Sziasztok Kismamik!
Márti!
Hurrá, nincs lázad!!!!!!!!!!! Nagyon sokat gondoltam rád!
Nem tudom mikor megyek pénteken, holnap beszélek a dokival, mert elvileg pénteken ő uh-ozik és nem tudom mikor ér rá.
Pocikeményedés az van, de változó. Olyankor megpróbálok pihenni.
Miben leszel szombaton? De jó lesz!!!
Anita!
A védőnő hozzám is fog már lassan jönni, már várom, hogy hívjon.
Boszi!
Hol voltál pontosan kikérni az házassági aki kivonatot, mert én még nem kértem ki.
Bár azt mondták, hogy akinek Miskolcon volt az esküvője nem kérik.
Ügyintézés telefonon? Nálunk azért lenne problémás a páromnak, mert a postán belül olyan szervezetnél vagyok, aminek a munkaügye, TB felelőse, vezetői Pesten vannak és mindennel oda kell fordulni. Ma megbeszéltük, hogy kiküldik nekem a szükséges papírokat, és rácsörgök, ha megszültem és a páromnak csak a borítékot kell majd küldeni. Aztán majd az Államkincstárhoz menni de ahhoz is kiküldi az igénylőlapokat. Úgy megbonyolítják március 1-től az egész ügyintézést!!! A GYED-et a munkáltató a CSP-t és az anyasági támogatást az Államkincstár fizeti. Eddig mindent a munkáltatóm fizetett. Ezt apa nem bírja követni!
Magyaráztam neki, hogy a születési aki kivonatért hová kell majd menni, TAJ számért. Szegény, előre sajnálom.
Iwiwen rajta vagy Anita?
Na voltam tanácsadáson, persze felhúztam magam. Nem tudom van-e normális védőnő itt a környéken. Mivel elköltöztünk a régi védőnőnek egy látogató papírt kellett volna küldeni ide a körzeti védőnőnek, erre az elküldte a törzslapomat, így ma nem tudták mire rávezetni az adatokat. De a múltkor megbeszéltünk mindent. Erről ennyit. Direkt megbeszéltük, mivel odavisszük doktornőhöz a babát, nem küldik el a törzslapomat.
A másik...én is híztam 2,5 kg-ot.
A párom azt kérdezte, hogy hová?
Már túl sokat írtam.
Legyetek jók!