Na elaludt. Reményeim szerint alszik egy órát, utána ebéd, szóval nekünk fél 2 előtt nem hiszem hogy jó. Kivéve ha egy óránál kevesebbet alszik. Úgy hogy még egyeztessünk.
Mi nem vagyunk összeházasodva. Szerintem már nem is fogunk
Valahogy mindig másra kellett/kell a pénz. Tavaly lakás, aztán Fanni, most tavasszal konyhafelújitás, nyáron nyaralás lesz... De papír nélkül is nagyon szeretjük egymást
Boszi, viszont Te nagyon szép mennyasszony voltál! Nászúton voltatok? Mert én az esküvőben a nászútat szeretném a legjobban! Imádunk utazgatni a párommal, csak tavaly sajnos a terhességem miatt kimaradt, nem mertünk külföldre menni....
Rács: nekünk nincs. Fanni szabadon garázdálkodik a lakásban. Van, hogy eljátszik a habtapin és észre sem veszi, hogy jövök-megyek. De van, hogy jön utánam mindenhova. Olyankor olyan édes! Persze nagy figyelmet igényel, mert mindig oda megy, ahova nem kéne. (Függönybe kapaszkodik, ruhaszáritón próbál felkapaszkodni, számitógép, konektor....)
Én is ebédelek gyorsan, amig Fanni alszik. Hajat akartam ma festeni, de szerintem elhalasztom... pedig már nagyon le van nőve