Sziasztok,
Hát, itt vagyok én is… Sajnos hirtelen több lett a „szabadidőm”, mint terveztem, mert beteg lettem. Méghozzá úgy tűnik, hogy szombaton sikerült megfáznom, mert „okosan” farmerdzsekiben rohangáltam, és éreztem aztán, hogy ez nem lesz jó
Na mindegy, szóval a megfázástól sikerült egy bordaközi ideggyulladást beszereznem
Legalábbis a tegnap esti ügyeletes orvosnak ez volt a diagnózisa, merthogy bementünk, annyira fájt, hogy potyogtak a könnyeim. Én lazán tüdőgyuszira, vagy mellhártya gyuszira gondoltam, de persze örülök, hogy nem az. Azért ma este elmegyek a házidokimhoz is, az a biztos. Ami aggaszt, hogy csak fájdalomcsillapítót kaptam, jó lórúgást, amitől szinte ugyanúgy fáj, csak olyan vagyok tőle, mint egy narkós…
És, most visszaolvasok, mert van bőven elmaradásom
Taptau,
Máténak:
Rebe,
Nagyon örülök, hogy minden rendben volt az UH-n, és hogy jó élménnyel jöttetek el. Édesek a gyerekek a képen
:D
Majd szólj, ha írhatom a táblába a lányok nevét (megjegyzem szerintem jó név a Zorka)
Zuzmó,
Nagyon jók a szülinapos képek!
Olyan szép nagy lány már Jázmin!
Elan,
Örülök, hogy Te is már jobban vagy! Majd mesélj, hogy mi volt a védőnőnél, és a cukor vizsgálaton. Igen, nehéz elszakadni egy jó csapattól, de most már magatokra kell gondolnod, és arra, hogy a pihi neked is jár
Brigii,
Boldog félévességet a lányoknak utólagosan is!
Nagyon cukik a képeken!
Kriszta,
Ti is szép nevek mellett döntöttetek.
Az Eszter nálunk is esélyes lesz…
Vicuska,
Nagyon jók a képek. Próbáltam szavazni, de a regisztráció után nem engedett be
Lippa drága,
Puszi Nektek!
Réka,
Nagyon jó a talpas képek, ügyi vagy!
:D:D A vérvétel egyelőre elmarad a fentiek miatt
Estrella,
Nagyon szép Dóra baba!
:D Hogy telnek napjaitok?
Bibar drága,
Tüneményes Olivér a képeken!
Luki drága,
Sok puszi Neked!
És én is nagyon örülök, hogy lesz ott is net!
:D Megzabálom Falatkát ebben a cuccban! Nagyon szép!
Ballagyo,
Mi a helyzet Veled? Jobban van már a sebed? Próbálj nyugodt maradni, meglátod, hamarosan minden beáll a szokásos mederbe! Kitartás és jobbulást!
Krisztamili,
Szólj drága, ha felvehetlek a táblába
Zami,
Nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek!
:D Szólj, ha mehet a picúr is a táblába
Zuzmó,
Gratulálok a kukishoz!
:D:D Szuper, hogy így bejött!
Sharon,
Örülök, hogy már ilyen szép nagy Dóri! Képet kérünk!
Málna,
Na, akkor kitartás, már csak pár nap!
:D Drukkolok Neked, és várunk a hírekkel!
Kata,
Remélem minden rendben van veletek, ne aggódj az ütés miatt, tényleg nagyon kis biztonságos helyen van! Szerdán is meg fognak nyugtatni, meglátod!
Na, mára ennyi voltam
Holnap jövök a táblával!
Sok puszi mindenkinek!