Sziasztok
Nem tüntem el csk felborult a napirendük és mndíg hadilábon állok az időmmel és nem tudtam jönni, vagy a párom itthon volt és rámvisított, hogy megint ezen az oldalon lógok
.
Amúgy voltam védőnőnél és hálisennek minden rendbe, átnézettem a vérképes papírt mert több érték is sántít, de azt mondta egyik se vészes ill. a doki eldönti mit ajánl a kezelésre de ne izguljak mert a bébire nem lesz negatív hatással
.Jó fej volt s megbeszéltük bármikor keressem, ha úgy érzem gond van és megkeresi a Dávidkát, merthogy nem mozgott a 16.hét vérvétele óta, viszont a szívműködés és uh is azt mondta minden ok.
Azért dumcsizgattam a kis kaszanovával és megkértem, néha napján rúgjon már egyett, hiába kényelmesebb aludni
.Most 2 napja időnként érzem, hogy mozdul egy pindurit.Így nyugodtabb vagyok.
Driakk Amia
Örülök, hogy ezt mondta a doki, nem tudom elképzelni róla, hogy Ő ilyen indítgatós doki lenne mert szerintem ezeket elutasítja.Valahogy ez az érzésem volt mikor beszéltünk.
Szerintem a tapasztalat mondatja , hogy beindul a szülés persze találgatni nem érdemes. Nyugika Sára babaóca tudja mikor kell jönnie s mivel jól érzi magát nem gondolom, hogy kibújna előbb
.
A szüléstől nem szabad félni mert blokkokat hoztok létre s nem a legjobban alakul a szülésélményetek.
Emlékszem a fiamnál annyira gyorsan történt, hogy felse fogtam, hogy pár óra és ott a kölök
. Nagyon fájt de valahogy azt gondoltam ez még semmi s biztosan jobban fog pedig azt hittem meghalok.De kiderült mikor a pillanat megállt, hogy most halok meg az volt a legrosszab és pár század másodpercen belül kicsusszant a baba.Ez leírhatatlanul gyönyörű érzet és dolog s nem is emlékeztem az előtte lévő gátfájdalomra.Mondjuk én dr.T-t azzal idegesítettem közben amúgy minden dokit aki műtőtt valaha is, hogy mindíg mondania kell mi történik nemtudom valamiért nekem ez fontos.. s mikor nem szólt, hogy gátmetszés lessz elkezdtem kiabálni vele, hogy "doki én szóltam, hogy szóljon nem érti??"
Utána mindent mondott és síri csöndben megszületett a fiam egy andalító zenei aláfestés mellett.Gyönyörű volt ...
Egyikőtök se féljen bízzatok az orvosba Ő segít ha úgy érzitek a szülésznő meg szintén nem vagytok ott egyedül hisz család fog születni s most már az elsődleges egyre jobban, hogy ezt a pillanatott a dokik is segítsék és ne hátráltassák.
Bocsi a hosszúságért most mennem kell este egyedül vagyok a kicsikkel majd felnézek legyetek jók