l!
Ötször kíséreltem meg elküldeni neked a levelet, és 5ször az én postaládámban landolt. Mostmár elegem van!!!!!!!!
Volt már valakinek ilyen? Hiába írom be, hogy l a címzett, akkor is dincuskától dincuskának.... Ki írta ezt a programot???
Na szóval elküldöm mellékletként. Ja és persze ez volt a hiba oka már az első levélnél is.
Csilla! Ma is csirkeszárnyat vacsoráztam, micsoda véletlen.
Egyébként ezt a Hungerit feldolgozójában vettük Szentesen tök jó áron, úgyhogy tele a fagyasztó, és nem kell vele vesződni (mikróban 4-5 perc). Jó tudom Szentes nem itt van, nem tom a boltban mennyivel drágább.
Lehet hogy a fél óra volt sok, én nem szoktam olyan sokáig, meg mindig teszek krumplit az aljára, utána egy kis paprika meg hagyma, és rá a szárnyikák. Ezt Sándor fejlesztette ki, úgyhogy övé a dicsőség.
Ja, és az elmaradhatatlan fokhagymával dörzsölgetés (vagy a boltban is kapható kentucky vagy hasonló fűszerkeverék)... Húúúú mindjárt visszaparkírozok a hűtőhöz!
Sebes kis Milán! De drága! Emmával is történnek hasonló balesetek, epdig nem is mászik! Nagyon édesek vagytok! Jó húsban van a vőlegényünk! Mennyit hízott?
Ha már itt szakácsnőként lépünk elő, esetleg egy jó padlizsánkrém recept?
Egyszer már csináltam, de kudarc lett. Anyukám incsi-fincsit csinált, de azt már sosem fogom megtudni, hogy, és holnap lesz 2 éve hogy meghalt.
Na nem ide akartam kilyukadni, csak ránéztem a dátumra.
Szilvi! De édi lehet Lilla ahogy csacsog! Máshol is olvastam, hogy némelyik kisbaba beszéd, némelyik mozgás terén teljesít többet.
Fényképész.
De mért nem jöttök hozzánk? Emma is mindig vigyorog a képeken, ő a tesztpilótám és egyben ajánlólevelem!
Én is nagyon szeretnék táncórákat, idejét sem tudom, mióta nyúzom vele Sándort. Annyira szupi!!!
Szereti a széket.
Vére egy hely a konyhában, ahová lerakhatom, és közben dolgom is végezhetem.
Jó éccakát! Bár már ti biztos horkoltok...