Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Ha jön hamarosan valaki koránkelő, meg tudná mondani, hogy ma rendel-e délelőtt Schwarzinger a nővédelmiben?
Végre lenne időm elmenni... Úgyis azt álmodtam, hogy ma voltam nála! :) Igaz, azt is álmodtam, hogy legközelebb máj. 1-jén menjek vissza hozzá :lol: :lol: :lol:
s.eniko

SZia ENikő, csak a telszámot tudom itt megadni, én nem hozzá járok: 505-167

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Köszi Kata!

Most már összekészülődtem, úgyhogy inkább elmegyek, megkuksizom. Legalább sétálok is egy kicsit...
s.eniko

Drukkoljatok, anyukámat még délelőtt megműtik a gerincsérvével. Tegnap ment be a kórházba, mostanában műtik. Nagyon izgul.... én is. Remélem minden rendben lesz vele!!

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!

Először is HATALMAS GRATULA KRIXTÁÉKNAK!

Judy, Kata
Melyikőtök lesz a következő?

Bessy
Igen Beával megtaláltuk a közös hangot, és eldöntöttem, hogy Ő lesz velem a szülésnél.
Veled mi újság? Kell menni a lombikra, vagy? :wink:

Vicuska
Ne parázz, a fogntatás után amikor meg kellett volna jönnie, én minden pillanatban azt éreztem, hogy most fog megjönni, és mégsem! Tehát biztos te is ezt érzed! :wink:

Andesz
Jó, hogy Patrik nincs olyan roszzul, és csak köptetőt kapott, de sajnálom, Te viszont ilyen rosszul vagy. Igyál sok mézes citromos teát! Bencére meg nagyon vigyázz, nehogy Ő is megbetegedjen!

Chrissyy
Várjuk ám a további híreket Krixtáékról!
Ahogy olvasom, akkor nem volt olyan rossz délutánja Martinkának! Mondtam én, hogy tudja Ő, hogy jó kisfiúnak kell lennie, mert nincs otthon apa veletek! :wink:

Képzeljétek apukám ma 60 éves. Ugyhogy estére fincsi kaja lesz, na meg torta (a diétát mára felfüggesztem :oops: )

Kérdés: a kolléganőm kisfia bárányhimlős lett, szerintetek jelent ez valami gondot, ha én már voltam bárányhimlős?

Kép
tand

Jó reggelt,

Kata,

Szorítok anyukádnak. Biztos minden rendben lesz, és műtét után sokkal jobban fogja magát érezni.

Remélem meg tudjuk nézni Réka babát holnap.

Tand,

Szerintem ha már voltál nem jelent gondot, de szerintem ennyi idős terhesen amugy sem okoz problémát. Mindenesetre azért ne nagyon menj a közelébe.

BOLDOG SZÜLINAPOT APUKÁDNAK.

Az még rejtély, hogy ki következik, én nem vagyok egy előbb szülő típus, valszeg most is végig ki fogom húzni.
Kata még nem szült, így nem tudja, hogy ő milyen "típus". :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Tand, boldog szülinapot apukádnak!! :wink:

Judy, ezek szerint most jobban vagy?? Vagy ez már így marad a szülésig? (alig bírsz menni, stb???)

Kép

Kép

hoppá

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt!

Krixta
Gratula Réka babához!!!

Vicuska
Mi is rögtön beleszerelmesedtünk, csak a valóságban is ilyen jól nézzen ki.
Majd kérek kerti tó tanácsokat. ;) :)

Andesz
Remélem, gyorsan segít rajtad a gyógybogyó.

Kata
Formás a Geri-lak. :)
Hűha, akkor nagyon drukkolok, hogy jól sikerüljön anyud műtétje!

Bessy
Köszi. :) Már alig várom, hogy élőben is lássam. Apa is azt mondta, hogy ha tényleg jól néz ki a valóságban is, akkor azonnal csapjak le rá. :D
1000 bocs (és egy anyamaci), tegnap nem tudtam végigbuherálni a DVDt, nem győzöm magam utolérni. :? Ma már igyekszem végigtúrni.
Jó ez a barátságos szöveg, és milyen igaz. :)

Andi
Boldog 60. szülinapod apukádnak! (diéta majd holnaptól lesz :D )
Én is úgy tudom, ha voltál barikahimlős, akkor nem okoz gondot.
Vendég

Kata,

Semmivel nem vagyok jobban, sajnos. :cry: :cry:
Most már a hátam is fáj a fekvéstől. :roll: :roll: :roll:

Tuti így maradok szülésig, minden este ugy fekszem le, hogy talán ma éjszaka szülünk. De aztán reggel felébredek, hogy még mindig egyben vagyok. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Megállnak a vonalzóim. Rúgja meg a ló!!!!!
Vendég

Kata
Anyukádnak mennek a drukkok!

Judy
Ha nem vagy az előbb szülős tipus, akkor sincs már sok hátra! Kitartás!

Kép
tand

Sziasztok!

KRIXTA!!!!! Annyira boldog vagyok, sok örömet kívánok Neked Réka babához, gyors regenerálódást, és sok-sok tejcit!!

Kata! Nagyon szép valóban a pocid! Jó nagy helye van Geri babának.

Andi! Isten éltesse apákádat, sok boldog születésnapot kívánok Neki!!
A bárányhimlőt szerintem sem kaphatod el, ha már voltál az.

Bessy! Nagyon jók ezek a barátokról szóló gondolatok.
Remélem bebabásodsz. Mikor tesztelsz?

Szilvi! Már nagyon-nagyon kíváncsiak vagyunk Titababára!!!

Kata! Megy a drukk anyukádnak! Sok erőt és mielőbbi gyógyulást kívánok Neki!

Chrissy! Remélem Martinka mától már nagyon jól érzi magát, sokat huncutkodik Nektek!

Enikő! Jó, hogy elmentél, ma rendel Schwarczi. Majd gyere, mesélj, mit mondott!?!

Andi! Gyógyulj meg minél előbb, és Patriknak is mielőbbi gyógyulást. Ott a suliba nem tud jobban belekeveredni jobban a betegségbe?

Judy! Sajnálom, hogy ennyire rossz már a vége, fájdogál lassan mindened, de gondolok Rád, hogy minél előbb kibújjon Barbi baba.

Vicuskánk! Mi a helyzet?

Képzeljétek, felhívtam a védőnőt, hogy megkérdezzem, mi van a wassermann, hepetitis meg ezeknek az eredményével, mert már 3 hete vettek vért. Azt mondta, a vérbajom negativ lett, a toxoplasma(vagy mi a neve) az pozitív. De azt mondta, nyugodjak meg, mer ez jó kismamáknál, mert ezek szerint már korábban átestem rajta. De egy enyha fokú szívinkfartust kaptam, mikor a pozitív szót meghallottam. De ez tényleg jó, hogy pozitív, hogy átestem már rajta??A hepatitis eredménye még nincs meg.
Puszi!
n.k.ildi

Ildi, ha már régebben átestél rajta, akkor nincs miért aggódnod. Persze, rosszul hangzik, ha valami pozitív, de itt tényleg nem gond. Volt valaha macskád? Vicuska is tuti pozitív, igaz?? Ő is mesélhet róla.

Vicuska, hőd??

Bessy???? Teszt??

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!

Kata! Megy a drukk anyukádnak, remélem hamar felépül majd és nem lesznek fájdalmai!

Tand! Sok boldog 60.születésnapot kívánok apukádnak! Szerintem sem gond, ha ma nem diétázol, ennyi belefér! Hát néha nyűgöske, de már jobb volt tegnap, mint tegnapelőtt!

Judy! Sajnálom, hogy már ilyen nehéz a vége, de kitartás, papíron már csak 8 napod van! Addigra vagy kiírva, amikor Krixta párja született!

Enikő! Ma rendel a Schwarczi a CSNK-ba, várjuk, hogy mit mondott!

Andesz! Jobbúlást nektek, remélem a kis Bencus nem kapja el tőled!

Szilvi! Várjuk Titababáról a képeket! És már 100nap alatt vagy, hihetetlen, hogy repül az idő!

Bessy! Tetszik, amit este írtál, van benne valami!
Vendég

Chrissy, nem tudsz valami újat Krixtáékról??

Kép

Kép

hoppá

Ildi
Tudom, holnap igyekszem hozni a képeket, de le vagyok maradva, mint a sörrevaló. :oops: :(
Akkora felfordulás van még otthon... :?
A toxoplazmánál az a jó, ha pozitív, mert akkor már átestél ezen a macskabacin és nem okoz gondot. Ja, és ettől kezdve többszön nem vizsgálják. :)

Chrissy
Nekem is furcsa, 3 hónap és kint fog mocorogni a kis Titababám. Most is egyhuzamban dörömböl. :D
Vendég

Kata! Sajnos nem tudok még semmit azóta, hogy megszültek!

Szilvi! Az a jó, ha dörömböl, az a dolga!
Vendég

Kata! Igen volt, macskánk, nagyon szeretem őket. Én velük nőttem fel. Most nevetni fogtok, de falun laktunk, ők voltak az én legjobb barátaim, mikor pici voltam. Cipeltem őket minden hova, együtt játszottunk, hintáztunk. Ez a cicaszeretet a mai napig megvan, de mióta kismami vagyok, kicsit hanyagolom őket.

Szilvi! A védőnő is ezt mondta, hogy már nem is kell megismételni. :) Ennyivel rövidebb lesz a köv. vérvételem. :)

A Hepatitis B eredményétől viszont félek, mert akkor volt pont herpeszem. Vagy az nem számít bele?
n.k.ildi

Ildi, nem hiszem, hogy a herpesz befolyásolja a hep. b eredményét!! Akkor a macskáidnak köszönheted, hogy már átestél a toxo-n. Csak akkor lenne gond, ha most kapnád el. De így nincs semmi gond!! :lol:

Képzeljétek az egyik ismerősünk most írt sms-t, hogy ma reggel megszületett a kisfia 6.55-kor. Lehet, hogy Krixta együtt fekszik a csajjal?? Bencének hívják a kisfiút.

Kép

Kép

hoppá

Halihó! :D
Kata,ezer drukk anyukádnak!
Nagyon szép nagy ,formás pocakod van! :D
Andi!
Boldog 60.szülinapot apudnak! :D
Enikő!
Gyere doki után! :)
Vicuska!
Hőd?

Hát nem valami jó éjszakánk volt most sem,Bencének éjjel 2szer szivattam le az orrát,meg köhög is picit,ugyhogy nyügi volt szegénykém!
Nagyon remélem nem lesz még jobban náthás!Úgy sajnálom! :cry:
Chrissyy!
Ti szedtek valamit a náthára?
Én,egy fokkal jobban vagyok,és a hangom is visszajött! :)
Patrik elment suliba,annyi hogy az orrát fújta,de semmi komolyabb!
Ildi!
Nem hiszem,hogy a suliba mégjobban elkapná!
Amúgy meg nem beteges egyátalán!

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz, szegénykém.... Baromi rossz lehet látni szenvedni a kismanót. Ráadásul még te sem vagy a toppon.... :? Nincs valami babáknak való náthára gyógyír?? Ja, egy dolog eszembe jutott. Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de a régi topicomban, amikor a babának begyulladt a szeme anyatejet csöpögtettek bele. Nem lehet, hogy a nózijába csöpögtetve így is hatásos?? orrspray helyett?????

Kép

Kép

hoppá

Chrissy
Nem haragszom a dörömbölésért, bár néha akkorát rúg, hogy az fáj. :)
Néha odanyomja a fejét a hasamhoz, hogy simizzem meg. :)

Ildi
A hepatitisznek nincs köze a herpeszhez, másfajta vírus okozza.

Kata
Gratula az ismerősödnek!

Andesz
Szegény Bence! Csak nem kapta el tőled?
Mielőbbi javulást!
Vendég

De ezt mondják,hogy jó,ha anyatejetejet csepegtetsz,de szerintem sz...rt sem ér! :( Már próbáltam!
Van orrspraynk,ami ilyen tengervíz tartalmú,ez elég jó,meg van neki orrcsepp is,nasivin 0.01%-os!
De akkor is muszály neki szivatni! :cry:

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz!
Mi úgy csináljuk, hogy STERIMAR orrspray-vel fújunk a nózijába, az nagyon jól feloldja neki, majd kiporszívózom és utána cseppentek az orrába NASIVIN-t, meg van egy másik fajta, az erősebb hatású, de nem lehet elolvasni a nevét, mert gyógyszertári, úgy keverték. Köhögésünk már nem olyan vészes, arra pedig babyluff-al(ez mellkasbedörzsölő) kell kenni a mellkasát és a hátát lefekvés előtt, mármint amikor tudod, hogy nagyot fog aludni, Bekened és jól betakarod, az felszakítja neki és hamar elmúlik. Mi a múltkor is ezt használtuk orvos javaslatára és jó volt. Lázunk hála égnek nincs!!! Kopp-kopp! Remélem nem is lesz! Ja, és sokat kell levegőztetni, attól is hamarabb meggyógyul!
Remélem tudtam segíteni!
Vendég

Sziasztok!
Megjöttem dokibácsitól, gyorsan felhívtam a leendő apucit és gratuláltam neki :lol:
Dokibácsi azt mondta, hogy 6 hetes és jó a magzati szívműködés.
Meg még ez a két adat van a papíromon: GS: 31 mm, CRL: 9
Ezek jónak számítanak ennyi idősen?
Annyira örültem, hogy "láttam" valamit az ultrahangon, hogy el is felejtettem megkérdezni... :(
s.eniko

Enikő!Gratulálok a kisbabádhoz!! :D

Kriszti!Én is így szoktam kúrálni Martinkát,ahogy Te a kisfiadat,de a Babyluffot nedves pelenkára is szoktam kenni,és ráteszem a radiátorra.Így a levegő is tele lesz az "illatával."Ezt nekem egy anyuka javasolta. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Enikő, szerintem ez jó :) Gratulálok a picúrhoz! :) Ja majd ráülünk a nyakukra itten ezeknek... :D

Kata nagyon nagy pocód lett... :D Csak "gyerekre" híztál.

Csajok, Natinak igen kevesen reagáltatok a talira! Nekem pedig nagyon is volna kedvem és rá is érek csütörtök délután-este. SZÓVAL??? Írjátok meg, kinek jó! (ne már, nem akarok szülni még, csakazért se szervezem én :D )

bocsi akinek nem reagáltam, mennem kell, vár a búbos húsom. (na ez lehet később majd magyarázatra szorul... :lol: )
Vendég

Enikő, itt vannak adatok, mikor milyen ÁTLAGértékek vannak. Nem kell megijedni, ha valami nem pontosan annyi!! GS?? :shock: Fogalmam sincs, mi az....

Chrissy, nektek is jobbulást. Ti is kipróbáltátok az anyatejes cseppentést? nektek sem vált be?? Nem tudom, tényleg jó-e, tapasztalatom nincs, csak ezt hallottam.

Kép

Kép

hoppá

Kata, mit értesz az "itt" alatt? Pontosan hol?
s.eniko

Én hülye, nem csatoltam a linket:

http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Na, így már látod. Így 6+5-nek felel meg a terhességed!! Gratulálok!!! :lol:

Na, akkor ezt a Babyluff-ot megjegyzem. Ez a radiátorosdi is okos ötletnek hangzik!!!

Nekem jó a tali csütörtökön!!! Pl 5 óra?? Jó már mindenkinek?? Persze tisztelet a kivételnek, aki otthon babázik!!

Kép

Kép

hoppá

Kata!Nem próbáltuk az anyatejes megoldást, még nem is hallottam róla!

Alexa! Köszi, lehet kipróbálom a vizes babyluffos pelenkát!

Enikő! A CRL az a baba ülőmagassága, 9mm-es a fejtetőtől a farokcsontjáig! A GS-t én sem tudom mi az! Ha érdekel, nekem van egy újságom, ahol hétről hétre le van írva mikor mije fejlődik. Küldd el az e-mail címed és szívesen leírom neked!
Vendég

Ja, és ENIKŐ!!! Gratulálok a babádhoz és a dobogó szívecskéhez!
Vendég

Kata! Te tudsz valamit a kórház feloldásáról? Mikor oldják fel a tilalmat, hogy lehessen menni látogatni?
Vendég

Kicsi fiam déli nagyalvásban van, azt hiszem én is ledőlök egy kicsit! Majd délután megpróbálok jönni!
Vendég

Köszönöm a gratulációkat! :D
Utánakerestem google-n: a GS a petezsák átmérője mm-ben.

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Enikő
Gratulálok a dobogó szivecskéhez!!!
A GS nem lehet a petezsák mérete?

Kata
A csütörtök 5 óra megfelel, remélem, nem kavarnak be. :)
Vendég

:lol: :lol: :lol:
Bizonyisten veszek 1 lottószelvényt! :lol:
Vendég

Nem tudok még semmit a lát. tilalomról.... Anyához megyünk 1 óra körül, majd utána járok.

Addigis írjatok.
Sziasztok.

Kép

Kép

hoppá

Hajrá, de a felére igényt tartanék... :lol:

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Enikő nem csinálsz vonalzót? :)
Vendég

Köszi Kata, várjuk az infót!
Vendég

Köszönöm a tanácsokat Chrissyy!
Veszek is ma a patikába!

KépKép
KépKép
andesz78

Nincs mit Andesz, örülök, hogy segíthettem!

Enikő! Nem csinálsz vonalzót? A www.noivonal.hu-n nagyon jókat lehet, meg a www.babafalva.hu-n is.

Na tényleg megyek, mert szétrobban a fejem!
Vendég

Enikő!
Gratula a babóhoz!!!! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Már rajta vagyok az ügyön, csak hát ugye én még nem igazán tudom a szülés várható időpontját. Legalábbis napra nem :?

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Annyit olvastam, hogy a dél-alföldön feloldották a látogatási tilalmat.
Vendég

Enikő
A babanet főoldalán van 1 szüléskalkulátor.
Vendég

Igen, megtaláltam. Aszerint 12 hetes márc. 12., az én számításaim szerint (a mai info-k alapján) kb. 1,5-2 héttel később.
Most megcsinálom a kalkulátor alapján, később még tudok rajta mődosítani?

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Enikő
Mi a március 12?
A vonalzót később tudod módosítani. Meg aztán ha nem tetszik, másikat is tudsz csinálni.
Vendég

Bakker!!!!!!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?