Sziasztok!
Köszönjük szépen, mi is kívánunk Mindenkinek boldog hófordulót így utólag is!!
Nagbri: örülök, hogy jó éjszakátok volt! Majdcsak kibújnak azok a fogacskák! Most mi is viszonylag jól aludtunk, azt leszámítva, hogy fél 3-kor sikerült elaludni.
Elhiszem, hogy jó a kertes ház, Nektek meg van is jókora!
Manó: szegény Bende, remélem rájöttetek, hogy mi okozta a hasfájást! Nekem mindig az a bajom, hogy egyszerrre többet is kipróbálunk, így fogalmam sincs, hogy mi okoz esetleg csalánkiütést.
Igen, nagyon ragaszkodó lett Aziz, elég idegesítő.
Ő is sikítva sír. Először még azt hittem, hogy nagy baj van, fáj valamije, aztán rájöttem, hogy csak hisztizik, és rájött, hogy mindig rohanok, mikor csinálja.
Mandula: Elhiszem, hogy jó, hogy eljátszik magában, már Aziz is kezdi, de mellette még ott kell, hogy üljek, mindig lecsekkol, hogy ott vagyok-e.
Ádi meggyógyult teljesen? Milyen volt a babanéző?
Na, azért én még nem kezdtem el a tanulást, még csak elviekben.
Egyelőre az erőt gyűjtöm hozzá.
Timci: gratula Atticynek! Látod, csak panaszkodni kellett egy picit rá, és már össze is szedte magát.
Ennn: köszi szépen!
Nagyon ügyi Bercike!! Örülök, hogy felhozza magát!
Mogyó: nagyon szépek ezek a képek, szerintem látszik, hogy profi fotós csinálta! És persze Ágika is gyönyörű rajtuk!!
Aziz tegnap elkezdett tapsizni, annyira édes. Mi ezt sokat csináltuk, szerintem azért ragadt így meg benne, és mondja utánam, hogy ta-ta. Megzabálom.
Most megyek, még jövök szerintem. Szép napot!
K.