Új privát üzeneted érkezett!

Magdolnam:
ne izgulj, jó lesz minden!Gyere és mesélj majd!
Énis kell menjek csütörtökön az eredményeimért, nagyon izgulok, hogy minden ok. legyen...

Tabati:
Szia! :lol: Rég jártál erre :)
Akkor most nálatok is indul ujra a babaprojekt?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jaja! :D Tulajdonképpen már egy nappal mensi előtt elindult! :oops: Talán ezért is jött meg két nappal korábban. :lol:

Kép
Kép
tabati

na akkor szoritok nektek :lol: :lol: :lol:
Kivánom, hogy 9hónap mulva kezedben tarthasd a kisbabádat!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Nati: hát tényleg kéne egy igazi lesz….om hónap. Lehet az lenne a legjobb. :)
Az afp egy vérvétel, amiből elvileg kiszűrik, hogy beteg-e a baba. De szerintem csak a kismamik paráztatására jó.
Milyen volt az első nap?

Lilla: hogy vagy?

Magdolnam: nagyon édik a kutyik ;) Jókat mosolyogtam rajtuk. :)

Jenny: a doki azt mondta hagyjunk ki 2 hónapot. Mármint nem kapok gyógyszert. Közbe megbeszéltük a párommal, hogy soha többet nem szedek gyógyszert. És nem megyünk se inszemre, se lombikra, se sehová. Abba hagyjuk az orvososdit. A ciszta miatt még elmegyek, hogy megnyugodjak, hogy eltűnt aztán vége. Spontánozunk aztán ha lesz lesz, ha nem nem.

Erika: szerintem tuti megérett és el is kaptátok. :) Hú de klassz lenne, ha ki tudnál költözni. Szerintem ez szupi hír.

Márti: jók a képek. :) Jó lehetett a zsúr.

Tabati: na akkor már lehet drukkolni nektek is ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Szia Kisvirág!
Akkor HAJRÁ SPONTÁN HÓNAP!!!! :lol: :lol: :lol:
Kende hogy van?
Én mindjárt kell menjek a fiuk után oviba, aztán meg rohanok le édesanyámhoz...Nekem most 2 család háztartását kell vezessem.... :shock: Apum amig élt mindent készen hazavitt, megkészitett, főzött, mert anyumnak tavaly ilyenkor volt egy agyvérzése és jobbfele lebénult, mostmár jobban van valamennyire, de nem tud egy háztatást vezetni.. Ugyhogy én járok le vásárolni, rendezni a házat meg főzni anyumnak meg ikerbátyámnak...
Ez van, nekem is elkelne a segitség, de nincs..., :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

A hőm reggel 37,1 lett. Tegnap azért egy fél algopirint bevettem, mert gondoltam a magas hő sem jó. Nem tudom mennyire vitte le, mert egyből elaludtam. Ez ritkaság, mert az algopirin engem inkább feldob. Amúgy nem éreztem a láztól rosszul magam, a hideg sem rázott, semmi. Egyedül a gyomrom.

Viri
Hidd el egy spontán hónap be fog jönni. Szerintem se gyógyizz. Ha akar jönni a gólya, úgyis fog.

Kép
p__lilla

sziasztok

Lilla
38 feletti hő árt csak a babának,egy kis hőemelkedés nem.
Szerintem ne csinálj még tesztet...leghamarabb a 10 napon mutatja ki.

Andy
arik a csajszik a képen. :lol:
fekvés egyenlőre szimpi amugy is hullafáradt vagyok folyton.
örülök,hogy kicsit kezd alábbhagyni a rosszulléted.

Nati
remélem jól tellik az első napod,szimpik a kollégáid és jól fogod érezni magad :lol: .este mesélj

Márti
szegény,nem irigyellek. Édesanyád legalább közel lakik hozzátok?
Ikertesod nem segít be?
Gyerkőcök nagyon édesek.

Jenny
8+6-kor még csak végtagbimbók voltak. 10+0-kor pedig hosszú karjai és lábai voltak már ...és a lábát felhúzta majd kinyújtotta mintha el rugaszkodna :lol: hihetelen,hogy egy hét alatt mekkorát fejlődnek!!
Miért kell visszamenned most? múltkor még nem volt szívhang?

viri
Kende is spontan baba ugye?
holka

Magdolnam
miért lenne gond az afp-n? Csak nyugi!! Nem lesz semmibaj! :)
holka

Viri
írtam privit.
holka

Mindenkinek köszönök minden tanácsot!
Este 10-kor amúgy a hőm már igencsak megközelítette a 38-at, azért vettem be egy felet.
A 10. napon már a terhesteszt is kimutatja, vagy inkább csak az ovu?

Kép
p__lilla

itt is vagyok! Köszi csajok a drukkot! NAgyon bízom a jó eredményben. Holka azért félek, mert a baba kb 1 hét 2-3 nappal nagyobb és tartok attól hogy befolyásolja az eredményt ez.
Andi 10 nap alatt készül el az eredmény és a 16. héten kell menni

Hát kálvária pesten parkolni!!!! És közlekedni. A sok agresszív barom. 3szor akarták a kocsimat összetörni.

Ha már kocsinál tartunk... A nagyim meglep egy új kocsival! :D Nekem vana vileg legédibb nagyija. A mostanit is tőle kaptam!

Már csak a holnapért drukkoljatok. 4d! Már nagyon várom. Olyan jó lenne, ha mehetnék fülbevalót venni.... :roll:
magdolnam

Magdolnam
Elég király a nagyid :lol: :lol:
Nagyon kiváncsi vagyok a holnapi 4D-re :lol:

Lilla
a terhesteszt is kimutatja de leghamarabb a 10.napon!!
holka

magdi. örülök hogy hazaértél. micsoda nagyid van!!!

10 nap, az sok. de biztosan minden rendben lesz. holnap is írd ám meg mivolt. sőt képet is rakj fel ha kapsz.

holka
a rosszullét evés után megvan, délelőtt is, de összeszedem magam és fentvagyok. mert ha fekszem szeri ntem sosem múlik el a hányinger. vagy elfog? észreveszem?

Kép
andyfekete

holka

picilányod alszik?
és a te rosszulléteid?
vagy csak én vagyok ebben a csapatban ennyire szarul, vagy ti nem panaszkodto?k

Kép
andyfekete

jaj Andi, jótanács... nekem anyós javasolta és bejött! Felkelés előtt egy kicsivel 15 perccel egyél meg pár szem háztartási kekszet!!!!

Igen imádom őt. Szegény már elég öreg
magdolnam

magdi
hiába a keksz, pedig minden nap ezt csinálom
de visszakívánkozik.
ez van
reménykedem a köv 2 hétben hogy elmúlik
jön a tavasz, én áprilisi vagyok és élvezni akarom, meg a terhességet is
mennyi idős a mamid:?

Kép
andyfekete

Reggeli hányingerre a doki nekem 1 deci kólát javasolt. persze nem volt rá szükségem, mert sosem volt hányingerem, de sokan mondták, hogy használ :)

Magdolnam:
A 4D-ről teszel fel majd képeket ugye? Hová mész uh-ra?

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes
kólát még nem próbáltam, de holnap kipróbálom.

te hogy vagy? mizujs? Annácska?

Kép
andyfekete

Márti: köszi már elég jól van Kende. A köhögése is már csillapodik. És kezd visszatérni a huligánság, ami szintén jó jel :)
Hú neked van rendesen teher a válladon. Nincs senki más aki tudna néha azért segíteni. A tesóddal nem tudjátok felváltva az anyudat ellátni?

Lilla: a fél algo tuti nem ártott a babának. Drukk, hogy most már tényleg ott lapuljon a pocidba!

Holka: privi ment. Kende nekem HSG után a 2. hónapban jött össze. Szóval olyan félig spontán baba.

Magdolnam: nekem Kende 2 héttel volt nagyobb a 16. héten. Az eredmény viszont tökéletes lett. Úgyhogy no para!!! De jó fej nagyid van :) Nem adod kölcsön? :lol:

Nati: privi ment.

Kép Kép
kisvirág_30

Lánykám éppen alszik, már alig bírt megebédelni, olyan álmos volt. Mondtam is neki, hogy hát kislányom, ha nem 7-kor kelnél ,talán kibírnád ebédig..:)
jövő héten meg kellene jönnie, aztán closty, és ez lesz az utcsó clostys hónap.
Nem tudom hogy lesz, tiszta stresszes vagyok, költöznénk, de nem tudunk, közben azért a törlesztőt már fizetjük...

Kép
Kép
Kép
mágnes

kóla hányáscsillapító tényleg:de csak ha kikevered a buborékokat belőle és lehűtve iszod..
bár várandós mami szerintem ne igyon kólát :shock:

Mágnes
Anna édes lehetett ahogy kajálás közben küzdött a fáradtsággal.
Heni egyszer bealudt 2 falat között!! Ha nem a saját szememmel látom el se hiszem,hogy van ilyen :lol: úgy nevettünk rajta,írtó édes volt!!! :lol:

Viri
igen,így gondoltam elteszed aztán ha kell később felhasználod. :)

Andy
tuti észreveszed ha már elmúlt :lol:
nálam már nncs hányinger,cickóm viszont most kezdenek bedurranni!! nagyon érzékenyek és már nem jó a régi melltartóm...
Mostanában nem kívánok semmi szilárdat (turórudi a kivétel) csak levest meg gyümiléket.
holka

Sziasztok!

Márti
Jó kis teher szakadt most a nyakadba. Nem tudom hogy bírod ezt. Tesód nem tudna besegíteni néha?
nagyon jók a képek, jó kis buli lehetett. Hol volt?

Erika
Remélem most összejött neked, mert ennyire időben talán még nem is mentél párodhoz.
Tök jó, hogy esetleg párod kap kinn mukát. Hidd el gyorsan bele lehet jönni a nyelvbe, ha az ember ott él. Jó lesz nektek kinn, babázol, vásárolgatsz, ismerkedsz.

Viri
Örülök, hogy Kende végre kezd a régi lenni. Ez tényleg nagyon jó jel már.

Lilla
Ma vagy a 9. napon, akkor holnap akár már csinálhatnál egy tesztet. Csinálsz? Vagy kivársz még?

Mágnes
Anna délelőtt nem szokott aludni?
Miért nem tudtok még költözni? Nincs kész a ház? Mi van még hátra?

Magdolnam
Biztos minden rendben lesz. Hová mentek holnap uh-ra? Ugye teszel majd fel képet?

Andy
Szörnyű, hogy téged mennyire meggyötör a terhesség. De kitartás!!! Nemsokára mintha elfújták volna!

Ki nem kapott privit?

Nagyon jó a hely ahol dolgozok. Még nincs gépem, így csak délelőtt voltam benn, holnap is így leszek. De mindenki nagyon kedves, aranyos. A társaság elég vegyes korra és nemre is. Szóval örülök, hogy ott lehetek.
A hőm szép cikk-cakkosan megy lefelé, de foggalmam sincs mikor jön meg. Azt hittem ma megjön, de nem. Érzek fura fájdalmakat már, meg elég kajás is voltam tegnap (ma gyüminap).

Kép
Kép
nati80

Márti, Mágnes, Erika
Ment a privi!!!

Kép
Kép
nati80

holka:
perszepersze nem egészséges a kóla, de pl. én terhességi diabéteszes voltam, így sokat feküdtem kórházban, ilyenkor minden reggel (6-kor) ébresztettek, hogy menjek CTG-re... Na gondolhatod, hogy gyermekem nem igazán aktivizálta magát, így folyton meg kellett ismételni a CTG-t. Aztán mondták, hogy egyek csokit ,mielőtt felfekszem a gépre. Köszi, mondom, inzulinos vagyok, csoki tabu, kaja előtt 20 perccel be kell adni az inzulint. Aztán szépen kitapasztaltam, hogy ,ha CTG előtt iszok pár kotrty light kólát, akkor nem lesz felébred Anna, és nem kell folyton ismételgetni :)

Nati:
Most szoktatom át a napi egyszeri alvásra Annát, eddig ebéd előtt aludt, most megetetem délben, és utána teszem le. Néha megborul a rendünk, de egész jól megy :) Így nem kell majd az ovi előtt aggódnom, hogy rendszertelenül alszik:)

Költözés:
Minden kész van, hétvégén raktul volna a helyére a bútorokat, erre kikapcsolták az áramot! A kivitelezőnek 180 ezres tartosáa van az elmű felé, addig ,amíg nem rendezi, mi sem tudunk szerződést kötni az elművel. Ma megyek megpróbálok intézkedni, de látom már, hogy az lesz, hogy a kivitelezőnek nem lesz sürgős fizetni (sőt nem is akar..), így pedig mi nem tudunk költözni.. A törlesztést pedig fizetjük.. Én már úgy el vagyok keseredve..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Budapesti Brendonba megyünk. Ha kapunk képet, akkor rakok fel

Kisvirág, most megnyugtattál!!!!!!!!!!!!!! Akkor nem izgulok. Kende egyébként előbb/későbbjött a világra? Hát a mamit nem adom, ő az enyém! Persze alkudni lehet velem :lol: Imádom.

Tavaszi tekercset gyártok nyammmm.

Andy, szegény... gondolj arra, hogy már csak néhány napot kell igy kibirnod!
magdolnam

Mágnes, lemaradtam vmiől? Mi ez a mizériaz elművel? :roll: :shock:
magdolnam

Halihó :)

Mágnes: bakker ez nem semmi. Érthető, hogy ki vagy borulva. És semmiképp nem lehet a kivitelezőt rávenni, hogy fizessen?

Csucsu: tényleg nektek mi van a házzal? Meg van már az ideális?

Nati: örülök, hogy legalább a munkahely bejött. Kicsit eltereled a gondolataidat a babáról és már lassan be is költözik a pocakodba. Amúgy a vizsgáiddal megvagy ugye?

Magdolnam: Kende 16 nappal a kiírás előtt érkezett. :) Nem bírt várni. 53 cm és 3080 g volt és csupa gyönyörűség :)

Kép Kép
kisvirág_30

Magdolnám:
Küldtek egy papírt a postaládánkba, hogy többszöri felszólítás ellenére sincs rendezve a tartozás, és kikapcsolják az áramot.
1. mi nem kaptunk a postaládánkba soha semmit!
2. Az elműnél még nem voltunk szerződést kötni, mert nem költöztünk be a lakásba
3. A számla a kivitelező nevére jött
4. Az óraállás szerint NEM LEHET 180 ezres tartozás, ha kiszámolom max. 70 ezres tartozása lehet a kivit.-nek

Szóval ördögi kör, mert én bemehetek ma intézkedni, de sztem nem fognak szóba állni velem, mivel nem én szerepelek a számlájukon. Ugyanakkor félek, nehogy ránk verjék, mivel a lakás tulajdonosai már mi vagyunk.. :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

:lol: akkor vszinű hogy az enyém sem fog várni :lol: :lol:
magdolnam

Hát ki tudja :) Lehet :)

Kép Kép
kisvirág_30

Mágnes: ez egyre gázabb. Nem tudod a kivitelezőt karon ragadni és együtt bemenni az elműhöz tisztázni, hogy mi is a helyzet? Mást nem igen tudnál tenni.

Kép Kép
kisvirág_30

és jól van már Kende, múltkor írtad, hogy betegeskedik :cry:
magdolnam

Köszi már jól, egy picit még köhög, de nem vészes. És már kezd újra nagyon huligán lenni. :) Ami persze jó jel :)

Kép Kép
kisvirág_30

Nati
Örülök, hogy ilyen jól sikerült az első napod.
A teszttel kivárok szombatig vagy vasárnapig. Elvileg akkor kéne megjönnie a csúszást beleszámítva.

Kép
p__lilla

Nati, milyen volt az első munkanap?
magdolnam

Magdolnam
Jó volt, bár csak délelőtt voltam, mert még nincs gépem. Most hazahoztam amit benn csináltam volna és az itthoni gépen megcsinálom holnapra.
Jó fej mindenki, bár még nem ismertem meg mindenkit. Vegyes a társaság nemre és korra. De eddig nagyon jó helyen érzem magam ott.

Kép
Kép
nati80

pontosan mit kell csinálni? Aszisztenskedni, könyvelni, bérszámfejteni? Hazahoztad? :shock:
magdolnam

Magdolnam
Most egy statisztikai táblát csinálok. És csak fel kell vezetnem most gépre, de benn még nincs így elhoztam, hogy délután megcsinálom. Ez nem olyan furi. nem lesz ez mindig így, tanulnom is kell valamikor.

Kép
Kép
nati80

Nati
Nagyon rendes vagy, hogy hazaviszed a munkát. :lol:
Én itthon próbálok elfelejteni mindent, ami a munkahelyemen történt a nap során. Bár nem mindig sikerül.

Kép
p__lilla

Sziasztok!
Most értem haza anyumtól, ki vagyok dőlve, azt sem tudom hogy hivnak, ráadásul ugy fáj a fejem alig látok...

Mágnes:
hu, ez nagyon gáz, amit leirtál...Kivánom, hogy minél előbb rendeződjenek a dolgok és beköltözhessetek.

Nati nem kaptam meg a privit :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nos, a kérdésre a válasz, hogy a tesóm nem-e tud besegiteni: reggeltől estig dolgozik, nincs sok ideje sajnos :cry:
A nővérem meg Angliában lakik, egy kicsit messze van, hogy segitsen...
Ez van, ameddig tudom, birom, addig csinálom,...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Lilla, én annnyira de annnnnyira drukkolok neked...
A pé után 6-10 nappal van beágyazódás. azért mertem írni a 8. napra az ovutesztet. Én nem próbáltam ki, csak a 28. napomon, amikor reggel halvány lett a terhességi tesztem, délután erős duplacsíkos lett az ovu. Csak kíváncsiságból néztem meg.
Erika, neked is mennek a drukkok, most már talán sikerült 100%-ra elkapnotok.
Andy, ma egész nap émelyegtem, aztán délután aludtam 3 órát, és most felfaltam fél zacsi hagymás chipset, meg valamennyi puszedlit. Úgy vagyok, mint Holka, a szilárd ételeket nagyon nem kívánom. A szendvicsekre rá sem tudok nézni. Nem tudom, holnap mit pakoljak melóba...
:?
Egy darabig a zöldségeket kívántam, most az édességet.
A reggeli cikóriás-eredeti kávékeverékemtől ég a gyomrom, sztem lassan befejezem. Iszom a Douwe Egberts koffeinmentes gyerekkávéját.
A mellem nekem is majd leszakad, itthonra már nem is veszek fel melltartót, kényelmesebb csak szabadon. Apa örül neki. :lol:
MAgdolnam, holnapra sok sikert, és kérünk ám sztárfotót!
Többieknek puszi, most megyek alukálni. Megint. :D :oops:

Kép
jenny29
Mór

Jenny
Köszi a drukkot.
Remélem nem emelgetsz nehéz dolgokat a melóhelyen! Nehogy ám! Az nem jó a babának. A munkatársaid remélem megértőek.

Kép
p__lilla

Voltunk elműnél, nekünk semmi tartozásunk nincs, ez a 180 ezer a 12 lakásra a kivitelező tartozása.
És nem kapcsolták ki az áramot, csak a csökkent értelmi képességű szerelő nem nyomta vissza a biztosítékot, a dobozt az órára fejjel lefelé tette, és leplombálta... Így nem férünk hozzá a biztosíttékhoz, csak ,ha kampóval benyúlunk.. Lúúzer..

Kép
Kép
Kép
mágnes

jóó reggelt!

hát mostanság hajnalban felébredek, és olyan rosz. Ez kihat a napomra.
Jenny, köszi a drukkot. kell is, hogy vehessek a Pöttynek fülbevalót! Én sem kívántam az ételeket az első 3 hónapban. Mindig azon filozofáltam, hogy vajon éhen fogok e veszni? Én a sültkrumpliért nagyon odavoltam!!!!!!!! Próbáljátok ki. Az tuti hogy le fog csusszanni!
Lilla++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ mikor tesztelsz?
Mágnes, hát jól kifogtátok azt az embert :cry:
magdolnam

sziasztok!

magdi, nem tudsz visszafeküdni? én is megébredek 3-4 felé, aztán csak nézelődök, de azért 8 előtt nem kelek fel.
ma hívom a nődokit időpontért délután. úgy döntöttem még most nem jön el a párom a 12.heti uhra, mert én nem bírom ki este 7ig mire hazaér a melóból. inkább elmegyek már 4 felé, hogy megnyugodjak minden oks. majd még el tud jönni máskor is, remélem.

amúgy megvagyok, hányinger is. de péntek már kezdem a 13.hetet reménykedem, nekem ez maradt.

ma is pangás lesz?

Kép
andyfekete

Magdolnam
Mikor mentek uh-ra? Mindenképpen tegyél ám fel sztárfotót.
Drukkolok, hogy megvehessétek Pöttynek a fülbevalót.
Bár már a fiúknál is gyakori. :lol:

Kép
p__lilla

Magdolnam
Drukkok mennek a 4D-re!!!
Lilla
Neked is nagyon szorítok,hogy egyy-két évig most ne jelentkezzen piri!!! :lol: :lol:
Andy
gondoltam ám rád! Képzeld most én is fél éjszaka ébren fekszem,egyszerűen nem vagyok álmos...!! Pedig nappal csak fekszem nem alszom :roll:
holka

Ti gondolkodtok már neveken??
Nekem az előző terhességeimnél ilyenkor már simán volt nevünk..igaz a végleges név más lett... :shock: :lol:
Most viszont óvatosabb vagyok az agyam egyszerűen nem dob ki semmilyen nevet!!! :shock:
Csak kiváncsi vagyok ti milyen neveken gondolkoztok :)
holka

Halihó!
Magdolnám:Nem akarlak elkeseríteni, de szülés előtt 1-2 hónappal én már alig aludtam éjjel annyira izgatott voltam, na meg Anna is olyankor kezdett neki akciózni a pocakomban :)

Kértél állós képeket, hát most megkapjátok, bocsi, ha sok leszek :)
De annyira örülök,ma arra ébredtem, hogy Anna áll az ágyában! Ez nagy vízválasztó, nem tudom miért, de a tornászunk is mindig azt mondja, ha majd feláll az ágyában, azt ő beírja magának, a többi álldogálás nem lényeges. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?