Sziasztok
!
Bocs, hogy ide pofátlankodom én már szültem a MÁV-ban ahol volt fogadott orvos aki pofára ejtett és egy angyal ügyeletessel hozott össze az isten Ő dr. Tidrenczel Zsolt kis fiatal sármos talán akkoriban végezhetett az iskolában.
Eredetileg a H. Szabolcshoz tartoztam akibe azóta is belerugnék ha látnám.
Gyakorlatilag kedves fogadott sintérünk az utolsó három hónap vizsgálati anyagát "elfelejtette" elvégezni csak a hülye uh felvételeket nyomkodta 2001-ben 6000-ért....mindegy
A terhesség viszonylag normálisan zajlot, márc.5-re voltam kiírva amikor leálltak a magzatmozgások.Ami azért ilyesztő mert a kis törpe aki Gábor névre hallgat azóta 24-ből 36 órán át mozgott szünet nélkül. Mint minden várandós visyítva hívtam volna a dokit aki nem volt elérhető már annyira se, hogy a rögzítő is tele volt. Rohantunk be a kórházba ahol kiderült kinek vagyok a várandósa és szóba se akartak állni velünk lekezeltek ordítottak kaptam egy fülest mert hiztiztem. Kiderült, hogx hiányoznak vizsgálatok ezután minden nap be kellett mennem a kórházba s persze közbe be elkezdődtek a fájások is . Ott megint hülyének néztek mivel a magyarázathoz képest nem éreztem övszerű fájdalmat csak a derekam szakadt le...Tovább léptünk hetedikén éjjel a fiatal orvossal hozott össze a mennyei dr.T.ZS. Ő volt az első aki emberként kezelve elmondta mi újság mire miként kell majd reagálni mikor induljunk otthonról, hisz a tágulás elkezdődött de még korán van....jó volt a törődés
közben kiderült nem én vagyok az egyedüli kismama aki ahhoz a hadne mondjam kihez tartozott aki közben kiment X országbaés senkinek nemadott át szinte senkit. Kismamák senkivel nemtudtak konzultálni
.
(-án délelőtt már nem mertem mondani a páromnak, hogy bekéne menni Taxi-val a Kórházba csak annyit sunnyogtam ki, hogy fogjuk a pakkokat mert lehet, hogy benn maradok és nduljunk le a buszhoz. A buszon erőteljesen beindultak a fájások a poklokat láttam a kb.20perc alatt mire leszáltunk 50m-re a kórháztól nembírtam menni kb. 45-60 perc közötti időtartam alatt értünk be a vizsgálóba ahol a tündér közölte, hogy 3 újnyi tágulás van és engedélyezni kell hogy szülhessek stb. mire felkerültem a szülőszobába űvölteni akartam de nem mertem közölték kapok beöntést és zuhanyozzak le a beöntést 2 percig tudtam tartani amit kb.15-ig kellene s persze minden ezer fel ott még takarítottunk egyet a párommal majd áhítozva néztem a zuhanyra ahova is sikerült bemásznom a párom segítségével s ahol jéghideg volt a víz. Le mostam magam kiakartunk menni a szülőszobába s út közben kiabálni kezdtem mert már annyira fájt felegyenesedni nem bírtam a párom felrakott az ágyra a szülésznő leteremtett, hogy esti gyerek lesz mit kiabálok mit fogok tenni ha szülünk> A doki hálistennek egyből jött, hogy megnézzen mit tud segíteni mire a kicsi feje kibukkant s a szülés kb 20perc alatt lezaljott. Erről ennyit a szülésznő nykig vörös volt s átváltott normálisra és kedvesre az orvos tüneményes volt és iszonyat segítőkész köszönöm a mai napig
. Mindennap jött rámnézett és beszélgetett törődött velünk .
Megfogadtam soha többet nem akarok gyereket erre lett egy kislányom akit máshol más orvosnál szültem amit megbántam mivel ugyanígy jártam még rosszabbul , s most Zsolthoz jöttem vissza a harmadik babával s azt vallom a sírba is követném mindegy milyen kórházba vagy ellátási körülmény között vezetne le szülést.
Azóta persze 6 év eltelt és befutott doki lett de emberséges és nem szaladt el vele a ló.....Mindenkinek ajállani tudom .
Köszönöm, hogy végig olvastátok!