Sziasztok Lanyok!
Gyorsan irok amig meg alszik az en kis tünderkem...
Elöször is nagyon-nagyon szepen köszönöm minanyiotoknak a sok-sok drukkot, es a sok gratulaciot!!!
Petitpois Orsi, es Fanni Nektek pedig nagyon köszi a hiradozasokat!
Pentek ota itthon vagyunk, jol teltek eddig az ejszakak is. Egyfolytaban eszik-alszik es kakil. Ja, es mar ketszer is lepisilt minket pelus csere közben...
Mint, ahogy Fanni is irta csaszar lett a vege, reggel 8.30-kor feltettek egy un. mehszaj tagitot, annak este 8.30-ig kellett volna fent lennie akkor meg csak 1 cm-re voltam nyitva. Azutan kb. 11-kor kezdödtek a fajasok. Ezek meg elviselhetöek voltak, itt csak nyöszörögtem. Aztan delutanra mar nagyon fajt, többször is neztek a mehszajat de vegül este fel het körül meg csak 4 cm tagultam es a baba is szenvedett mar igy a csaszi mellett döntöttek.
Minden nagyon hamar törtent, ripsz-ropsz a mütöasztalon talaltam magamat. Amikor megszületett odahoztak hozzam, megpuszilgattam a kis buksijat aztan csak bögtem. Nagyon rossz volt ott kikötözve lenni amig összevarrnak stb..a babat pedig elvittek. De legalabb a ferjem rögtön lathatta, vittek együtt fürdetni stb.
Aztan persze amikor visszavittek az osztalyra ott vart mar az en dragam.
Nagyon csodas erzes ennek a picurkanak az anyukajanak lenni, hihetetlenül boldogok vagyunk...kb. a harmadik napon mar a tejci jött addig a kolosztrum volt csak. Szerencsere egyre több tejcsi van. Gondolom meg most van kialakuloban, hogy mennyire van szüksege a babanak.
Ma megyünk varratszedesre, remelem utana mar valamivel jobb lesz. Nagyon faj meg mindig a hasam, nehezen mozgok de minden fajdalmat meger ez a gyönyörüseg!
Hamar teszek rola kepeket is: kb. 20 perccel a születese utan: