Köszönöm az uram nevében a köszöntést. 36 lett a drágám.
Kapott szép órát tőlem.
Cory, azért szerintem Benyó a fiúk közül tuti a legkisebb súlyú, szóval méltó párja lesz Lizának.
Az enyém gyerek is állandóan a mi cuccanikba bújik bele, kedvence a mi cipőink. Haláli viccesen tud felöltözni, kb. mint Lujzi.
Ildi, Bence csak a natúr joghurtot eszi meg, gyümölccsel nem. A gyümölcsöt külön, natúran eszi, mondjuk abból is horribilis mennyiséget. Napi 2-3 mandarin, 1 alma tuti lemegy, van, hogy narancs, de a többi idény gyümölcsöt is szereti. Az egyik kedvence a citrom.
Szóval a heti gyümölcspénzünket nem merném leírni.
Anita, én másfél éves kora óta adok neki tejet, először kecsketejet, és ősz óta tehéntejet. Mi ezt is ebből a gazdaságból vesszük, natúr bio tehéntej, én meg itthon forralgatom, de iszonyú jó, egyáltalán nem zsíros, viszont legalább tejből van, nemcsak fehér folyadék. Innen hozzuk a túrót, a vajat (igazi
), tejfölt, szóval mindent.
Vannak csuda fincsi kecskesajtjaik, mangalica kolbász...
Én más vitamint nem adok, még Cebiont sem. Mivel abszolút kiegészítően táplálkozik, teljeskörűen eszik, napi szinten nyers gyümölcsöt, zöldséget, ezért úgy voltam vele, hogy nem adok pluszban. És ezen a télen még nem volt beteg egyáltalán. LEKOPOGOM.
Szóval én továbbra sem fogok neki adni plusz vitamint.
Bettuska is nagyon aranyos.
Neki is olyan gyönyörű haja lesz, mint Dorinának.