásul lelkiismeretfurdalásom van, hogy ilyen vegyszereket csepegtetek az orromban, miközben ott a pocakban a babám.
De talán még mindig jobb, mintha megfulladnék!
Na mindegy, abbahagyom!
Előbb utóbb meggyógyulok. És a poén csak az, hogy most nem keményedik a pocakom (napok óta nincs gond), most a takonykor miatt nem alszom!
Gyakorolok!
Gondolom felejthetem el az éjszakai átalvásokat, ha megszületik...
Cuppantás.