Sziasztok!
Itt vagyok végre...
Ennyit írni
Nagyon meglepődtem, amikor a 19. oldalon is febr. 11-et láttam.
Trécsi
Sajnálom ezt a helyzetet, nem lehet könnyű neked két embernek megfeleni.
Remélem a fiad hamarosan elfogadja a változásokat és kibékülnek.
Drukkolok!
Összeszokás - a hásasság előtt.... Na az volt nekünk is, de már minden jó, most, hogy minden mozdulatát ismerjük már egymásnak
Mi 2002 őszén ismerkedtünk meg (mi is az INTERNET-en, a "cég"-nél, ahol dolgozunk). Amikor éjszakásak voltunk állandóan írogattunk egymásnak és telefonálgattunk (ez is céges, így ingyen volt)
Ő vidéken, én itt.
Apa akkor még házas volt, de a felesége épp nyáron lépett félre- ha minden igaz... minden erre utalt, így már nem voltak jó viszonyban, válás előtt álltak.
2003. májusában feljött ide dolgozni..
2004. szept-ben házasodtunk össze.
Boszi
Örülök, hogy a mamád végre otthon van.. Remélem ettől még jobb lesz a kedve, közérzete.
Szépek voltatok! Megnéztem a képeket!
Helga
Vetélés, ez nagyon rossz lehetett
Nekünk méhen kívüli volt (ez nem olyan, de ez is megviselt) 2006-ban.
A szuri
Levi nagyon jól érezte magát, amikor levetkőztettem.. A dokinő még egy másik gyereket vizsgált, addig Manó csak beszélt és beszélt
Épp jött az egyik védőnő, aki az elején volt pár hónapig vnőnk és megdícsérte..
A vizsgálatok alatt is csak mosolygott.. Jött a szuri.. fogtam a két kezét és beszélgettünk. A szúrást nem is vette észre, csak a kis feszítést, amikor benyomta a szert. Pár másodperc sírás - aztán ismét jó volt a kedve
Szóval büszke lehetek rá.
Akkor érkezett egy anya a kislányával, aki 5 hónapos.
A kicsi is 59 cm, mint Levi, de csak 5 kiló. Most (pelussal) 6120-at mértek, a dokinő el sem akarta hinni, hogy ennyit hízott.
Holnapi séta...
Nekem délelőtt, vagy délban - attól függ meddig alszok
főznöm kell, Apa horgászni megy pár órácskára addig.
Délután megyünk a postára, gyógyszertárba (beadatjuk a Rotát, holnap kell érte menni - ma rendelték), DM-be - végre leadom a jelentkezési lapot... sétálunk hármasban.... most először babakocsival
De ígérem megyek én is legközelebb
Apa péntektől megy vissza melózni (most még pihenget - betegen van )