Új privát üzeneted érkezett!

Driennke!

Kitartás neked is! Basszus, hogy elment az idő... Mikor először jöttem, még valahol a 25-30 hetek körül jártatok...
Nem emlékszem, te kérdezted-e vagy Berni a homeós patikát...
Mindegy, ide leirom. Legnagyobb valószinűséggel Kaposváron az Arany Sas patikában megkaptok szinte bármit (ha máshogy nem rendelésre, gyorsan). Ez a Tallián utcában van, a kórház alatt...

Kép
Kép
lolababa

Teri!

Nagyon örülök neked, legalább starlarkkal és veled mi fogjuk a következő hármasfogatot alkotni... :D Igaz, addig van még kb 30-32 hetünk... :D :D :D

Kép
Kép
lolababa

Prog-ana!

Nagyon gratula neked is a gyönyörű kisasszonyhoz!!! Az a játszószőnyeges kép... az valami zabálnivaló!!!

Kép
Kép
lolababa

Kisbabás mamik!

Mi most nagyon szenvedünk... jönnek a felső fogak, ráadásul egyszerre 4!!! Tegnap este óta lázas is Lola, és tiszta nyűg. :(
Remélem hamar túlleszünk ezen, mert nem tudok rajta segiteni és ez olyan rossz érzés!!!
Adok neki Nurofent, meg Viburcolt, de jó lenne, ha nem kéne orvosig jutnunk. Bár ma már köhögött is... remélem mégiscsak a foga és nem valami hülye virus... :?

Mennem is kell, elment az idő a két elveszett irományommal, meg a sok röviddel... :D
Azért most már majd sűrűbben jövök...

Kép
Kép
lolababa

Lolababa! Köszi, hogy írtál! AZért neked két hét előnyöd van velem azaz velünk szemben. De még bármi lehet, csak én még félek nagyon mondogatni a babát, hisz még csak 5 hét...Nagyon aggódós vagyok, féltem az első picimet, de úgy világgá kürtölném, milyen boldog vagyok!!! Bízom benne, hogy minden rendben lesz, holnap este megyünk dokihoz, hogy megerősítse a tényt, és utána héten ultrahang, amit már nagyon várunk apával. Sosem fogom elfelejteni, amhogy először meghallom a kis szívét :wink:

Kép

Kép
tercsimama

ROBERTAAAAAAA HOL VAAAAAAGY? Gyanús ez a csend :)

Kép

Kép
tercsimama

Tercsi!

Ha megfogadsz tőlem egy tanácsot, az uh-val várjatok még legalább 2 hetet. Addigra biztire kifejlődik a szivecskéje. Nekem két hete még nem volt dobogás, csak kb 1 hete, de akkor is alig látszott még... a doki mutogatta, mert én biza magamtól igy sem láttam... :( Most kéne mennem, hogy olyan élmény legyen, mint Lolával volt először...
Hallani meg sajna ha Kaposvárra mentek nem fogod, de a látvány is elég lesz tuti ahhoz, hogy majd' leugorj az ágyról. :D
Szoritok nektek!!!

Kép
Kép
lolababa

Még itt vagyok, gazdaságos kiszerelésben (2in1 :D ) de elég sz.r estém volt, meg éjszakám...fájt már mindenhol...
Voltunk ma megint a kórházban, csak nst volt. A tegnapi vérvétel eredménye is megjött, még kap enni babuci rendesen. Ha holnapig nem lesz semmi, megint megvizsgálja a doki a magzatvizet. A szülésznő mondta, hogy az már elő is segítheti, hogy meginduljon a szülés...Hát nem tudom, hogy a kis lusti mikor lesz már végre kíváncsi ránk :D

Kép
roberta80

Hát sziasztok!Köszönöm mindenkinek a gratulációkat, itthon vagyunk tegnap du óta. Minden rendben, jól vagyunk, irtó nagy a boldogság, Barnabás csodaszép, majd képekkel is igazolom :D

Kép
bernini

Driennke, Roberta, kitartás, jönnek nemsoká a bébik, és én azt mondom, a bentlét sem annyira szörnyű, lehet csak nekünk volt szerencsénk, de én nem találkoztam bunkó csecsemősökkel, minden nővér nagyon rendes és segitőkész volt, először 4 ágyasba raktak, mert nem volt hely, de estére áttettek kettesbe. A szobák hidegek eléggé, szarok az ablakok, leng a függöny, de amúgy elég barátságos volt az enyém, a helyzethez képest.
Már vasárnap hazajövős lettem volna, de a súlya még nem indult meg felfelé. 3120-ról 2 nap alatt lement 2900-ra, majd stagnált, és 2990-el jöhettünk el. Szépen lassan beindult a tejem, fejni még csak keveset tudok, gyakorlom, iszom a laktoherbet, szedek urticat...

Kép
bernini

Szia Berni!

De jó, hogy otthon vagytok!
Van segítséged?
Pihenj minnél többet, hogy legyen bőven tejci.
Ha időd engedi, várjuk a képeket.
( lehet, hogy a legbunkóbb csecsemős nővér szebin volt? :D )
Lolababa: Dentinox gél és oldat?
Egyszerre 4 fog bújik? :shock: Jajj, szegény pici lány, nem csoda ha nehezen viseli.
Egy kérdés: elég 1 csomag habtapi (36 db), hogy biztonságos játszóhelyet alakítsak ki?

Kép
Kép
gabcii

Most látom, hogy új Barnabás vonalzó penderült ide.
Szép :wink:

Kép
Kép
gabcii

Szia Berni!

Örülök, hogy otthon vagytok és hogy minden rendben, várom a képeket.

Driennke

Kép
driennke

Roberta!

Kérd már meg a Horváth dokit, hogy Ő vizsgáljon meg. Olyan méhszájtágító, szülés megindító keze van :D
Nála szültem, tapasztalatból beszélek! :D

Kép
Kép
gabcii

Bár azért nem maradtam volna semmi pénzért tovább, igy is sirtam mikor megtudtam nem jöhetünk. Bár ez bent nem egyedi, mármint a sirás, ki miért, hormonok, stb, de a bébik kárpótolnak mindenért.
A szülés amugy igy zajlott:
9kor magzatburok repedés, viz elfolyt. fél tizkor első fájás. bementünk, a Bárdos volt az ügyeletes :-) a szülésznő is beért. 2 ujjnyi voltam, 10 perces fájásokról sürüsödött elég gyorsan, borotva, beöntés. A fájások nem voltak annyira vészesek, majd csak mikor már az ágyra kellett feküdnöm, megkaptam a fájáserősitőt, meg fájdalomcsillapitót, meg még 2 szurit, nem emlékszem miket :? negyed 1kor feküdtem fel. A nyomás maga nem tartott sokáig, állitólag jól nyomtam, és segitett is a doki a kezével, a gátmetszést nem is éreztem tényleg, és az én kisfiam egyben jött ki, zsupsz az egész teste 01.35kor. Tudom, szerencsés vagyok. Odatették egyből a kis véres testét, majd elvitték fürdeni, majd vissza, kicsit szopizott. A lepény is hamar megszületett. A varrás iszonyat volt szerintem.
folyt köv, jött a védőnő

Kép
bernini

szóval kettőre össze is voltam varrva, kb 20 percet még hármasban voltunk utána, engem 4kor felvittek rooming inbe, aludni nem tudtam, felkelni fél 10 körül lehetett (wc,fürdés) Barnit 1 óra mulva hozták és fürdés kivételével (8-9 között ált) mindig velem volt. Gátkezelésre mindig hivtak, kb a baba fürdetések közben, hogy tudjunk lezuhanyozni előtte.
Itthon az első éjszaka nagyon jól telt, evett, aludt, tisztába tettem, egy mukkja nem volt, anya már fel is jött kétszer, hogy minden ok-e, olyan nagy a csend :) Ma is alszik rendesen, lassan ébred szerintem enni.

Kép
bernini

Berni!
Hát a leírásod alapján egész gyorsan meglett Barnabás, és nem tértél haza a kórházból nagyon rossz élményekkel. Én is azt tanácsolom neked, amit Gabi, hogy pihenj minél többet, és ne foglalkozz azzal sem, ha esetleg szalad a lakás. És ha van ajánlkozó segítséged, akkor fogadd el. Neked most a baba az első :wink: !
Nem volt valami sokáig nálatok a védőnő, bár annak idején hozzánk is csak beugrott kb. 5 percre, aztán a lakáson akkor láttuk legközelebb, amikor az oltásáos papírokat jött aláíratni. ( 15 hósat)

Roberta! A Horváth doki keze tényleg legendás!

Szegény Lola biztosan szenved :( . Szorítok, hogy hamar kibújjanak a fogai!

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs

Berni te piszok mázlista! Nekem egy ismerősöm szült tegnap és neki beszorult a baba a csatornába, alig lett meg, össze-vissza vagdosták, mire valahogy meglett! Ilyenkor gondolkodom el, hogy jó-e ha ilyenek jutnak a fülembe, de most erőt adtál nekem újra. Lányok, szorítsatok, este 8-ra megyek a Vargához, hogy erősítse meg a tényt. Majd írok, hogy mi a helyzet!

Kép

Kép
tercsimama

Roberta! Fogadunk, hogy ma éjjel meglesz a pici? Barátnőm is így volt, alig aludt utolsó este, és másnap megindult a folyamat. Bizakodjunk, és akkor nem csak egy este, hanem hetekig nem fogsz majd aludni :lol:

Kép

Kép
tercsimama

Tercsi: jajjj, ez nagyon rosszul hangzik. El sem tudom képzelni mit élhetett át szegény ismerősöd a szülés közben (és persze az a pici baba is)
Mennek a drukkok neked estére!

Na megyek, mert hív a fiatal úr. Ma már a 3. ruhájában van, összepisilés miatt.
Berni, a te pici fiad is fog ilyeneket produkálni ám :wink:

Kép
Kép
gabcii

Nem szalad a lakás, szerencsére anyukám ideköltözött 2 hétre, nincs gondom csak Barnabásra :) Édesen alszik a nappaliban, mig anyuci netezik.
Hát igen, van ellenpélda az én jó történetemre bőven, de szülés előtt biztos jobb az én esetemből meriteni...

Kép
bernini

Kép
végre itthon

Kép
bernini

iwiw-re is raktam párat, ha már úgyis mindenki ismerős!

Kép
bernini

Kép
én tudom a választ tanítónéni :lol:

Kép
bernini

Berni!GRATULÁLOK!!!Nagyon ügyes voltál. Sajnos elkerültük egymást, mert Dorka még mindig benn kuksol. Milyen volt a Bárdos?Már minden nap járok a kórházba, a magzatvizet is nézi, azt mondta addig piszkálja míg ki nem jön. De már jöhetne, most megint nagyon félek... :( Jó, hogy otthon vagytok már...meglestem a képeket iwiw-en. Gyönyörűűűűű babuka.

Kép
roberta80

Köszi. Aranyos volt a doki, utána is be-benézett hogy vagyunk. A szülésnél csak a legvégén volt ott, a lényegre :-), meg előtte vizsgálgatott ugye (na az még egy kellemetlen dolog, fájás közben még nyulkál bent, brrrrrrr) De örülök, hogy nála szültem hamarabb, mint a saját dokimnál később.
Ne félj! Szoritok. És bent tényleg mindenben segitettek, szoptatni, fejni...

Kép
bernini

Gabi! Pelenkázás közbeni összepisilésben már elég jók vagyunk ezalatt a pár nap alatt is :D

Kép
bernini

Bernini gratulálok, szép kis fiu, gyönyörű sürű haja van. Örülök, hogy minden ok volt.
Tegnap voltam Kaposváron, és végre a Szemerei vizsgált meg, írt fel hüvejkupott éskenőcsöt is, de csak 3 napig kell használnom, sajnos ö sem érti miért írnak fel a kismamáknak ilyen erős antibiotikumot, mert meg gyógyulni nem tudtam tőle, szóval értelme 0 volt, de anyagiakban sok. Tegnap este fel is lett az első hejezve és már jobban is vagyok. Kismamik, ha betegek lesztek ne fogadjatok el olyan gyógyszert amitől hüvelygombát kaphatok, mondjátok meg a háziorvosnak, hogy találjon valami mást ki. Az intim tisztálkodó szer nem elég védelem ilyenkor, ez tapasztalat sajnos.
A Szemereihez 1 hónap mulva kell mennem. Voltam ma védőnőnél is, és mgdicsért mivel nem hiztam,csak a baba nővekszik szépen. Nagyon rendes a védőnőm, mert soron kívűl fogadott, amugy hétfőn kénne menni. Jövő szerdán megyek vérvételre, és fogorvoshoz is.
Most a 21. hétben vagyok.
Berni és csak napi 1 gátkezelés van? Ez érdekes. Én a lánynál többet kaptam naponta, pdig csak 2 öltés volt, gátkezelés elött meg csak gyorsan alul zuhanyoztunk le, hogy valamennyire tiszták legyünk, és az osztályos nővér csinálta a gátkezelést. A kaposvári korházban is van gépi fejőgép ?
Vigyázatok magatokra.

Kép
Kép
zslebi

Gabcsi ma 5 éves bizony. Nagy lány már. Hétvégén ünnepeltük meg. Kettő tortát is kapott. Ma vittünk az oviba üditőt és sütit is.
Kiváncsi leszek,milyen lesz a másik lányom.

Kép
Kép
zslebi

Boldog szülinapot Gabcsinak!Megyek sétálok egyett...Tök jó az idő...

Kép
roberta80

Berni!
Gyönyörű baba Barnabás. Nagyon szép hajacskája van. :lol:

Driennke

Kép
driennke

Hm. Valahogy egyre erősebben érzem, hogy a jóslatom ma beteljesedik. Roberta, te ma szülni mész. Minden porcikám ezt súgja, valahogy megéreztem. Remélem nekem lesz igazam :D

Kép

Kép
tercsimama

Berni!
Igazán helyes kisbaba Bernabás! Nagyon drága!
Na a szalad a lakást nem azért írtam, nehogy a szívedre vedd :wink: ! Nagy segítség lehet az anyukád, jó, hogy ott van. Nálunk is sokat segített anyu, 1 hónapig főzött, ha kellett mosogatott, stb. Jó, ha van segítség, és neked tényleg csak a babával kell törődni.

Zslebi!
Hogy szalad az idő :shock: ! Már 21 hetes vagy!
Gabcsinak gratulálok az 5. szülinapján!

Roberta!
Ne félj, bár tudom, hogy könnyű mondani! Ki fog bújni a te picúrkád is!

Driennke!
A vonalzód szerint pont egy hét van vissza Niki születéséig! Vagy talán annyi se?

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs

Halihó! Megjöttem a dokitól, azt mondta minden rendben, és holnapra behívott ultrahangra is. Mondjuk 5 és fél hetesen nem sok mindent fog látni de azt mondta jó lenne most a héten megnézni, hogy biztosak legyünk. Tehát holnap 10:30-kor meglátom a picikémet!!!! Roberta 2 in 1 még? Gyanúsan nagy a csend, csak nem nekem lesz igazam? Gondolom már szegény agyára megyünk, hogy mindig nyugtatgatjuk :lol:

Kép

Kép
tercsimama

Még itt vagyok sajna :( Most jöttem a kórházból, rövidült a méhnyak, tágultam is tovább, de csak nem akar kibújni... A szölésznő szerint péntekig meglesz...hát nem tudom...már nem bánnám. Ma megint volt magzatvíz vizsgálat, szép tiszta, de most sokkal jobban fájt, mint hétfőn. Mondjuk valószínű azért, mert nagyon nyűgös voltam, olyan rossz érzésem volt, nem tudom milyen, de nem voltam valami jól...Mondták, hogy lazítsak, lazítsak, de nem ment :cry: Azért fájt ennyire szerintem...de mind1, edzek a szülésre :D

Kép
roberta80

mindig ö-t írok ü helyett, bocs :oops:

Kép
roberta80

Tercsimama, örülök, hogy minden rendben. Én 4 hetesen voltam először ultrahangon, de akkor még hüvelyit csinált a doki. De már akkor is aranyos volt a babu. Olyan volt, mint egy fánk. Egy darabig fánkocskának is hívtuk. :D Aztán Nagy bukta lett belőle a 7 hetesen :D

Kép
roberta80

Tercsi: majd az UH-ról is számolj be! Örülök, hogy rendben vagy.
Berni: Barnabás irtó cuki kisbaba. Micsoda haja van :D
Roberta: te ma szülni fogsz! :D Megpiszkálták Dorkát, nem is érzed jól magad. :D
Hajráááá!
Nem unsz még minket? Mert akkor csöndben maradok!
Na el, kiscsibe reklamál vmiért :arrow:
(méghogy az anyák mindig tudják mért sír a gyerek. Hát én csak kb-ra tudom. Akkor én most sz@r anya vagyok?)

Kép
Kép
gabcii

Gabi!
Ugye ez a szar anya vagyok csak vicc volt! Én is elég sokszor voltam úgy, hogy nem tudtam mi baja van a Máténak. Még most is előfordul, hogy az apja kérdezi, hogy miért sír a törpi. Hát én sem tudom jobban, mint ő. csak találgatok. Vagy bejön, vagy találgatok tovább :oops: . Hát ez van. Ne aggódj, a többiek is biztosan így vannak. Nekem még a sírása is szinte mindig egyformának tűnt.

Hajrá Roberta :wink: !

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs

Hello csajok! Megvolt az ultrahang, és azóta teljesen el vagyok érzékenyülve. Hihetetlen, de jól sikerült a hasi ultrahang, és láttam a picit, tényleg fánk és bukta közötti forma :D A doki elhallgatott, és azt hittem baj van, de mutatta, hogy nézzem meg milyen szépen és erősen ver a kicsi baba szíve. Gyerekek, teljesen kész vagyok, ez hihetetlen, még egy kis folt csak, de már nagyon erősen ver a pici szíve. Még a doki is meg volt kicsit lepve, hogy milyen szépen kivehető minden. Most váltam boldog kismamává :wink: Büszke vagyok a babámra, és imádom!!!!

Kép

Kép
tercsimama

Berni!
Barni tényleg gyönyörű kisbaba!!! A mindenit! :D

Jahra nagyon eltűnt... ennyire leköti Lackó? :( Remélem Berni nem tűnsz igy el idővel...

Gabci!
Ha te szar anya vagy, akkor mi mindannyian. :D De mondok erre jobbat. Párom még soha nem kelt éjjel a picihez, párszor tette csak tisztába, ellenben ha bármikor sir, amikor ő aludna, rögtön tudni véli, mi a baja... na olyankor szoktam falra mászni tőle... :D
Jönnek a hülyénél hülyébb beszólásai: nem éhes, nem szomjas, nincs tele a pelu? Mintha vajmi fogalma lenne róla, mikor evett, ivott utoljára, vagy éppen mikor lett cserélve a pelus... Férfi... Nagy F-fel. :D

Tercsi!
Nagyon jó, hogy minden rendben, ezek szerint már orvosilag megerősitve, hivatalosan is kismama vagy. Gratula!!!

Dorkababa!
Tessék szépen kibújni anyából, hidd el kényelmesebb lesz neked itt kint. Láttam képen micsoda kiságy vár, az sem lesz sokkal rosszabb anya pocijánál. Sőt! ;)

Kép
Kép
lolababa

Tercsi!

De jóóóóóóóóóóóóóó! És már ennyire látszott a szive is??? Bizti, hogy nem idősebb az a baba? :) Nagyon örülök neki, neked, veled!

Amióta felvetettétek ezt a fánk-bukta témát... ölni tudnék pár finom falatért. :D :D :D

Kép
Kép
lolababa

Én egy doboz eperért tudnék ölni, de nem fogok...levadászom valamelyik hiperben inkább, a picúr nagy gyümölcsrajongó lesz, mert minden nap epret eszem vele :lol: Köszi a velem örülést mindenkinek. AMúgy tényleg nem idősebb, a doki is akkorának mondta, csak meg voltunk lepődve az erős szívén :lol: Hiába, az én babám!!!

Kép

Kép
tercsimama

Tercsimama, gratulálok az ultrahanghoz, ugye milyen jó érzés???Köszi mindenkinek a szurkolást, remélem, hogy most már tényleg lesz valami...Bár, kb. 3 hete ezt mondogatom... :D

Kép
roberta80

Az eperről egy szót se :D A kedvenc gyümölcsöm, annyit tudtam volna enni belőle, hogy az csak na, de most, hogy terhes vagyok nem tettem, mert allergiás vagyok rá. Amúgy inkább bevállaltam volna a kiütéseket, csak ehessek, de a babura való tekintettel megálltam :)

Kép
roberta80

Driennke ma ment nst-re, ugye?Mi lehet vele?Remélem, minden rendben....

Kép
roberta80

Csajok!

Akinek találtam skype-elérhetőségét, felvettem... :)

Ha van még valakinek, nyomjatok már rám: Kiss Yvette

Roberta!
Képzeld! Napra pontosan egyidős vagy a hugommal...

Kép
Kép
lolababa

De tök jó...Nem ismertem senkit aki egy napon született velem...Kaposváron született?Megkérdezem anyukémat, nem tud-e erről valamit :D

Kép
roberta80

Aha, Kaposváron született, Evelinnek hivják. Alkalomadtán majd bemutatom neked. ;)

Kép
Kép
lolababa

Anyukátokat hogy hívják?Remélem anya még emlékszik rá...de tök jóóóóó

Kép
roberta80

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?