Sziasztok!
Engem maga alá temetett a rengeteg meló idehaza... Ráadásul itt kukorékoltak a gyerekek, egyik sem szándékozott aludni délután. Ez mondjuk leginkább Lacuson múlik, mert ha ő elaludt, utána már Zsoltika is elszunnyad, fordítva nem nagyon szokott sikerülni.
Ma azonban Lacusnak esze ágában sem volt aludni, fél 5-ig húzta az időt. Utána mindkettő elájult, de csak rövid időre.
És nagyon ideges vagyok, mert az APEH nem fogadta el az EVA-kérelmünket
:(:( Idén már evázna a cégünk, ami sokkal jobb adózás szempontjából, de elutasítottak
Szirom,
nagyon boldog névnapot kívánunk!!!
Biztos érzi Ede az illatokat
Nem lesz gond a hozzátápival, ha eljön az ideje, igaz?
Ildi,
sajtkrémes csiga nyamiiii!
Köszi a kérdést, igen, néztünk ám házat, de nem találtunk jót. Nem is nagyon bíztam benne, mert írtó kicsi a kínálat. Igazatok van, valamikor írtátok, hogy inkább tavasszal indul majd meg az ingatlanbiznisz, valószínűleg így is lesz. Tavaly nyáron lényegesen több hirdetés volt az újságban is
Motiot,
én hiányoltalak jópárszor, persze nem most, mert az elmúlt 2-3 hétben nem is voltam gép előtt
De korábban sokat, nézd csak meg!
Azért vagyunk sokat Szentesen, mert Zsolti "munkatársa" is ott lakik, és a munka jellege most olyan, hogy sokat kell együtt dolgozniuk. Igazából úgy mentünk, hgoy 4-5 napot maradunk, de Zsoltika takis lett, és a meló is úgy alakult, hogy érdemes maradnunk. Több mint 2 hétig ott voltunk hát
Zsolti mindennap elautózott a másik sráchoz, mi meg sétáltunk, sokat voltunk az udvaron, ettünk-ittunk, mamáztak a gyerekek. A munka nagyon jól haladt, ez pénzben is sokat jelent, az sem rossz
Mi történt a szopival? Lehet, hogy írtad már korábban, csak nem emlékszem, bocsi...
Ügyi Áron a forgolódással! Te meg a futással, az nagyon jó, égeti a kalóriákat és fejleszti szépen az izmokat. Lehet, hogy emiatt nem fogynak a kilók, hisz izmot építesz! A ruháidon viszont biztos érzed a változást!
Képeket keresek majd, tényleg régen tettem már fel a fiúkról
Beszti,
nekem tetszik, hogy matektanár vagy!
Én is szeretem a matekot. Az egyetemen mondjuk már kicsit magas volt, bár az analízis, mátrixok jól ment
Na azért tanár nem lennék, annyira nem vagyok okos matekból
Az itthoni munka tényleg nagyon jó! Én 2 gyerkőc mellett is nehezen tudom elképzelni a 8 órás munkát (mondjuk inkább, hogy sehogy). Főleg hogy ilyen nincs is, legalábbis az én régi melóhelyem (bank) egyáltalán nem tolerálta, ha valaki le akart lépni fél5-kor. Azt mondták, hogy nem munkaidő van, hanem munka. Köszi!
Egyetlen kisgyermekes kolléganőm (ráadásul egyedül nevelte a kislányát) úgy oldotta meg, hogy mindig a nagyi ment a lánykáért oviba, ha beteg volt, akkor is a nagyi maradt otthon vele. De azért ez olyan rossz, az ember csak altatásra ér haza, na meg mi van, ha nincs kéznél nagyi?
Azért ez nem semmi, hogy egyszer van a héten mosásnap nálatok!
Én mindennap mosok, egyrész mert nincs szárítógépünk, másrészt meg nem lenne elegendő mondjuk a Lacus-body egy hétre. Egy nap alatt is többet elfogyaszt...
Update-mennyiségek: szerintem Norbi úgy gondolja, hogy a kaja mellé érdemes beiktatni a rendszeres testmozgást is. Aki rendszeresen sportol, gyorsabb az anyagcseréje, és a nagyobb mennyiségű ételt is elégeti a szervezete. DE hát mindenhol reklámozza is a testmozgást
Rita,
biztos menni fog az a fogyi, meglátod! Nagy most az elhatározás, azt látom
És reális a célod, júniusig lemennek szépen lassan a kilók.
Érdemes tornázni, hajrá, kitartást hozzá!!!
Az én munkám: nem kell nagy dologra gondolni ám! Csak egy kis apróság: Zsolti készíti a céges honlapunkat, és abban kért segítséget. De nagyon keveset tudtam csinálni, pedig jó lenne, ha készen lenne már a honlap!
Mióta a fentieket írtam, este lett, megint írtó nagy huzavona volt az alvás körül... Zsoltika hogy fog felébredni reggel, azt nem tudom... Lacus meg sztrájkol, de tényleg.