Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Kriszti,
ááá, de helyes mindenki!!!! A kis katicabogár meg... :wink: Nagyon szép lett Míra! Varrta valaki a jelmezt?
Abban azért mázlid van, hogy közel vagy Sopronhoz és a határhoz is, nem kell sokat menned bárhova is mész. Csak hát azon belül lenne jó tudni...

Reni,
pedig itthon - sőt, itt is :wink: - van Léna!! :wink: Ha Lisa vagy Tina közül választanom kellene - de ugye nem nekünk kell... :) - akkor Lisa! :roll: :P

KépKép
viol81

sziasztok!

Névnaposoknak boldog névnapot!

Andi, Mirama,
nagyon jók lettek a jelmezek!

Viol,
én is nagyon szerettem ezt a filmet. De jó, hogy feltetted!
Nem tudja valaki a pontos eredeti címét? Megpróbálnám megszerezni.

Nálunk nagy a pörgés. Heti egy napot próbálok kicsit fordítgatni. ..

most abba kel hagynom, mert Vincé nem hagy. majd még jelentkezem.
sziasztok!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Kriszta!

Majd teszek fel kepeket a farsangrol.

Viol!

En meg a Lena -t sosem hallottam otthon, meg pl. Sina is ilyen. Nekem az is tök idegen, itt meg mindenki el van ajulva ettöl a nevtöl. Az biztos, hogy 4 betüs nevet szeretnek esetleg 3. Most total tanacstalan vagyok, Laranal olyan egyszerü volt. Mar nagyon az elejen kitalaltuk es tetszett mindegyikünknek. Meg van van idönk szerencsere. :lol:

Kép
Kép
reni76

sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ennyire el vagyunk tűnve, de folyton van valami.

Az utóbbi idő nagyon sűrű volt.

Jankával kapcsolatban van valmi, amit szeretnék Nektek elmondani, hogy Ti is tudjatok róla, hogy van ilyen - igaz, lehet, hogy Ti már régen tudjátok.

Szóval nem nagyon meséltem, de Janka mozgásfejlődése eléggé le van maradva. Mostanában Vincéről néztünk vissza filmeket, ebből a korából és ő már régen mászott, mint a villám és néha már fel is állt.

Janka ellenben hason hátrafelé csúszik, ha a parkettre ér, most már relatív stabilan ül, ha felülteted, de magától még nem tud. Ha felülteted azonban nagyon boldog, de nem tudja, hogyan szabaduljon ebből a helyzetből, ha elege van.

Ezért egy ismerős szólt, hogy szerinte mutassam meg egy gyógytornásznak, mert neki is ilyen volt a lánya és ez a gyógytornász szuperul rendbe hozta.

Nekem is egy ideje benne volt a fejembe, hogy meg kellene mutatni, de a körzeti orvos nem mondott semmit....

Lényeg, a gyógytornász az ún. Dévény Anna féle módszerrel dolgozik és megnézte Jankát és kiderült, hogy Janka tipikus hypotom baba, ún. rongybaba, aki angolspárgázni tud, de nem tudja használni rendesen a lábait... ennek oka pedig valamikori oxigénhiány, de ma egyre jobban azt gondolják, hogy az anyaméhben történhet, de természetesen a szülés alatt is. Talán tudjátok, hogy Janka 9/10-es apgarral, relatív rövid idő alatt, de indított, tehát oxitocinos szüléssel született. Teljesen rendben levőnek nézett ki.

Szóval a gyógytornász néni alapvetően megnyugatatott, mert szerinte ez relatív rövid idő alatt, rendszeres kezeléssel renbe hozható. A jövő héten megyünk másodszor, Janka ülése vált stabilabbá egyenlőre.

Ne haragudjatok, hogy ezt így elmondtam, csak a gyógytornász hölgy szerint és mostanában egyre több esetben hallok erről, hogy igenis gyakori ez a jelenség, csak azt szokták rá mondani, hogy "lusta baba". Szerintük, mármint Dévény Anna és munkatársai szerint pedig ilyen nincs. ..

SZóval, csak szerettem volna, hogy tudjátok, hogy van egy ilyen módszer, ami állítólag sok olyan esetben segített már, amiben a hagyományos orvoslás felmondta a szolgálatot, vagy azt mondták, hogy nincs mit tenni, valamint, hogy ha a esetleg valakinél, akár ismerősnél ilyesmit láttok, talán érdemes szakemberenek megmutatni.

Még egyszer bocs, hogy hosszú lett.
sziasztok.

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok,

bocsi, én sem vagyok túl aktív mostanában, de 2 gyerek, munka meg háztartás mellett netezni már nincs idő.

Eszter,
én már hallottam a Dévény módszerről, itt a babaneten és a nlc-n is olvashatsz róla. Janka így már biztosan hamar beéri a többi ilyen korú babát, ne aggódj.
Milyen újra Budapesten élni?

Kriszta, Andi,
tök jók a jelmezek, de a gyerekek még szebbek :lol:

Rik,
azért jó újra emberek között lenni, nem?
Petra tök ügyes, csak ne legyen beteg.

Viol,
Dorka nagyon nagy lány lett, már egyáltalán nem babás, viszont ugyan olyan szép :lol:

Juti,
ügyes vagy, Milán (ha ez a végleges neve) biztosan jól fogja magát érezni ebben a szobában.

Reni,
én is ismerek egy Lénát, nagyon jó fej kiscsaj :lol:
Ez egy görög név, de Németországban gyakran előfordul, egyébként már itthon is akad.
Én az egyik német könyvemből vettem, amiből gyakran tanítok.

Már nem emlékszem írtam e, de Ábi is Léna is betgek voltak.
Szegény kicsi Léna félévesen antibiotikumot szedett. Olyan arcokat vágott, nem tudom ezek után mi lesz a hozzátáplálással.

Asszem bepótoltam a lemaradásomat, írtam 1 hónapra eleget.

Kép

Kép
ábibaba

Esztermami

erről nem irtál tényleg.De ahogy irod,lehet rajt segteni.NAgyon kívánom Nektek hogy minnél ügyesebb kiscsajod legyen.
Hetente jártok gyógytornászhoz?

Ábizsani

Petra uccsó nap már bőgve ment.VAgyis ügyesen mentünk,jókedvűen,de ott aztán átadáskor eltörött a mécses.Azóta sokat átbeszéltük ezta helyzetet,el is játszottuk.Remélem "tanult "belőle.
Rossz volt hogy sirt,mert én is bőgtem a buszig.... :(
NA a másik meg.....Petra beteg.Tegnapelőtt kezdődött náthával,mára lázas.De csak addig van elfeküdve amig le nem húzom a lázát.Aztán pörög ezerrel.Szal nem hiszem hogy infulenza lenne. :roll:
Hétfőig remélem jól lesz.Menni szeretnék melózni.Tényleg jó kimozdulni itthonról.
Az elején nehéz volt beszélgetnem az idősekkel,teljesen kisgyerekekhez voltam szokva.Most már trécselek velük. :wink:
Mi bajuk volt nálatok a gyerekeknek???

Reni

A Sina nekem is fura,de a Lisa tetszik nagyon.Milyen 4 betűs nevek vannak még???
Vendég

Sziasztok!

Elég fáradt vagyok, Szombathely volt ma, most meg vasalnom kéne :evil:

Eszter, Kincsőt is a Dévény torna hozta rendbe, szerintem is jó, csak Kincső sírt közben 20 perc után...

Viol- Kincsőt viszem fogorvoshoz, mert az unokatesóm :evil: szerint fura az állkapcsa...

Rik- szegény Petrus :? , jobbulást neki!

Zsani- nekem is szimpi a Léna név és látásból ismerek egy ilyen kistündért! :lol:

Kincső ma egyedül felült a hintalovára :shock: és várta a ledermedt szülőktől a dicséretet :lol: :lol: Úgy nől már...

Néhány szegedi kép:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Eszter,
"Legyetek jók, ha tudtok!"
Nagyon jó, hogy írtál arról a dologról, én még nem is hallottam róla, csakis oylan formában, amit te is írtál, hogy "picit lusta a gyerek" De hogy mi a valódi oka, csak most hallom/olvasom először. Érdekes, de picit ijesztő is... :roll: Reméljük Jankának nagyon hamar fog segíteni az a módszer!! :) És pontosan mit csináltok, hogyan mozgatják/ösztönzik mozgásra?

Reni,
na, azt a Sina-t még én sem hallottam, nekem is idegennek tűnik! De ne aggódj, mire eljön az idő, biztosak lesztek benne, mi legyen a neve a kislánynak! :wink:

Zsanett,
köszi! :) A viselkedése is kezd "nőiesebb lenni" :x :D
De most már teljesen jól vannak a gyerekek??

Erika,
Petrának jobbulást!!!

Anikó,
nagyon jók a képek, jól érezteétek magatokat!! :) Kincső nagymamázhatott sokat! :)
És unokatesód ért a Picik állkapcsához?? :? Látom neked nem szimpi az unokatesó vagy a vélemény. Meg mi furcsa van egy gyerek állkapcsán?? :shock: :roll:
Dorkának hintabocija van, imádja, sokszor megszeretgeti és bocizik rajt! :D És csak úgy lobog a haja! :) Kincső is tündér lehet!

KépKép
viol81

Hűű, Cajok, én is teszek fel képeket, nem keveset... Bocsííííí
Hétköznapokról... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Szia Anikó,
jól megnéztem a képeket, de én nem látok semmi furcsát Kincső állkapcsán. Persze, hogy megnyugodj érdemes elvinni, de szerintem hazaküld a fogorvs, hogy túl aggódos vagy.
Egyébként nagyon édi Kincső :lol:

Viol,
Dorka meg már kész nő a képeken.
Ábi már meggyógyult, Lénát meg hétfőn viszem vissza dokihoz ellenörzésre, de szerintem már rendben van. Ábelnek orrmelléküreg gyulladása volt, Lénának először azt hitte a doki, hogy asztmás hörghurut, aztán amikor 1 hét múlva sem javult igazán, elküldött fül-orr- gégészhez, ahol kiderült, hogy arcüreggyulladása van.
Szörnyű amikor betegek a gyerekek :cry:

Kép

Kép
ábibaba

Zsani,
hűha, nálunk még nem volt ilyen beteg Dorka, ne is legyen. A legkomolyabb a mandulagyulladás volt, de nekem az is sok volt... :roll: :( Sokan voltak a fül-orr-gégészeten? Mert ott aztán lehet várni... :?

KépKép
viol81

sziasztok!

Ábizsani,
az az igazság, hogy alapvetően nagyon jó. Ráadásul azon a környéken lakunk, ahol felnőttünk, anyukám 2 percre...szóval a szabadságom jóval nagyobb, mint Sopronban volt.
Őszintén szólva nagyon élvezem, hogy rámtelefonál valami régi ismerős és elhív este táncházba és meg tudom szervezni, hogy elmenjek...

Persze hátulütője is van, hiszen nagyon büdös a város. Amíg ne, éltünk máshol, nem tűnt föl. Közlekedni is elég bonyolult, de hát minden nem lehet egyszerre.

Rik,
igen, hetente egyszer és otthoni feladatink is vannak, mint pl. z ülésben felülést gyakorolni, meg onnan visszahelyezkedést meg egy pici térdelgetést, de azért nagyon haragszik, mert nem nagyon tudja magát megtartani.

Anikó,
Janka az első alkalom végére borult ki, akkor nagyon sírt, de az már nagyon a vége volt, de nem is egész idő alatt kezelte, mert az elején még csak ismerkedtek.
Ne haragudj, biztosan leírtad, Nektek m iért kellett járni, esetleg elmondanád, persze csak, ha nem gond. Akár priviben is.
köszönöm. persze ha nem szeretnéd, azt is megértem.

KépKép
KépKép
esztermami

Viol,
úgy tudom ennek a Dévény módszernek az a lényege, hogy egyfajta speciális masszírozást kap és tornáztatják. Most az elsődleges feladat, hogy ne féljen hasról hátára fordulni. Tudja, csak nem szereti, mert egy párszor már beütötte a fejét és hogy egyedül fel tudjon ülni, meg onnan el tudjon szabadulni. Ezt fogja a mászás ösztönzése követni. Amint eléri a saját korosztályát abbahagyjuk és csak idővel kontrollra kell visszamenni.

KépKép
KépKép
esztermami

Viol,
köszönöm a film címét! remélem, sikerül megszerezni!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Eszter- Kincsőnél más volt, ő "elfeküdte" a nyakát a pocakomban, nem tartotta egyenesen, kicsit mindig elbillentette. Itt Sopronban nagyon sok baba járt kezelésre, és nagyon szépen javultak. Egy ismerősöm babája nagy súllyal született, nem mozgatta az egyik kezét, később csinált mindent, mint Kincső, de 1 éves korára semmi különbséget nem lehetett látni a két csajszi között. Nekem is sokat kellett forgatnom hasra, utálta :evil:

Viol-ja, kicsit kivagyok az unokaresómra :evil: Néha már úgy gondolom, beszólok én is 1-2 dolgot neki a gyerekeivel kapcsolatban, de nem akarom megmérgezni azt az évi 2 alkalmat, amit találkozunk... Mindegy, fogorvoshoz elviszem, inkább zavarjon el, hogy túl aggódós vagyok :roll:. De azt hiszem, legközelebb nem szólok neki, hogy hazamegyünk :?
Dorka még mindig szépséges baba! Micsoda frizurát tudsz neki csinálni :D , én hozzá se nyúlhatok a hajához a kisasszonynak, muszáj vágni (az se egyszerű :evil: :x ).

Zsani-köszi :lol: . Én se látok igazán nagy dolgot, úgyis alakul még. Szegény Léna! Nálunk se volt még igazi nagy betegség, de engem ezek is megviseltek, láttátok :cry: :cry:

Anikó

Kép[/url]
quito

????? :shock: :shock: :shock:

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó,
biztosan mindenki mos, főz, takarít vagy pihen!! :wink:
Éééééén, nem is tudom melyiket csináltam. Talán pihentem...? :lol:

KépKép
viol81

Hello!

Én pihenek! :lol: :lol: :lol:

Anikó!

Megkaptad amít írtam még a múlt héten????

Jó pihenést, mosást, főzést, takarítást, vasalást...stb.... :lol:

katus78

sziasztok,

Anikó,
köszi, hogy leírtad. Itt is azt mondják, hogy gyorsan javulni fog. Ma reggel annyira kimerült a tornától, hogy mire hazaértünk 10k. mélyen aludt, levetkőztettem, be az ágyába és fél12-ig egyfolytában aludt. Igaz, egy kicsit ma mászatta is a gyógytornász, hát ezen teljesen kiakadt szegénykém...

szép napot!
e

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Én a héten nem nagyon vagyok itthon, meg jövő hét elején sem.

Eszter!
Adél is nagyokat szokott aludni utána. Jól elfárad. Nálunk még nem fordult elő olyan alkalom, hogy ne sírt volna szegénykém. :( Ami az elmúlt néhány alkalommal bevált, hogy apa is jön velünk, így ketten ott "bohóckodunk" neki. Ez jó sokáig leköti, de sajna vannak olyan fogások ami biztosan kellemetlen neki, mert olyankor bármit csinálunk, tényleg csak sír. :( :roll: Olyan kis könyörgősen. (Ez baromi sz@r érzés, tök tehetetlennek érzem magam. De tudom, hogy az ő érdeke.)
Még annyit, hogy olyan hosszúnak tűnt míg idáig jutottunk, aztán meg szinte észresem vettem hogy az elmúlt 1-2 hétben napról-napra mennyit ügyesedett.
Sok türelmet és kitartást kívánok!

Csajok!
A gyerkőcök gyönyörűek! :D

Viol!
Dorka mindig tűri hogy ilyen csini frizukat csinálj neki?

Én most azt szeretném elmondani nektek, hogy megtörtént a csoda! Adél felállt! :lol: Nagy kérdés volt hogy vajon a szülinapja előtt sikerül-e még megtennie. A visszahuppanásoktól még nagyon fél, de most állandóan fogja az ujjam és róni kell vele a köröket a szobában. :lol: (Bevallom, azt hittem már sosem jutunk el idáig.)

Gyöngyi

Kép
wirág&

Gyöngyi! Gratulálok Adél ügyességéhez!!! :lol: :lol: :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito

szia Wirág!!!!

Nagy-nagy gratuláció Adélnak és Nektek!!!
Nagyon ügyesek vagytok.

Amúgy Janka is csak egy idő után sír, de szerintem ő azért is mert nagyon elfárad. Az elején még nagyon tetszik neki, de a végére teljesen kimerül.

Bízom benne, hogy 1-2 hónap múlva mi is úgy leszünk. mint Ti!

KépKép
KépKép
esztermami

Adélnak gratula!!!! :D :wink:

Nekünk eddig tartott az ovi.Szerda óta betegállományban vagyunk.Irtóra köhög,náthás.SZombaton lázas volt,meg náthás.De elmult hétfőre csak köhögött.Most már nem birtam tovább,antibiotikum nélkül nem gyógyulna meg.Ez van.Melóba persze nem örültek :evil:
Ma délután petra 4 és fél órát aludt.NA erre varrjatok gombot!!!
GYula szerint most alussza ki a betegséget.
Kedden megyünk vissza dokihoz.

KAtus
Jesszus 32 hetesek vagytok???? :shock: :shock: :shock: :D :D
Ilyen gyorsan megy az idő????? :roll:
Vendég

Gyöngyi,
ne de jó!!! :) Látod, eljön ez mindenkinél!! És egyre ügyesebb lesz innentől! :)

Erika,
te jó ég, szegény.... :( Gyógyuljon meg hamar!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++
És milyen gyógyszert kapott?

KépKép
viol81

Sziasztok!

Mi még mindig egyben, bár már könnyebb lenne a kezemben tartani, kezd a terhesség terhességgé válni, eddig csak várandósság volt, meg áldott állapot, most betársult a terhes jelző is!!! De azért még bírom!

Puszi mindenkinek!

jutiboszi

Petra, mielőbb gyógyulj meg!!!

Mi holnap reggel jó korán kelünk. Gyógytorna, aztán irány Fertőd. Legalábbis nagyon igyekszem. :)

Jó éjt mindenkinek!

Gyöngyi

Kép
wirág&

Juti,
kitartás!!! Igen, nehezebb a vége, az embernek már minden baja van, kicsit nyűgnek is érzed, de nemsokára meglesztek!! :) Mondjuk én is tiszta kínban voltam, egy héttel korábban befektettek, semmi előjel, hogy készülődött volna, csak ott malmoztam, a végén már elszakadt a cérna is... :oops: :roll: :x :D Dorka meg még késett is, meg még a születése után az az egy hét,,, brrr, elegem volt. De akkor már nem is annyira, mert Dorka is velem volt, hanem inkább előtte. Szóval nyugi, már a célegyenesben vagytok, nemsokára hárman lesztek!!:)
Írsz majd vkinek sms-t, ha mentek, vagy ha megvagytok? Akár nekem is lehet... :oops: :roll: :lol:

KépKép
viol81

Halihó!Bocsika,hogy ilyen rutkán jövök (sajna),de mikor van egy pihenőm(mint ma is) alig bírok elvégezni az itthoni dolgokkal meg ilyenkor jutok le a városba és már csak azt veszem észre,hogy este van!
Mi jól vagyunk én kicsit megfázva Levi szokás szerint szüttyög Február 22.-én lesz a farsang tigris lesz.
A nagyhír pedig,hogy se délutáni alváshoz sem éjelre nincs már pelusunk.Éjjel még néha bepisil,de kezd ritkább lenni szal nagyon ügyike büszke vagyok rá!

Katus!Jesszus isten nemsokára babázol!! :D :D

Juti!Marha jó lett a szoba ügyi vagy!

Rik!Jobbulást a lánykának.

Kriszti!Nagyon csini Mira a jelmezben.

amica!Nálatok milyen volt a farsang?Élvezték a gyerekek?

Kép
dzsezmin

Viol!Annyira aranyos Dorka a két copfal!!Zabálni való! :lol: :lol:

Kép
dzsezmin

Sziasztok !

Rik,jobbulást a pici lánynak.

Juti, kitartás nemsokára kezedbe tarthatod Milánt,de tudasd ám velünk , hogy megszületett.

Dzsezmin,hogyan szokott le Levus az éjjeli pellusról?Nálunk már csak az van,de reggelre még mindig pisis a pellusa amin mondjuk nem is csodálkozom hisz lefekvés elött mindig iszik.Valamelyik nep mondtam neki, hogy megkéne próbálni az éjjelt is pellus nélkül, ő beleegyezett most már csak rajtam mulik mikor próbáljuk ki.

Minden baba nagyon szép és nagy gratula az ügyeskedőknek.

Anikó, mikor viszed Kincsőt fogdokihoz?Én is mondtam Alexandrának menjünk el, de majdnem elkezdett sírni.

Zília

Kép
kertész ákosné

Gabó,
szijjja!!! :) Jó, hogy jelentkeztél! Sajnálom, hogy Levi beteg, remélem hamar meggyógyul!! A leszokáshoz meg gratula, nagyon ügyes, tényleg büszke lehetsz rá! Levi már folyamatosan beszél?
Nem látom a szalagod, mennyire vagytok a 3 évtől?

Zília,
sztem akkor eljött az idő! :) Ha Alexandra már azt mondja, akkor próbáljátok meg! :) Majd mesélj, hogy megy.

KépKép
viol81

Sziasztok!

Minden gyerkőc milyen ügyes!!! :D Nem hiába, a mieink! :lol:

ADÉLNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!! Kép

Viol

Petra augmentin duot kap,mert nagyon lent van a gyulladás,nehogy tüdőgyuszi legyen belőle.
Már nem lesz :wink: Szépen gyógyul.A gáz,hogy még a felettünk lakó is mondta:Hogy Te milyen csúnyán köhögsz,halljuk! :? :shock:
Vendég

Adél
Boldog születésnapot kívánunk!!!
:P :P :P

KépKép
viol81

Sziasztok!

Adélnak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!! :lol: :lol: :lol:

Gabó-SZIA!!!! Levitigrisnek gyógyulást kívánok!!!! :lol: Pelusnélküliséghez gratulálok!

Rik- szegény Petrus :cry: , akkor csúnyán köhög nagyon, ha felhallatszik :shock: . Jobbulást!

Zília- 19-én megyünk a fogdokihoz. Kíváncsi leszek én is... Nyálbombák újra beindultak, hatalmas kakik vannak és megint víz és kenyér a kisasszony fő tápláléka..., újabb fog készülődik. :twisted: Majd mesélek.

Mi ma Cenken sétáltunk, Kincső nagyon élvezte a szabad rohangálást és a végén a cipelést :twisted: :twisted: Tegnap óta rendeltetésszerűen használja a hintalovát: hintázik rajta és közben boldogan mondogatja: HINTA :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Néhány kép a mai napunkról:
Kép
Kép
Kép
Kép

Jó éjt!

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Köszi csajok, átadtam az ünnepeltnek! :lol:
Csajok! Lehet hogy én vagyok ilyen kis "izéke", de ma egész nap olyan fura érzésem volt. :? Egyébként minden jó volt (egy kis malőr :evil: kivételével már kora reggel anyós részéről, de ez aztán később szerencsére megoldódott), ünnepeltünk, Adél élvezte a felhajtást. :lol: Engem teljesen megdöbbbent hogy milyen gyorsan eltelt az dő. Basszus, mégcsak nemrég született, s már egy éves. :shock: Többször felidéztem hogy mi történt aznap, s olyan jóóó volt. :lol: Tiszta nosztalgiaérzés.... Azóta meg már annyi minden történt...

Jesszus Anikó! Kincső is mekkora már! :lol: Látom ti is kihasználtátok a napsütést és kirándultatok egyet! :lol:

Hosszú volt ez a mai nap, teljesen lefáradtam.Még kiteregetek aztán megpróbálok pihenni.

Jó éjt nektek!

Gyöngyi

Kép
wirág&

Szia Wirág,
boldog szülinapot az 1 éves kicsi lánynak!

Anikó,
nagyon ari Kincső, de én már azt is tudom, hogy életben még ennél is szebb :lol:

Rik,
jobbulást Petrának. Sajnos ez van, amikor közösségbe kerül a gyerek :cry:

Gabó,
milyen ügyi Levi :lol: Te meg ne dolgozzál olyan sokat.

Mi már meggyógyultunk (kopp, kopp, kopp)
Ábit viszont most nem engedem oviba, holott teljesen egészséges, nem szertném, ha újra haza hozna valami bacit. Felhívtam az ovit, azt mondta az ovónéni 11 gyerek beteg a csoportból. Kivárjuk, amíg jobb lesz a helyzet.
Léna nagyon aranyos, egész nap vigyorog, és imádják egymást Ábival.
Én már egyre többet tanítgatok, többek között Krisztit is :lol:
Bár vele nincs sok dolgom, mindent azonnal megért, mondtam is neki, tiszta pazarlás, hogy eddig nem tanult németül.

Majd csinálok friss képeket és teszek fel.
Jó éjt!
Zsanett

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok!

Wirág,
Adélnak boldog szülinapot!!!

Dzsezmin,

Nagyon ügyes Levi!!!! Gyógyuljon meg hamar!

KépKép
KépKép
esztermami

Anikó

olyan nagylányod van.Hogy elrepült az idő!! :roll:
Tegnap tényleg szép nap volt,mi is kicsit játsziztunk.
Suliban mi ujság?

Dzsezmin

visszaszedtél már pár kilót???
Levinek jobbulást!!Betegállományban voltál már?
Megszoktátok a házat??Felujitással hogy álltok?

Ábizsani

a Te kicsid is már fél éves,jesszus.Hisz csak most volt,hogy izgultunk érted! :roll:
Jól teszed hogy Ábit nem vieszed oviba.Én is ugy megenném ezt.Ugy ápr.-ig,hogy ne a betegekhez vigyem vissza. :? :evil:

GYöngyi

tudom milyen érzések keringtek benned!!! :wink:
Az első szülinapjukkor mindkettő gyerekemnek, ez a az érzés a hatalmába keritett.Aztán ahogy jött a többi egyre halványodnak.. :(
Vendég

Zília!Ez úgy történt,hogy elfogyott a pelus és mondtuk neki,hogy nincs több és nem is veszünk!Nappal már volt pár alkalom amikor a Balázs nem adta rá a délutáni alváskor és nem pisilt be!Így megpróbáltuk a az éjszakait 1* bepisilt,de két napja már azt sem!

Viol!Levi már két éves kora óta folyamatosan beszél azóta be nem áll a szája!Május 24.-én lesz 3 éves!

Aniko!Nagyon édes Kincső!! :) :)

Adél boldog szülinapot!

Ábizsani!Jó tanár jó diák így a igazi! :D :D

rik!1-2 kilót többet még nem sikerült! :( :( Végülis csak fenékre kéne máshova nem!
Voltam már táppénzen 2-napot amikor elkapott a vírus a többi szabi volt!Igen megszoktuk már,de a felujítással lassan haladunk,de ami olyan meló azt úgyis tavaszal-nyáron lehet csinálni!De nagyon jó!!! :) :D :D
Lánykádnak jobbulást!

Kép
dzsezmin

Sziasztok!
Márciusban szívesen tartanék nálunk egy találkozót. Nekünk a hétfő és csütörtök foci, írjátok meg kinek melyik nap nem jó, hogy összehozhassuk :wink:
Most iskolalátogatási időszak van, na meg döntenünk is kell suli mellett, a februári délutánok kicsit besűrűsödtek...
Addigra talán a betegségekből is kilábal mindenki és sokan leszünk :D
Szép estét!

Kép
Kép
Kép
amica

Hello!

Amica!

De jó :D !!
Ha márc 6 után lesz mi is jönnénk, akkor töltöm a 36 hetet, szóval ha nem szülök meg ránk számíthatsz! :D

Ádélnak Boldog Szülinapot!

Kép

És nagy nagy gratula a felálláshoz! :D

Szép napot!

katus78

Katus,
ok. Akkor lesz :wink: :wink: :wink: :wink:

"Tibibácsiék" átköltöztek hozzátok a Híd utcába!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Andi, nekünk is március 6. után jó a tali! Köszi, hogy szervezed, olyan jó lenne mindenkivel találkozni! :lol:

Katus-hogy repül az idő :shock: . Hogy vagy?

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó,
nagyon jók a képek, nagyon aranyos Kincső!! :) :) Merre jártatok Cenken?

Andi,
hűű, de jó, szervezel egy talit! :) Mi is mennénk! :)

Katus,
szüleid jól érezték magukat? Tetszett a hely?

KépKép
viol81

Sziasztok !

A talira mi is mennénk nekünk se jó a csütörtök de bármelyik másik nap igen.

Katus, hoyg vagy ? Hogy repül az idő.Még mindig feküdnöd kell?

Jó éjszakát mindenkinek!

Zília

Kép
kertész ákosné

Amica

köszi,hogy szervezel talit!!!De jó is lesz ujra látni egymást!! :P
Nekem jó ált. mindig,de ha lehet inkább pénteken legyen,akkor nem kell hazarohanni fejvesztve,nincs meló másnap....
Vendég

Hello!

Andi :D :D :D

Hogy-hogy átköltöztek, mindenki? Jó lesz kiderítem, mert szerdán megyek...

Anikó, Zília!

Hát igen visszagondolva repül az idő, de azért sajnos nekem lassan megy...ez a 8dik hete hogy fekszem és még a 36ig biztos kell, szóval várom a márc 6-ot akkor töltöm be....tisztára legyengülök, felkelek kicsit de semmihez nincs erőm, eltunyultam.. :?

katus78

Sziasztok!

Katus kitartás elhiszem, hoyg le vagy gyengülve a sok fekvéstől,de ez baba érdeke.Máté hogy viseli?Van már nevetek?

Jutiról tudtok valamit?

Zília

Kép
kertész ákosné

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?