Sziasztok!
Voltunk méretkezni, semmit nem nőtt és fogyott 60 grammot.
Este sírva ébredt, nem is nyugodott meg, átvittem közénk, ott nagy nehezen elaludt.
Nos, a dokinéni pirosnak látta a garatát, úgyhogy ennek be is tudom. 3 napig Nurofent kell ennie.
A melleit meg nagynak látta ugyebár, hát mi is mindig kis csöcsösnek hívjuk, de fene gondolta, hogy ez gond. 15 hósan újra megvizslatja és ha ilyen még, akkor endokrinológushoz kell továbbvinni.
Valaki tud erről valamit? Mennyire aggódjak??? Valami hormonzavar ez? Ne puszilgassam ennyit?
Cipőt megkérdeztem!! Idézem: "Ha jól emlékszem, maguknál laminált padló van (jó a memója, 1 éve volt itt először,azóta sem) tehát nagyon kemény,egyenes talaj, ami egyrészt nagyon balesetveszélyes, másrészt egészségesebb ilyen talajon egy magasszárú kérges szandi, mondjuk mint a régi Siesta. (az milyen
) No ennyi.
Még egy kérdésem volt futólag hozzá, 1 órás csúszásban voltunk, úgyhogy futószalagra ment már az egész
, ezért kár volt fél 2-kor felébreszteni a csajt, szóval, hogy este megtagadott, reggel is csak ha mondom, hogy szopi akkor van szopi, de az is csak éppenhogy. Válasz: ha a garatpír elmúlt, utána reggel 5 ml cukros forralt lehűtött tej, erőteljes vizslatás egész nap: bőr, kaka, köhögés, van-e valami. Ha nincs, másnap 10, majd 15 és így tovább. Szóval jön a tehéntejcsi.
Ja, még a kutacsát mondta, hogy van még egy ujjbegynyi, Vigantol marad még. Ez kinél hogy áll???
Na meg ez a fránya sárga talp és tenyér. Nemtom mit aggódik, nekem bejön ez a kreol bőr. Szóval még ritkább répku. Kiiktatom most vagy 2 hétig a répát, kivi vagyok mi történik.
Na akartam én még valamit? Ja, persze, Martinka megint elbűvölt, olyan jó csávó, nagyon kisfiús,de egyben huncut is nagyon,abszolút nem babás már! Szelektív gyűjtés:
helyes!!! Petra is belenevelődik, mert 3 naponta a kukákig meg vissza sétálunk csak, tök célirányosan, végignézve ahogy anya tömködi a sárga kukába a flakonokat!
Brigó! Jó az a hajmosó izé! Tök praktikus. Ti hogy vagytok már?
Noémi! És Veronika? Jól van már?