Új privát üzeneted érkezett!

Drukk-drukk!! :wink:

Ja, nem válaszoltam az előbb a 'maca'-ra! Szóval, passzolom a dolgot, mert akitől segítséget kértem (többé nem fogok) az az illető egy cseppet sem volt segítőkész... :roll: Maradok a régi, jó elevitnél és a flavan lekvárnál.

Elújságoltam már Nektek, h. április 11-13 között megyünk Zalakarosra. 4 nap a kényeztetés jegyében! :wink: Már nagyon várom.
Vendég

Laptetőőőőőő! Juhéjjjj!! :D
Vendég

Sziasztok!

Ma már kicsit jobb kedvem van,lassan túl leszek a dolgon.Segít a szép idő!

Úgy döntöttünk párocskámmal,hogy jövő hónapban probáljuk meg az inszemet.Egy hónapot adunk még magunknak,de szerintem csoda kéne ahhoz,hogy összejöjjön a baby. :oops:

Mindenkinek nagy-nagy drukk a projekthez!! :wink:

Sziasztok! Edina
edus76

Arikon:én emlékszem rá, hogy ezzel foglaltad le a felesleges kapacitásodat... :wink:
Vendég

Edus!
Olvastam, h. már régebb óta próbálkoztok, és tudom, h. elcsépelt dolog, de sokak több év próbálkozás után lettek spontán babásak! Mindenesetre szorítok Nektek, h. vagy így vagy úgy, minél előbb jöjjön a babócátok! :wink:
...és mivel én vagyok ebben a topicban a pozitív enerdzsi felelős... :wink:
Kép
Vendég

Nóri,
Upsz...úgy látszik a memóriámra is szedni kéne valamit! :oops: :lol: :lol:
Amúgy itt olyan tavaszias az idő, tisztára megszédültem... :lol: A tavaszról mindig egy idézet jut eszembe, Fábrytól: "Itt a tavasz, dagad a f....sz" :oops: :lol: :lol: Bocsááááánat, de most ilyenem van! 8)
Vendég

Csak neked Arikon: :D

Kép
Vendég

Csajok, énis teljesen meg vagyok zakkanva :lol: :lol: :lol: Csak szex és más semmi :oops: :oops: :oops: De az nagyon sokkkkkk.....szegény párom :roll: :oops: :roll: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Edus :D
Annyira sajnálom, pedig annyira optimista voltam veled kapcsolatban. :cry:

Nóri :D
Akkor neked nagyon tuttin telt a hétvége, a sütés, főzés, takarítás nálunk is meg volt, csak a többi maradt le.

Babszi :D
Szegénykém, hát gondolom te sem így képzelted az új közös fészket. :(
De majd kialakul, majd lassan belerázódtok az új helyzetbe és lesz ideje rád a párodnak. :wink: :D
Vendég

Babszi,
:cry: , de ez akkor is már nagy haladás! Bár ezt tudom, hogy te is tudod, és mostmár majdcsak beköltözik a babó!
Én is arra emlékszem, hogy úgy volt, hogy Bálintodnak nem kell annyit dolgoznia ezen az új munkahelyen... :roll:

Úgy látom mindenkinek jól telt a hétvégéje! :lol: Használjátok is ki, addig mig nem lesztek babásak... :wink:
sirkici

Arikon! Nagyon köszönöm!

Egyáltalán, mindenkinek köszönöm a bíztatást,jó hatással vannak rám! :wink:
edus76

Jóóóó reggelt Csajok! :D

Nórikám,
tegnap este leutánoztuk a brekiket! :oops: :D

Cherry,
meddig is kell szedned a Diane-t? Hol tartasz a fogyókúrádban?

Sirki,
hihetetlen, h. már 7 hónapos vagy! :shock: Pontosan mikorra vagy kiírva?

Képzeljétek a Varázsfuvolát már csak jövő7 pénteken játszák, utána egész júniusig (végignéztem neten a repertoárt) nem tűzték műsorukra! :evil: Ma felhívom a jegypénztárt hátha összejön és még van 2 db jegyük, persze nem a kakasülőre. :D Szorítsatok!! :wink:
Vendég

Arikon:akkor lógott a nyelved... :wink: 8)
Vendég

Sziasztok.
A hőm ma is a béka feneke alatt. Ebből már nem lesz babó. De szerintem pé se..
De legalább fogyok. :?

Arikon, drukkolok a jegyekért!!! :)

Edus, sok embernek akkor jön össze, amikor eltervezi, hogy na akkor jöhetnek a vizsgálatok vagy az inszem!
Ki tudja mit hoz a holnap? Ne add fel!!

Sirki, pocakfotó?

Kuzsanna, ismerős érzés. Mi se tartjuk a 2 napot
:oops: :oops:

Kép
Kép
gabi82

Nóri,
:D :D :D

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Úgy volt, h kevesebbet kell dolgoznia..... de .... :roll:
Tegnap már bementem vele este. 11ig bent voltunk, de legalább együtt. :? :)
Sajnáltatni meg nem akarom már magam. Próbálom jól felfogni... ha lehet.

Jut eszembe!
Rövid ruha dobva. Felbróbáltam ..... iszonyúan állt rajtam. De nem bánom, mert a másik is szép. :wink:

Szerdán szurkoljatok!
Állásinterjúra megyek! 8)

babszika

Babszi:és milyen meló?hasonló mint ez a biztosítós?Csuriban kezem-lábam!!!
Vendég

Hát, Nórikám.... a magányt csak úgy tudom elviselni, ha lekötöm magam.... ezért jelentkeztem a Lidl-be boltvezető helyettesnek.
Így legalább, ha Bálintom éjjel-nappal dolgozik, én is így tehetek. :?
Köszi a szurkot!

Arikon!
Az operába már én is kirittyenteném magam! :roll:

Gabi!
Hajrá fogyás! :wink:

babszika

Azért Te ne hajszold túl magad, neked ott van a háztartás is... :roll:
Vendég

Nóri!
Inkább az kéne, h most gyorsan-gyorsan babás legyek! :wink: :roll:

babszika

Babszi:igen, tudom...de Nektek akkor még nagyobb szükségetek lesz Bálintodra...szóval, lehet, hogy neki kéne más munka után néznie...de ebbe nem szólhatok bele, csak miattad aggódom. :roll:
Vendég

Ő azt mondja, h csak be kell állnia a boltnak.
Most még van 30 embere, de csak 8-10 lesz..... meglátjuk. :roll:

babszika

Nóri! :lol: :lol: Azt azért neeeeem! Tegnap este semmi sem lógott... :oops: :lol: :lol:

Gabi,
nem dobsz egy görbét? Különben szerintem a hő sem 100 %!

Babszi,
annyira megértelek! Én nem is tudom, hogyan viselném ha Férjecske szinte minden nap 10-11-re jönne haza... :roll: De azért Te kíméld magad, mert a stressz nem tesz jót a hormonoknak. Esetleg nem tudnál olyan elfoglaltságot keresni, ami kikapcsol, szórakoztat? De gondolom a pénznek is lenne helye... Ááááá, nehéz!
Vendég

Arikon!
bevallom, h elfoglaltsághoz már nekem nincs is energiám. És persze pénzt nem vagyok hajlandó költeni az esküvő előtt.

Csajok!
szép napot nektek!

babszika

De ha kevesebb embere lesz, jobban oda kell majd figyelnie...szóval...na jó befogtam...reméljük, hogy jobb lesz.Nem reméljük, hanem jobb lesz oszt kész.Mert Babszi megérdemli! :wink:

Arikon: :D :oops: :D (tegnap páros nap volt, így én pihentem...) 8)
Vendég

Sziasztok!

Babszi: Megtörtént..... becsaltam és nyertem
:lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon drukkolok én is neked :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nóri,
:lol: :lol:
Megadrukkok mennek! Már csak....na jó nem stresszellek! :wink:

Zsuzska,
nálad most jönnek az izgibb napok. :wink:

Babszi,
emlékszem tavaly mi is "csak" az esküvőre költöttünk. Mondjuk áprilisban még elmentünk a Mendan-ba 4 napra, oszt kész. :D Annak ellenére, h. a szülők is besegítettek (nem is keveset), a fennmaradó összeg sem volt kevés...még jó, h. időben el kezdtünk spórolni. :roll: De szerintem minden pénzt megér az esküvő, hisz ez egyszer adatik meg az életedben! Legyünk optimisták! :D
Vendég

Arikon, nincs görbém. Csak hébe hóba mérek. De 36,2-36,3 a reggeli. Van, hogy alig érem el napközben a 36,2-őt. Ez szerintem nem normális... Most egyszercsak megfagyok??????? :shock: 8) :lol: :lol:

Viccet félretéve, különben fura, mert sokat vagyok rosszul és tegnap este még fura ízeket is éreztem. Pl. a zöld paprika penész ízű volt. Kis családom szerint csak hülye vagyok. De mivel még nem lehetnének tüneteim, így biztos penész íze volt és kész. És a mellem se görcsöl. Én viszont igen, mert minden nap szurkálgat, görcsölget egyik-másik oldalam. Annyira félek, nehogy cisztásodjam. De elvileg a met ilyet nem engedne. :?

Babszi, minden rendbe fog jönni, csak idő kell!!!!

Kép
Kép
gabi82

Arikon: Bizi..... nagyon nagyon izgulunk is..... szerencsére az elmúlt három nap folyamatosan egymáson lógunk :oops: :oops: :oops: tegnap még a tejszínhabot is bevetettük :lol: :lol: :lol: :lol: És ma reggelre szökött fel a hőm a pocim is fáj....szóval PÉ!!!!!!!!Éljen, piri meg monnyon le!!!!!

Gabi
: Látom, toppon vagy :lol: :lol: Para ezerrel!!!!! Na azt hiszem, hogy csatlakozni fogok a parához én is egy héten belül.... bocs érte előre is :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép
Vendég

tyu csajok itt lennek...bocsi amiert ilyen soka nem voltam :oops: de tudjatok penteken meloztam szombattol hetfoig meg sieltunk :wink: Ma meg kipakolas pakolaszas mosas 1000rel :? Hokkaido csudajo volt mindenutt ho es jo hideg 8) es azok a szep hegyek :o :shock: csinaltam jo kis fotokat de egyenlore meg a gepen vannak.Visszaolvastam am mindent :wink: Megjott am a piri nekem is penteken valami jele mar volt de szombaton megjott... :twisted: tudtam en de ezek szerint a ciklusom nem is 25napos... :evil: majd kicserelem azt is marmint javitok a tablazaton :?

Arikon
Zalakaros az tuti csudajo lesz...en is szeretek kirandulni utazgatni 8) Operaban meg sajna nem voltam de a tobbieknek tuti igaza van hisz mindenki egyfelet ajanlott :wink: iwiw-en meg csak ma fogadtalak el mivel nem voltam gep kozelben 8) Megkuksiztam a fototokat 8)

Babszika
Allas interju :?: :!: az jol hangzik akkor szoritunk :wink: es koszi a viccet szorakoztato volt :lol: :lol: :lol:

Gabi
Drukkolok en is :!: :wink:

Nori
En sem jottem ra a megfejtesre :shock: :oops: Latom gondoskodsz arrol,hogy ne unatkozzunk 8) :lol: :lol:

Zsuzska
Nekem is mindig az a param,hogy ugy erzem megjon... :cry: :roll: mondjuk altalaban igy is tortenik azaz jobban mondva mindig :twisted: :evil:

Mirci
De jo ugy orulok az oromodnek :!: :P :P :wink: Vegre valakinek sikerult ma vegre :!: Varjuk a kovetkezo szerencses kismamat :!:

Csucsu
Megvagy am te is iwiw-en es teged is megkuksiztalak...jol osszevalogattad a fotokat...hogy ugy 4foto az egyben.... :wink: lehet nekem is azt kene csinalnom es akkor tobb felferne...de nem tom,hogy kell :oops: :roll:

Edes Udv itt minalunk...en is uj vgyok ib 2hetes... :oops: :roll: es akkor varjuk a tovabbi fejlemenyeket :idea: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget:ha gondolod, beraklak a táblánkba, de minden infót írj meg! :wink:
Vendég

okes mar irom is 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget0801
22-25
nincs
2003.12ho
1977.Agusztus 1.
/
jelenleg semmit

KépKép
bridget0801
Kulfold

Akkor Bridg kedvéért:

Kép
Vendég

TYUHUUUJ KOSZI NORI :P 8) :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mirci
megkuksiztalak am en is iwiwen 8) te a batyammal egyidos vgy.merre lax pesten?keruletileg...csak nem a x.kerben :?:
Neked a parod Magyar :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok! Egy pár aranyköpés:
-A kisbaba olyan mint a Nescafe. Könnyű megcsinálni és egész éjjel
ébren tart.

-Szerintem azok a férfiak akiknek ki van lyukasztva a fülük,
alkalmasabbak a házasságra. Ismerik a fájdalmat és vettek már ékszert .

-Az élet folyamatos harc. Délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal.

-Ha az Isten számítógépes szakembernek teremtette volna az embert,
akkor 16 ujjunk lenne.

-Egy papban és a karácsonyfában egy a közös: a golyók csak dekorációk.

-Az a legszebb a kopaszságban, hogy az ember hallja a hópelyheket.

-A nők olyanok, mint a pizza. A húsos jobb, mint a gombás.

-Akkor van mindenki a helyén, ha a férj autót vezet, a feleség
háztartást, az anyós meg áramot.

-Egy hely van, ahol a romantika megelőzi a szexet: a szótár.

-Anya csak egy van. Anyós is, csak többnek tűnik.

-A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.

-Az optimista azt hirdeti, hogy a lehetséges világok legjobbikában
élünk; a pesszimista tart attól, hogy ez tényleg így van.

-Szóval, a számítógépek? Azt hallottam, hogy alapvetően mindent nullák
és egyesek formájában ábrázolnak. Azt nem tudom, hogy ezekből hogy
lesznek meztelen nők a képernyőn, de az Isten áldjon meg érte
benneteket emberek.

-Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta nekem: "Talán az élet
mégsem való mindenkinek!"

-Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidről. (Woody
Allen)

-Könnyű dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne
mondd ki.

-A szex kedvéért megnősülni olyan, mint venni egy Boeing 747-est az
ingyen mogyoró miatt.

-Ne örülj nagyon az adócsökkentésnek. Ez olyan, mintha egy rabló pénzt
adna vissza neked taxira.

-Nem túl sok jó nőt láttam, aki azon töprengett volna:
"Hé, a Porschés Ferivel feküdjek le inkább, vagy az
alacsony-koleszterinszintű Bélával ?"

-Kiadtak egy könyvet, amely felsorolja azokat a külföldi államokat,
amelyek gyűlölik az Egyesült Államokat, vagy neheztelnek rá. A könyv címe: Világatlasz.

-Idegenvezetés:
..és ha hölgyek egy pillanatra abbahagynák a csevegést, hallani
lehetne a Niagara vízesés fülsiketítő robaját.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridget,
sajnálom, h. megjött, mert titkon drukkoltam! Na de sebaj, új év, új remények. :wink:
Csajok,
tegnap hastáncin a tanárnő egy csomó érdekes dolgot mesélt, a patkány évéről. Tehát most február 7-én "lépett" a hold a patkány évébe, ami azért érdekes, mert a kínai asztrológiában a patkány az első állatövi jegy. Azt is mesélte, h. február 7-től 3 napig tart ez a kozmikus erő vagy mi :roll: és amit ekkor elhatározunk, megfogadunk az meghatározza a következő 12 évünket. Azt javasolta, h. ürítsük ki a fejünket és csak a tényleg számunkra fontos dolgokat tartsuk "benn". Mert ha túl sokmindent szeretnénk egyszerre, akkor csak az energiáinkat forgácsoljuk el és igazán semmi sem sikerül... Ráadásul a "patkány" éve segít az elhatározásaink megvalósításában, sikeresebbek lehetünk és mindent egyszerűbben és hatékonyabban kezelhetünk.
Bocsi, h. ilyen ezoterikus dolgokkal traktáltalak Titeket, de gondoltam hátha érdekes számotokra is. :oops: :)
Engem nagyon érdekel a nyugati és a kínai asztrológiai is és remélem, h. a patkány éve mindannyiunknak szerencsét hoz! :D
Vendég

Nórikám,
mikor fogsz tesztelni? Annyira drukkolok!!!! :wink:
Vendég

Bridget: Én is nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: De ne csüggedj!!!!!

Arikon: Úgy legyen, ahogy a tanár mondta.....én is sok helyen olvastam már ezt, hátha igaz lesz.......szerintem tudjuk, hogy a másik mit kívánna, ugyi csajok :?: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridget, sajnálom a pirit... :(
Nóri, finisben vagy.

Amúgy szerintem most nem vagyok terhes. A múltkor határozottan biztos voltam benne. Most ezt nem érzem. :( Ez most hosszú 8 nap lesz!!!!

Kép
Kép
gabi82

Arikon:az ezoterika jöhet, a horoszkóp, jóslás...engem nagyon érdekelnek.A patkány éve a mi évünk lesz!Mi lovak vagyunk (mármint mi ketten bikák) és igen kedvező dolgaink lesznek, amolyan önmegvalósító évünk lesz... :wink:

Bridg:sajnálom...(((ölelés)))

Gabika:no para és piri monnyon le...
Vendég

Zsuzska
Bolcs mondasok: :lol: :lol: :lol: Nem csuggedek csak amikor piri megjon az a nap rossz :roll: utana mar keszitem magam fel a kovetkezo akciora 8)

Arikon
Koszi nem aggodom csak tod decemberben mikor volt a petefesz. beverzesem szal azota nem tom van-e egyaltalan pe-sem meg kilokodes stb....ez a bizonytalansag sokat rombol a bizalmamon :cry: :roll: Nekem van itt egy HK-i barinom...akivel ugye szerdan unnepeltem a kinai ujevet es kaptam tole egy ilyen jokivansag szeru levelet meg egy penzbol hajtogatott szivet...amit azt mondta a parnam ala kell rakni es egy napot legalabb azon aludni es akkor teljesul 8) Ha erdekelnek ezek a dolgok utana tok kerdezni tole :idea: :wink:

Gabi
Koszi az egyutterzest :roll: de mar elesitek is a kovetkezo probara 8) jah es kitartas...no para sosem tudhatod mi lesz...bizakodj....legalabbis legy pozitiv :wink:

Nori
Kocce de mint hallottad a patkany eve kedvezo szal hajra csajok :!: :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép reggelt Mindenkinek!

Bridget,
engem nagyon érdeklenek az ilyen ezoterikus dolgok, és az nagyon szupi lenne, ha megkérdeznéd a barátnődet, ő biztosan sokkal többet tud ezekről. :wink:

Nóri,
Hogy vagy? 8)

Gabikám,
ezt a 8 napot tudod ugye, hogyan lehet élvezetesebbé tenni? :oops: :wink:
Vendég

Letörtem. A hőm kisértetiesen hasonlít az akkorira.... Nem akarom, hogy ugyanolyan legyen. :cry:

Nóri, finisben vagy. Mi újság?

Arikon, nálatok meg most vannak az akciós napok!!!
kuzsanna, nálatok is!

Amúgy szerintem csak azért vagyok lehangolt, mert nagyon szarul vagyok. Hányingerem van és szédülök néha. Asszem nem soká hazamegyek. :(
És gyógyit se merek bevenni.

Kép
Kép
gabi82

Arikon: Érdekes én is most hallottam, hogy a patkány éve nagyon jó és szerencsés. Ezt amikor egy ismerősőm mesélte, hogy csak a pozítiv dolgokra kell most gondolni és be fog következni. Na én akkor csak pozítiv dolgokra gondoltam. És bejött. Lehet csak véletlen de akkoris jó. Arra gondoltam na ha a patkány évében vagyunk akkor biztos eladjuk a házunkat és találunk is másikat. na és bekövetkezett. Ettől olyan optimista lettem :) Aztán a következő a baba. Kiváncsi vagyok a patkány éve mit hozz még:)
Lehet, hogy csak az agyunkat kell valóban pozítivitással megtölteni nem tudom de a fő, hogy innentől én hiszek ebben a dologban:) :)

Bridget: ez egy magyar nyelvű program amit úgy töltöttünk le a netről. Tök jó és érthető.A keresőbeírd be a nevét. Mindjárt megnézem neked a nevét.

Kép
csucsu05

Bridget: Picasa2. Ez a képszerkesztő program neve.

Kép
csucsu05

Jó reggelt!

Arikon, Gabika: 28-30 napos a ciklusom, szóval nem kell még agyalni, amúgyis tipikus mensis tüneteim vannak...és tudjátok, két hónapja is csak megjött 34 napra...szóval...türelem zebrát terem! :roll:
Vendég

Nóri: Nyugalom ez a patkány éve:):)

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?