Új privát üzeneted érkezett!

Enikő!
Van olyan is,hogy az utolsó mensit kéri,az alapján számolják ki!
De a doki is az alapján számol!
Neked mikor volt?!

KépKép
KépKép
andesz78

Lányok!
Felhívtam a kórházat,és megkérdeztem,és még mindíg látogatási tilalom van! :( :evil:

KépKép
KépKép
andesz78

A doki a mérete alapján mondta azt, hogy 6 hetes.
Az utolsó kezdő napja dec. 19. volt.

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Fogamzás: 2008, Január 2.
Szervképződés... 2008, Január 23.
Fontosabb szervek... 2008, Február 27.
...12 hét: 2008, Március 12.
...23 hét: 2008, Május 28.
...27 hét: 2008, Június 25.
...40 hét - SZÜLÉS: 2008, Szeptember 24.
Vendég

Na jó, mindegy, megcsinálom erre az időpontra.
Mit kell csinálnom, ha kész van? Bemásolni a linket a profilban?

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Az aláírásba kell bemásolni a kapott linket.
Vendég

Wow! :D
Vendég

Úgy látom, ez sikerült :D
Ennek örömére megyek ebédelni.
Hamarosan jövök vissza...

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Enikő!
Nagyon jó a vonalzód! :D
Én egy könyvbe néztem meg,aszerint szeptember 25.a szülés várható időpontja! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Újra itt, ettem gyorsan, mert már nagyon éhes voltam (éhesek voltunk?).
Schwarczinger ajánlotta az Elevitet. Lehet recept nélkül kapni? Kb. Mennyibe kerül?

Ja igen, még valami: járt valaki közületek a Berényi útra védőnőhöz?

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Ismét egy vad kérdésem van. Barátnőm azt mondta, hogy szerezzek be cumisüveg sterilizálót, mert neki nagyon bejött. Szerintetek?
Vendég

Enikő
Az Elevitet recept nélkül lehet venni, 30 szem 2000 HUF körül van. Én Gravidát szedek, 90 db 4500 HUFnál jár.
És a Berényire járok védőnőhöz, Temesinéhez. :D
Vendég

Hello.

Enikő, én is a Berényire járok a T-néhez. Te erre felé laksz? Hol??

Anyukámat csak délben vitték műteni, úgyhogy kb 20-30 perc múlva hozzák ki.... Remélem minden oké lesz vele....

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Enikő!A mivédőnőnk a Rodicsné Bea néni. :D

Szép vonalzót csináltál! :wink:
Vendég

Szilvi, ez a sterilizáló jó kérdés... Nem elég a mosogatógépben elmosni?? (bocs, ha hülye a kérdés, de ott rendesen elmossa a cuccokat a gép. Bár nem szó szerint sterilizál. Asszem a védőnő mondta, hogy elég, ha veszel neo... tablettát, amiből egy felet beledobok forró vízbe, és abba pár másodpercre bedobom a cuccokat. :roll: Vélemények??

Kép

Kép

hoppá

Kata
Nálunk a mosogatógép én vagyok, vagy apa. :)
Szerintem is elég a mosogatógép, mert 90 fokos vízet használ, ha jól tudom. Vagy nagy hülyeséget beszélek? :roll:
Vendég

Még 1 kérdés mára. :D
Haskötőről mi a vélemény?
Vendég

Nekem azt mondta, hogy a Habi Ildikót keressem. Őt ismeri valaki?
itt lakok a Berényi mellett :)

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Mennyire mellette?
Egy Ildikót már láttam ott, de személyesen nem ismerem.
Vendég

Szillvi, haskötő állítólag jó. de ezt sem próbáltam még. régen jó volt a homokzsák a pocira szülés után, de most már nem adják trombózisveszély miatt :?

Na, akkor közel lakhatunk egymáshoz Enikő. Én is itt lakom a környéken... :wink: Én nem ismerem a H. I-t. Gondolom egy helyen vannak. Az Otthon Bútoráruházzal szemben van egy épület, az a védőnő, meg a gyerekorvos helye. (Az Otthon B.áruház oldalán van)

Kép

Kép

hoppá

Kata
Homokzsák?!?!?!?! Ennyi erővel apa is rámfekhetne, van olyan nehéz. :lol:
Vendég

Mikszáth K. u.-ban, szóval elég közel :lol:

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Enikő,

Gratulálok a kis 9 mm-eshez. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andesz,

Azt mondtad, hogy a doki is a mensi alapján számolja a szülés várható idejét, akkor én még most sem értem miért febr 23-at mondott, a kalkulátor meg 20-át.
Na mindegy, nagyon nem érdekel a dolog már, mert valamikor jövő héten szülök, csak hát akkor nem igazán értem ezeket a dolgokat. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Én sem ismerem H.I-t :?

Sztem nem érdemes ilyen drága gépeket venni,lehet kapni fertőtlenítő folyadékot.CHICCO NEW STWRILSISTEM,cumik,cumisüvegek,játékok fertőtlenítésére.Mi ezt használjuk.Meg nem is biztos,hogy kell majd cumisüveg.A mienk itt van original állapotban,mert Martinka nem fogadta el a cumisüveget,cumit,csőröspoharat.Mi egyből poharaztunk. :D
Vendég

Ameddig nem felejtem el... A corában vettem eldobható bugyit (d db 550 HUF) és tegnap vettem észre, hogy Ses... :? Valakit érdekel?
Vendég

Alexa
Milyen cumisüveg????
Vendég

Sterilizálót (aventes) a teszveszen találtam 3800 és 5000 HUF között.
Vendég

Köszönöm, judy!

Hívtam a férjem, mikor hivatalosan is megtudtam, hogy mi a helyzet; nem nagyon örült neki, hogy lemaradt az ultrahangról. :)
Később "be lehet vinni" magammal? Mennyi időnként készül majd UH-t?

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

A mensi első napjából vegyetek el 3 hónapot,adjatok hozzá 7 napot.

Így Enikő esetében :
dec.19-3 hónap=szept 19

szept.19+7nap=szept.26

Nekem a védőnő így számolta ki.
Vendég

Szilvi:AVENTES.
Vendég

Alexa
Nekem a doki számolta ki azzal a "tekergetős naptárral". :)
Hmmm... még egy kicsit több infót kérhetek, pl. mennyi üveged van és esetleg megválnál tőle? :D
Vendég

Köszönöm mindenkinek a mai segítséget.

Most megyek, megkeresem a védőnéni-székhelyet, utána meg boltba, majd egy nagyon hálás feladatom lesz: megyek a tesómmal menyasszonyiruha-próbára :lol:
Ha este lesz időm, felkukkantok újra!

További szép napot mindenkinek!!!

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Vendég

Enikő
Gratula a szívhanghoz! Jó érzés volt hallani, nem?

Szilvi
A sterilizálóval kapcsolatban én is azt hallottam, amit Alexa is ajánlott, azt a folyadékot, hogy elég az is!

Kép
tand

Szilvi!Csak 1 darab van,még jó,hogy nem vásároltunk be!Asszem 300 ml-es.Majd megnézem,csak a kisgyerek szobájában van,Ő meg alukál éppen.Persze megválnék tőle,minek tartogassam? :wink: :D
Vendég

Szia Andi!!

Hogy vagy?Mikor hozol képeket? :wink:
Vendég

A sterilizálóra még alszok párat, aztán majd meglátom....

Alexa
És mennyiért válnál meg tőle? :D
Vendég

Majd írok privt,de most mennem kell,mert felébredt Martinka,meg apa is mindjárt hazaér.

Pussz!!
Vendég

Enikő! Gratulálok a kisbabádhoz. Mostmár vannak nálunk kisebbek is! Sokkal több tapasztalatom nincs, de majd én is segítek, ha kérdezel.
Ja, később is be lehet vinni a férjed UH-ra. Legalábbis én még vártam a soromra sokszor láttam, hogy ketten mentek be , illetve bocsi, 3an. A kismama hasában a kicsivel, meg a párja. A köv. hivatalos UH a 12.héten van, de ha megkéred Schwarczit, ő csinál neked előbb is. Én is megkértem a 8. és a 10.héten is. :) Hogy megnyugodjak, hogy minden oké. Tényleg! Hányingered meg ilyesmi nincs?

Én azt is hallottam, elég kifőzni a cumit. Vagy vmi ilyesmi. Anya is mondta, hogy régen is ezt csinálták.

Nekem is tekergetős naptárral számolták ki, mikor jöhet Kismanó.
Most a 12hetes UH-n mondhatja azt Schwarczi a fejlettségére nézve, hogy nem is akkor jön, hanem előbb vagy később?

Szilvi! Nálunk is én vagyok a mosogatógép. Meg apácska.

Képzeljétek! Most hívott apácska, hogy lehet haz jön csütörtökön már. :D :D :D :D :D

Ha tudok biztosat jövök, és már javítom is át a vonalzót 3-ról kettőre!!!!
n.k.ildi

Sziasztok :wink:

Szerencsére anyukámmal minden oké, jól sikerült a műtét, minden rendben vele. Most még elég kába, de nemsokára "magához tér". :lol: :lol: :lol:

Ha valaki akar venni sterilizálót, szívesen rákeresek 3000 körül is lehet már aventet kapni!!!

Kép

Kép

hoppá

Ildi, szuper!! Akkor valszeg már csak 2 éjszakát kell egyedül töltened!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép

hoppá

Alexa
Ígérem lesznek képek, de ha hazamegyek a lakásba mindig elmarad valami miatt a fényképezés. De ami késik, nem múlik!

Kata
Jó, hogy anyukád túl van a műtéten, és minden okés vele!

Kép
tand

Kata
Megtennéd, hogy kutakodsz egy kicsit sterilizáló ügyben? (én is azt csinálom, de hát több szem többet lát :) ).

A feltett csurgói ház ejtve, az egyik fele tömésfal. :( De találtam másikat. :D
http://www.elvit.hu/ingatlan/ingatlan/6925
Vendég

Sziasztok!

Kriszta Nagyon sok boldogságot a kis Réka babához, sok sok tejcit és erőt egézséget kívánok! :D

Most csak ennyi voltam lányok, Levi felébredt ahogy ideültem, eddig meg takarítottam. Sajnálom, hogy csak ilyen ritkán tudok jönni. Este megpróbálok még írni ha nem leszek túl fáradt.

További szép napot mindenkinek!!!

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Jut eszembe, esténként meg mindig program van apával :lol: :lol: , ugye sejtitek mire gondolok :roll: ?

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Ha nem sejtitek nézzétek meg a legalsó vonalzóm :lol: .
Na eldugultam, megyek!

Pusza mégegyszer mindenkinek!

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Kata,
nagyon örülök, hogy anyukádnál jól sikerült a műtét!!!! Gondolom, hogy milyen fontos ez, és biztos ő is megnyugodott!!!!!
A pocakod írtó helyes és tényleg semmit nem híztál!!! Nagyon profi vagy!!!!

Enikő,
óriási gratula a kis pocaklakótokhoz!!! Ezek fantasztikus élmények, legközelebb a párod is bemehet. Mi BB-hez járunk, ott szinte "kötelező", még a vizsgálatnál is bent van :shock: :P De már megszoktam, nem néz oda, egyébként meg jobb, ha szokja a környezetet, a szülésen neki is lesz szerepe :wink:

Andi,
kellemes ünneplést kívánok nektek mára!!! Fincsit egyél!!!! Érezzétek jól magatokat Gréta babával!!!!

Kriszta,
bár már sms-ben is gratuláltam, de itt akkor ismét!!!! Nagyon sok boldogságot, egészséget és sok-sok tejcsit kívánok Nektek Réka babával!!!!!

Kriszti,
látom jól lefárasztottad Martinkát, de biztos élvezte. Egyre jobban bennem van a vágy a kisbabák iránt, már nagyon várom, hogy a mi Mütyürkénk is megszülessen, bár még bőven van ideje :wink:

Szilvi,
klassz az új ház!!! Mikor nézitek meg???? Barni nem jelentkezett azóta? Pihizz ám sokat, ha teheted!!!!

Ildi,
ez szuper hír!!! Akkor már tényleg csak két éjszaka, az pedig nagyon hamar el fog repülni!!!!

Judy,
még a talit bírd ki, aztán jöhet Barbi! A huszadika már itt van a nyakunkon :shock: :shock:

Andesz,
gyógyulgassatok!!!!!!! Sokat gondolok rátok!!!! Remélem Bencus nem esik bele annyira mint Te!!!!

Alexa,
Martinka ilyen jó alvó?? Mennyit szokott aludni ebéd után?
Vendég

Vikike
Szép "időtöltést" estére! ;) :D

Nati
Holnap megyek be a címért, remélem, hétvégén meg tudom pillantani és nem happolják el a nózim elől.
Pihizek, bár lehet, hogy melóznom már nem kellene... :? RL még nem hívott, remélem, nem gyulladás van. Barni azóta nem volt, nem is hiányzik. :)
Vendég

Aztamatkarúgjamármegmegint!!!!!!!!!......
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?